Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, korakios είπε

Καλημέρα ,

Στην elpedison περιλαμβάνεται έκπτωση και στο πάγιο.

Με το fixed δεν δίνουν τα 50Ε δυστυχώς.

Ευχαριστώ πάντως που τα κοίταξες γιατί πολλές φορές όλο και κάτι μου ξεφεύγει :)

Ναι εχεις δικιο μπήκα στους ορους και το γραφει :) 

Στο ΔΕΗ myhome enter εχει βαλει και τα 50 ευρω στο τελικο κερδος ? η τα αφερουμε εμεις στο τελος ? 

Επεξ/σία από darkman
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update για volterra , μου στείλανε email προσφοράς και όντως δεν έχει ΟΤΣ .
Τώρα γιατί έχουν κάνει μλκ στα link τους είναι άλλο θέμα....

5 ώρες πριν, darkman είπε

Στο ΔΕΗ myhome enter εχει βαλει και τα 50 ευρω στο τελικο κερδος ? η τα αφερουμε εμεις στο τελος ? 

Εννοείς στο excel ? Αν ναι , το έχω σαν "Επιπλέον έκπτωση ανα έτος" αλλά ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη στήλη "Τελική με ΦΠΑ", θέλει να το προσθέσεις χειροκίνητα .

Επεξ/σία από korakios
update2 deleted
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Καλημέρα σας,

μολις μίλησα με φυσικό αέριο αττικής.

μου είπαν ότι έχουν αλλάξει τα όρια των προγραμμάτων maxi. Ρώτησα για προγραμμα χωρίς ΟΤΣ& απαντησαν

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Πρόγραμμα χωρίς ΟΤΣ δεν υπάρχει.

Επίσης, πλέον στο πρόγραμμα οικιακό maxiαπό 1.12.2020, τα όρια της ΟΤΣ είναι αντί για 30-40, 40-55 όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα που έχουμε διαθέσιμα.

ΑΑΑΑΑΑΑ...τι τυχερός που είσαι!!!!!

Εκεί λοιπόν που είχαν όριο 30-40 με επιβάρυνση απωλειών μόνο, πήγε στο 40-55 με επιβάρυνση ΛΠ και απώλειες!

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο?

Σύνολο ΛΠ = 15,00€/mWh (στην καλύτερη περίπτωση)

ΤΕΑ Νοεμβρίου = 53,00€

ΤΕΑ Δεκεμβρίου = 64,00€

Ρήτρα για Νοέμβριο = 1,1343*(53+15) = 1,1343*68 = 77,13-55,00 = 22,13€/mWh

Ρήτρα για Δεκέμβριο = 1,1343(64+15) = 1,1343*79 = 89,60-55 = 34,60€/mWh

Με τα παλιά όρια 30-40 θα πλήρωνες:

Νοέμβριος = 53*1,1343 = 60,11-40 = 20,11€/mWh

Δεκέμβριος = 64*1,1343 = 72,59-40 = 32,59€/mWh

Οπότε σου πλασάρουν κάτι ως φθηνότερο ενώ είναι ακριβότερο...

Επίσης την έλλειψη ΣΤΑΘΕΡΟΥ προγράμματος για οικιακούς καταναλωτές πρέπει να την εξηγήσουν στην ΡΑΕ όχι σε εσένα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ κι εγώ να βγάλω μια άκρη με όλα αυτά και διάβασα αρκετά μπορώ να πω για να καταλάβω πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στο δια ταύτα όμως, δεν έχω καταλάβει αν κάποιος θέλει να "μαζέψει" σε μια εταιρία το ρεύμα και το αέριο. Ποια είναι αυτή αφού η φυσικό αέριο, μας δουλεύει;;; Η ζενίθ; 

Ανακάλυψα το θέμα τυχαία και μου έχετε ανοίξει τα μάτια, αλλά ταυτόχρονα, έχω χάσει τελείως τη μπάλα 😂

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Εκεί λοιπόν που είχαν όριο 30-40 με επιβάρυνση απωλειών μόνο, πήγε στο 40-55 με επιβάρυνση ΛΠ και απώλειες!

ΤΕΑ Νοεμβρίου = 53,00€

ΤΕΑ Δεκεμβρίου = 64,00€

Επίσης την έλλειψη ΣΤΑΘΕΡΟΥ προγράμματος για οικιακούς καταναλωτές πρέπει να την εξηγήσουν στην ΡΑΕ όχι σε εσένα

Έχεις κάτι να μου προτείνεις;;; Άλλο ως λύση;

42 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

ΤΕΑ Νοεμβρίου = 53,00€

ΤΕΑ Δεκεμβρίου = 64,00€

Έχεις κάτι εναλλακτικό να διαλεξεις; Εσυ στη θέση μου που θα πήγαινες;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, MIKermit είπε

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ κι εγώ να βγάλω μια άκρη με όλα αυτά και διάβασα αρκετά μπορώ να πω για να καταλάβω πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στο δια ταύτα όμως, δεν έχω καταλάβει αν κάποιος θέλει να "μαζέψει" σε μια εταιρία το ρεύμα και το αέριο. Ποια είναι αυτή αφού η φυσικό αέριο, μας δουλεύει;;; Η ζενίθ; 

Ανακάλυψα το θέμα τυχαία και μου έχετε ανοίξει τα μάτια, αλλά ταυτόχρονα, έχω χάσει τελείως τη μπάλα 😂

Αν είσαι ήδη στο παλιό Τ2 της zenith , δεν το αλλάζεις .
Καλύτερα ψάξε ξεχωριστά το αέριο και ρεύμα ,βρες τα φθηνότερα μεμονωμένα και μετά σαν πακέτα.
Καλό θα ήταν κάποιος να ανοίξει νέο θέμα με πάροχους και προσφορές για φυσικό αέριο,

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

Καλύτερα ψάξε ξεχωριστά το αέριο και ρεύμα ,βρες τα φθηνότερα μεμονωμένα και μετά σαν πακέτα.
Καλό θα ήταν κάποιος να ανοίξει νέο θέμα με πάροχους και προσφορές για φυσικό αέριο,

Για ποιον λογο να μην αλλαξει καποιος απο το T2;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

23 λεπτά πριν, Depeche3 είπε

Για ποιον λογο να μην αλλαξει καποιος απο το T2;;;

Πριν 2 μήνες που το κοιτούσα ήταν φθηνότερο και απο το νεο -30% της Ζενιθ , και απο άλλους πάροχους
https://www.zenith.gr/uploads/file/f2a9e08807144c199d894ec056195145/gas_home_central_xreoseis_promithias_Oct20.pdf
Είναι χωρίς καμία έκπτωση . Για συνέχεια σε καινούριο ξεχωριστό θέμα ή μέσα σε spoiler

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Justelene235 είπε

Έχεις κάτι εναλλακτικό να διαλεξεις; Εσυ στη θέση μου που θα πήγαινες;

Να σου πω την αλήθεια θα πήγαινα σε αυτόν που θα μου έλεγε την αλήθεια, σε αυτόν που δεν διαφημίζεται έντονα, σε αυτόν που έχει ποικιλία προγραμμάτων χωρίς δέσμευση ώστε να το αλλάξω όταν χρειαστεί. Θα υπολόγιζα ένα πρόγραμμα με ρήτρα ΟΤΣ μετά τον Μάρτιο και μέχρι τότε σε Σταθερό. Θα κοιτούσα σε Ελίν, We ή Solar...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Δεν είμαι σε κανένα γιατί το σπίτι γίνεται ανακαίνιση και θα γίνουν όλα απ την αρχή. Πίστευα ότι το συνδυαστικό πρόγραμμα θα ήταν καλύτερο και οικονομικοτερο από τα μεμονωμένα. Πραγματικά αυτά τα ψιλά γράμματα είναι απελπισία... 

• Like 1
Δημοσ.

Σε νέο συμβόλαιο στη ΔΕΗ η εγγύηση δεν πρέπει να επιστρέφεται έτσι; Γνωρίζει κανείς;

Το μόνο σχετικά που βρήκα είναι αυτό, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι "διαβάζεται" έτσι ο πίνακας:
https://allazorevma.gr/main/post/123

Δημοσ.
4 ώρες πριν, korakios είπε

Update για volterra , μου στείλανε email προσφοράς και όντως δεν έχει ΟΤΣ .
Τώρα γιατί έχουν κάνει μλκ στα link τους είναι άλλο θέμα....
Update2: και μόλις μου το επιβεβαίωσαν σε αρχικό email που είχα στείλει

Μαζι με την Ελιν και την Solar λοιπον προσθετουμε και την Volterra τελικα στα προγραμματα που ειναι χωρις ΟΤΣ και χωρις δεσμευση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Μαζι με την Ελιν και την Solar λοιπον προσθετουμε και την Volterra τελικα στα προγραμματα που ειναι χωρις ΟΤΣ και χωρις δεσμευση.

Κάτσε γιατί ενώ μου στείλανε προσφορά που γράφει ξεκάθαρα οτι δεν εφαρμόζεται ΟΤΣ ,ξαναδιαβάζω το mail που ρωτούσα γιατί σε κάποια λινκ δείχνει οτι εφαρμόζει και λέει αυτολεξεί

"το πρόγραμμα του βασικού τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνει τη χρέωση της της Οριακής Τιμής Συστήματος."
Αυτό δε σημαίνει οτι δεν έχει ,αλλά οτι έχει και δεν περιλαμβάνεται.....
Ξέρω σας ζαλίζω ,αλλά παίζουν και με τις λέξεις ....

Απάντησα ζητώντας διευκρίνηση. Απο τηλέφωνο πάντως 100% οτι δεν έχει (και μου έστειλαν και pdf)...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Σε νέο συμβόλαιο στη ΔΕΗ η εγγύηση δεν πρέπει να επιστρέφεται έτσι; Γνωρίζει κανείς;

Το μόνο σχετικά που βρήκα είναι αυτό, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι "διαβάζεται" έτσι ο πίνακας:
https://allazorevma.gr/main/post/123

τι εννοεις δεν επιστρεφεται η εγγυηση?καταρχην ο πινακας ειναι παλιος εδω και 2-3 χρονια η εγγυηση στη ΔΕΗ ειναι 130 ακατεβατα,η εγγυηση επιστρεφεται(βασικα γινεται συμψηφισμος στο τελευταιο λογαριασμο) παντα με τη ληξη του συμβολαιου/συμβασης,μερικες εταιριες απλως επιστρεφουν πισω την εγγυηση σε 1-2 μηνες ή δεν εχουν καθολου αν βαλεις παγια εντολη πληρωμης

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

Κάτσε γιατί ενώ μου στείλανε προσφορά που γράφει ξεκάθαρα οτι δεν εφαρμόζεται ΟΤΣ ,ξαναδιαβάζω το mail που ρωτούσα γιατί σε κάποια λινκ δείχνει οτι εφαρμόζει και λέει αυτολεξεί

"το πρόγραμμα του βασικού τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνει τη χρέωση της της Οριακής Τιμής Συστήματος."
Αυτό δε σημαίνει οτι δεν έχει ,αλλά οτι έχει και δεν περιλαμβάνεται.....
Ξέρω σας ζαλίζω ,αλλά παίζουν και με τις λέξεις ....

Απάντησα ζητώντας διευκρίνηση. Απο τηλέφωνο πάντως 100% οτι δεν έχει (και μου έστειλαν και pdf)...

Kαλα πουλανε τρελα τι κανουν?

Ειδα μολις σε αλλο forum που συζητουσες για το volton fixed ΚΟΤ.

Το τσεκαρες καθολου που λενε οτι δεν εχει ΟΤΣ?

Θα μένδιεφερε γιατι κι εγω με ΚΟΤ ειμαι κι αν ισχυουν οι τιμες αυτες τοτε ειναι καλη περιπτωση.

Λες να λενε κι αυτοι ψεματα και να ειναι η τιμη μαζι με το ΚΟΤ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...