Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Που την βρίσκουν την τιμή και εγώ δεν μπορώ να την βρω πουθενά αυτήν την ΟΤΣ Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με το volterramou:

ots.png.0e2efdbe7b318cd710188f952b880240.png

• Thanks 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsoulismls είπε

gia volton exei kaneis kamia gnwmh?

Γραψε Ελληνικα καλυτερα και μην γραφεις greeklish.

Tσεκαρε τα excel του korakios σε προηγουμενη σελιδα και συμφωνα με την καταναλωση σου θα βρεις τι σε συμφερει.

57 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Καλημέρα, υπάρχει αυτή η δυνατότητα να προσφύγεις αν σε χρεώσει ρήτρα αναπροσαρμογής ανβκαιβτο γράφει στην σύμβαση?

Αν το γραφει στην συμβαση κι εχεις υπογραψει τετοιον ορο το θεωρω αδυνατο.

54 λεπτά πριν, JDimi είπε

Καλημέρα,

Εγω με περίπου 6000kw τον χρόνο χωρίς ΚΟΤ, χωρίς νυχτερινό έλεγα elin fixed αλλά τώρα κλείνω για nrg - 40% fixed 0,06275 συν περίπου 6.5 τα πάγια μαζί (2.5 συν 4 το fixed) 

Γνωμες;

Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και παρακολουθώ το νήμα, νομίζω ότι είναι πολύ μικρές οι διάφορες. 

ΥΓ μιας και η nrg έχει ελάχιστη παραμονή ρώτησα τι γίνεται σε πιθανή μετακόμιση και μεταφέρεται κανονικά 

Γιατι δεν βαζεις το nrg save 40% που ειναι φθηνοτερο?

• Thanks 1
Δημοσ.

@korakios παραλείπεις εκ νέου τα ΕΛΤΑ από τα excel σου;

@ababa641 ή όποιος άλλος το έχει βρει, τί αρχική εγγύηση ζητάνε τα ΕΛΤΑ; Την επιστρέφουν αν βάλεις πληρωμή με πάγια εντολή ή αν και όποτε φύγεις; Δέσμευση δεν έχουν αν θυμάμαι καλά έτσι;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, maxx71 είπε

ζενιθ

Δινεις απαντηση σε ενα post 3 ετων και δεν φτανει αυτο προτεινεις και μια απο τις ακριβοτερες.

Εκτος αν απαντας με τα δεδομενα του 2018 οποτε παω πασο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

@korakios παραλείπεις εκ νέου τα ΕΛΤΑ από τα excel σου;

αφού έχουν ΟΤΣ, εδώ δεν απαντάνε σε μελλοντικό πελάτη που έχει θέμα με την online αίτηση  , στην ανάλυση της ρήτρας θα απαντήσουν ???!

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, artshadows είπε

οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ 2700 κιλοβατορες  και κοτ Α  (1600 κιλοβατορες το οποιο δεν αξιοποιήται λογο καταναλωσης )λογαριασμος 4μηνου με το εναντι μαζι δηλ ,120μερεσ  συνολο 580 €  , 300€+ για ρευμα  30€ φπα κτλπ .Εκανα αιτηση χτες στην Δεδδηε για να μου βαλουν νυχτερινο ρολοι (κοστοσ 43 €) μπας και καταφερω και  μοιρασω  την καταναλωση και κερδισω το κοτ Α. Νυχτερινο και με κοτ  ποιον εναλλακτικο προτεινετε χωρις δεσμευση διοτι μπορει να αλλαξω σπιτι (εκτοσ εαν αυτο δεν ειναι προβλημα ).

για voltera v1n το βλεπω χωρις ΟΤΣ παγιο  και δεσμευση;

Επειδη κι εγω εχω ΚΟΤ-Β στην Volterra μου ειχαν ζητησει να κανω ακυρωση του ΚΟΤ και αφου χρεωθω εναν λογαριασμο χωρις ΚΟΤ τοτε να ξανακανω νεα αιτηση και να μπω στο KOT.

Δεν συμφερει με τιποτα αυτο.

Αν δεις και στο energycost λογικα κι εσενα θα σου βγαζει σαν πιο φθηνο τον Ελτα και μετα την Ηρων.Τσεκαρε το ομως για σιγουρια.

Αν και συμφερει περισσοτερο στον Ελτα εγω προσωπικα επελεξα να κανω νεα αιτηση στην Ηρων(πηγα και το αεριο εκει) γιατι εχει φθηνοτερη αρχικη τιμη κιλοβατωρας και αυτο συμφερει σε οσους εχουν ΚΟΤ μιας και με την αρχικη τιμη υπολογιζεται η εκπτωση.

Εγω εβαλα το προγραμμα 24/7 νυχτερινο για να παρω τα 50 ευρω δωρο.Επειδη ομως το συγκεκριμενο προγραμμα εχει ΟΤΣ και για τους πρωτους 6 μηνες η Ηρων δεν χρεωνει ΟΤΣ θα κατσω 6 μηνες και μετα θα κανω αλλαγη σε αλλο προγραμμα.Ειτε της Ηρων το only home που ηθελα να βαλω αρχικα(αλλα δεν το εβαλα γιατι δεν εδινε 50 ευρω δωρο) ειτε σε αλλη εταιρια.

Κανε ενα τσεκ στο energycost να δεις τι θα σου βγαλει αρχικα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

αφού έχουν ΟΤΣ, εδώ δεν απαντάνε σε πελάτη που θέλει να κάνει σύνδεση γιατί του λείπει ένας αριθμός , στην ανάλυση της ρήτρας θα απαντήσουν ???!

Εγώ αυτά τα έγραψα ότι άκρη δεν πρόκεται να βγάζεις μαζί τους αν θέλεις κάτι.

Αλλά από 'κει και πέρα, μιας και έχουν την υψηλότερη ΟΤΣ και βγαίνουν οικονομικές καταναλώσεις, θα μπορούσες να το αφήσεις μέσα με την απαραίτητη σήμανση. Βάλ' το και πιο κάτω, αφήνοντας μία γραμμή κενό. Γνώμη μου φυσικά, εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

@ababa641 ή όποιος άλλος το έχει βρει, τί αρχική εγγύηση ζητάνε τα ΕΛΤΑ; Την επιστρέφουν αν βάλεις πληρωμή με πάγια εντολή ή αν και όποτε φύγεις; Δέσμευση δεν έχουν αν θυμάμαι καλά έτσι;

elta.png.c25fc1ab729a419e8950b7326e260105.png

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

αφού έχουν ΟΤΣ, εδώ δεν απαντάνε σε μελλοντικό πελάτη που έχει θέμα με την online αίτηση  , στην ανάλυση της ρήτρας θα απαντήσουν ???!

Καλα κανουν και δεν απαντανε.

Αυτο που κανετε ειναι πολυ ενοχλητικο συνεχεια με τις ερωτησεις σας και τις αποριες σας.😛

5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Εγώ αυτά τα έγραψα ότι άκρη δεν πρόκεται να βγάζεις μαζί τους αν θέλεις κάτι.

Αλλά από 'κει και πέρα, μιας και έχουν την υψηλότερη ΟΤΣ και βγαίνουν οικονομικές καταναλώσεις, θα μπορούσες να το αφήσεις μέσα με την απαραίτητη σήμανση. Βάλ' το και πιο κάτω, αφήνοντας μία γραμμή κενό. Γνώμη μου φυσικά, εσύ αποφασίζεις.

Καλυτερα να το αφησουμε Down μην μπλεξουμε το αρχειο με προγραμματα που εχουν ΟΤΣ.

Ασε που ειναι για διαλυση και δεν αξιζει να μπλεξεις μαζι τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ασε που ειναι για διαλυση και δεν αξιζει να μπλεξεις μαζι τους.

Θα κάνουν σύμπραξη με τη Solar και θα αναλάβουν τον Ηρων 😂

9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Μετά θα αρχίσουν γιατί δε βάζεις και τον Ηρών κτλ κτλ
Κοίτα ,αν υπήρχαν άτομα εδώ και βλέπαμε οτι όντως εδώ και χρόνια δεν εφαρμόζει ΟΤΣ θα την έβαζα . Σε κανα χρόνο ίσως :)

11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εγω εβαλα το προγραμμα 24/7 νυχτερινο για να παρω τα 50 ευρω δωρο

Για δες μήπως έχουν τίποτα ψιλά γράμματα για το 50ρικο

3 λεπτά πριν, mavrospete είπε

Παιδια για σας που προτεινετε το nrg -40% στο τηλεφωνικο κεντρο δεν το γνωριζουν

χθες μίλησα απο το τηλέφωνο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Κοίτα ,αν υπήρχαν άτομα εδώ και βλέπαμε οτι όντως εδώ και χρόνια δεν εφαρμόζει ΟΤΣ θα την έβαζα . Σε κανα χρόνο ίσως :)

Άρα τα απέκλεισες από τις επιλογές σου τελικά;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

Θα κάνουν σύμπραξη με τη Solar και θα αναλάβουν τον Ηρων 😂

Για δες μήπως έχουν τίποτα ψιλά γράμματα για το 50ρικο

Και θα καταστραφουν ομαδικως.

Οχι απ'οσα εχω διαβασει δεν εχει τιποτα στα ψιλα γραμματα.Ειναι δωρο το 50αρικο και δεν γραφει κιολας κατι στην συμβαση.

Το ιδιο ισχυει και για το φυσικο αεριο.

Ειναι 50 ευρω δωρο για το ρευμα και αλλα 50 για το φυσικο αεριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, korakios είπε

Όχι , δεν ξέρω αν είμαι μαζόχας ή απλά μλκς 😁

@HERTHAN μας έγινες!😁

Βρήκε και πήγε κι αυτός στην πιο αφερέγγυα μετά τη Volton. Αν συμβεί καμμια στραβή να τον δω.:lol:

Άλλο καλό των ΕΛΤΑ στην περίπτωσή μου είναι το χαμηλότατο μηνιαίο πάγιο για μονοφασικό. 0,25€ αντί 1,5€ του Σουμπάση. @ababa641 λες να σου έρθω ακόμα και αν δε φέρω παρέα τον @korakios;;;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...