Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Αυτο λέτε ΟΤΣ για φυσικό αέριο ?

Nαι ακριβως.

Μου ανεφεραν κιολας τηλεφωνικα οτι ισχυει κανονικα σε περιπτωση που η τιμη του φυσικου αεριου ξεπερασει το 0,022.

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Διαβασα αρκετες σελιδες πισω σχετικα με τις εταιρειες ρευματος.Τωρα εχω μπει στην watt and volt με το home liberty choice 1 Συνεπεια με 0,058 χωρις εγγυηση αν βαλω παγια εντολη ,χωρις δεσμευση συβολαιου και παγιο 60€ το χρονο.Αν τα υπολογισα καλα το χρονο εχω περιπου 4500 κιλοβατορες.

Διαβασα καλα σχολια απο εδω για την solar energy και ηρων.Τι λετε εσεις να παω σε καποια αλλη; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Nαι ακριβως.

Μου ανεφεραν κιολας τηλεφωνικα οτι ισχυει κανονικα σε περιπτωση που η τιμη του φυσικου αεριου ξεπερασει το 0,022.

Θα στο ξαναπω αυτο δεν ειναι ΟΤΣ ειναι μια ασφαλεια που εχουν ολες οι εταιριες σε περιπτωση που το αεριο που αγοραζουν ξεπερασει αυτη την τιμη, η τιμη που αγοραζουν οι εταιριες εχει χαοτικη διαφορα απο αυτο το νουμερο ποτε δεν το ξεπερασε κ ουτε προκειται .......

Ενα παραδειγμα θα σου δωσω ,αν καποτε ξεπερασει αυτο το νουμερο καποια εταιρια καλυτερα ψαξε αλλο τροπο θερμανσης γιατι το αερι θα ειναι χρυσος ...........

Τα τηλεφωνικα κεντρα δεν ξερουν τι ειναι η ΟΤΣ στο ρευμα κ εσυ πιστευεις οτι θα σου πουν τι ειναι αυτη η χρεωση στο αεριο;;;;;

Παρε την ΡΑΕ στο ξαναλεω κ ρωτα θα σου πουν τι ειναι αυτο που αναφερεται στους ορους του Ηρων .........

Το οτι ο Ηρων βγαζει τιμη με βαση τριμηνιαια εκκαθαριση ενω οι αλλοι με βαση μηνιαια το ειδες;; Ξερεις τι ειναι αυτο;;; Ξερεις τι διαφορα εχει στην χρεωση του αεριου;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Depeche3 είπε

Θα στο ξαναπω αυτο δεν ειναι ΟΤΣ ειναι μια ασφαλεια που εχουν ολες οι εταιριες σε περιπτωση που το αεριο που αγοραζουν ξεπερασει αυτη την τιμη, η τιμη που αγοραζουν οι εταιριες εχει χαοτικη διαφορα απο αυτο το νουμερο ποτε δεν το ξεπερασε κ ουτε προκειται .......

Ενα παραδειγμα θα σου δωσω ,αν καποτε ξεπερασει αυτο το νουμερο καποια εταιρια καλυτερα ψαξε αλλο τροπο θερμανσης γιατι το αερι θα ειναι χρυσος ...........

Τα τηλεφωνικα κεντρα δεν ξερουν τι ειναι η ΟΤΣ στο ρευμα κ εσυ πιστευεις οτι θα σου πουν τι ειναι αυτη η χρεωση στο αεριο;;;;;

Παρε την ΡΑΕ στο ξαναλεω κ ρωτα θα σου πουν τι ειναι αυτο που αναφερεται στους ορους του Ηρων .........

Το οτι ο Ηρων βγαζει τιμη με βαση τριμηνιαια εκκαθαριση ενω οι αλλοι με βαση μηνιαια το ειδες;; Ξερεις τι ειναι αυτο;;; Ξερεις τι διαφορα εχει στην χρεωση του αεριου;;;

Σαν να μου λες δεν ειναι Τρο'ι'κα ειναι Θεσμοι.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις σε ενα ξεκαθαρο γεγονος και υποστηριζεις τοσο εντονα τον Ηρων σαν να μην υπαρχει αυριο.Σε καθε μηνυμα σου στο ξαναειπα μιλας για τον Ηρων και για το ποσο καλα προγραμματα εχει και ποσο καλη εταιρια ειναι.Οκ οποιος καταλαβε καταλαβε δεν χρειαζεται πολλες κουβεντες.

Ειναι κανονικα ρητρα ΟΤΣ οπως ακριβως την περιγραφει και στην συμβαση που υπογραφεις.

Εγω οπως και ο καθενας εδω μεσα κι εκει εξω θα μιλησει και θα κανει συμβαση με τον Ηρων και οχι με την ΡΑΕ.

Αν δεν ξερουν τι λενε και τι βαζουν στις συμβασεις τους οπως λες καλυτερα να το κλεισουν το μαγαζι και να μην κοροιδευουν τον κοσμο.

Μεχρι τοτε μακρια απο Ηρων σε καθε ενδιαφερομενο μιας και η κατασταση ειναι πολυ μπερδεμενη με την συγκεκριμενη εταιρια παρα ξεκαθαρη με ολες αυτες τις ρητρες σε ρευμα και φυσικο αεριο.

Για εμενα τελειωσε εδω το θεμα δεν χρειαζεται αλλη συζητηση γιατι πολυ χαλασαμε το θεμα.

Οποιος θελει μπορει να διαβασει την συμβαση η να παρει τηλεφωνο και να ρωτησει.

Τελος απο εμενα.

Δημοσ.

Τι εννοείς όποιος κατάλαβε κατάλαβε;;; Έχω κάτι να κερδίσω από τον Ήρων ή μήπως είμαι ο ιδιοκτήτης της γεκ τέρνα κ προσπαθώ να σε κάνω πελάτη;;;

Εγώ απλά λέω αυτό που ξέρω γιατί με το ρεύμα ασχολούμαι 6 χρόνια έχω αλλάξει 5 εταιρίες έχω διαβάσει τα συμβόλαια τους , έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο ,έχω δει 100 νταδες συμβόλαια όλων των κατηγοριών , κ σε πληροφορω μετά την ελπεντισον την κεν την προτεργια την ζενίθ την nrg είναι η μοναδική εταιρία που ο κόσμος δεν είχε παράπονο σε σχέση με την προηγούμενη του εταιρία . Δεν είναι η καλύτερη εταιρία που υπάρχει ούτε η χειρότερη , όλες οι εταιρίες θέλουν το κέρδος απλά ο Ήρων με τα προγράμματα που έχει ούτε σε έχει δεμένο με συμβόλαιο ούτε πληρώνεις συνδρομή ούτε έχει μεγάλο πάγιο σαν εγγύηση πληρώνεις αυτή που είχες στον προηγούμενο πάροχο κ αν εσύ μείνεις για 12 μήνες σου δίνει κ 20 ευρώ .

Είναι ένα πρόγραμμα αρκετά  καλό για την εποχή , τώρα όσον αφορά την ΟΤΣ προς το παρόν δεν έχει στους λογαριασμούς υψηλή τιμή περιμένω κ τους καινούριους μέχρι Φεβρουάριο για να δω τι θα υπάρχει .

Όσον αφορά για το αέριο αν δεν ξέρεις μην μιλάς κ μην γράφεις άστο καλύτερα. Στο λέω για τελευταία φορά αυτή η τιμή που διαβάζεις αφορά την τιμή που αγοράζει ο ΗΡΩΝ ψάξε λίγο πόσο αγοράζει τώρα ο ΗΡΩΝ κ μετά πες αν είναι καλή ή κακή εταιρία κ αν πρέπει κάποιος να την προτιμήσει .

Για πληροφόρηση σου πάντως στο αέριο ο Ήρων με αυτά τα προγράμματα πάει πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν κ οι ίδιοι από εσωτερική πληροφόρηση αυτό....

Καλό βράδυ κ τέλος κ από εμένα το συγκεκριμένο θέμα αρκετά το κουρασαμε

Δημοσ.

Για να μην υπαρχει παραπληροφορηση διαβαστε ολοι το παρακατω και βγαλτε τα συμπερασματα σας.Ταυτοχρονα παρτε κι ενα τηλεφωνο για επιβεβαιωση γιατι εγω δεν ξερω τι γραφω και τι διαβαζω.

https://www.heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-flex-economy/

Οι χρεώσεις του ως άνω πίνακα αφορούν αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου για την προμήθεια φυσικού αερίου υπό την προϋπόθεση μη ενεργοποίησης του δικαιώματος του προμηθευτή να εφαρμόσει όρους αναπροσαρμογής και δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Ο ακριβής προσδιορισμός αυτών επεξηγείται στους Γενικούς Όρους του Προγράμματος.

Που έρχεται σε αντίθεση με τους ειδικούς όρους που αναιρούν 

https://www.heron.gr/media/t0mhtzcb/ειδικοί-όροι-εμπορικού-προγράμματος-gas-flex-economy.pdf

Οι Γενικοί Όροι Γ6.3 και Γ6.4 της Σύμβασης δεν εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια ισχύος του παρόντος Εμπορικού Προγράμματος του Προμηθευτή «GAS FLEX ECONOMY », όπως αυτή ορίζεται στον ως άνω Ειδικό Όρο Ε2.1

https://www.heron.gr/media/y0jnev2k/γενικοί-όροι-σύμβασης-προμήθειας-φυσικού-αερίου.pdf

Γ 6.3. O Προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει διακριτή Χρέωση ∆ιακύμανσης της Οριστικής Μοναδιαίας Τιμής Εκκίνησης Τριμηνιαίας ∆ημοπρασίας (ΤΕ∆), όπως αυτή δημοσιεύεται κάθε μήνα στην ιστοσελίδα της ∆ημόσιας Επιχείρησης Αερίου (∆ΕΠΑ) (http://www.depa.gr///content/article/002006004/355.html#), καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος της παρούσης, ως εξής: εφ’ όσον η εκάστοτε Οριστική Μοναδιαία Τιμή Εκκίνησης της Τριμηνιαίας ∆ημοπρασίας σε €/kWh κυμαίνεται από 0,013 έως 0,022 €/kWh, η Αναλογική Τιμή Χρέωσης Φυσικού Αερίου παραμένει αμετάβλητη. Στην περίπτωση κατά την οποία η Οριστική Μοναδιαία Τιμή Εκκίνησης της Τριμηνιαίας ∆ημοπρασίας κυμαίνεται εκτός των ως άνω ορίων, η Χρέωση ∆ιακύμανσης θα αυξάνεται ή θα μειώνεται κατά τη διαφορά του Αθροίσματοςμετοόριοτων0,022€/kWhκαι0,013€/kWhαντιστοίχως καιθαπιστώνεται(ανείναιμικρότερηαπό0,013€/kWh)ήθαχρεώνεται(αν είναι μεγαλύτερη από 0,022€/kWh) διακριτά στον Λογαριασμό Προμήθειας Φυσικού Αερίου του Πελάτη. Η Οριστική Μοναδιαία Τιμή Εκκίνησης της Εκάστοτε Τριμηνιαίας ∆ημοπρασίας ∆ΕΠΑ δημοσιεύεται σε $/MWh και θα μετατρέπεται σε €/MWh κάθε μήνα, με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου (€/$) της 7ης εργάσιμης ημέρας κάθε μήνα όπως αυτή ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας https://www.ecb.europa.eu/stats/policy_and_exchange_rates/euro_reference_exchange_rates/html/eurofxref-graph-usd.en.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ήρθε επιβάρυνση οριακής τιμής συστήματος από nrg 6,88€ για ρεύμα 18,8€ .

Επιβάρυνση 36,6% Άντε γειά. Έκανα ήδη αίτηση για ΔΕΗ my home enter ΜΕ ΔΈΣΜΕΥΣΗ 24  μηνών χωρίς οτσ αλλά και χωρίς Ρήτρα CO2 όπως αναφέρει ρητά το συμβόλαιο. Εκπτωση  29,2% (5% συνέπειας + 2% έκπτωση με πάγια εντολή εξόφλησης μέσω  τραπεζικού λογαριασμού+22,2% από τα 4.17 ευρώ που αναλογούν σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό από τα 100 ευρώ που επιστρέφει (100:24=4,17€ ) σε κατανάλωση σαν την δική μου δηλ. 18,8€ το μηνα(22,2%×18,8=4.17€)

ΔΕΗ και ξενοιάζεις.Εγγύηση 

Screenshot_20201220-110156_Drive.jpg

Screenshot_20201220-114140_Chrome.jpg

Επεξ/σία από cinrtc
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cinrtc είπε

Λοιπόν ήρθε επιβάρυνση οριακής τιμής συστήματος από nrg 6,88€ για ρεύμα 18,8€ .

Επιβάρυνση 36,6% Άντε γειά. Έκανα ήδη αίτηση για ΔΕΗ my home enter ΜΕ ΔΈΣΜΕΥΣΗ 24  μηνών χωρίς οτσ αλλά και χωρίς Ρήτρα CO2 όπως αναφέρει ρητά το συμβόλαιο. Εκπτωση  29,2% (5% συνέπειας + 2% έκπτωση με αυτόματη εξόφληση μέσω  τραπεζικού λογαριασμού+22,2% από τα 4.17 ευρώ που αναλογούν σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό από τα 100 ευρώ που επιστρέφει (100:24=4,17€ ) σε κατανάλωση σαν την δική μου δηλ. 18,8€ το μηνα(22,2%×18,8=4.17€)

ΔΕΗ και ξενοιάζεις.Εγγύηση 

Screenshot_20201220-110156_Drive.jpg

Η εγγυηση ποσο ειναι στην ΔΕΗ;;; Υπαρχει δυνατοτητα παγιας εντολης οπως στους παροχους;;; Καλο να λεμε ΟΤΣ  κ ΟΤΣ αλλα οχι οτι η ΔΕΗ ειναι ανταγωνιστικη........

Τι εκπτωση εχεις σε αυτο το προγραμμα;;;

Δημοσ.

Παιδια παραθετω ξανα το ποστ μου και αν ειναι ευκολο να εχω μια απαντηση.Διαβασα αρκετες σελιδες πισω σχετικα με τις εταιρειες ρευματος.Τωρα εχω μπει στην watt and volt με το home liberty choice 1 Συνεπεια με 0,058 χωρις εγγυηση αν βαλω παγια εντολη ,χωρις δεσμευση συβολαιου και παγιο 60€ το χρονο.Αν τα υπολογισα καλα το χρονο εχω περιπου 4500 κιλοβατορες.

Διαβασα καλα σχολια απο εδω για την solar energy και ηρων.Τι λετε εσεις να παω σε καποια αλλη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Depeche3 είπε

Η εγγυηση ποσο ειναι στην ΔΕΗ;;; Υπαρχει δυνατοτητα παγιας εντολης οπως στους παροχους;;; Καλο να λεμε ΟΤΣ  κ ΟΤΣ αλλα οχι οτι η ΔΕΗ ειναι ανταγωνιστικη........

Τι εκπτωση εχεις σε αυτο το προγραμμα;;;

Νομίζω ότι δεν διάβασες το post .2% εκπτωση  με πάγια εντολή εξόφλησης. Η ΔΕΗ είναι ανταγωνιστική. Πάρε όποια άλλη θες να στο αποδείξω.35 έως 160  ευρώ εγγύηση,ανάλογα την κατανάλωση  .Και χωρίς κρυφές χρεώσεις που χρειάζεται να λύσεις διαφορικές εξισώσεις για να τις υπολογίσεις και να δεις αν σε κλέβουν.

Επεξ/σία από cinrtc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cinrtc είπε

Νομίζω ότι δεν διάβασες το post .2% εκπτωση  με πάγια εντολή εξόφλησης. Η ΔΕΗ είναι ανταγωνιστική. Πάρε όποια άλλη θες να στο αποδείξω.35 έως 160  ευρώ εγγύηση,ανάλογα την κατανάλωση  .Και χωρίς κρυφές χρεώσεις που χρειάζεται να λύσεις διαφορικές εξισώσεις για να τις υπολογίσεις και να δεις αν σε κλέβουν.

Στον ιδιώτη πάροχο αν κάνεις πάγια εντολή δεν δίνεις εγγύηση κ έχεις 1% έκπτωση . Αν στην ΔΕΗ δώσεις 130 κ γλυτώσεις τα 100 που λες τότε πάει το 100σταρικο κ έχεις κ ακριβή τιμή !!!!

Σε μια ιδιωτική εταιρία που πληρώνεις εκπροθεσμα κ έχεις 0.060 τιμή πρέπει η ρήτρα να είναι 0.051 για να φτάσεις ΔΕΗ , έχεις δει τέτοια ρήτρα μέχρι τώρα ;;; 

Εμπροθεσμα

2 ώρες πριν, giannis22k είπε

Παιδια παραθετω ξανα το ποστ μου και αν ειναι ευκολο να εχω μια απαντηση.Διαβασα αρκετες σελιδες πισω σχετικα με τις εταιρειες ρευματος.Τωρα εχω μπει στην watt and volt με το home liberty choice 1 Συνεπεια με 0,058 χωρις εγγυηση αν βαλω παγια εντολη ,χωρις δεσμευση συβολαιου και παγιο 60€ το χρονο.Αν τα υπολογισα καλα το χρονο εχω περιπου 4500 κιλοβατορες.

Διαβασα καλα σχολια απο εδω για την solar energy και ηρων.Τι λετε εσεις να παω σε καποια αλλη; 

Δεν ξέρω αν σε συμφέρει πλέον να αλλάξεις γιατί τα 60 που έδωσες δεν τα παίρνεις πίσω κ στον άλλο πάροχο θα έχεις πάλι πάγιο , περίμενε να δεις τι ρήτρα θα έχεις κ μετά αποφάσισε . Η watt πάντως είναι αν όχι η πιο ακριβή από τις πιο ακριβές λόγω ορίου ΟΤΣ κ συνδρομής .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Depeche3 είπε

Στον ιδιώτη πάροχο αν κάνεις πάγια εντολή δεν δίνεις εγγύηση κ έχεις 1% έκπτωση . Αν στην ΔΕΗ δώσεις 130 κ γλυτώσεις τα 100 που λες τότε πάει το 100σταρικο κ έχεις κ ακριβή τιμή !!!!

Σε μια ιδιωτική εταιρία που πληρώνεις εκπροθεσμα κ έχεις 0.060 τιμή πρέπει η ρήτρα να είναι 0.051 για να φτάσεις ΔΕΗ , έχεις δει τέτοια ρήτρα μέχρι τώρα ;;; 

Εμπροθεσμα

Δεν ξέρω αν σε συμφέρει πλέον να αλλάξεις γιατί τα 60 που έδωσες δεν τα παίρνεις πίσω κ στον άλλο πάροχο θα έχεις πάλι πάγιο , περίμενε να δεις τι ρήτρα θα έχεις κ μετά αποφάσισε . Η watt πάντως είναι αν όχι η πιο ακριβή από τις πιο ακριβές λόγω ορίου ΟΤΣ κ συνδρομής .

Ίσως έχεις μπερδευτεί.Την εγγύηση την παίρνεις πίσω όταν φύγεις. Άρα δεν μετράει με τις χρεώσεις.Επισης συγκρίνεις τις τιμές παροχών με έκπτωση και χωρίς την επιβάρυνση Ρήτρας ΟΤΣ με τις τιμές ΔΕΗ χωρίς έκπτωση.Εδειξα πως το πρόγραμμα αυτό μου δίνει έκπτωση 29,2%. Άρα μιλάμε για ημερήσιο  με χρέωση  0,07434  ανα kWh και νυχτερινό με χρεωση 0,05932 ανά kWh.Οποτε για να απαντήσω στο ερώτημα σου χαλαρά θα ξεπεράσει αυτές τις τιμές η χρέωση του ιδιώτη με 0.06 που αναφέρεις αφού όπως έδειξα στον λογαριασμό που μου ήρθε είχα επιβάρυνση 36,6%  και μάλιστα από πάροχο που έχει εύρος οριακής τιμής 45-60€/MWh(Αυτό σημαίνει πως σε άλλους παρόχους με ανώτατο όριο    πολυ χαμηλότερο πχ.45 ή 50 η επιβάρυνση θα είναι πολύ μεγαλύτερη ).Αν θες να την υπολογίσω πάνω στο 0,06 που αναφέρεις δίνει 0,082 που είναι κατά 10,25% ακριβότερο από ΔΕΗ στο ημερήσιο και κατά 38,2% ακριβότερο από ΔΕΗ στο νυχτερινό.Άρα ΔΕΗ χωρίς επιφύλαξη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cinrtc είπε

Ίσως έχεις μπερδευτεί.Την εγγύηση την παίρνεις πίσω όταν φύγεις. Άρα δεν μετράει με τις χρεώσεις.Επισης συγκρίνεις τις τιμές παροχών με έκπτωση και χωρίς την επιβάρυνση Ρήτρας ΟΤΣ με τις τιμές ΔΕΗ χωρίς έκπτωση.Εδειξα πως το πρόγραμμα αυτό μου δίνει έκπτωση 29,2%. Άρα μιλάμε για ημερήσιο  με χρέωση  0,07434  ανα kWh και νυχτερινό με χρεωση 0,05932 ανά kWh.Οποτε για να απαντήσω στο ερώτημα σου χαλαρά θα ξεπεράσει αυτές τις τιμές η χρέωση του ιδιώτη με 0.06 που αναφέρεις αφού όπως έδειξα στον λογαριασμό που μου ήρθε είχα επιβάρυνση 36,6%  και μάλιστα από πάροχο που έχει εύρος οριακής τιμής 45-60€/MWh(Αυτό σημαίνει πως σε άλλους παρόχους με ανώτατο όριο    πολυ χαμηλότερο πχ.45 ή 50 η επιβάρυνση θα είναι πολύ μεγαλύτερη ).Αν θες να την υπολογίσω πάνω στο 0,06 που αναφέρεις δίνει 0,082 που είναι κατά 10,25% ακριβότερο από ΔΕΗ στο ημερήσιο και κατά 38,2% ακριβότερο από ΔΕΗ στο νυχτερινό.Άρα ΔΕΗ χωρίς επιφύλαξη.

Δεν μπερδεύτηκα το ξέρω αυτό για την εγγύηση η ουσία όμως είναι ότι για όσο καιρό είσαι εκεί την έχεις χρεωθεί ενώ στον ιδιώτη όχι .

Για πες μου αν έχεις σε έναν ιδιώτη κ αντίστοιχα στην ΔΕΗ έκπτωση συνέπειας πχ στον ιδιώτη 45 κ στην ΔΕΗ  7 με τελική τιμή ημερήσιου ρεύματος 0.060 κ νυχτερινού 0.043 πόσα θα πληρώσεις στην ΔΕΗ κ πόσα στον ιδιώτη κ με ρήτρα ΟΤΣ όπως λες . Θέλω να μου πεις με εμπροθεσμη πληρωμή κ στους 2 . 

Δημοσ.

@cinrtc το να δίνεις πάντως το ποσοστό της έκπτωσης σε συνάρτηση με τις κιλοβατώρες, όπως διαμορφώνεται με βάση τη δική σου κατανάλωση (που είναι και μικρή απ' ό,τι βλέπω) δίνει λίγο λάθος εικόνα γι' αυτούς που δεν έχουν ψαχτεί και διαβάζουν το μήνυμά σου. Να διευκρινίσουμε λοιπόν ότι έκπτωση 29,2% έρχεται μόνο σε εσένα, υπολογίζοντας με αυτές τις χαμηλές καταναλώσεις που έχεις. Για οποιονδήποτε άλλο με υψηλότερη κατανάλωση (που είναι και το πιθανότερο) η έκπτωση είναι λιγότερη σαν ποσοστό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...