Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Στο άρθρο δεν υπάρχει πάντως πουθενά συσχέτιση της πτώσης της τιμής με τον Χατζηδάκη. Εσύ που το στηρίζεις ότι υπάρχει;

Όχι δεν αναφέρεται στο άρθρο αλλά παρακολουθώ κάποια πράγματα αρκετό καιρό.

Είναι η άποψή μου, γιατί ο συγκεκριμένος υπουργός έχει κάνει "λάθη" και σε άλλους τομείς βλέπε εξοικονομώ... τον κράζουν όλοι οι μηχανικοί. Δεν θέλω να πω παραπάνω και ούτε ασχολούμαι με κομματικά... αλλά αν ψάξεις σε σάιτ θα δεις τι γράφουν για Χατζιδάκη και ενέργεια.

18 λεπτά πριν, korakios είπε

Online στο site ,στους όρους πάντως γράφει οτι εφαρμόζει , το πως είναι άγνωστο ,επίσης πλέον το άνω όριο δεν έχει και πολύ σημασία μιας και καθορίζεται απο τον τρόπο υπολογισμού

Μίλησα σήμερα με φίλο μου που άλλαξε στην Ελιν, ανα δίμηνο λέει οτι είναι οι ημερομηνίες . Στους 2μήνες μπορεί να κάνει online καταχώριση και στους άλλους 2 κάνει η ΔΕΔΗΕ επι τόπου
Επίσης έχει κάνει την αίτηση μέσω του 'αλλαζωρευμα' και θα μου πει για το 20ρικο όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός.

Ένας φίλος πιο πάνω είπε οτι το allazorevma του έβαλε τα χρήματα σε λογαριασμό όταν ολοκληρώθηκε η σύνδεση.

Απλά σε μπερδεύει(και πιστεύω επίτηδες) και σου βάζει την έκπτωση στα πάγια και φαίνεται η Ελίν φθηνότερη.
Θα ήταν πιο τίμιο αν είχε κανονικά όλες τις χρεώσεις και έλεγε στο τέλος -20€ όταν ολοκληρωθεί η σύνδεση.
Επίσης δεν ξέρω αν όταν πάρεις τα 20€ μετά μπορείς να φύγεις ή και να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο πάλι μέσω allazorevma με -20€ δώρο ...

Πάντως όταν θα στείλουν την σύμβαση για υπογραφή θα πρέπει να αναφέρεται κάτι, οπότε θα σας ενημερώσω για το τι γίνεται.

Επεξ/σία από ababa641
  • Like 3
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

Μίλησα σήμερα με φίλο μου που άλλαξε στην Ελιν, ανα δίμηνο λέει οτι είναι οι ημερομηνίες . Στους 2μήνες μπορεί να κάνει online καταχώριση και στους άλλους 2 κάνει η ΔΕΔΗΕ επι τόπου
Επίσης έχει κάνει την αίτηση μέσω του 'αλλαζωρευμα' και θα μου πει για το 20ρικο όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός.

Την καταχωρηση της ενδειξης που την κανει στο site της ΔΕΔΔΗΕ οπου κανουμε δηλαδη τωρα που ειμαστε στην ΔΕΗ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Όχι δεν αναφέρεται στο άρθρο αλλά παρακολουθώ κάποια πράγματα αρκετό καιρό.

Είναι η άποψή μου, γιατί ο συγκεκριμένος υπουργός έχει κάνει "λάθη" και σε άλλους τομείς βλέπε εξοικονομώ... τον κράζουν όλοι οι μηχανικοί. Δεν θέλω να πω παραπάνω και ούτε ασχολούμαι με κομματικά... αλλά αν ψάξεις σε σάιτ θα δεις τι γράφουν για Χατζιδάκη και ενέργεια.

Οκ, απλά μου φαίνεται τραβηγμένο σα σκέψη να αρκεί ότι έφυγε πριν λίγες ημέρες για να εξομαλυνθεί αμέσως η τιμή, ενώ η αγορά ακόμα λειτουργεί με το target model. Πιο λογικοφανές μυ φαίνεται απλά να εξισορρόπησε η αγορά μετά τις πρώτες αντιδράσεις πανικού. Ακόμα κι αν έπεσαν υποσχέσεις πίσω από τις κουρτίνες από τον Σκρέκα.

Ο χρόνος θα δείξει.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Την καταχωρηση της ενδειξης που την κανει στο site της ΔΕΔΔΗΕ οπου κανουμε δηλαδη τωρα που ειμαστε στην ΔΕΗ?

Ναι , απλά όχι ανα μήνα που θες

19 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Πάντως όταν θα στείλουν την σύμβαση για υπογραφή θα πρέπει να αναφέρεται κάτι, οπότε θα σας ενημερώσω για το τι γίνεται.

Τελικά στη Ελιν πήγες ή στα ΕΛΤΑ ?!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Ναι , απλά όχι ανα μήνα που θες

Δεν θελω ανα μηνα εγω αλλα ανα διμηνο.

Οταν εχεις ΚΟΤ ο λογαριασμος ειναι διμηνος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Δεν θελω ανα μηνα εγω αλλα ανα διμηνο.

Οταν εχεις ΚΟΤ ο λογαριασμος ειναι διμηνος.

Αφού είχες πει οτι δε σε βολεύει ανα δίμηνο ,πάλι τα ίδια θα λέμε !

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kaplamas_a είπε

Πάντως το όφελος για μεγάλες καταναλώσεις είναι σημαντικό πχ κατανάλωση τετραμήνου 3000 kWh κέρδος 180 ευρώ σε σχέση με το απλό Γ1 της ΔΕΗ. πηγή : https://kantoliana.gr/dei

Compare_Timologia.png.3c095acac554331932c3ade91288ecf0.png

To site νομιζω εχει ο,τι να'ναι πληροφοριες. Μεγαλο ματι λεει 1 ωρα την ημερα, 43 ευρω το 4μηνο και πλυντηριο πιατων 70 ευρω. Τοτε θα επρεπε να πληρωνα 1000 ευρω το 4μηνο. Τα λεει πολυ λαθος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Lazostat είπε

To site νομιζω εχει ο,τι να'ναι πληροφοριες. Μεγαλο ματι λεει 1 ωρα την ημερα, 43 ευρω το 4μηνο και πλυντηριο πιατων 70 ευρω. Τοτε θα επρεπε να πληρωνα 1000 ευρω το 4μηνο. Τα λεει πολυ λαθος.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως υπολογίζεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ 😀

Αλλά αν η τελική τιμή  (με ΦΠΑ,ΕΦΚ κτλ) μιας kWh είναι 0,17763€( για κατανάλωση 1000 kWh στο Γ1), τότε δεν ισχύει το ακόλουθο:

Κόστος συσκευής 2kW 1 ώρα για ένα τετράμηνο : 2kW * 30 ημέρες * 4 μήνες*  0,17763 = 42.6312 ευρώ ?

Επεξ/σία από kaplamas_a
Δημοσ.

Δυσκολεύομαι να βρω μήνα χωρίς ΟΤΣ στην Protergia. Γενικά κάνω μεγάλες καταναλώσεις λόγω κλιματιστικών 24χ7. ΘΑ ήθελα χρέωση ανα μήνα και καταχώρηση ένδειξης αντίστοιχα. Αν μπορούσα να έχω κάποια γνώμη από εσας τους ψαγμένους θα ήμουν ευγνώμων. ενδεικτικά παρακάτω.

ΔΕΚ. 2020 (Καταναλωση Οκτ-Νοε)

image.png.769f6a06d03a7383fa8c2dec9018d2ee.png

ΙΑΝ, 2021 (καταναλωση Δεκ)

image.png.81c351e667da01de093dfd1605b45114.png

30/12/19-31/01/20

image.png.782cdf3c9e7f373edd3f8b47a2e3462b.png

31/01/2020 to 26/02/2020

image.png.0d9406e2ad908d01cf7d6f855c277f42.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...