Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, artshadows είπε

Το nrg save 40 %  μπορει ; 1) να παρει κοτ Α και  2 )νυχτερινο  μετρητή ;

Ψαχνω κατι  χωρις  ΟΤΣ .Με  κοτ Α και με  νυχτερινο  μετρητη ωστε να μοιραζω την καταναλωση και να μην χανω  το κοτ α

Εγω εχω ΚΟΤ-Β και νυχτερινο μετρητη και πηγα στο NRG Save 40.

Μπορεις να πας κι εσυ κανονικα δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.

• Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/4/2021 στις 6:07 ΜΜ, d1983 είπε

Σκέφτομαι να πάω αύριο απο εκεί να δω τι θα μου πουν. Φαντάζομαι ο εκκαθαριστικός θα είναι αρκετά μικρότερος ε?

Από προσωπική εμπειρία με τη Nova Energy, σε κάποια φάση μας είχαν χρεώσει τόσο πολύ τους έναντι που ο επόμενος εκκαθαριστικός ήρθε πιστωτικός 70 ευρώ και ο αμέσως επόμενος έναντι μόλις €1,5. Και όχι, δεν ήταν στην αρχή που δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν τις χρεώσεις, αλλά είχαμε κλείσει σχεδόν χρόνο.

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικο να εχει κανει απλα καποιος αιτηση σε μια εταιρια και να περιμενει 1 μηνα να σταλθει αιτημα επανασυνδεσης στη ΔΕΔΔΗΕ? Τι να κανω, να φυγω; Αλλα δε θελω να περιμενω σε αλλη εταιρια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Seiryuu είπε

Είναι φυσιολογικο να εχει κανει απλα καποιος αιτηση σε μια εταιρια και να περιμενει 1 μηνα να σταλθει αιτημα επανασυνδεσης στη ΔΕΔΔΗΕ? Τι να κανω, να φυγω; Αλλα δε θελω να περιμενω σε αλλη εταιρια.

Καθόλου φυσιολογικό , πάρε ΔΕΔΔΗΕ τηλ άμεσα

Απο Ηρών (σε ποιο πρόγραμμα πήγες?) ,δεν έχεις ενημέρωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους εχω παρει 50 τηλέφωνα μεσα σε 2 βδομαδες και αυτους και τη ΔΕΔΔΗΕ. Η ΔΕΔΔΗΕ λεει οτι περιμενουν το αιτημα κι αυτοι λενε απλα να περιμενω το αρμοδιο τμημα να το στειλει στη ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από Seiryuu
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seiryuu είπε

Τους εχω παρει 50 τηλέφωνα μεσα σε 2 βδομαδες και αυτους και τη ΔΕΔΔΗΕ. Η ΔΕΔΔΗΕ λεει οτι περιμενουν το αιτημα κι αυτοι λενε απλα να περιμενω το αρμοδιο τμημα να το στειλει στη ΔΕΔΔΗΕ.

Αν θες να περάσεις σε Ηρών για δικούς σου λόγους , κάνε αίτηση σε εταιρία με πρόγραμμα χωρίς δέσμευση να συνδεθείς πρώτα τουλάχιστον .

Διάβασε όμως και το sticky και δες τα excel πρώτα

Δημοσ.
Στις 4/4/2021 στις 4:35 ΜΜ, HERTHAN είπε

Εγω εχω ΚΟΤ-Β και νυχτερινο μετρητη και πηγα στο NRG Save 40.

Μπορεις να πας κι εσυ κανονικα δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.

Υπάρχει ακόμη σα προσφορά;

Δε το βρίσκω κάπου.

Δημοσ.
Στις 1/4/2021 στις 9:57 ΜΜ, Apostolis276 είπε

Οι λογαριασμοί της Volterra είναι πράγματι ξεκάθαροι, την χρησιμοποιώ στο εξοχικό στο Γ1 (μηδενικό πάγιο). Μετά από 2,5 χρόνια πρώτη φορά μου χρέωσαν ρήτρα αναπροσαρμογής τον Γενάρη 4,93 € για 163 KWh στο κορωνοϊό4μηνο (0,030 €/kWh) :( . Ελπίζω να ήταν μια κακή παρένθεση.

ειχες συμβολαιο χωρις ρητρα ;

πως μπορει να εγινε αυτο ξαφνικα ;

εμενα ειναι χωρις δεσμευση χρονου και χωρις ρητρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, koukou είπε

Υπάρχει ακόμη σα προσφορά;

Δε το βρίσκω κάπου.

Φίλε μου είμαι κι εγώ στο ψάξιμο γιατί την πάτησα από έναν "αεριντζή" γνωστό μου και πήγα στον ΉΡΩΝΑ και μάλιστα με δύο συμβόλαια και μπήκα μέσα σε σύγκριση με ΔΕΗ.

Πριν λίγο πήρα στα χέρια μου τα έγγραφα από την volterra και βλεπω ότι ο τιμοκαταλογός τους για το πρόγραμμα v1 αναφέρει σαν "Ειδικοί Όροι" το εξής:

1.H τιμή του προγράμματος είναι σταθερή και δεν επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις της Οριακής Τιμής Συστήματος ή από
οποιαδήποτε άλλη χρέωση προμηθευτή.

Όμως στους γενικούς όρους, που συμπεριλαμβάνονται στο άλλο προς υπογραφή έγγραφο, αναφέρει στην παράγραφο 7.1 ότι:

" Ρητά συμφωνείται μεταξύ των Μερών ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσης ο Προμηθευτής δύναται να αναπροσαρμόζει τις Χρεώσεις Προμήθειας όπως αυτές αναγράφονται στους εκάστοτε ισχύοντες Τιμοκαταλόγους του μέσω της ενεργοποίησης Ρήτρας Αναπροσαρμογής, βάσει της διακυμάνσεως του κόστους προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για έκαστη περίοδο κατανάλωσης του Πελάτη,...." και μάλιστα με τσουχτερή διακύμανση  35€/MWh  με   45€/MWh.

Για να μην την ξαναπατήσω λοιπόν και πληρώνω έξτρα θα ζητήσω να μην ισχύσουν τα περί ρήτρας , ΓΡΑΠΤΩΣ!!

Αν δεν δεχτούν, ήδη έχω μιλήσει με nrg για το πρόγραμμα που ψάχνεις κι εσύ - που θα τους καλεσεις τηλεφωνικά ή μέσω messenger για να σε ενημερώσουν -  (δεν το έχουν βάλει ακόμη στην ιστοσελίδα τους γιατί μου είπε πως εξετάζουν πως θα πάει για να το καθιερώσουν αργότερα.... )

Αν βάζεις και καυσιμα SHELL είναι πολύ καλή περίπτωση το nrg save 40% κερδίζεις και πόντους! Το μόνο κακό είναι πως έχει 24μηνη δέσμευση.

Μπες λοιπόν στο https://www.nrg.gr/ και προχώρα μέσω chat καλύτερα.

Επεξ/σία από BigJim34
Δημοσ.

εχει καποιος εμπειρια πληρωμης της protergia, με παγια εντολη στην Πειραιως ;

Ισχυει το οτι δεν υπαρχει επιβαρυνση τραπεζικης προμηθειας ανα παγια ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Φίλε μου είμαι κι εγώ στο ψάξιμο γιατί την πάτησα από έναν "αεριντζή" γνωστό μου και πήγα στον ΉΡΩΝΑ και μάλιστα με δύο συμβόλαια και μπήκα μέσα σε σύγκριση με ΔΕΗ.

Πριν λίγο πήρα στα χέρια μου τα έγγραφα από την volterra και βλεπω ότι ο τιμοκαταλογός τους για το πρόγραμμα v1 αναφέρει σαν "Ειδικοί Όροι" το εξής:

1.H τιμή του προγράμματος είναι σταθερή και δεν επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις της Οριακής Τιμής Συστήματος ή από
οποιαδήποτε άλλη χρέωση προμηθευτή.

Όμως στους γενικούς όρους, που συμπεριλαμβάνονται στο άλλο προς υπογραφή έγγραφο, αναφέρει στην παράγραφο 7.1 ότι:

" Ρητά συμφωνείται μεταξύ των Μερών ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσης ο Προμηθευτής δύναται να αναπροσαρμόζει τις Χρεώσεις Προμήθειας όπως αυτές αναγράφονται στους εκάστοτε ισχύοντες Τιμοκαταλόγους του μέσω της ενεργοποίησης Ρήτρας Αναπροσαρμογής, βάσει της διακυμάνσεως του κόστους προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για έκαστη περίοδο κατανάλωσης του Πελάτη,...." και μάλιστα με τσουχτερή διακύμανση  35€/MWh  με   45€/MWh.

Για να μην την ξαναπατήσω λοιπόν και πληρώνω έξτρα θα ζητήσω να μην ισχύσουν τα περί ρήτρας , ΓΡΑΠΤΩΣ!!

Αν δεν δεχτούν, ήδη έχω μιλήσει με nrg για το πρόγραμμα που ψάχνεις κι εσύ - που θα τους καλεσεις τηλεφωνικά ή μέσω messenger για να σε ενημερώσουν -  (δεν το έχουν βάλει ακόμη στην ιστοσελίδα τους γιατί μου είπε πως εξετάζουν πως θα πάει για να το καθιερώσουν αργότερα.... )

Αν βάζεις και καυσιμα SHELL είναι πολύ καλή περίπτωση το nrg save 40% κερδίζεις και πόντους! Το μόνο κακό είναι πως έχει 24μηνη δέσμευση.

Μπες λοιπόν στο https://www.nrg.gr/ και προχώρα μέσω chat καλύτερα.

Aπο τη στιγμη που εχεις λαβει το εντυπο των ειδικων ορων που αναγραφει γραπτως οτι δεν επηρεαζεται απο ΟΤΣ η οποιαδηποτε αλλη χρεωση δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.

Κι εγω στο επαγγελματικο που εχω λαβει το ιδιο εντυπο και το εχω στειλει πισω υπογεγραμμενο δεν χρεωνομαι ΟΤΣ.

Αυτο που λεει και ο korakios ισχυει οτι οι ειδικοι οροι υπερισχυουν των ειδικων.

Αν τωρα θες να το εχεις και γραπτως σε email για προσωπικους λογους τοτε καλα κανεις και το ζητας.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Seiryuu είπε

Καλησπερα... Αν ειχε δοθει η εντολη στον Δεδδηε θα ειχε εκτελεστει...Εχει ρητρα απο την ΡΑΕ  ο Δεδδηε αν δεν εκτελεσει μεσα στα ορια αυτη  την εντολη.. Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...