Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Αντώνης Τ. είπε

Καλησπέρα,

Μου έκαναν αντιπρόταση από Protergia, με μηδενικο πάγιο fixed 0.088/kwh και μηδενικο πάγιο χωρίς ΟΤΣ. Ψάχνω να δω αν με συμφέρει.

βάλε αν είναι τις κιλοβατώρες στο excel , σημείωσε τη voltera πόσο βγαίνει και βάλε στη θέση της , 0,088

δε νομίζω να σε συμφέρει παντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, korakios είπε

βάλε αν είναι τις κιλοβατώρες στο excel , σημείωσε τη voltera πόσο βγαίνει και βάλε στη θέση της , 0,088

δε νομίζω να σε συμφέρει παντως

Για το 2020 πάντως που έκανα αντιπαραβολή υπολογίζοντας και την εφάπαξ έκπτωση που δόθηκε βγαίνει η μία η άλλη με το NRG Save40%. Χωρίς την εφάπαξ έκπτωση είναι 80 ευρώ επάνω.

Οντως δε συμφέρει.

6 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Για το 2020 πάντως που έκανα αντιπαραβολή υπολογίζοντας και την εφάπαξ έκπτωση που δόθηκε βγαίνει η μία η άλλη με το NRG Save40%. Χωρίς την εφάπαξ έκπτωση είναι 80 ευρώ επάνω.

Οντως δε συμφέρει.

Εννοείς οτι σου δίνουν και ένα ποσό απο την Protergia δώρο ?
(το save έχει και 25Ε, συν 16Ε που γλυτώνεις απο το fix τους 4 πρώτους μήνες, μάλλον το ξέρεις απλά το αναφέρω)

22 ώρες πριν, korakios είπε

Δες όμως πρώτα σε ποια τιμή εφαρμόζεται η έκπτωση ΚΟΤ

Μου απαντησαν σημερα για το NRG SAVE 40% για την αρχικη τιμη του προγραμματος στην οποια εφαρμοζεται το ΚΟΤ.

Καλημέρα σας,

Η τιμή της κιλοβατώρας είναι 0,06265 και πάνω σε αυτή την τιμή θα έχετε την έκπτωση του ΚΟΤ.

Στη διάθεσή σας,

• Thanks 2

3 λεπτά πριν, korakios είπε

πιο φθηνά δε γίνεται ! Θα το βάλω στο άλλο ΚΟΤ excel αν και δεν έχει νόημα πιστεύω :)

Οχι πιο φθηνα δεν γινεται.

Η τελικη τιμη κιλοβατωρας παει στο 0,01765 μετα την αφαιρεση του ΚΟΤ.

Βαλτο στο excel αν θελεις γιατι θα ειναι πολλοι που δεν θα γνωριζουν αν ισχυει για ΚΟΤ.

22 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Σκεφτομουν τωρα μηπως θα ηταν καλυτερα να εκανα μια αιτηση στο Save 40 πριν τις 31/03 μην γινει τιποτα και το καταργησουν.

Ειδα αυτο που εγραφε στο MBC για το 4U που ειναι εως 31/03 και φοβαμαι μην κανουν το ιδιο με το Save.

Χθες που αναρωτηθηκα αν το προγραμμα NRG SAVE 40% υπαρχει περιπτωση να ληγει στις 31/03 το ρωτησα μολις τωρα και η απαντηση ηταν η παρακατω.

Καλησπέρα σας,

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι το τέλος του μήνα , κάθε 1η του μήνα ανανεώνονται ή βγαίνουν νέα.

Με εκτίμηση

Οποτε για οποιον θελει να βαλει το προγραμμα NRG SAVE 40% θα πρεπει να βιαστει και να το κανει μεχρι τελος του μηνα.Μπορει και να συνεχισει να ισχυει αλλα μου εδωσαν την παραπανω απαντηση.

4 ώρες πριν, Joe22 είπε

Καλημέρα.

Ερώτηση σχετικά με τον 1ο λογαριασμό της nrg (save 40, κλπ), αν γνωρίζει κάποιος:

για ποιο λόγο ο λογαριασμός αναγράφεται ως "έναντι" κι όχι ως "εκκαθαριστικός" τη στιγμή που έχουμε στείλει (σε συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως μας ζητήθηκε) την ένδειξη του μετρητή (ημερήσια και νυχτερινή);

Στον λογαριασμό που σου ήρθε είχε το δώρο-εκπτωση τον 25 ευρώ?

1 ώρα πριν, korakios είπε

Εννοείς οτι σου δίνουν και ένα ποσό απο την Protergia δώρο ?
(το save έχει και 25Ε, συν 16Ε που γλυτώνεις απο το fix τους 4 πρώτους μήνες, μάλλον το ξέρεις απλά το αναφέρω)

Α.ναι (80)

Β. Όχι το 25αρι δε το ήξερα.

Καλησπέρα,

Θέλω να κανονίσω να βάλω στους γονείς μου το nrg 40  απλα προσπαθώ να κάνω τον ενδιάμεσο με τους γονείς και την εταιρια γιατί είμαι σε άλλη πόλη και έχω καεί. 

Τους έστειλα μνμ περιμένω απάντηση, πρέπει να κάνω κάτι? να προσέξω κάτι? να δώ το συμβόλαιο? η να δω κάτι όπως για ρήτρα? αυτό είπαμε δεν εχει σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, valantis123 είπε

η να δω κάτι όπως για ρήτρα? αυτό είπαμε δεν εχει σωστα?

φυσικά και έχει , δες τη προηγούμενη σελίδα πρώτο ποστ

Όπως έχουν και πολλά προγράμματα που έχω είναι στο excel, αλλά αναιρείται η ρήτρα με ενεργοποίηση της υπηρεσίας fixed (περιλαμβάνεται το κόστος της στα πάγια του excel)

Λογικά θα σε πάρουν τηλ και θα σου στείλουν το συμβόλαιο , φυσικά και να το διαβάσεις

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Καλησπέρα, 

Από Απρίλιο θα μείνω σε 45τμ διαμέρισμα, στο οποίο θα γίνεται καθημερινή χρήση εκτός των ωρών που θα λείπω στην εργασία μου (8-9 ώρες). 

Δεν έχω εικόνα για το πόση κατανάλωση θα έχω, διότι μένω με την οικογένεια μου στην επαρχία. Οι ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού θα είναι οι εξής για ένα άτομο: υπολογιστής, ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο/στεγνωτήριο ρούχων και κλιματιστικό (9αρι) κατά τους θερινούς μήνες. Το χειμώνα, η θέρμανση θα γίνεται με καλοριφέρ (φυσικό αέριο) και αν χρειάζεται θα χρησιμοποιώ το κλιματιστικό. 

Θεωρείτε πως η κατανάλωση μου θα είναι αρκετή, ώστε να ψάξω για πάροχο πέραν της ΔΕΗ; 

Αν ναι, ποιους παρόχους έχετε να προτείνετε με τυχόν πρόγραμμα που υπάρχει αυτή την περίοδο, ώστε να μην υπάρχουν έξτρα χρεώσεις τύπου ΟΤΣ? Με μια γρήγορη έρευνα τιμής/kWh έλεγα για πρωτέργεια, αλλά με αυτά που διάβασα εδώ, δημιούργησα αρνητική εικόνα. 

4 λεπτά πριν, tsiou9 είπε

Καλησπέρα, 

Από Απρίλιο θα μείνω σε 45τμ διαμέρισμα, στο οποίο θα γίνεται καθημερινή χρήση εκτός των ωρών που θα λείπω στην εργασία μου (8-9 ώρες). 

Δεν έχω εικόνα για το πόση κατανάλωση θα έχω, διότι μένω με την οικογένεια μου στην επαρχία. Οι ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού θα είναι οι εξής για ένα άτομο: υπολογιστής, ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο/στεγνωτήριο ρούχων και κλιματιστικό (9αρι) κατά τους θερινούς μήνες. Το χειμώνα, η θέρμανση θα γίνεται με καλοριφέρ (φυσικό αέριο) και αν χρειάζεται θα χρησιμοποιώ το κλιματιστικό. 

Θεωρείτε πως η κατανάλωση μου θα είναι αρκετή, ώστε να ψάξω για πάροχο πέραν της ΔΕΗ; 

Αν ναι, ποιους παρόχους έχετε να προτείνετε με τυχόν πρόγραμμα που υπάρχει αυτή την περίοδο, ώστε να μην υπάρχουν έξτρα χρεώσεις τύπου ΟΤΣ? Με μια γρήγορη έρευνα τιμής/kWh έλεγα για πρωτέργεια, αλλά με αυτά που διάβασα εδώ, δημιούργησα αρνητική εικόνα. 

Διαβασε το sticky καλυτερα.

Αν ειχες καταναλωσεις θα σε βοηθουσε περισσοτερο να δεις τι σε συμφερει αλλα τωρα χωρις να ξερεις καταναλωσεις ειναι λιγο δυσκολο.

Να σου πει καποιος ακομα και στο περιπου τι καταναλωση θα εχεις ωστε να παρεις μια αποφαση το θεωρω λιγο δυσκολο.Βαλε ομως μια ενδεικτικη στα excel να δεις τι σου βγαζει κι επελεξε ενα προγραμμα χωρις ΟΤΣ.

Αν δεν υπαρχει νυχτερινο τοτε καλο θα ειναι να βαλεις.

• Like 1

4 λεπτά πριν, tsiou9 είπε

Καλησπέρα, 

υπαρχει link για προγραμματα χωρις ΟΤΣ στην κορυφη της σελιδας να παρεις μια ιδεα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...