Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, shadowlens είπε

Μια χαρά όρεξη έχω , απλά με τόσα που έχω δει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις χρεώσεις , χάθηκα.

Εσύ ξέρεις. Welcome to the rabbit hole.😁

rabbit hole GIF

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, shadowlens είπε

Μια χαρά όρεξη έχω , απλά με τόσα που έχω δει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις χρεώσεις , χάθηκα.

Το τιμολόγιο της βόλτον https://volton.gr/wp-content/uploads/2020/11/Συνοδευτικό-Έντυπο-Volton-Unique-Flexi-Plus-Promo-2m_VOLTON.pdf

ΟΤΣ δεν είδα να αναφέρει κάπου , και μιλάμε για τα Volton Unique Flexi Plus Promo 2M  και Volton Unique Flexi Plus N Promo 2M 

Πιθανοτατα θα εχουν ΟΤΣ αλλα θα το γραφει στην συμβαση.

Προχωρα με το Save 40 και βαλε νυχτερινο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε κρατήθηκα ,λοιπόν, οι γενικοί όροι

6.3 για ρήτρα https://volton.gr/?jet_download=84397

αφορά το σύνολο και όχι μόνο την ΟΤΣ 💩

1,1343(συντελεστής) επί σύνολο μείον 45 και όλο δια χίλια η προσαύξηση

Πάμε απο Σεπτέμβριο

https://www.admie.gr/sites/default/files/attached-files/type-file/2021/01/202012_-_Mesostathmiki_Timi_Agoras_Ilektrikis_Energeias_sto_Diasyndedemeno_Systima_v1.pdf

https://www.admie.gr/sites/default/files/attached-files/type-file/2021/03/202102_Mesostathmiki_Timi_Agoras_Hlektrikhs_energeias_sto_Diasyndedemeno_Systima_v1_1.pdf

Σεπ 0,0244

Οκτ 0,0469

Νοε 0,0477

Δεκ 0,0522

Ιαν 0,0285

Φεβ 0,0266

αυτά τα προσθέτεις στην αρχική τιμή @shadowlens

Επεξ/σία από korakios
  • Like 5

3 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Εν τω μεταξύ, εγγραφή στο My Elta Energy, κανένα επιβεβαιωτικό mail μετά από μέρες. Μπαίνω κάνω μόνος μου σήμερα δοκιμαστική ανάκτηση κωδικού, μου έρχεται μέηλ τέλος πάντων, καταφέρνω μπαίνω, πουθενά η παροχή μου... Νέο mail προς τα ΕΛΤΑ τώρα.

1. Δεν μου έστειλαν ποτέ email επιβεβαίωσης και την εγγραφή την έκανα μόνος μου χωρίς κανένα πρόβλημα.
2. Όταν θα εκδοθεί ο λογαριασμός θα δεις και τον αριθμό παροχής... πάντως το ονοματεπώνυμό σου το βλέπεις ε?
3. Όταν λοιπόν θα φανεί στην εφαρμογή το ποσό θα περιμένεις μια μέρα εκεί που λέει λήψη για να κατεβάσεις το αρχείο.
4. Ο λογαριασμός θα σου έρθει και σε έντυπη μορφή μετά απο μια εβδομάδα περίπου.
5. Εκεί που λέει πληρωμή όταν το πατήσεις απλά σου αντιγράφει το κωδικό πληρωμή και το κάνεις paste στο ebanking.

6. Πριν ρωτήσεις τα ΕΛΤΑ να ρωτάς εμένα πρώτα... 😝

• Like 1

46 λεπτά πριν, shadowlens είπε

Το τιμολόγιο της βόλτον https://volton.gr/wp-content/uploads/2020/11/Συνοδευτικό-Έντυπο-Volton-Unique-Flexi-Plus-Promo-2m_VOLTON.pdf

ΟΤΣ δεν είδα να αναφέρει κάπου , και μιλάμε για τα Volton Unique Flexi Plus Promo 2M  και Volton Unique Flexi Plus N Promo 2M 

Κατα κυριο λογο ολα τα περισσοτερα προγραμματα εχουν ΟΤΣ εκτος αν στους ειδικούς γραφουν οτι δεν εφαρμόζεται αναπροσαρμογη ή ρητρα αναπροσαρμογης ή κατι παρομοιο . Οι γενικοι οροι απο οσα εχω διαβασει γραφουν κανονικα τα ορια της ΟΤΣ

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω τους πελάτες της nrg είναι ευχαριστημένοι με την έκδοση λογαριασμών της εταιρείας γιατί διαβάζω για μεγάλες καθυστερήσεις.Επισης διαβάζω για πολλά παράπονα στην επικοινωνία.

Στις 17/3/2021 στις 9:38 ΜΜ, korakios είπε

Μην ξεχάσεις το Fix να ενεργοποιήσεις :)

Με πήραν από NRG και μου είπαν να ενεργοποιήσω το Fix μετά από 4 μήνες για 4χ4=16 ευρώ.

Ποιά είναι η άποψη σας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, doll είπε

Με πήραν από NRG και μου είπαν να ενεργοποιήσω το Fix μετά από 4 μήνες για 4χ4=16 ευρώ.

Ποιά είναι η άποψη σας?

Αν το έχεις στο νου σου , οκ , αλλιώς βάλτο απο τώρα

edit: και εγώ μετά θα το ενεργοποιήσω

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Αν το έχεις στο νου σου , οκ , αλλιώς βάλτο απο τώρα

Μετά από 4 μήνες θα είμαστε πλέον στην καλοκαιρινή περίοδο. Ρισκάρουμε ΟΤΣ και πάμε για σεπτέμβρη ή στο 4-μηνο για να είμαστε ήσυχοι?

4 ώρες πριν, shadowlens είπε

Από ότι μου είπε ο ηλεκτρολόγος, έχει αρκετό κόστος η εγκατάσταση νυχτερινού μετρητή και θα πάρει καιρό για να βγάλει την αξία του.

Ψέματα λέει

Κάντε και μόνοι σας έλεγχο

35 ευρώ πληρώνεις

Δες πότε θα τα βγάλεις

1 ώρα πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Οταν κανεις αναζητηση στη google  nrg και διαβασεις τις αξιολογησεις  εεε με αγχωνουν λιγο τα σχολια και οι κριτικες τους.

Θα σου πω ότι στα θέματα έκδοσης και καταχώρησης ενδείξεων είναι πολύ καλά τα πράγματα ειδικά με την εφαρμογή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...