Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, washcloud είπε

τί σωστά; Για ξαναδές τί λέει :

ναι, σε αυτό με τις ρυθμιζόμενες δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία.. νομίζω ότι δεν το εννοούσε για να είμαι ειλικρινής αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

50 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είσαι σίγουρος για τα 100€ σύνολο?

Το γράφει κάπου?

Δηλαδή, αν βάλεις 2 παροχές στο όνομα σου πάει 50 και 50 ?

Τηλέφωνο πηρα και μου το είπε υπάλληλος ότι δλδ αρκουν  τα 100 ευρώ εγγύηση για οσα συμβόλαια είναι στο ιδιο όνομα.

Η αλήθεια είναι πως δεν το έψαξα περισσότερο γιατί κι έτσι να είναι τα πράγματα δεν μας συμφέρει οικογενειακως αφού όλα τα συμβόλαια ρεύματος είναι σε διαφορετικά ονόματα.

Γεια σας,

Ημουν απο τους σχετικα τυχερους με σταθερο συμβολαιο στην Protergia με 0.11 (0.79 νυχτα) το οποιο δυστυχως ληγει τελος Αυγουστου.

Εχοντας μιλησει ηδη με εκπροσωπο της εταιριας μου ειχαν πει οτι το αργοτερο 10 μερες πριν τη ληξη (δηλ. 20/8) θα πρεπει να εχω αποφασισει τι θα κανω σχετικα με την ανανεωση. Εκτοτε βρισκομαι σε αναμονη παρακολουθωντας οσο μπορω τις τελευταιες εξελιξεις.

Πριν λιγο με πηρε μια κοπελα απο την Protergia σχετικα με την ανανεωση του συμβολαιου.

Οταν της ειπα οτι περιμενω και θα αποφασισω μεχρι τις 20/8 που εχω περιθωριο  μου ειπε οτι ολα τα υπαρχοντα συμβολαια καταργουνται και απο 1/8 ( αν δεν κανω λαθος) θα ισχυουν οι καινουριες τιμες.

Οταν της επεμεινα οτι εγω εχω συμβολαιο χωρις ρητρα μεχρι τελος Αυγουστου και δεν γινεται χωρις προηγουμενη ενημερωση να μου το αλλαξουν εστω και για τον ενα μηνα, δεν ηξερε τι να μου πει..

Ετσι της ειπα να ρωτησει τους προισταμενους και να με ξαναπαρει..

Αλλαξε κατι σχετικα με τη δυνατοτητα να σου αλλαξουν το προγραμα με το ετσι θελω και δεν το γνωριζω ή απλα ψαχνουν για κοροιδα??

Πριν λίγο έλαβα δύο λογαριασμούς από Volterra που με ανάγκασαν - ο ένας ειδικότερα- να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία για να δω τι συμβαίνει και να τους τα ψάλλω με την ευκαιρία!! 

Απάντησε μια κυρία και με πληροφόρησε ότι δεν πωλείται πια η Volterra, συνεχίζει την εμπορική της πορεία κανονικά. Δεν το βλέπω της ανταπάντησα εκτός αν διορθώσετε αυτό το αισχος πρόγραμμα που βγάλατε. Θα μας κάνουν επιστροφή χρημάτων λέει αναλόγως την τιμή χοντρικής. Και πάλι της είπα ακριβοί είστε έχετε κοφτη στα 58 λεπτά!!! Στην Αθηνάς πωλούνται λουκέτα κατέληξα...

Στα του λογαριασμού τώρα. Έχουν βάλει πάγια 4 μηνών ενώ το αρχικό σταθερό πρόγραμμα καταργήθηκε στις 26-5-22 , έχουν χρεώσει ρήτρα σε όλη την τετραμηνιαία κατανάλωση και μάλιστα χωρίς ανάλυση κ.α.

Έπεται συνέχεια, αμφισβήτηση και τα υπόλοιπα!!

Κοράκιε εσένα ακόμη δεν σε πείραξαν έτσι; Είπα να σε καρφώσω αλλά έχω κι εγώ ένα λογαριασμό με 10λεπτα την kwh.

35 λεπτά πριν, ppetros είπε

ψαχνουν για κοροιδα??

...παραδοσιακά οι Ελπέντισον/Πρωτέργεια (και εσχάτως και κάποιοι άλλοι), ναι.

Αν αντέχει η τσέπη σου (και θες "εξασφάλιση" για ένα χρόνο, με 0,23/kWh), πας σε σταθερό ΔΕΗ (πριν όμως ακριβύνουν κι αυτά), και προσπαθείς να κάνεις οικονομία. Αλλιώς πας και πάλι ΔΕΗ (Γ1) κι ελπίζεις ότι οι επιδοτήσεις θα συνεχίσουν να μας καλύπτουν και άσε τους Πρωτέργειους στον πόνο τους (καθώς είναι ακριβότεροι ΚΑΙ ειδεχθέστεροι γενικά από ΔΕΗ). Τώρα το πότε, μάλλον την μέρα πριν την λήξη του (σε κατάστημα ΔΕΗ - κλείσε ραντεβού, νομίζω δίνει 2 βδομάδες μπροστά τα ραντεβού της).

Εκτός κι αν έχεις θέμα στη ΔΕΗ (παλαιά οφειλή), οπότε πας We Energy. Ή ΕΣΤΩ Ελίν ξερωγώ, και παρακολουθείς κάθε μήνα γενικότερες τιμές κι εξελίξεις.

8 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Απάντησε μια κυρία και με πληροφόρησε ότι δεν πωλείται πια η Volterra, συνεχίζει την εμπορική της πορεία κανονικά. Δεν το βλέπω της ανταπάντησα εκτός αν διορθώσετε αυτό το αισχος πρόγραμμα που βγάλατε. Θα μας κάνουν επιστροφή χρημάτων λέει αναλόγως την τιμή χοντρικής. Και πάλι της είπα ακριβοί είστε έχετε κοφτη στα 58 λεπτά!!! Στην Αθηνάς πωλούνται λουκέτα κατέληξα...

...τί σου φταίει η φουκαριάρα στο τηλέφωνο...(ΕΚΤΟΣ κι αν ήταν προκληκτική). Να βρεις κάποιον από τους οικονομικούς της διευθυντές ξερωγώ να χώσεις, μάλιστα...

• Like 1

το πήρα απόφαση, έκλεισα ραντεβου αυριο στη δεη για το Γ1. Ημουνα σε σταθερό της προτεργεια για 1 χρόνο και στις 21 Ιουλίου έληξε, ο τελευταιος λογαριασμος όμως θα βγει στις 21 Αυγουστου. Γίνεται να παω στη δεη απο αυριο γιατι θα εκκρεμεί ένα λογαριασμος στη πρωτεργεια? Η δεη λεει να παω αποδεικτικο οτι έχουν εξοφληθεί όλοι οι λογαριασμοί.

μιας και ειμαι στη. ελπεδισον ειπα να μπω να δω τι σκατα γινεται. το 24ωρο νυχτερινη χρεωση που εχω ειδα οτι μετα απο εκτπωσεις και πλαφον κτλπ κτλπ διαμορφωνεται στα 0,16 λεπτα ανα kW. Πανω κατω ειδα οτι πλεον ολες οι τιμες ειναι ετσι εχοντσς ενσωματωμενη και την εκπτωση του κρατους (περα απο την ρητρα)

3 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

μιας και ειμαι στη. ελπεδισον ειπα να μπω να δω τι σκατα γινεται. το 24ωρο νυχτερινη χρεωση που εχω ειδα οτι μετα απο εκτπωσεις και πλαφον κτλπ κτλπ διαμορφωνεται στα 0,16 λεπτα ανα kW. Πανω κατω ειδα οτι πλεον ολες οι τιμες ειναι ετσι εχοντσς ενσωματωμενη και την εκπτωση του κρατους (περα απο την ρητρα)

παγιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

όχι , η elpedison ήταν αρκετά ακριβότερη σε σχέση με όλους τους άλλους πάροχους

τώρα έχει "κυμαινόμενη" έκπτωση συνέπειας ενέργειας άρα φεύγεις

Με λίγα λόγια οι τιμές που ανακοίνωσαν δεν ισχύουν

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Διορθώστε με αν κάνω λάθος σας παρακαλώ αλλά επειδή διαβάζεται αρκετά το νήμα κάποια πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα..

Διαβάζω λοιπόν στην We_Energy.

Home_-_We_Energy.png.7ef09a3e486e27c8508e40f67a472238.png

Και μετά διαβάζω πάλι σε πιο κρυφό σημείο,

1762435848_K__-_We_Energy.png.47f135dd0e81191714c604719c5c8b7e.pngΔηλαδή όσο πιο "ευπαθής ομάδα" είσαι σύμφωνα με την εταιρία αυτή τόσο πιο ακριβό ρεύμα πρέπει να πληρώνεις ? και για ποιον λόγο ακριβώς >?

Αυτό είναι κοινωνική ευαισθησία ? η έχουμε μόνο πράσινη ευαισθησία και αυτό μας καλύπτει ?

Μόλις τώρα, MoviemakerGr είπε

Διορθώστε με αν κάνω λάθος σας παρακαλώ

απλά δεν έχει ενημερωθεί , οι τιμές είναι παλιές και είχαν + ρήτρα αναπροσαρμογής

Θεωριτικα τον ενα μηνα ενας παροχος μπορει να ναι ο φθηνοτερος και τον αλλον μηνα ο ακριβοτερος,λειτουργωντας σαν κραχτης.

Θα μεινω προς το παρων στην ζενιθ δοκιμαστικα ενα μηνα, να δω και διακυμανσεις σεπτεμβριου. Αν σε καταταξη απο φθηνοτερο σε ακριβοτερο,ουσιαστικα ειμαστε σε παρομοια φαση με τωρα,λογικα ετσι θα κυλησει το παιχνιδι και με βλεπω να καταληγω weenergy η δεη

58 λεπτά πριν, john5757 είπε

Γίνεται να παω στη δεη απο αυριο γιατι θα εκκρεμεί ένα λογαριασμος στη πρωτεργεια? Η δεη λεει να παω αποδεικτικο οτι έχουν εξοφληθεί όλοι οι λογαριασμοί.

Πήγαινε με τον τελευταίο λογαριασμό που έχεις εξοφλήσει. Αυτό που θέλουν να δουν είναι ότι δε χρωστάς πχ κάνα χιλιάρικο 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...