Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Εχεις κανει αιτηση στην Nrg εσυ και θα πας εκει?

Όχι τι αίτηση να κάνω στην Nrg,έκανα στην solar,απλά μου στείλανε από την Nrg ότι ενεργοποιήθηκε το κοτ σαν υφιστάμενος πελάτης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Όχι τι αίτηση να κάνω στην Nrg,έκανα στην solar,απλά μου στείλανε από την Nrg ότι ενεργοποιήθηκε το κοτ σαν υφιστάμενος πελάτης

Α! ok μπερδευτηκα εγω sorry.

15 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό εννοούσα :)
Εντωμεταξύ απο την NRG περίμενα σήμερα να με στείλουν την αίτηση ....

Α, είδα τώρα που βγήκε η ΟΤΣ Δεκεμβρίου οτι αγγούρι έφαγα, έχουν δίκαιο στη Ζενιθ για τη χρέωση . :( Τώρα το σκέφτομαι για ΣτΚ μιας και δεν έχει πολύ νόημα , το πολύ πολύ να πατήσω οτι δε γνώριζα οτι η ΟΤΣ μπορεί να φτάνει τόσο (0,044 παρακαλώ , 0,104 σύνολο) , δεν ξέρω .

Mην ασχολεισαι παραπερα προχωρα παρακατω αν εχουν δικιο.

29 λεπτά πριν, korakios είπε

για την επιπλέον έκπτωση της ΔΕΗ , ή δεν κατάλαβα σωστά ?

Κανω εδω ενα edit για να μην το κανω στο προηγουμενο μηνυμα και δεν το δεις.

Αν τα απομονωσω και τα 2 προγραμματα και αφαιρεσω ολες τις εκπτωσεις που εχω στο ΚΟΤ η διαφορα βγαινει στα 17,00 ευρω υπερ της Ηρων

https://postimg.cc/Cz9vdhws

Αν υπολογισω το 50αρικο και την επιπλεον εκπτωση 10% που θα εχω στο φυσικο αεριο απο την Ηρων παλι με συμφερει να κατσω γιατι και το λιγο κερδος δεν παυει να ειναι κερδος.

Επεξ/σία από HERTHAN
  • Like 1

37 λεπτά πριν, korakios είπε

σίγουρος ? γιατί για 4 μήνες έχει αναφερθεί

για την επιπλέον έκπτωση της ΔΕΗ , ή δεν κατάλαβα σωστά ?

Ναι μου το διευκρίνισαν ότι για τους δύο πρώτους μήνες δεν έχουν οτσ

30 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό εννοούσα :)
Εντωμεταξύ απο την NRG περίμενα σήμερα να με στείλουν την αίτηση ....

Α, είδα τώρα που βγήκε η ΟΤΣ Δεκεμβρίου οτι αγγούρι έφαγα, έχουν δίκαιο στη Ζενιθ για τη χρέωση . :( Τώρα το σκέφτομαι για ΣτΚ μιας και δεν έχει πολύ νόημα , το πολύ πολύ να πατήσω οτι δε γνώριζα οτι η ΟΤΣ μπορεί να φτάνει τόσο (0,044 παρακαλώ , 0,104 σύνολο) , δεν ξέρω .

Αργήσαμε να φύγουμε και θα φάμε και άλλοι αγγούρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

korakios μετα απο μερικους ακομη υπολογισμους που εχω κανει και ισχυουν μονο για την ΔΕΗ αυτα που λεγαμε πιο πανω αν σου πω οτι το προγραμμα που με συμφερει ειναι της ΔΕΗ το myhome online θα με πιστεψεις.

Αν εχω κανει σωστα τους υπολογισμους θα εχω κερδος με το myhome online 125 ευρω ανα ετος.

https://postimg.cc/GHstnCzy

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ.

Bεβαια εχω αφαιρεσει σε ολες τις κιλοβατωρες και ημερησιο και νυχτερινο τις εκπτωσεις ΚΟΤ στην ΔΕΗ.Δηλαδη αφαιρεσα και την εκπτωση 0,045 αλλα και το εξτρα 50% και την εκπτωση συνεπειας στο myhome online.Δεν ξερω βεβαια αν ειναι το σωστο αυτο.

Κουραστηκα με τοσους υπολογισμους δεν παει αλλο........ασε να ηρεμησω ενα 6μηνο και βλεπουμε.

Επεξ/σία από HERTHAN

16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Bεβαια εχω αφαιρεσει σε ολες τις κιλοβατωρες και ημερησιο και νυχτερινο τις εκπτωσεις ΚΟΤ στην ΔΕΗ.Δηλαδη αφαιρεσα και την εκπτωση 0,045 αλλα και το εξτρα 50% και την εκπτωση συνεπειας στο myhome online.Δεν ξερω βεβαια αν ειναι το σωστο αυτο.

έτσι είναι, απο Δευτέρα ΔΕΗ , δεν είναι μικρή η διαφορά και δε νομίζω να την καλύψει ούτε το 50ρικό του Ηρων (προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει αν φύγεις με το 50ευρω) , ούτε το 10% της χρέωσης προμήθειας του ΗΡΩΝ.

Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης
Εδώ το Γ1Ν χωρίς συνέπεια , με (αρχική - ΚΟΤ)/2 βγαίνει 100Ε καλύτερα.

1 ώρα πριν, antonio30 είπε

Ναι μου το διευκρίνισαν ότι για τους δύο πρώτους μήνες δεν έχουν οτσ

εγω πάντως το ρώτησα για διευκρίνηση πριν μου στείλουν το συμβόλαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

έτσι είναι, απο Δευτέρα ΔΕΗ , δεν είναι μικρή η διαφορά και δε νομίζω να την καλύψει ούτε το 50ρικό του Ηρων (προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει αν φύγεις με το 50ευρω) , ούτε το 10% της χρέωσης προμήθειας του ΗΡΩΝ.

Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης
Εδώ το Γ1Ν χωρίς συνέπεια , με (αρχική - ΚΟΤ)/2 βγαίνει 100Ε καλύτερα.

Σε σχεση με το Γ1Ν ειμαι στα ιδια ακριβως.Ελαχιστα κατι ψιλα παραπανω η Ηρων ειναι αν υπολογισω και τα 25 ευρω κερδος καθε χρονο με το 50αρικο.Κι αν υπολογισω και το 10% εξτρα στο φυσικο αεριο ειμαι παραπανω απο το Γ1Ν.Οταν λεω ειμαι παραπανω εννοω οτι εχω περισσοτερο κερδος στην Ηρων.

Μονο με το myhome online εχω σοβαρο κερδος και μονο αν ειναι σωστοι οι υπολογισμοι μου αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να επιστρεψω τωρα στην ΔΕΗ.

Με το 50αρικο δεν εχω καποια εξτρα δεσμευση και σε περιπτωση που φυγω αργοτερα απλα θα χασω το 10% της επιπλεον εκπτωσης απο το φυσικο αεριο.

Επεξ/σία από HERTHAN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε σχεση με το Γ1Ν ειμαι στα ιδια ακριβως

αποκλείεται με

0,03279 μέρας και 0,016985 νύχτας στο Γ1Ν (λογικά και στο online)

vs 0,0335 μέρα/νύχτας του Ηρων

μπορεί να κάνω και λάθος

edit3

106,82 ευρώ διαφορά Γ1Ν με Ηρών (χωρίς 50ρικο και υπολογισμούς αερίου) και 6000 με 2200 μέρας/νύχτας

Επεξ/σία από korakios
υπολογισμός και κιλοβατώρες και τονισμό!

Μόλις τώρα, korakios είπε

αποκλείεται με

0,03279 μέρας και 0,016985 νύχτας στο Γ1Ν (λογικά και στο online)

vs 0,0335 μέρα/νύχτας του Ηρων

μπορεί να κάνω και λάθος

Αν δεις την εικονα χανω 19,33 ευρω το ετος απο τις κιλοβατωρες στον Ηρων αλλα εφοσον υπολογισω το κερδος 25 ανα ετος απο το 50αρικο και το 10% εξτρα ανα ετος στο φυσικο αεριο τοτε εχω περισσοτερο κερδος στον Ηρων.

2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αν δεις την εικονα χανω 19,33 ευρω το ετος απο τις κιλοβατωρες στον Ηρων αλλα εφοσον υπολογισω το κερδος 25 ανα ετος απο το 50αρικο και το 10% εξτρα ανα ετος στο φυσικο αεριο τοτε εχω περισσοτερο κερδος στον Ηρων.

3 edit έκανα!

Πόσες έβαλες κιλοβατώρες ετήσιες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

3 edit έκανα!

Πόσες έβαλες κιλοβατώρες ετήσιες?

6600 και 1700

Η τελικη τιμη στο ημερησιο ειναι 0,03718 γιατι ειναι υπολογισμενη με το 0,11963 και οχι με το 0,11058.Και φυσικα δεν υπαρχει εκπτωση συνεπειας 5% σε πελατες ΚΟΤ.

edit:Αν υπολογισω και το λιγοτερο 5 ευρω μεσο ορο ανα μηνα κερδος στο φυσικο αεριο με το εξτρα 10% που θα εχω τοτε ειναι επιπλεον 60 ευρω τον χρονο.

Επεξ/σία από HERTHAN

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Η τελικη τιμη στο ημερησιο ειναι 0,03718 γιατι ειναι υπολογισμενη με το 0,11963 και οχι με το 0,11058.

είναι μόνο για τις κιλοβατώρες άνω των 2000 (το οποίο ισχύει μόνο στο Γ1Ν και όχι στο online)

επίσης στο Γ1Ν έχεις την ίδια τιμή στο νυχτερινό ,αλλά νομίζω οτι είναι 0,016985

95,73 ευρώ διαφορά μου έβγαλε η οποία σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη με το online

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι μόνο για τις κιλοβατώρες άνω των 2000 (το οποίο ισχύει μόνο στο Γ1Ν και όχι στο online)

επίσης στο Γ1Ν έχεις την ίδια τιμή στο νυχτερινό ,αλλά νομίζω οτι είναι 0,016985

95,73 ευρώ διαφορά μου έβγαλε η οποία σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη με το online

Ναι για το Γ1Ν στο λεω γιατι σε αυτο αναφερθηκες πιο πανω οπου ανεφερες: 0,03279 μέρας και 0,016985 νύχτας στο Γ1Ν

Σε συγκριση με το Γ1Ν με συμφερει η Ηρων.

Αν δεις συμφωνα με το τελευταιο πινακακι που εβαλα πιο πανω το 0,016985 που γραφεις ακριβως τοσο το εχω.

Δες το βαζω παλι εδω το τελευταιο: https://postimg.cc/GHstnCzy

Mε το online ναι υπαρχει διαφορα αν οι υπολογισμοθ ειναι ετσι ακριβως.

Η διαφορα αυτη βεβαια ειναι χωρις να εχει υπολογιστει ξαναλεω το 50αρικο οπου ειναι 25 ευρω ανα ετος και το εξτρα 10% απο το φυσικο αεριο.

edit: Aπο το myhome online τωρα ειδα οτι το 30αρι δωρο δεν το υπολογιζω γιατι θελει μηνιαιο και εναντι λογαριασμο οποτε δεν παιζει να πληρωσω εναντι λογαριασμο ποτε ξανα στην ζωη μου και στην ΔΕΗ ειδικοτερα.

Επεξ/σία από HERTHAN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε συγκριση με το Γ1Ν με συμφερει η Ηρων.

ούτε καν , πάλι υπολογίζεις λάθος τις κιλοβατώρες γιατί θεωρείς οτι αν ανέβει κλίμακα χρεώνονται όλες στην υψηλή τιμή

130Ε/χρόνο χάνεις απο το online χωρίς συνέπεια (οκ , χωρίς να συμπεριλάβω το 50ρικο και αέριο)

2111697153_.png.0bf12672ddc6a34389f90fe2d6c9151e.png

15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

edit: Aπο το myhome online τωρα ειδα οτι το 30αρι δωρο δεν το υπολογιζω γιατι θελει μηνιαιο και εναντι λογαριασμο οποτε δεν παιζει να πληρωσω εναντι λογαριασμο ποτε ξανα στην ζωη μου και στην ΔΕΗ ειδικοτερα.

σε αυτό πάσο, άρα είσαι στα 115Ε/χρόνο

Επεξ/σία από korakios

21 λεπτά πριν, korakios είπε

ούτε καν , πάλι υπολογίζεις λάθος τις κιλοβατώρες γιατί θεωρείς οτι αν ανέβει κλίμακα χρεώνονται όλες στην υψηλή τιμή

130Ε/χρόνο χάνεις απο το online χωρίς συνέπεια (οκ , χωρίς να συμπεριλάβω το 50ρικο και αέριο)

2111697153_.png.0bf12672ddc6a34389f90fe2d6c9151e.png

σε αυτό πάσο, άρα είσαι στα 115Ε/χρόνο

Κάπου χάθηκα τώρα,σαν να ζω ένα παράλληλο σύμπαν,άκου εκεί ΔΕΗ πιο φθηνή!!!😂

Μιλάμε τώρα σε αυτό το συγκεκριμένο του @HERTHAN με το ΚΟΤ με μηχανή υποστήριξη έτσι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...