Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Εννοείται. Απλά γίνομαι πρακτικός και εξετάζουν που είναι πιθανότερο να φας αύξηση σύντομα και που όχι.

Όταν λες από τους πρώτους, από πότε περίπου; Δεν έχω ιδέα πόσο καιρό είναι στην αγορά η Ελίν.

Εγώ είμαι από τα τέλη του '19, αν θυμάμαι καλά Απρίλη του ίδιου έτους είχε ανακοινώσει εγκαίνια, και μέχρι να αναπτύξει προγράμματα και να γνωστοποιηθεί...

Επεξ/σία από armaanid
  • Thanks 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armaanid είπε

Εγώ είμαι από τα τέλη του '19, αν θυμάμαι καλά Απρίλη του ίδιου έτους είχε ανακοινώσει εγκαίνια, και μέχρι να αναπτύξει προγράμματα και να γνωστοποιηθεί...

Α, μόλις ένα χρόνο δηλαδή. Οκ, μικρό το δείγμα χρονικά και δεν είσαι και πολύ μακριά από τις σημερινές χρεώσεις. Ίσως γι' αυτό αντέχει να συγκρατεί τις αυξήσεις ακόμα. Σε κάθε περίπτωση είναι θετική ένδειξη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kate1234 είπε

Ο εκκαθαριστικός αφορούσε και τον Οκτώβριο, γι αυτό είναι τόσο χαμηλά. Αυτή την περίοδο καίμε περίπου 50 kWh τη μέρα, μπορεί και λίγο παραπάνω.

θα τους ρωτήσω αύριο.

Επικοινώνησα εγώ με την nrg για να ρωτήσω αν είναι πραγματικό το πρόγραμμα ή "απάτη" και μετά από λίγη ώρα αναμονή και ψάξιμο μου είπαν ότι ισχύει και μπορώ να ενεργοποιήσω το fixed και σε αυτό όπως και στο 4u. Δε μου ανέφεραν κάποια διαφοροποίηση στις χρεώσεις, παρά μόνο ότι μπορώ να το κλείσω μόνο τηλεφωνικά.

1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε

Α, μόλις ένα χρόνο δηλαδή. Οκ, μικρό το δείγμα χρονικά και δεν είσαι και πολύ μακριά από τις σημερινές χρεώσεις. Ίσως γι' αυτό αντέχει να συγκρατεί τις αυξήσεις ακόμα. Σε κάθε περίπτωση είναι θετική ένδειξη.

Τυχαία από τότε έμαθα για την ΟΤΣ και γι'αυτό επέλεξα πρόγραμμα με υψηλότερη χρέωση kWh αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα μέχρι τώρα με ανώτερα μαθηματικά πανεπιστημίου για να δω τι,πως και γιατί μου χρέωσαν παραπάνω τον λογαριασμό

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, armaanid είπε

Έχω επικοινωνήσει 2 φορές (χωρίς απάντηση) ηλεκτρονικά με το Φυσικό Αέριο, μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο. Για κάποιο λόγο δεν είμαι 100% σίγουρος για την εγκυρότητα όσων γράφονται είτε στο allazorevma είτε στο energy-market είτε οπουδήποτε online. Όπως είχα ξαναγράψει, όσο ψάχνω βρίσκω πολλές διαφορές σε φάση που δε γνωρίζεις τι ισχύει πραγματικά. Αύριο ελπίζω να το έχω ολοκληρώσει και να κλείσω σε νέο πάροχο. Τείνω προς την nrg προς το παρόν.

Εμένα στην nrg μου χρέωσαν 37% επιβάρυνση από οριακή τιμή συστήματος 

Screenshot_20201225-220455.png

Επεξ/σία από cinrtc
Δημοσ.
Μόλις τώρα, cinrtc είπε

Ευχαριστώ πολύ το διόρθωσα 

Σου απάντησαν τελικά για την ΟΤΣ?
Κανονικά με τιμή Νοεμβρίου ΟΤΣ 52,66 ,1,18 συντελεστή ,8 σταθερά και 243kw που έκαψες ,με άνω όριο 58 έπρεπε να πληρώσεις

((52,66*1,18+8)-58)*243/1000=2,95 ευρώ αντί 6,88

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, korakios είπε

Σου απάντησαν τελικά για την ΟΤΣ?
Κανονικά με τιμή Νοεμβρίου ΟΤΣ 52,66 ,1,18 συντελεστή ,8 σταθερά και 243kw που έκαψες ,με άνω όριο 58 έπρεπε να πληρώσεις

((52,66*1,18+8)-58)*243/1000=2,95 ευρώ αντί 6,88

Δεν πρόκειται να απαντήσουν.Μου έστειλαν αυτο:

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αρχικά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε αμελήσει το ζήτημα σας, ο λόγος για τον οποίο υπάρχει η εν λόγω καθυστέρηση οφείλεται αρχικά σε μία εσωτερική αναβάθμιση στην οποί έχουμε περάσει με αποτέλεσμα ορισμένα εξιδεικευμένα ζητήματα, όπως το δικό σας να απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία και διερεύνηση.

Σε συνδυασμό με το ότι ένα σύνολο συναδέλφων εργάζεται ώστε να σας παρέχει τη βέλτιστη πληροφόρηση.

Σας ζητούμε συγνώμη για την όποια καθυστέρηση και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να συνεργαστείτε μαζί μας, αναμένετε νεότερη ενημέρωση μας.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Δηλαδη η kwh σου βγαινει 0,105 ευρώ.Εχεις πιασει τη τιμή της ΔΕΗ.

Ποια ΔΕΗ ;

Αν υπολογίσεις την κατανάλωση της νυχτας τότε ο φίλος πληρώνει πολύ ακριβότερα από τη τιμή της ΔΕΗ

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω περίπου 2500 ημερήσιες και 800 νυχτερινές KWh ανά έτος

Κοίταξα τα xls που υπάρχουν στο νήμα εδώ και διαπιστώνω ότι ΜΑΛΛΟΝ πιο συμφέρουσες επιλογές βγαίνουν

ΔΕΗ myhome enter (όφελος 24.50 + 50)

Ελίν Fixed! Οικιακό Νυχτερινό (όφελος 69.50 + 😎

Solar Energy FIXED (όφελος 76)

Θα ήθελα να αποφύγω εταιρείες που ρητά αναφέρουν ότι μπορούν μονομερώς να ακυρώσουν τις εκπτώσεις, κλπ οπότε οι 3 πιο συμφέρουσες με βάση το xls ήταν οι παραπάνω

Την "Solar Energy" δεν την έχω ακούσει ποτέ και δεδομένου οτι δεν έχει άλλα σημεία εξυπηρέτησης πέρα από την έδρα της νομίζω δεν θα την προτιμήσω

Στην ΔΕΗ υπάρχει 24μηνη δέσμευση που οι άλλες 2 δεν έχουν

Στην Ελιν αυτά τα +8 / έτος τι είναι ? Οι 200 πόντοι Ελιν UP το μήνα ?

Επίσης αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω πληροφορίες για επιλογή για αέριο (πχ αν είναι καλή κι εκεί η Ελιν 'ίσως εξυπηρετεί να πάω εκεί για έκπτωση dual energy)

καμιά άποψη για τα παραπάνω κάποιος ? 🙂

Δημοσ.

Τα ίδια με Γ1 ΔΕΗ του βγήκαν

22,72 ΔΕΗ Γ1

22,65 NRG 15% έκπτωση

18,26 ΔΕΗ myhome enter

Έβαλα και τις καταναλώσεις στο excel και όντως για τις τόσο λίγες κιλοβατώρες το enter είναι το καλύτερο . Ουσιαστικά παίρνει τα 50Ε ανα χρόνο που δίνει η προσφορά ! Βέβαια τα ΕΛΤΑ δίνουν 70Ε/χρόνο αλλά δεν το κόβω να μπλέκει με ΟΤΣ ξανά !!!

11 λεπτά πριν, atrias είπε

Στην Ελιν αυτά τα +8 / έτος τι είναι ?

Το 3% επιπλέον έκπτωση αν πας σε αέριο (δεν έχω ιδέα αν συμφέρει, υπάρχει άλλο νήμα για το αέριο)

Αλλά γιατί δεν κοιτάς και Volterra ? Απλά στείλε τους email οτι επιθυμείς προσφορά σε πρόγραμμα που δεν εφαρμόζεται ρήτρα για να σου στείλουν το σωστό πρόγραμμα...

Δημοσ.

Βάλε "ΕΛΤΑ Ενέργεια" χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις. Με 0,084€/kwh αν καις περισσότερο από 2000 κιλοβατώρες/4μηνο ή 0,086€/kwh αν καις λιγότερο από 2000 κιλοβατώρες/4μηνο 

Έχει κανονικά νυχτερινό με 0,061 κιλοβατώρες και δεν έχει ποινές στο συμβόλαιο. Δυστυχώς δεν διαφημίζεται. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilis001 είπε

Βάλε "ΕΛΤΑ Ενέργεια" χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις. Με 0,084€/kwh αν καις περισσότερο από 2000 κιλοβατώρες/4μηνο ή 0,086€/kwh αν καις λιγότερο από 2000 κιλοβατώρες/4μηνο 

Έχει κανονικά νυχτερινό με 0,061 κιλοβατώρες και δεν έχει ποινές στο συμβόλαιο. Δυστυχώς δεν διαφημίζεται. 

Έχει ΟΤΣ και κανένας εδώ δεν έχει επιβεβαιώσει τον υπολογισμό της

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, korakios είπε

Αλλά γιατί δεν κοιτάς και Volterra ? Απλά στείλε τους email οτι επιθυμείς προσφορά σε πρόγραμμα που δεν εφαρμόζεται ρήτρα για να σου στείλουν το σωστό πρόγραμμα...

Αν κατάλαβα καλά αυτό που λέει το xls για volterra είναι το πρόγραμμα που αναφέρει εδώ

https://www.volterra.gr/wp-content/uploads/2020/06/FORM.085-58_ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ_ΟΙΚΙΑΚΟΥ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ_V1_V1N_2020.pdf

σωστά ?

είναι το link "τιμοκατάλογος" από τη σελίδα αυτή

https://www.volterra.gr/gia-to-spiti/ilektriki-energia/spiti-mou-v1-v1n/

αυτό είναι αυτό που αναφέρεις χωρίς ρήτρα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...