Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Incepted είπε

Καλα εσένα με ΚΟΤ και σου εβγαλαν μηνιαιο λογαριασμο ? Και εκπτωση μονο στις 93/124

Το 93/124 ίσως είναι καμιά διαφορά 1-2 ημερών στην εγγραφή στο ΚΟΤ. 
Αλλά εκκαθαριστικό με την πρώτη, πολύ κουφό! 

edit: 18/2 ξαναέκανα τελικά αίτηση για ΚΟΤ

Επεξ/σία από Fallen333
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιοτερα που ηθελα να παω στην NRG και στο προγραμμα Save 40 μου ειχαν πει τοτε οτι δεν συνδυαζεται με ΚΟΤ.

Επειδη ενα μελος πριν λιγες μερες ειχε ανεβαζει μια απαντηση που ειχε λαβει απο την MBC οτι τελικα αλλαξε η πολιτικη της NRG και το προγραμμα συνδυαζεται με ΚΟΤ εστειλα την Πεμπτη ενα email στην NRG για να μου απαντησουν σχετικα με το αν εχει γινει καποια αλλαγη.

Η απαντηση τους τελικα ηταν θετικη και μου εστειλαν το παρακατω email.

Καλησπέρα σας,

Το ΚΟΤ Β συνδυάζεται με Save. Την έκπτωση του ΚΟΤ θα την έχετε εφόσον είστε στο όριο των kWh που δικαιούστε από το κράτος, αν ξεπεράσετε το όριο των kWh όλες οι kWh θα χρεωθούν με την τιμή του save η οποία είναι 0.06265.

Με εκτίμηση,

Με βλεπω τελικα τον αλλο μηνα να φευγω απο την Ηρων και να παω στην NRG καθως στο συγκεκριμενο προγραμμα η τελικη τιμη κιλοβατωρας μετα την αφαιρεση του ΚΟΤ θα παει στο 0,01765.

Οποιος αλλος εχει ΚΟΤ ας μιλησει μαζι τους κι ας κανει την μεταβαση τωρα που ισχυει γιατι δεν προκειται να εμφανιστει κατι καλυτερο.

• Like 2

6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Παλιοτερα που ηθελα να παω στην NRG και στο προγραμμα Save 40 μου ειχαν πει τοτε οτι δεν συνδυαζεται με ΚΟΤ.

Επειδη ενα μελος πριν λιγες μερες ειχε ανεβαζει μια απαντηση που ειχε λαβει απο την MBC οτι τελικα αλλαξε η πολιτικη της NRG και το προγραμμα συνδυαζεται με ΚΟΤ εστειλα την Πεμπτη ενα email στην NRG για να μου απαντησουν σχετικα με το αν εχει γινει καποια αλλαγη.

Η απαντηση τους τελικα ηταν θετικη και μου εστειλαν το παρακατω email.

Καλησπέρα σας,

Το ΚΟΤ Β συνδυάζεται με Save. Την έκπτωση του ΚΟΤ θα την έχετε εφόσον είστε στο όριο των kWh που δικαιούστε από το κράτος, αν ξεπεράσετε το όριο των kWh όλες οι kWh θα χρεωθούν με την τιμή του save η οποία είναι 0.06265.

Με εκτίμηση,

Με βλεπω τελικα τον αλλο μηνα να φευγω απο την Ηρων και να παω στην NRG καθως στο συγκεκριμενο προγραμμα η τελικη τιμη κιλοβατωρας μετα την αφαιρεση του ΚΟΤ θα παει στο 0,01765.

Οποιος αλλος εχει ΚΟΤ ας μιλησει μαζι τους κι ας κανει την μεταβαση τωρα που ισχυει γιατι δεν προκειται να εμφανιστει κατι καλυτερο.

Σε 2 χρονακια θα το σκεφτω 🤣

Μόλις τώρα, Incepted είπε

Μπορει ποτε δεν ξερεις , αλλα επειδη εχω συμβολαιο το ειπα.

Καλυτερα ποτε αλλα θα μπορουσες να το πεις απο την αρχη να μην μαμακιζομαστε και χαλαμε το θεμα.

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Fallen333 είπε

Το 93/124 ίσως είναι καμιά διαφορά 1-2 ημερών στην εγγραφή στο ΚΟΤ. 
Αλλά εκκαθαριστικό με την πρώτη, πολύ κουφό! 

edit: 18/2 ξαναέκανα τελικά αίτηση για ΚΟΤ

Το πάγιο 1,4Ε αντιστοιχεί στις 28 ημέρες (30 μέρες = 1,5Ε). 
Σωστά 7 ημέρες δεν υπολόγισαν ΚΟΤ (7/28=1/4 , 124/4=31kwh). 
Δεν μπορώ να κάνω ακριβείς υπολογισμούς στις ρυθμιζόμενες με τα νούμερα της ΔΕΗ για να δω αν χρέωσε σωστά η Solar!

Επεξ/σία από Fallen333

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Καλυτερα ποτε αλλα θα μπορουσες να το πεις απο την αρχη να μην μαμακιζομαστε και χαλαμε το θεμα.

Μονος σου τρωγεσαι :P

Μόλις τώρα, Fallen333 είπε

Το πάγιο 1,4Ε αντιστοιχεί στις 28 ημέρες (30 μέρες = 1,5Ε). 
Σωστά 7 ημέρες δεν υπολόγισαν ΚΟΤ (7/28=1/4 , 124/4=31kwh). 
Δεν μπορώ να κάνω ακριβείς λογαριασμούς στις ρυθμιζόμενες με τα νούμερα της ΔΕΗ για να δω αν χρέωσε σωστά η Solar!

To οτι ηρθε μηνιαιος δεν ειναι περιεργο ; Δεν υποτιθεται οτι λογω ΚΟΤ βγαινουν 2μηνοι?

2 λεπτά πριν, livornian7 είπε

καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση!!εχω κοτ ενεργοποιημενο αν αλλαξω παροχο πρεπει να κανω εκ νεου αιτηση για κοτ??

Συμφωνα με το Idika κανεις νεα αιτηση οταν αλλαξεις παροχο .

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, livornian7 είπε

καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση!!εχω κοτ ενεργοποιημενο αν αλλαξω παροχο πρεπει να κανω εκ νεου αιτηση για κοτ??

Με το που θα μαθεις οτι εγινε η μεταβαση στον νεο παροχο(παιρνεις τηλ. στον ΔΕΔΔΗΕ) τοτε ακυρωνεις την αιτηση που ειναι ενεργη σημερα και κανεις καινουρια με τον νεο αριθμο παροχης(αλλαζει το τελευταιο ψηφιο του αριθμου παροχης).

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...