Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stman είπε

Καλησπέρα,έχετε κάποια άποψη για ρεύμα στην φυσικό αέριο ελλάδος?

Αν δεν κανω λαθος ολα τα προγραμματα του ειναι με Ρήτρες και χαμηλά ορια , οπότε κακη επιλογή

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Incepted είπε

Αν δεν κανω λαθος ολα τα προγραμματα του ειναι με Ρήτρες και χαμηλά ορια , οπότε κακη επιλογή

Nαι ετσι ειναι δεν εχουν κανενα προγραμμα χωρις ΟΤΣ.

Ισως ειναι η χειροτερη επιλογη ακομα και να σκεφτει καποιος να παει στην Φυσικο Αεριο για ηλεκτρικο ρευμα.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Nαι ετσι ειναι δεν εχουν κανενα προγραμμα χωρις ΟΤΣ.

Ισως ειναι η χειροτερη επιλογη ακομα και να σκεφτει καποιος να παει στην Φυσικο Αεριο για ηλεκτρικο ρευμα.

Φίλος μου πήγε στην protergia τώρα και με εβαλε σε σκέψη για να φύγω απο τη δεή

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stman είπε

Δες το Sticky Post με τα excel , βαλε τις καταναλωσεις σου και θα σου βγαλει ποιο σε συμφερει καλυτερα , σχεδον ολα ειναι χωρις Ρήτρα (εκτός των ΕΛΤΑ)

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stman είπε

Kανε αυτο που σου ειπε ο incepted και φυσικα ΜΗΝ πας στην protergia.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Incepted είπε

σχεδον ολα ειναι χωρις Ρήτρα (εκτός των ΕΛΤΑ)

όλα είναι χωρίς ρήτρα , τα ΕΛΤΑ δεν τα έχω μέσα. Απλά τα έβαλα στο άλλο excel για ΚΟΤ . Σε περίοδο εκτόξευσης ρήτρας , αν δεν εφαρμόσουν ,αργότερα ίσως τα προσθέσω :)

20 λεπτά πριν, stman είπε

Φίλος μου πήγε στην protergia...

Προλαβαίνει να φύγει ελπίζω , σε ποιο πρόγραμμα ?

21 λεπτά πριν, stman είπε

τώρα και με εβαλε σε σκέψη για να φύγω απο τη δεή

και άργησες κιόλας :)

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

όλα είναι χωρίς ρήτρα , τα ΕΛΤΑ δεν τα έχω μέσα. Απλά τα έβαλα στο άλλο excel για ΚΟΤ . Σε περίοδο εκτόξευσης ρήτρας , αν δεν εφαρμόσουν ,αργότερα ίσως τα προσθέσω :)

New York Yankees Reaction GIF by MLB

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε και εκκαθαριστικός απο Ζενιθ ,αλλά δυστυχώς δεν πρέπει να είναι ο τελευταίος μιας και δεν έχω επιστροφή της εγγύησης . Λογικά θα χρεώσουν και λίγες κιλοβατώρες σε ξεχωριστό λογαριασμό απο τότε που άλλαξα σε νυχτερινό

Επίσης ,πλέον , δε γράφει τις ρυθμιζόμενες με ακρίβεια , άντε να βγει άκρη

0,023 η ρήτρα αλλά δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη... αργότερα μπορεί και να πουν οτι ήταν τελικά μεγαλύτερη η ΟΤΣ και να χρεώσουν αναδρομικά

το τελευταίο διάστημα πάντως ή πέφτει το site , δεν υπάρχει κάποιος στο τηλεφωνικό κέντρο και άλλα ωραία...απο το chat δεν ασχολούνται παρα μόνο για γενικές πληροφορίες

edit: αφού τους έπρηξα με πήραν τηλ, αλλά δε γνωρίζουν πότε θα βγει τελικός λογαριασμός. Τουλάχιστον θα πάρω τη συνέπεια του εκκαθαριστικού που βγήκε τώρα στον τελικό λογαριασμό.

@DownUNDERground το θέμα είναι να παραμείνουν τα excel με προγράμματα που έχουν ξεκάθαρη χρέωση . Αν δεν πήγαιναν πχ άτομα στη Voltera που στο site τους δείχνει λανθασμένα οτι εφαρμόζουν ρήτρα ,θα την έβγαζα . Αν είναι να κοιτά κάποιος τους πάροχους και να ανησυχεί αν θα βάλουν ρήτρα χάνεται και το νόημα :)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, korakios είπε

@DownUNDERground το θέμα είναι να παραμείνουν τα excel με προγράμματα που έχουν ξεκάθαρη χρέωση . Αν δεν πήγαιναν πχ άτομα στη Voltera που στο site τους δείχνει λανθασμένα οτι εφαρμόζουν ρήτρα ,θα την έβγαζα . Αν είναι να κοιτά κάποιος τους πάροχους και να ανησυχεί αν θα βάλουν ρήτρα χάνεται και το νόημα :)

Awkward Episode 2 GIF by The Office

:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεο πρόγραμμα fixed απο Protergia :

https://www.protergia.gr/el/protergia-oikiako-fixed?gclid=CjwKCAiA1eKBBhBZEiwAX3gql757ON319mfdHE-91rpLLRTuPreOX5VxWYg657M1kta59-r9kem5vRoCcBEQAvD_BwE

Απ ότι βλεπω δεν εχει παγιο οπότε μάλλον για μικρές καταναλώσεις ισως ειναι καλη επιλογή

Επεξ/σία από Incepted
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, skaros1 είπε

μήπως γνωρίζει κάποιος εάν η solar energy εχει ηλεκτρονική καταχώρηση μέτρησης ?

Καλημέρα,όχι δεν έχει ηλεκτρονική καταχώρηση, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Τηλεφωνικα η με email.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/2/2021 στις 5:45 ΠΜ, definitio είπε

Γιατί σωστά; Είπαμε 2077κιλοβατώρες βγήκαν με τιμές ΚΟΤ...όπως είπα, μάλλον το energycost λαμβάνει υπόψη τις συνολικές χρεώσεις.

Δεν τα υπολογίζεις σωστά! 

Μόλις 1400kwh τιμολογήθηκαν με ΚΟΤ: 

"3) Εκκαθαριστικός

Πάγια Χρέωση /  1,35
kWh 1400X0,11058€/kWh   / 154,81
Πάγια Χρέωση Νύχτας  / 1,78
kWh 141X0,07894€/kWh  / 11,13
Εκπτ.KOT 1400,00X0,07500  / -105,01"

Συνολικά έχεις 6788 ημερήσιες και 1831 νυχτερινές, συμφωνεί και ο @korakios . 

Κάπου μπερδεύεσαι με τους έναντι λογαριασμούς οι οποίοι είναι καθαρά τυχαίοι λογιστικοί λογαριασμοί! Παλιά έβαζαν ένα ποσό απευθείας που το αφαιρούσαν στον εκκαθαριστικό, τώρα βάζουν υποτιθέμενες κιλοβατώρες. 

Ο "έναντι" μετράει μόνο όταν μετρήσεις και δώσεις εσύ τις μονάδες στην ΔΕΔΔΗΕ στο χρονικό διάστημα που γράφει το χαρτί, αλλά μετά όταν θα έρθει ο λογαριασμός θα γράφει "εκκαθαριστικός" και όχι "έναντι". 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Incepted είπε

Νεο πρόγραμμα fixed απο Protergia :

https://www.protergia.gr/el/protergia-oikiako-fixed?gclid=CjwKCAiA1eKBBhBZEiwAX3gql757ON319mfdHE-91rpLLRTuPreOX5VxWYg657M1kta59-r9kem5vRoCcBEQAvD_BwE

Απ ότι βλεπω δεν εχει παγιο οπότε μάλλον για μικρές καταναλώσεις ισως ειναι καλη επιλογή

Δεν ειναι καινουριο προγραμμα και οι αρχικες τιμες ειναι στον Θεο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Δεν ειναι καινουριο προγραμμα και οι αρχικες τιμες ειναι στον Θεο.

Ετσι κ αλλιως ολοι τις τιμες συνεπειας κοιταζουμε σε βαθος χρονου . Στα πολυ προχειρα για μικρές καταναλωσεις φαινεται καλυτερη απο αρκετές . ;)

Screenshot_14.png

Επεξ/σία από Incepted
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...