Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μετά από κάτι θέματα που είχα με εναλλακτικό πάροχο ενέργειας (WV) γιατί άλλα είπαμε, άλλα υπογράψαμε, άλλα χρεώνουν, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στα συμβόλαιά τους δεν έχουν αναφορά για το δικαίωμα υπαναχώρησης, οπότε κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης νομοθεσίας μπορείτε να σπάσετε συμβόλαια με ρήτρα αποδέσμευσης αζημιώς.

Γενικά ισχύει ότι αν δε σε έχουν ενημερώσει γραπτώς ή με κάποιον τρόπο που μπορούν να αποδείξουν ότι έλαβες γνώση, ισχύει για 14 ημέρες αφού σε ενημερώσουν ή για 12 μήνες εφόσων το πάρεις εσύ πρέφα και ακόμα δε σε έχουν ενημερώσει.

Κάθησα και διάβασα πολλές ώρες για να βρω τρύπα στο συμβόλαιο και δεν είμαι δικηγόρος, αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό γιατί θα έτρωγα στο κεφάλι πάγιο 6 ευρώ/μήνα και χρέωση 0,9 για 2 χρόνια (χωρίς φπα αυτά), ενώ μου είχαν πει 0,085 χωρίς πάγιο.

Ελπίζω να βοήθησα, εάν κάποιος έχει τρεχάματα.

• Like 2
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις τώρα, emperor4her είπε

Μαλιστα, μολις το ειδα, ηταν μετα απο edit μαλλον.. 

αυτοι δεν μου ανεφεραν ποτε κατι τετοιο εντομεταξυ στο τηλεφωνο.. και ουτε στο συμβολαιο που εστειλαν ειδα να το γραφει καπου.. 

μου βγαζει 120 ευρω το χρονο, δεν βλεπω κατι τρελο.. δηλαδη χοντρικα μιλαμε για 10 ευρω το μηνα, και εχω βαλει kwh στο φουλ.. συνηθως ειμαι πιο κατω.. οποτε περιπου στα 8 ευρω το μηνα..  

Το fixed ειναι μια εξτρα υπηρεσια στην ουσια.

Εσυ δες σε ποιον παροχο εχεις το μεγαλυτερο οφελος.Δες τους 2-3 πρωτους αν ειναι κι απο εκει και περα κοιτα δεσμευσεις κλπ.Μετα αναλογα με τα θελω σου θα παρεις και την αποφαση.

Αυτο που πρεπει να κανεις σιγουρα ειναι να βαλεις νυχτερινο μιας και θα εχεις κερδος και απο τις κιλοβατωρες αλλα και απο τις ρυθμιζομενες χρεωσεις.

Συμφωνα με το excel καταλαβες σε ποιο προγραμμα εχεις το μεγαλυτερο οφελος?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Εκεί κυμαίνονται τα κέρδη. Μην περιμένεις να γλυτώσεις κανα μηνιάτικο. Λίγα σου φαίνονται 120€ το χρόνο; Σε κάποιους πληρώνουν 6 μήνες τηλέφωνο και ίντερνετ αυτά τα λεφτά.

μαλιστα, να πω ομως το εξης: ειναι ωραιο το παιχνιδακι που παιζουν γιατι παιρνουν τηλ και λενε πχ

απο 0.11 την kwh σε εμας 0,06 

και λες εσυ, οκ εκαψα 2500kwh το τετραμηνο τωρα το χειμωνα οποτε στη δεη οποτε 275Ε, 150 στον παροχο τον αλλο.. οποτε απο τα 400 το ρευμα συνολο θα μου ερθει 275.. μλκιες!!! 

τεσπα, θα το τσεκαρω λιγο παρπαανω, αλλα τυπικα αντι για 400, να μου ερθει 385 δεν λεει κατι.. που καλλιστα αν ειχα νυχτερινο θα το γλυτωνα. 

(ασχετος με το θεμα, τωρα ξεκινησα να ψαχνομαι σημερα) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, emperor4her είπε

μαλιστα, να πω ομως το εξης: ειναι ωραιο το παιχνιδακι που παιζουν γιατι παιρνουν τηλ και λενε πχ

και λες εσυ, οκ εκαψα 2500kwh το τετραμηνο τωρα το χειμωνα οποτε στη δεη οποτε 275Ε, 150 στον παροχο τον αλλο.. οποτε απο τα 400 το ρευμα συνολο θα μου ερθει 275.. μλκιες!!! 

τεσπα, θα το τσεκαρω λιγο παρπαανω, αλλα τυπικα αντι για 400, να μου ερθει 385 δεν λεει κατι.. που καλλιστα αν ειχα νυχτερινο θα το γλυτωνα. 

Ναι, αυτά είναι γνωστά σε όσους συμμετέχουμε ενεργά στο τόπικ. Απλά τα ανακαλύπτεις σήμερα. Γι' αυτό λέμε όχι πακέτα με ΟΤΣ. Και ιδανικά και χωρίς χρονική δέσμευση.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Το fixed ειναι μια εξτρα υπηρεσια στην ουσια.

Εσυ δες σε ποιον παροχο εχεις το μεγαλυτερο οφελος.Δες τους 2-3 πρωτους αν ειναι κι απο εκει και περα κοιτα δεσμευσεις κλπ.Μετα αναλογα με τα θελω σου θα παρεις και την αποφαση.

Αυτο που πρεπει να κανεις σιγουρα ειναι να βαλεις νυχτερινο μιας και θα εχεις κερδος και απο τις κιλοβατωρες αλλα και απο τις ρυθμιζομενες χρεωσεις.

Συμφωνα με το excel καταλαβες σε ποιο προγραμμα εχεις το μεγαλυτερο οφελος?

ναι στο 

nrg Save 40% (μέσω τηλ ή chat)

δυστυχως, η δεη ειναι στο ονομα της γιαγιας μου, και θελουν 150 ευρω για αλλαγη ονοματος, αλλιως θα μπορουσα να εχω και ΚΟΤ. και ναι μαλλον πρεπει απλα να βαλω νυκτερινο,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Βάζω τις kwh στο Excel του φίλου korakios και βλέπω ότι με συμφέρει το νυχτερινό της volterra. 

Το έχει κανένας να μας πει μια γνώμη. 

Μίλησα μαζί τους πάντως και μου τόνισαν ότι δεν περιέχει OTΣ. 

Που έστειλαν και συμβόλαιο με ξεχωριστούς ειδικούς όρους και το αναφέρει. Είναι αρκετά δελεαστικό πακέτο πάντως και ελεύθερο. 

Τι λέτε; 

Σαν εταιρία γενικώς τι λέει; 

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, emperor4her είπε

Ασε ολα αυτα που σου λενε κι ασε κι αυτα που λες εσυ γιατι δεν ειναι ετσι οπως τα λες.

Διαβασε το sticky κι αυτα που σου λεω κι αυτα που θα σου πουνε και τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα και μετα θα καταλαβεις τι οφελος θα εχεις και πως λειτουργει το ολο θεμα.

Οτι εχεις οφελος ειναι ειναι δεδομενο.Τωρα το ποσο θα εχεις εξαρταται απο την καταναλωση σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, emperor4her είπε

και ναι μαλλον πρεπει απλα να βαλω νυκτερινο,

Όχι μάλλον. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο βήμα που πρέπει να κάνει πρώτο-πρώτο όποιος μπορεί.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.

ναι στο 

nrg Save 40% (μέσω τηλ ή chat)

δυστυχως, η δεη ειναι στο ονομα της γιαγιας μου, και θελουν 150 ευρω για αλλαγη ονοματος, αλλιως θα μπορουσα να εχω και ΚΟΤ. και ναι μαλλον πρεπει απλα να βαλω νυκτερινο,

Κανε μεταβαση στην NRG και κανε μετα αλλαγη ονοματος και αιτηση για ΚΟΤ.

Νυχτερινο βαλε σιγουρα 100%.

Δημοσ.

στο nrg Save 40% (μέσω τηλ ή chat) βλεπω 192,08 κερδος. δεν ειναι κακο.. θα το κοιταξω περισσοτερο 

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Κανε μεταβαση στην NRG και κανε μετα αλλαγη ονοματος και αιτηση για ΚΟΤ.

Νυχτερινο βαλε σιγουρα 100%.

κοτ παιρνει και η nrg? εννοω μπορω να εχω και στην energy κοτ και νυχτερινο? 

Δημοσ.

στο nrg Save 40% (μέσω τηλ ή chat) βλεπω 192,08 κερδος. δεν ειναι κακο.. θα το κοιταξω περισσοτερο 

Στην προηγουμενη σελιδα με 6550 κιλοβατωρες που εβαλες το οφελος που εχεις βλεπω οτι ειναι 221,66.

Το 192,08 απο που προκυπτει?

3 λεπτά πριν, emperor4her είπε

κοτ παιρνει και η nrg? εννοω μπορω να εχω και στην energy κοτ και νυχτερινο? 

Ναι μπορεις.

Εγω τωρα στο NRG Save ειμαι με ΚΟΤ και νυχτερινο.

7 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Καλησπέρα. 

Βάζω τις kwh στο Excel του φίλου korakios και βλέπω ότι με συμφέρει το νυχτερινό της volterra. 

Το έχει κανένας να μας πει μια γνώμη. 

Μίλησα μαζί τους πάντως και μου τόνισαν ότι δεν περιέχει OTΣ. 

Που έστειλαν και συμβόλαιο με ξεχωριστούς ειδικούς όρους και το αναφέρει. Είναι αρκετά δελεαστικό πακέτο πάντως και ελεύθερο. 

Τι λέτε; 

Σαν εταιρία γενικώς τι λέει; 

Εγω στο επαγγελματικο που ειμαι στην Volterra μεχρι σημερα δεν ειχα καποιο θεμα.Βεβαια δεν προεκυψε και κανενα εδω και 3-4 μηνες για να σου πω αν ειναι καλη.

Αν σου εστειλαν τους ειδικους ορους τοτε εισαι οκ αλλα τσεκαρε ομως στις παρατηρησεις του excel τον κωδικο του πακετου για να σιγουρευτεις οτι ειναι το ιδιο.

Τι καταναλωση εχεις?

Στο ρωταω σε περιπτωση που εχει γινει καποιο λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εγω στο επαγγελματικο που ειμαι στην Volterra μεχρι σημερα δεν ειχα καποιο θεμα.Βεβαια δεν προεκυψε και κανενα εδω και 3-4 μηνες για να σου πω αν ειναι καλη.

Αν σου εστειλαν τους ειδικους ορους τοτε εισαι οκ αλλα τσεκαρε ομως στις παρατηρησεις του excel τον κωδικο του πακετου για να σιγουρευτεις οτι ειναι το ιδιο.

Τι καταναλωση εχεις?

Στο ρωταω σε περιπτωση που εχει γινει καποιο λαθος.

Μικρές είναι οι καταναλώσεις μου. 

Πέρσι είχα 2150 ημέρα και 738 νυχτερινό σε 3φ ρολόι. 

Είμαι στη w+v. Πέρσι ήμουν αρκετά καλά αλλά φέτος έχουν πάρει την ανιουσα οι τιμές τους. 

Φαντασου για το προηγούμενο μήνα ζήτησαν 14 ευρώ ΟΤΣ  για 264 khw. 

Πολλά δεν είναι; 

Και γενικώς κάθε μήνα πλέον από το νέο έτος η οτσ δε πέφτει κάτω από 7.

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Στην προηγουμενη σελιδα με 6550 κιλοβατωρες που εβαλες το οφελος που εχεις βλεπω οτι ειναι 221,66.

Το 192,08 απο που προκυπτει?

Ναι μπορεις.

Εγω τωρα στο NRG Save ειμαι με ΚΟΤ και νυχτερινο.

Α ναι, δοκιμασα με το μεσο ορο, 6000 kwh μετα. βρηκα παλιους λογαριασμους. 

το 17 ειχα 5900

το 18 ειχα 6100

το 19 ειχα 6250

το 20 ειχα 5700

ειπα να βαλω μεσο ορο τις 6000. 

Μια ερωτηση, γιατι στο νυκτερινο φαινεται να κερδιζω λιγοτερα με τις ιδιες kwh? 

εβαλα 4000 ημερα, 2000 νυχτα και μου βγαζει 135E σε σχεση με το μονο ημερησιο που ειναι 6000kwh 192E

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Μικρές είναι οι καταναλώσεις μου. 

Πέρσι είχα 2150 ημέρα και 738 νυχτερινό σε 3φ ρολόι. 

Είμαι στη w+v. Πέρσι ήμουν αρκετά καλά αλλά φέτος έχουν πάρει την ανιουσα οι τιμές τους. 

Φαντασου για το προηγούμενο μήνα ζήτησαν 14 ευρώ ΟΤΣ  για 264 khw. 

Πολλά δεν είναι; 

Και γενικώς κάθε μήνα πλέον η οτσ δε πέφτει κάτω από 7.

Καλυτερα να φυγεις μετα και να πας σε ενα προγραμμα χωρις ΟΤΣ.Με τετοια καταναλωση που εχεις δεν αξιζει να πληρωνεις και ρητρες.

Τσεκαρε μονο αυτο που σου ειπα για τον κωδικο του πακετου.

3 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Μια ερωτηση, γιατι στο νυκτερινο φαινεται να κερδιζω λιγοτερα με τις ιδιες kwh? 

εβαλα 3000 ημερα, 3000 νυχτα και μου βγαζει 103E σε σχεση με το μονο ημερησιο που ειναι 6000kwh 192E

Γιατι η συγκριση γινεται με τις κιλοβατωρες του νυχτερινου της ΔΕΗ οπου ειναι χαμηλοτερες σε σχεση με το ημερησιο της ΔΕΗ.Λογικο ειναι.

Κακως εβαλες ομως μισες την ημερα και μισες την νυχτα.Το να εισαι 50-50 το θεωρω πολυ δυσκολο να επιτευχθει.Δεν ξερω τι προγραμματισμο θα κανεις αλλα καλυτερα βαλε 4500 και 1500.

Εγω να φανταστεις που εχω περιπου 8300 κιλοβατωρες συνολικα οι νυχτερινες ειναι περιπου 1700.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Καλυτερα να φυγεις μετα και να πας σε ενα προγραμμα χωρις ΟΤΣ.Με τετοια καταναλωση που εχεις δεν αξιζει να πληρωνεις και ρητρες.

Τσεκαρε μονο αυτο που σου ειπα για τον κωδικο του πακετου.

Κοίτα το πρόγραμμα που έχω είναι ελεύθερο και φεύγω χωρίς ρήτρες.

Ο κωδικός της volterra είναι όντως αυτό που αναφέρει το excel και το αναγράφει πάνω από το πλαίσιο της υπογραφής. 

https://ibb.co/4PdHMhZ

Επεξ/σία από Mule206
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...