Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Τότε να ζητήσεις εξηγήσεις από την τράπεζα.

Μίλησα πριν λίγο με την τράπεζα η οποία μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτούς και να μιλήσω με ελιν. Πήρα και την ΕΛΙΝ και με ενημέρωσαν ότι θα εκτελεστεί μάλλον σήμερα η συναλλαγή. Κάποιο πρόβλημα με το λογιστήριο μου είπαν. 

• Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου είναι σχεδόν αδυνατο να διαβάσω όλο το θέμα από την αρχη γι αυτό θα το ρωτησω. 

Μένω πεειστερι , φυσικό αέριο δεν υποστηρίζει η οδός μου οπότε ψάχνω για παροχο μόνο για ηλεκτροδότηση που να προσφερει κάτι καλύτερο από την ΔΕΗ. 

Τι θα μου προτεινατε ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τι κάνουμε εδώ; 

τα ίδια 😁

12 λεπτά πριν, korakios είπε

Δες το sticky , συμπλήρωσε κιλοβατώρες να δεις τι συμφέρει και ξαναρωτάς για πάροχο :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, korakios είπε

τα ίδια 😁

Η εφαρμογή που είναι δεν την βλέπω 

Κάνα λινκ παίζει; 

Επίσης το νυχτερινό σε οικοδομή του 82

Ποιες ώρες είναι ; παλιό συμβόλαιο έχει 

Δημοσ.

Πήγα να καταχωρήσω ένδειξη στο mynrg και έφαγα άκυρο γιατί σαν καινούριος μετρητής (έβαλα πρόσφατα νυχτερινό) απο πχ 5 κιλοβατώρες πήγε 15 ,αλλά το σύστημά τους για λόγους προφύλαξης λανθασμένης καταχώρησης δε σε αφήνει αν βάλεις τη διπλάσια 😛

Την έδωσα στο chat , στα θετικά πολύ άμεση επικοινωνία  ,θα δείξει στην έκδοση λογαριασμού τι κάνανε....

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, korakios είπε

Πήγα να καταχωρήσω ένδειξη στο mynrg και έφαγα άκυρο γιατί σαν καινούριος μετρητής (έβαλα πρόσφατα νυχτερινό) απο πχ 5 κιλοβατώρες πήγε 15 ,αλλά το σύστημά τους για λόγους προφύλαξης λανθασμένης καταχώρησης δε σε αφήνει αν βάλεις τη διπλάσια 😛

Την έδωσα στο chat , στα θετικά πολύ άμεση επικοινωνία  ,θα δείξει στην έκδοση λογαριασμού τι κάνανε....

Να μην παει κατι στραβα να εχει σασπενς η υποθεση?😜

Αντε να πανε ολα καλα στον 1ο λογαριασμο και να μην εχεις θεματα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Να μην παει κατι στραβα να εχει σασπενς η υποθεση?😜

Έλα ντε, απο Δεκέμβριο με την πρώτη ψυχρολουσία απο ρήτρα ,μετά με τα ΕΛΤΑ που δεν έβγαινε άκρη δεν έχω αράξει !

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

Έλα ντε, απο Δεκέμβριο με την πρώτη ψυχρολουσία απο ρήτρα ,μετά με τα ΕΛΤΑ που δεν έβγαινε άκρη δεν έχω αράξει !

Μια απο τα ιδια......τα ξερεις αλλωστε.

Μολις ξεμπλεξεις απο Ζενιθ με τον τελικο λογαριασμο μετα θα εισαι ok.

Για αεριο μην κουνιεσαι ακομα περιμενε να δεις πως θα εξελιχθει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, korakios είπε

Το πότε θα σου στέλνουν λογαριασμό ,ανα μήνα ή τετράμηνο , δεν έχει σχέση με το κόστος του παγίου ! Πάντως αν έχεις την καλοσύνη ,αν δεν πάρεις τηλ να το εξακριβώσεις , στον πρώτο λογαριασμό δες το πάγιο και ανάλογα να το διορθώσω στο excel μιας και το έχω 1.5Ε/μήνα και στο ημερήσιο

OK! ;)

edit: ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής παρόχου, πλέον μαζί με τον @Kzaxas ανήκουμε στην Solar. 8-9 μέρες πήρε η όλη διαδικασία, δηλαδή 6-7 εργάσιμες. Τσέκαρα και την παροχή στον ΔΕΔΔΗΕ, φαίνεται κι εκεί η αλλαγή. Καλό support, γνώμη μου όμως είναι οτι οφείλεται στο οτι είμαστε πολύ λίγοι πανελλαδικώς!

Επεξ/σία από Fallen333
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fallen333 είπε

OK! ;)

edit: ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής παρόχου, πλέον μαζί με τον @Kzaxas ανήκουμε στην Solar. 8-9 μέρες πήρε η όλη διαδικασία, δηλαδή 6-7 εργάσιμες. Τσέκαρα και την παροχή στον ΔΕΔΔΗΕ, φαίνεται κι εκεί η αλλαγή. Καλό support, γνώμη μου όμως είναι οτι οφείλεται στο οτι είμαστε πολύ λίγοι πανελλαδικώς!

Εγώ τελικά είμαι από της 5/2 στην solar.Τελικα η Nrg δεν νοιάστηκε και πολύ να με κρατήσει 😂

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fallen333 είπε

Τσέκαρα και την παροχή στον ΔΕΔΔΗΕ, φαίνεται κι εκεί η αλλαγή.

Ωπ, με ενδιαφέρει αυτό , για πες πως γίνεται :)

3 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Τελικα η Nrg δεν νοιάστηκε και πολύ να με κρατήσει 😂

Αφού πήγα εγώ και πάτσισε 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...