Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

και το 0,108 απο που βγαίνει ?

Κατανάλωσε 212 κιλοβατώρες και χρεώθηκε για το ΡΕΥΜΑ 22.89€.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

ΚΑΙ το ΠΑΓΙΟ !!!!!!

Δεν θα το βάλουμε ??

ναι αλλά που να το ξέρω , ένα-ενα τα λες .

Όπως και να έχει ,ας κοιτάξει ο ίδιος μήπως τον συμφέρει κάτι άλλο ή να βάλει το fix με 4Ε όμως

Λογικά με τέτοια χρέωση σε κάποιο απο τα 4u/save40% είναι , αν θέλει κατεβάζει και τα excel και βλέπει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

ναι αλλά που να το ξέρω , ένα-ενα τα λες .

Όπως και να έχει ,ας κοιτάξει ο ίδιος μήπως τον συμφέρει κάτι άλλο ή να βάλει το fix με 4Ε όμως

Λογικά με τέτοια χρέωση σε κάποιο απο τα 4u/save40% είναι , αν θέλει κατεβάζει και τα excel και βλέπει

Ωραία.

Δημοσ.

η καλυτερη πρακτικη πλεον, τωρα που μαθαμε πως δουλευει το συστημα ειναι 

1. να επιλεξεις αν θελεις OTΣ ή οχι.

2. Να βαλεις τα νουμερα των προσφορων στο excel και να διαλεξεις την καλυτερη γνωριζοντας τις 3 τελευταιες εκκαθαριστικες kwh

3. Να ελεγξεις τι υπογραφεις γιατι αλλαζουν καποιοι συντελεστες ανα μηνα.

Με αυτα κανεις την καλυτερη επιλογη και δεν εχει νοημα να το ψαχνεις για 1 χρονο περαν του να ελεγχεις οτι ο προμηθευτης τηρει το συμβολαιο.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφορικά πάντως με υπογεγραμμένους τιμοκαταλόγους, δεσμεύσεις κτλ, ο κώδικας προμήθειας (aka ΝΟΜΟΣ του κράτους) για μικρούς πελάτες (έως 25kVA) ορίζει πως ο προμηθευτής πρέπει να διατηρεί σταθερές τιμές στον υπογεγραφέντα τιμοκατάλογο για 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...δεν έχει σημασία εάν το πρόγραμμα έχει δέσμευση 24 μηνών, 12 μηνών ή κανενός μήνα...οπότε όσοι υπέγραψαν τιμοκατάλογο με add on 4,0€ θα καταλήξουν στα 9,9€ με δικαίωμα αποχώρησης...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Αναφορικά πάντως με υπογεγραμμένους τιμοκαταλόγους, δεσμεύσεις κτλ, ο κώδικας προμήθειας (aka ΝΟΜΟΣ του κράτους) για μικρούς πελάτες (έως 25kVA) ορίζει πως ο προμηθευτής πρέπει να διατηρεί σταθερές τιμές στον υπογεγραφέντα τιμοκατάλογο για 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...δεν έχει σημασία εάν το πρόγραμμα έχει δέσμευση 24 μηνών, 12 μηνών ή κανενός μήνα...οπότε όσοι υπέγραψαν τιμοκατάλογο με add on 4,0€ θα καταλήξουν στα 9,9€ με δικαίωμα αποχώρησης...

Νομίζω οτι προβλέπει και ειδοποίηση 60 ημερών ,αν δεν κάνω λάθος , σε αλλαγή τιμολόγησης

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

Νομίζω οτι προβλέπει και ειδοποίηση 60 ημερών ,αν δεν κάνω λάθος , σε αλλαγή τιμολόγησης

Σε αλλαγή χρέωσης μπορεί να ειδοποιήσει στον πρώτο λογαριασμό μετά την αλλαγή...σε αλλαγή γενικών όρων πρέπει να ειδοποιήσει 60 μέρες πριν.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Σε αλλαγή χρέωσης μπορεί να ειδοποιήσει στον πρώτο λογαριασμό μετά την αλλαγή...σε αλλαγή γενικών όρων πρέπει να ειδοποιήσει 60 μέρες πριν.

Δεν ξέρω ,λογικά θα το γνωρίζεις , αλλά σαν καταναλωτής το θεωρώ και αυτό άδικο . (πιστεύω συμφωνείς)

Θα δούμε και τι θα πει ο ΣτΚ , πάντως σε άλλη απόφαση για ρήτρα αναπροσαρμογής είχε θετική εξέλιξη-απόφαση

Δημοσ.

Απο το περιβάλλον μου στο τελικό αποτέλεσμα οι τιμές ΔΕΗ είναι ίδιες με των άλλων εταιριών.....

Φίλου του ερχοντουσαν μικροί λογαριασμοί ΕΝΑΝΤΙ για μήνες,και στο τέλος του ήρθανε 362€ και συχτιριζει την προτεργια.... .🤣😅😅😂🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TolisT1985 είπε

Απο το περιβάλλον μου στο τελικό αποτέλεσμα οι τιμές ΔΕΗ είναι ίδιες με των άλλων εταιριών.....

εξαρτάται απο το πρόγραμμα που είναι

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχω εναν γνωστο που ειναι στην watt κ μου ειπε οτι την Δευτερα βγαζουν ενα προγραμμα που θα πληρωνεις λεει οσο αγοραζει το ρευμα η βατ μου ειπε οτι θα γινει χαμος , ξερετε κατι;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...