Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Μήπως έχεις χαλασμένο νυχτερινό μετρητή;

Μήπως δεν είσαι πρώτος ιδιοκτήτης και ο προηγούμενος είχε κατααργήσει το νυχτερινό και απλά έχει μείνει ο διπλός μετρητής;

'Ηρωας!:lol:

Θα είχα προχωρήσει κι εγώ ήδη, απλά μου μπήκαν ιδέες και για τα ΕΛΤΑ με όλους εσάς που έχω μπλέξει εδώ μέσα.:lol:

Τελικά αυτό με την ΥΚΩ το ξεκαθαρίσαμε; Δε ρωτάς και γι' αυτό;

Το ρώτησα και αυτό,είναι αυτό που είπε και ο @korakios. Τώρα γιατί το γράφει έτσι η elin δεν το ξέρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, MasterBlaster είπε

η volterra πλέον έχει ενσωματώσει την έκπτωση στην τιμή...0,0899 μέρα και 0,07897 νύχτα με έκπτωση

απο email

Καλησπέρα σας,

Αναφορικά με το παρακάτω αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δε περιλαμβάνει τη χρέωση της ΟΤΣ.

Η τιμή είναι 0,0899 και με την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε εκκαθαριστικού σας λογαριασμού αποδίδεται στον αμέσως επόμενο έκπτωση συνέπειας 5%.

Οι συγκεκριμένες τιμές δεν επηρεάζονται από τυχόν μεταβολές στην ΟΤΣ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ όπως μας προωθήσετε το τηλέφωνό σας, ώστε εξειδικευμένος συνάδελφος να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας.

40 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Μήπως δεν είσαι πρώτος ιδιοκτήτης και ο προηγούμενος είχε κατααργήσει το νυχτερινό και απλά έχει μείνει ο διπλός μετρητής;

Νομίζω οτι αν βάλεις νυχτερινό μετά δε μπορείς να γυρίσεις σε ημερήσιο

42 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Τελικά αυτό με την ΥΚΩ το ξεκαθαρίσαμε; Δε ρωτάς και γι' αυτό;

με τα ΥΚΩ που κολλήσατε ακριβώς ?

Σημερινό email από την Volterra.

Αναφορά σε κείμενο

Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον επόμενο εκκαθαριστικό σας λογαριασμό, με απόφαση της εταιρείας Volterra, θα πραγματοποιηθεί πίστωση του 50% της χρέωσης που λάβατε σχετικά με τη ρήτρα προσαρμογής.

Η συγκεκριμένη διαδικασία δρομολογείται με πρωτοβουλία της εταιρείας λόγω της μακρόχρονης συνεργασίας μας. Παραμένουμε εν αναμονή της απόφασης που θα λάβει το δίκτυο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας

Βεβαίως, μόνο τυχαίο δεν είναι, θα τους ενημέρωσε η NRG ότι υπέγραψα μ' αυτούς και θέλουν να με κρατήσουν.

• Like 3

1 λεπτό πριν, vsk είπε

Βεβαίως, μόνο τυχαίο δεν είναι, θα τους ενημέρωσε η NRG ότι υπέγραψα μ' αυτούς και θέλουν να με κρατήσουν.

το καλό είναι οτι θα πάρεις το 50%, δεν ξέρω αν είναι αρκετό βέβαια

6 λεπτά πριν, vsk είπε

Θα τους στείλω κι εγώ πάλι σήμερα αναλυτικά κι εμπεριστατωμένα. Αν έχω την ίδια μεταχείριση, μένω ως έχω. (περιμένοντας καλύτερες μέρες)

15 λεπτά πριν, vsk είπε

Και τί θα κάνεις;

2 ώρες πριν, MasterBlaster είπε

Αν περιμένεις το energycost να σου βγάλει σωστή σύγκριση σώθηκες!

Ρήτρες λάθος, χρεώσεις λάθος, αποτέλεσμα λάθος...

Δεν εχω κανει ποτε υπολογισμου με ρητρες οποτε στις συγκρισεις που εχω κανει και με τα excel τουλαχιστον στην περιπτωση μου σωστα τα βγαζει.

5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Και τί θα κάνεις;

Θα μου επιστρέψουν δηλαδή εφάπαξ 15 ευρώ και με ποια λογική; Πώς θα χρεώνουν από εδώ και πέρα την ρήτρα; Θα το επαναλάβουν στο μέλλον;

Στο email τους είχα θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα και πήρα μία αόριστη απάντηση. Τους ευχαριστώ για το αποχαιρετιστήριο δώρο πάντως και πάω σε πιο fixed καταστάσεις!

1 ώρα πριν, Kzaxas είπε

Μόλις μου ήρθε η σύμβαση από την solar, θα την μελετήσω λίγο και μάλλον @HERTHAN θα θυσιαστω για το καλό όλων μας 😃

Αντε με το καλο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ήρθε κι εμένα απάντηση από τα ΕΛΤΑ να στείλω στοιχεία!

4 λεπτά πριν, vsk είπε

Θα μου επιστρέψουν δηλαδή εφάπαξ 15 ευρώ και με ποια λογική; Πώς θα χρεώνουν από εδώ και πέρα την ρήτρα; Θα το επαναλάβουν στο μέλλον;

Στο email τους είχα θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα και πήρα μία αόριστη απάντηση. Τους ευχαριστώ για το αποχαιρετιστήριο δώρο πάντως και πάω σε πιο fixed καταστάσεις!

Ε προφανώς έχεις δίκιο. Γι' αυτό σε ρώτησα. Σωστή απόφαση.

Επεξ/σία από DownUNDERground

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλησα με Ελιν και μου ειπαν οτι δεν δεχονται αιτησεις αν υπαρχει ρυθμιση στον προηγουμενο παροχο > 1000 ευρω και πρεπει να εχουν πληρωθει 2 δοσεις τουλαχιστον . Το εχετε ακουσει απο αλλους παροχους αυτο ;

Επεξ/σία από Incepted

35 λεπτά πριν, Incepted είπε

Μιλησα με Ελιν και μου ειπαν οτι δεν δεχονται αιτησεις αν υπαρχει ρυθμιση στον προηγουμενο παροχο > 1000 ευρω και πρεπει να εχουν πληρωθει 2 δοσεις τουλαχιστον . Το εχετε ακουσει απο αλλους παροχους αυτο ;

Ναι φυσικα.

13 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Εντωμεταξύ ήρθε και email από τα ΕΛΤΑ 😁 

και sms από Nrg ότι εντάχθηκα στο ΚΟΤ.

Καταιγιστικες οι εξελίξεις σήμερα 😁

Τι email σου εστειλε δηλαδη η Nrg για το ΚΟΤ?

Εχεις κανει αιτηση στο idika?

7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ναι φυσικα.

Τι email σου εστειλε δηλαδη η Nrg για το ΚΟΤ?

Εχεις κανει αιτηση στο idika?

Έκανα πριν 3-4 μέρες στο idika και ήρθε σήμερα αυτό:

AΓAΠHTE ΠEΛATH ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ ΣYMΦΩNA ME TA APXEIA ΠOY ΛABAME AΠO TON ΔEΔΔHE, H ΠAPOXH ΣAΣ ME APIΘMO 8-24079789-03 ΣTH ΔIEYΘYNΣH AΓ.AΘANAΣIOΣ 66300 AΓIOΣ AΘANAΣIOΣ ENTAXΘHKE ΣTO KOINΩNIKO TIMOΛOΓIO AΠO TIΣ 28.01.2021 ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ ΓIA KAΘE ΔIEYKPINIΣH ΣTO THΛEΦΩNO 18101. ME EKTIMHΣH, TMHMA EΞYΠHPETHΣHΣ ΠEΛATΩN.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...