Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, cambo99 είπε

Καλή αρχή να έχουμε με nrg save 40 fixed! Έπεσαν οι υπογραφές... Για τους δύσπιστους στα συμβόλαια το γραφει κανονικά σαν πρόγραμμα της nrg . Τώρα αν είναι αξιόπιστη σαν εταιρία η nrg θα δείξει:

Ναι αφου προγραμμα της nrg ειναι.

Με την nrg μιλησα κι εγω.

4 ώρες πριν, korakios είπε

Σε 2 μήνες πάντως θα σου πω σίγουρα από κολλητό μου :)

Μου απαντησαν μολις απο Ελιν γιατι τους εστειλα μηνυμα οτι στο messnger γραφουν αλλα απ'οτι μου λενε αυτοι.

Καλησπέρα σας,

Ως Δικαιούχος ΚΟΤ δεν μπορείτε να καταχωρείτε ενδείξεις στην Ελίν.

Στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ μπορείτε κανονικά, αυτό είναι ήδη προγραμματισμένο από τον ΔΕΔΔΗΕ, ανεξάρτητα σε ποιόν πάροχο ανήκετε (είναι μια διαδικασία μεταξύ Πελάτη-ΔΕΔΔΗΕ).

Επίσης, ως Δικαιούχος ΚΟΤ οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε 2 μήνες. ( Από δικό μας λάθος δεν είδαμε ότι μας το αναφέρατε στο προηγούμενο email, μας συγχωρείτε).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ μπορείτε κανονικά, αυτό είναι ήδη προγραμματισμένο από τον ΔΕΔΔΗΕ, ανεξάρτητα σε ποιόν πάροχο ανήκετε (είναι μια διαδικασία μεταξύ Πελάτη-ΔΕΔΔΗΕ).

αυτονόητο μου φαινόταν γιαυτό και επέμενα

2 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτονόητο μου φαινόταν γιαυτό και επέμενα

Κι εμενα αλλα ειδες οτι μερικες φορες απαντανε οτι να'ναι.Αλλα ρωτας και αλλα σου απαντανε.

Ξαναρωτησα τωρα παλι για επιβεβαιωση και για να το σιγουρεψω οτι γινεται με αυτον τον τροπο ολοι οι λογαριασμοι μου να ειναι εκκαθαριστικοι.

Βεβαια περιμενω και την απαντηση απο την nrg για το 4u που μου ειπαν οτι μπορω να το παρω κι ας εχω ΚΟΤ.Αν το εχω γραπτως μεσα στην συμβαση μπορει να το σκεφτω γιατι μου βγαινει οικονομικοτερο κατα 50 ευρω τον χρονο.Αν βαλω και τα 16 ευρω που θα γλιτωσω απο τους 4 πρωτους μηνες που δινουν δωρεαν χωρις ΟΤΣ παμε στα 66 ευρω.Κι αν προσθεσω και τα 50 ευρω απο την Shell παμε στα 116 ευρω τον πρωτο χρονο κερδος σε συγκριση με την Ελιν.

3 ώρες πριν, naive είπε

Η αναφορά γίνεται στους γενικούς όρους του συμβολαίου όχι στους ειδικούς του προγράμματος.

Στους γενικούς όρους που κοίταξα δεν αναφέρει τον τύπο υπολογισμού αλλά το εύρος 55-65...

50876979_.png.b6f7a58c1167b2a6cae287f05e8637a6.png

1 λεπτό πριν, ababa641 είπε

Στους γενικούς όρους που κοίταξα δεν αναφέρει τον τύπο υπολογισμού αλλά το εύρος 55-65...

Σου λέει ΟΤΣ + ΛΠ

Είναι παλιό το έγγραφο (έχει και ΛΠ μέσα) ,γιαυτό και ρώτησα απο το τηλ πως εφαρμόζεται.

Μου έδωσε 2 σταθερά αλλά δεν απαντά κανένα δυστυχώς, αύριο θα ξαναπάρω

Μου την έφερε η ζαχαρίτσα .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει αλλάξει πλέον ο τρόπος υπολογισμού?

Αυτό το πινακάκι που είχε ένας φίλος που έλεγε για συντελεστή Α, συντελεστή Β και συντελεστή Υ κτλ

Κάθε εταιρεία δεν έχει τα δικά της?

Επεξ/σία από ababa641

2 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Δεν έχει αλλάξει πλέον ο τρόπος υπολογισμού?

Κάθε εταιρεία δεν έχει τα δικά της?

Ναι αλλά είναι τύπου

συντελεστής επί ΟΤΣ συν σταθερά .

Τέρμα τα ΛΠ και ΜΜΚΘΣΣ .

Μόλις τώρα, korakios είπε

Ναι αλλά είναι τύπου

συντελεστής επί ΟΤΣ συν σταθερά .

Τέρμα τα ΛΠ και ΜΜΚΘΣΣ .

Άρα αυτό που έχει στους γενικούς όρους δεν ισχύει, σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Άρα αυτό που έχει στους γενικούς όρους δεν ισχύει, σωστά?

Κανονικά όχι .

Επίσης να προσθέσω οτι η ΡΑΕ έκανε σύσταση και όχι επιβολή απο τον προηγούμενο Απρίλιο, γιαυτό και ο μικροχαμούλης που έγινε τους προηγούμενους μήνες και συνεχίζεται . Ο κάθε πάροχος κάνει ότι του καπνίσει.

Επεξ/σία από korakios

9 λεπτά πριν, korakios είπε

Μου έδωσε 2 σταθερά αλλά δεν απαντά κανένα δυστυχώς, αύριο θα ξαναπάρω

Μπορω να σου δωσω πολλα σταθερα που δεν απαντουν.Μπορω να σου δωσω χιλιαδες σταθερα που δεν απαντουν.....αλλα και οταν απαντησουν θα πεσει η γραμμη.

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Κανονικά όχι .

Ακανονιστα ναι.

Οτι θελει ο καθενας πεταει μεσα σε καθε συμβαση και οπου τους πιασουμε λενε δεν μαμιεται.

4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μπορω να σου δωσω πολλα σταθερα που δεν απαντουν.Μπορω να σου δωσω χιλιαδες σταθερα που δεν απαντουν.....αλλα και οταν απαντησουν θα πεσει η γραμμη.

Ξέρω θα της τα ψάλω αύριο 🥰

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ακανονιστα ναι.

Οτι θελει ο καθενας πεταει μεσα σε καθε συμβαση και οπου τους πιασουμε λενε δεν μαμιεται.

Ισχύει γιαυτό και έγραψα οτι η ΡΑΕ έκανε σύσταση ,όχι επιβολή

22 λεπτά πριν, ababa641 είπε

korakios     που μπορώ να δω οτι έχουν καταργηθεί τα  ΛΠ και ΜΜΚΘΣΣ.

Δεν μιλάω για ΚΟΤ...

Μάλλον εγώ φταίω όπως το έγραψα. Αν θέλει ο πάροχος τα χρησιμοποιεί αλλιώς χρησιμοποιεί τον τύπο που πρότεινε η ΡΑΕ

https://www.energycost.gr/el/functionality/basic-acceptances/operation-receipts-invoice-adjustment-rules

Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή, είναι αυτή που παρακολουθεί τις μεταβολές της Οριακής Τιμής Συστήματος,  και πλέον της Τιμής Αγοράς Επόμενης Ημέρας,  δηλαδή της τιμής της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία προσδιορίζεται με βάση το θεμελιώδη κανόνα της ζήτησης και της προσφοράς για κάθε ώρα και εκφράζεται κατά κανόνα σε €/MWh.

Και μόλις (ξανα)βρήκα και το πινακάκι που εξηγεί τις χρεώσεις τις Ζενιθ ,απλά εφάρμοσαν τον παλιό τύπο και έμπαινε όχι μόνο η ΟΤΣ αλλά το σύνολο 83€/MWh για το μήνα Δεκέμβριο.,

Εδώ φαίνονται όλες οι ταρίφες (ΟΤΣ,ΛΠ,ΜΜΚΘΣΣ)

https://www.admie.gr/sites/default/files/attached-files/type-file/2020/12/202011_-_Mesostathmiki_Timi_Agoras_Ilektrikis_Energeias_sto_Diasyndedemeno_Systima_v1.pdf

Από

https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras

Επεξ/σία από korakios

20 ώρες πριν, korakios είπε

NRG Save 40%

6,5Ε είναι το πάγιο ,μάλιστα τους 4 πρώτους μήνες δεν μπαίνει ρήτρα άρα 4*4=16Ε/έτος δε χρειάζονται (θα τα βγάλω άλλη στιγμή στις "επιπλέον εκπτώσεις")

Για τους πρώτους 4 μήνες δεν χρεώνουν την ρήτρα για το fixed? Τους πρώτους 4 μήνες κάθε έτους?

2 λεπτά πριν, nixi είπε

Για τους πρώτους 4 μήνες δεν χρεώνουν την ρήτρα για το fixed? Τους πρώτους 4 μήνες κάθε έτους?

Οχι μονο τους 4 πρωτους που γινεσαι πελατης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...