Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
Θέλω να αλλάξω πάροχο, χωρίς ΟΤΣ.

Η παροχή μου είναι Γ1Ν μονοφασική με πάροχο ΔΕΗ.
Ετήσια κατανάλωση 4500 ημέρας και 2500 νύκτας.
Προτάσεις παρακαλώ και θα ήθελα αν έχουν και εφαρμογή για παρακολούθηση κατανάλωσης/λογαρισμούς κ.λ.π. ή ότι άλλο νομίζετε.

Και φυσικά αξιοπιστία!! ( ίσως από PROTERGIA,ΗΡΩΝ,ELPEDISON που παράγουν το ρεύμα?)
Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από doll
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Θυμάται κανείς αν υπήρχαν διαθέσιμα νωρίτερα;
Μήπως γι' αυτό το energycost.gr της ΡΑΕ δεν περιλαμβάνει τα πακέτα στην αναζήτηση; Κάτι περίεργο παίζει εδώ γενικά.

Στο energycost τη βγάζει σε ημέρας και όχι νυχτερινό, αλλά δεν το εμπιστεύομαι , αφού έχει ΕΛΤΑ και Voltera που έχουν ΟΤΣ...
Αν ζητήσεις απο τη Solar τιμοκατάλογο για το νυχτερινό (δεν το έχουν καν στο site) θα σου στείλουν (το έχω ποστάρει* κάποιες σελίδες πριν) . Λογικά θα σου στείλουν και συμβόλαιο αν θες , να δεις αναλυτικά τους όρους.
*

1098553893_.png.3a57cbe7b84f5379d85bd30e

Επεξ/σία από korakios
λινκ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, korakios είπε

(το έχω ποστάρει κάποιες σελίδες πριν)

Ποιό έχεις ποστάρει;

Το θέμα δεν είναι να τα ζητάει ο καθένας ατομικά, αλλά να τα έχουν και αναρτημένα στη σελίδα τους. Είναι προϊόν τους που θέλουν να το πουλήσουν ή θα παίζουμε κρυφτό; Δεν πάει προς εσένα το ύφος προφανώς.

Οκ, αυτό που ανέβασες υπάρχει και στη σελίδα τους, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να ζητηθεί ατομικά:
https://www.senergy.gr/gia-to-spiti/οικιακό-πρόγραμμα-s1n-fixed/
https://www.senergy.gr/wp-content/uploads/pdf/ΕΙΔΙΚΟΙ_ΟΡΟΙ.pdf
Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να το επιλέξεις σαν πακέτο αν πας να κάνεις αίτηση να γίνεις πελάτης τους.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

@dollξεκίνα με τη συμπλήρωση αυτής εδώ της φόρμας με βάση τους εκκαθαριστικούς σου κι εδώ είμαστε αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο.
https://allazorevma.gr/compare/current

Καλυτερα θα ειναι με το excel να το συγκρινει που εχουμε και τους παροχους χωρις ΟΤΣ και οχι με το allazorevma.

Δεν ξερω πως κανει τις μετρησεις το allazorevma.Mε το excel που ειναι υπολογισμενες απο τα παιδια εδω τα νουμερα ειναι πολυ πιο αξιοπιστα και πιο σιγουρα πιστευω.

Οι συγκρισεις που ειχα κανει με το allazoreva ηταν οτι να'ναι με μεγαλες διαφορες προς τα επανω.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, doll είπε

Δεν έχει την Ελίν... Γιατί?

Μηπως το γραφει Electricon και μπερδευτηκες?

Κοιτα το excel που καλυτερα θα το βρεις στην σελιδα 150 σε ενα μηνυμα του korakios.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι. Το πρόγραμμα Οn! 24/7 το έχει κανείς? Φαίνεται πολύ καλό. Δεν ξέρω αν έχει ΟΤΣ και έχει πάγιο 2.9/μήνα.

Καμιά γνώμη παρακαλώ? Τιμή 0,0570€/kWh για 24 μήνες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Οκ, αυτό που ανέβασες υπάρχει και στη σελίδα τους, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να ζητηθεί ατομικά:
https://www.senergy.gr/gia-to-spiti/οικιακό-πρόγραμμα-s1n-fixed/
https://www.senergy.gr/wp-content/uploads/pdf/ΕΙΔΙΚΟΙ_ΟΡΟΙ.pdf
Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να το επιλέξεις σαν πακέτο αν πας να κάνεις αίτηση να γίνεις πελάτης τους.

Βασικά δεν το βρίσκω το σύνδεσμο στο site (για το N1 fixed) .
Γενικότερα πρόχειρη δουλειά έχουν κάνει στο site και δεν εμπνέουν ...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Βασικά δεν το βρίσκω το σύνδεσμο στο site (για το N1 fixed) .

Αφού στο quote μου που έχεις βάλει, ακριβώς έχω στο πρώτο λινκ. Και το δεύτερο είναι το γνωστό με τους όρους (έχουν ένα κοινό pdf για όλα τα πακέτα).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αφού στο quote μου που έχεις βάλει, ακριβώς έχω στο πρώτο λινκ. Και το δεύτερο είναι το γνωστό με τους όρους (έχουν ένα κοινό pdf για όλα τα πακέτα).

Ναι ,ο σύνδεσμος λειτουργεί , αλλά στο menu της Solar δεν υπάρχει αν επιλέξω ρεύμα για το σπίτι.
Οι όροι είναι πολύ οτι να'ναι και δεν αναφέρουν καν την ρήτρα αναπροσαρμογής, ούτε τα όρια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Ναι ,ο σύνδεσμος λειτουργεί , αλλά στο menu της Solar δεν υπάρχει αν επιλέξω ρεύμα για το σπίτι.
Οι όροι είναι πολύ οτι να'ναι και δεν αναφέρουν καν την ρήτρα αναπροσαρμογής, ούτε τα όρια

Δεν μπορουν στα ευκολα να κανουν μια σωστη δουλεια οποτε φαντασου στα δυσκολα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Δεν μπορουν στα ευκολα να κανουν μια σωστη δουλεια οποτε φαντασου στα δυσκολα.

Αυτό φοβάμαι , πχ αν κάνουν λάθος σε λογαριασμό , αν καθυστερούν αίτηση , έκδοση εκκαθαριστικού, εγγύηση με πάγια εντολή κτλ κτλ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Αυτό φοβάμαι , πχ αν κάνουν λάθος σε λογαριασμό , αν καθυστερούν αίτηση , έκδοση εκκαθαριστικού, εγγύηση με πάγια εντολή κτλ κτλ

Πολυ δυσκολα θα εκανα την κινηση να παω ειδικα οταν δεν εχω δει ποτε κανεναν να εχει παει η να γραψει οτι πηγε για να ακουσω η να διαβασω εντυπωσεις.

Με τιποτα.

Δημοσ.

Αρχικά είμαι σε ένα σπίτι που παλιά πρέπει να ήταν γραφείο και έχει Γ21 ρεύμα.

Ξέρει κάποιος εάν είναι εύκολη διαδικασία αλλαγης αφού νομίζω ότι θα με συνέφερε το απλό..

Ειμαι στην ΚΕΝ, είχα ένα πρόγραμμα χωρίς πάγιο με 0,07400€/kWh ..ήταν αορίστου . Μου το άλλαξαν και τώρα είναι 0,0870 €/kWh.

Μπήκα στο αλλάζω ρεύμα που προτείνεται και μου βγάζει πρώτη την elpedison business 1 με 0.075 €/kWh χωρίς πάγιο αλλά από αυτά που κατάλαβα με ΟΤΣ Ουδέτερη ζώνη οριακής τιμής συστήματος: 45-50 €/ΜWh .

Υπαρχει κάποιος πάροχος χωρίς ΟΤΣ?
Σαν πακέτο σας φαίνεται καλό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...