Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Υπάρχει κάποιος δωρεάν τρόπος επικοινωνίας με την nrg, γιατί το 5ψηφιο χρεώνει 0,5 ανά λεπτό. 

Live chat.

• Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Κάτι γενικότερο, αν γίνεται βάλε σε ένα κελί την ημερομηνία που το ενημέρωσες, π.χ. "Τελευταία ενημέρωση 1/6/2021" ώστε να ξέρουμε αν έχουμε κάποια παλιά έκδοση, έχει αλλάξει κτλ

σωστός

7 ώρες πριν, chrismoute είπε

Αν είναι εύκολο , καλό θα ήταν να μπαίνει σε μια άλλη σελίδα του excel   ενα σχόλιο περίληψη  για κάθε εταιρία που κάνει αλλαγές στις εκδόσεις

δύσκολο

1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Υποτίθεται ότι το fixed (αν αναφέρεσαι σε αυτό) μπορείς να το ενεργοποιήσεις όποιους 4 μήνες θες μέσα στο 24μηνο. Αν θυμάμαι καλά από αυτά που έχω διαβάσει στο τόπικ. Δεν είμαι πελάτης. Ας επιβεβαιώσουν και οι γνωστοί ύποπτοι.

ανα μήνα και εκεί κολλά το

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αν το διακόψεις για κάποιους μήνες (λόγω χαμηλής ΟΤΣ) και στο μέλλον θελήσεις να το ξαναβάλεις, σε ποια τιμή θα είναι ? Στα 4€ ?

θα θέλουν παρακάλια ,γιαυτό τους έδωσα στη ΡΑΕ. Γενικά ήταν κίνηση  να τσεπώσουν απο άτομα που δε θα το πέρναν νωρίς χαμπάρι ή να τσεπώσουν ρήτρα αποχώρησης για όσους φύγουνε

7 ώρες πριν, chrismoute είπε

Καλό είναι να υπάρχουν και τα ακριβότερα της ΔΕΗ !!!

τώρα το πρόσεξα , τι εννοείς , έχει και άλλα προγράμματα η ΔΕΗ εκτός απο αυτά που έβαλα ?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αν το διακόψεις για κάποιους μήνες (λόγω χαμηλής ΟΤΣ) και στο μέλλον θελήσεις να το ξαναβάλεις, σε ποια τιμή θα είναι ? Στα 4€ ?

Εσυ τωρα την Παρσκευη θα γινεις πελατης?

Δεν μου απαντησες χθες γι'αυτο ξαναρωταω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εσυ τωρα την Παρσκευη θα γινεις πελατης?

Δεν μου απαντησες χθες γι'αυτο ξαναρωταω.

Είμαι υπό σκέψη.

Ψάχνω την αγορά για να δω τι παίζει.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, korakios είπε

τώρα το πρόσεξα , τι εννοείς , έχει και άλλα προγράμματα η ΔΕΗ εκτός απο αυτά που έβαλα ?

Δεν κατάλαβες. Λέει να μπουν στο excel και όσα προγράμματα εταιρειών βγαίνουν ακριβότερα από αυτά της ΔΕΗ.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είμαι υπό σκέψη.

Ψάχνω την αγορά για να δω τι παίζει.

Χθες μου εγραψες οτι την Παρασκευη εγινες πελατης.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Χθες μου εγραψες οτι την Παρασκευη εγινες πελατης.

έλα ντε , θα μας κάψει

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=58655396

7 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Δεν κατάλαβες. Λέει να μπουν στο excel και όσα προγράμματα εταιρειών βγαίνουν ακριβότερα από αυτά της ΔΕΗ.

αααα, οκ

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον παιδια αυτοι στην nrg ειναι μεγαλοι απατεωνες τους εστειλα εχθες το συμβολαιο που ειχα κανει μαζι τους και ειχα τικαρει το κουτακι fixed. Ξερεται τι εκαναν μου εστειλαν το συμβολαιο που τους εστειλα και ειχαν σβησει με blanco to fixed απο κει και περα τι να πω.Τα συμπερασματα δικα σας. Ακολουθει η απαντηση τους

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το αρχείο μας είχατε αφήσει κενή την επιλογή για την ενεργοποίηση του σταθερού τιμολογίου, επομένως εντός του δικαίου σας χρεώθηκε η χρέωση αναπροσαρμογής

image001.png

• Confused 3
  • Sad 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Λοιπον παιδια αυτοι στην nrg ειναι μεγαλοι απατεωνες τους εστειλα εχθες το συμβολαιο που ειχα κανει μαζι τους και ειχα τικαρει το κουτακι fixed. Ξερεται τι εκαναν μου εστειλαν το συμβολαιο που τους εστειλα και ειχαν σβησει με blanco to fixed απο κει και περα τι να πω.Τα συμπερασματα δικα σας. Ακολουθει η απαντηση τους

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το αρχείο μας είχατε αφήσει κενή την επιλογή για την ενεργοποίηση του σταθερού τιμολογίου, επομένως εντός του δικαίου σας χρεώθηκε η χρέωση αναπροσαρμογής

image001.png

Τραγικοί. Πότε έκανες συμβόλαιο; Εσύ δεν έχεις κρατήσει αντίγραφο; Πχ εμένα υπάρχει σκαναρισμενο στο εμαιλ που είχα στείλει στην ελπεντισον.

Να ρωτήσω, σου χρέωναν fixed τόσο καιρό;

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, COSTAKISMIKROS είπε

image001.png

Αυτή είναι η ερώτηση.

Σου χρέωναν fixed τόσο καιρό ?

Δημοσ.

Τον απριλιο ειχα γινει πελατης τους και τους εστειλα χθες το email  με το συμβολαιο - αρχειο που ειχα κανει τοτε και οπως ειπα το εσβησαν με blanco το fixed.αυτο τον ενα μηνα που μου ηρθε ο λογαριασμος δεν ειχα χρεωση fixed.

korakios  μπηκα στην we energy(μιας και σκεφτομαι να ξαναπαω) και  νομιζω εχουν αλλαξει οι χρεωσεις στο we free κοιταξε το οποτε μπορεσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Τον απριλιο ειχα γινει πελατης τους και τους εστειλα χθες το email  με το συμβολαιο - αρχειο που ειχα κανει τοτε και οπως ειπα το εσβησαν με blanco το fixed.αυτο τον ενα μηνα που μου ηρθε ο λογαριασμος δεν ειχα χρεωση fixed.

korakios  μπηκα στην we energy(μιας και σκεφτομαι να ξαναπαω) και  νομιζω εχουν αλλαξει οι χρεωσεις στο we free κοιταξε το οποτε μπορεσεις.

Δηλαδή, από ποια ημερομηνία ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ το fixed ?

20 Μάι ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, COSTAKISMIKROS είπε

έχεις δίκαιο ,το διώρθωσα

Απο 0,08 έκπτωση για πρώτο χρόνο το έβαλαν 0,08 για 6 μήνες και τωρα το ανέβασαν 0,0875

Ο υπολογισμός είναι για πρώτο χρόνο που έχω =(0,0925+0,0875)/2 , από το 2ο χρόνο ισχύει το 0,0925

αλλά έχε υπόψιν το

Η WE ENERGY  διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή.

___________________________________________________________________________________

Για την nrg τώρα (υπερ-τραγικοί)

Το συμβόλαιο το έστειλες ηλεκτρονικά ?

Δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ ή έστω στη ΡΑΕ ?

Αν θες σε βοηθάω

Και ΜΗΝ μπερδευόμαστε .

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ FIXED ΕΦΟΣΟΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή, από ποια ημερομηνία ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ το fixed ?

20 Μάι ?

Καμία σημασία δεν έχει. Η τιμή του είναι στη σύμβαση και σύμφωνα με αυτή το ενεργοποιεί και απενεργοποιεί κάποιος ανα μήνα . Σε προηγούμενες σελίδες νομίζω υπάρχει screenshot

Εσύ τελικά είσαι απο την Παρασκευή στην NRG ή έκανες αίτηση τότε ?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

έχεις δίκαιο ,το διώρθωσα

Απο 0,08 έκπτωση για πρώτο χρόνο το έβαλαν 0,08 για 6 μήνες και τωρα το ανέβασαν 0,0875

Ο υπολογισμός είναι για πρώτο χρόνο που έχω =(0,0925+0,0875)/2 , από το 2ο χρόνο ισχύει το 0,0925

αλλά έχε υπόψιν το

Η WE ENERGY  διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή.

___________________________________________________________________________________

Για την nrg τώρα (υπερ-τραγικοί)

Το συμβόλαιο το έστειλες ηλεκτρονικά ?

Δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ ή έστω στη ΡΑΕ ?

Αν θες σε βοηθάω

Και ΜΗΝ μπερδευόμαστε .

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ FIXED ΕΦΟΣΟΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ

Καμία σημασία δεν έχει. Η τιμή του είναι στη σύμβαση και σύμφωνα με αυτή το ενεργοποιεί και απενεργοποιεί κάποιος ανα μήνα . Σε προηγούμενες σελίδες νομίζω υπάρχει screenshot

Εσύ τελικά είσαι απο την Παρασκευή στην NRG ή έκανες αίτηση τότε ?

Δεν ξέρω αν έχει σημασία η οχι.

Η εταιρεία, καλώς ή κακώς, έτσι ισχυρίζεται.

Άρα, ο φίλος αν το είχε ενεργοποίησει, όπως λέει η νομίζει, ΚΑΤΑ την εταιρεία δεν θα είχε θέμα.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν λέω ότι έχει δίκαιο η εταιρεία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...