Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, leoy είπε

Χαχαχα ναι το ματιασαμε. 
Εχω κοιταξει 100 φορες το λογαριασμο , δεν ειχε ψιλα γραμματα.
Το συμβολαιο δεν εχει λήξει, αλλα εχει περασει 6μηνο απο την ανανεωση ( εκανα ανανεωση τον απριλιο μαιο περυσι) για 2 χρονια

ξεκινάς με αμφισβήτηση τότε , δες την καρφιτσωμένη ανάρτηση

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 λεπτά πριν, korakios είπε

ξεκινάς με αμφισβήτηση τότε , δες την καρφιτσωμένη ανάρτηση

Εισαι τρομερός, τους έστειλα ήδη την αμφισβήτηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2022 στις 6:20 ΜΜ, korakios είπε

εννοείται , δεν είπα το αντίθετο, το γράφω καθαρά κιόλας οτι έπρεπε να ενημερώσουν

Σε συνέχεια με την efa. Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία και τους είπα ότι δε με ενημερώσατε για την αλλαγή του προγράμματος και μου απαντάνε ότι δε χρειαζόταν να σας παρουμε τηλεφωνο όλα γινονται αυτόματα δε χρειαζόταν κάποια ενημέρωση αλλαγής. Τους ζητάω να μου καταργήσουν τη ρήτρα αποχώρησης μιας και στο πρόγραμμα έχει μπει ρητρα αναπροσαρμογής (και ότι δεν είναι το πρόγραμμα που υπέγραψα) και αυτοι αρνούνται και μου λένε ότι έχω 24 μηνη συμβαση. Τους λέω θα φύγω και δεν πληρώνω ρητρα αποχώρησης και με απειλήσανε ότι θα ζητήσουν να μου κόψουν το ρεύμα αν δεν πληρώσω τα 120 ευρώ!!!!!!! Αν είναι δυνατόν ενώ εγώ έχω εξοφλήσει τον λογαριασμό πλήρως (και τα κερατιάτικα της ρητρας αναπροσαρμογής) φτάσανε στο σημείο να με απειλήσουν για τα 120 ευρώ!!!!

Επεξ/σία από mtziris

1 λεπτό πριν, mtziris είπε

Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία

έπρεπε να το κλείσεις

2 λεπτά πριν, mtziris είπε

Τους ζητάω να μου καταργήσουν τη ρήτρα αποχώρησης μιας και στο πρόγραμμα έχει μπει ρητρα αναπροσαρμογής (και ότι δεν είναι το πρόγραμμα που υπέγραψα) και αυτοι αρνούνται και μου λένε ότι έχω 24 μηνη συμβαση.

δεν έχεις

https://volton.gr/wp-content/uploads/2021/09/Συνοδευτικό-Έντυπο-Προγραμμάτων-Volton-Fixed-KOT_VOLTON_Sept21-002.pdf

2 λεπτά πριν, mtziris είπε

Τους λέω θα φύγω και δεν πληρώνω ρητρα αποχώρησης και με απειλήσανε ότι θα ζητήσουν να μου κόψουν το ρεύμα αν δεν πληρώσω τα 120 ευρώ!!!!!!! Αν είναι δυνατόν!!

άλλα θα σου πούνε μέσω ΣτΚ ή ΡΑΕ , μη δίνεις σημασία στα τηλέφωνα,

με την ευκαιρία μπορείς να ανεβάσεις 2 λογαριασμούς εκκαθαριστικούς χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία ?

αν μπορείς και μέσα σε spoiler

σε άλλο μέλος είχα όντως δει πολύ χαμηλή ρήτρα αναπροσαρμογής και λέγανε (0 εμπιστοσύνη φυσικά) οτι απορροφάν μέρος της σε ΚΟΤ

4 λεπτά πριν, korakios είπε

σε άλλο μέλος είχα όντως δει πολύ χαμηλή ρήτρα αναπροσαρμογής και λέγανε (0 εμπιστοσύνη φυσικά) οτι απορροφάν μέρος της σε ΚΟΤ

Εμένα η ρητρα αναπροσαρμογής είναι τ0 85% του τελικού ποσού

Spoiler

6 λεπτά πριν, mtziris είπε

Εμένα η ρητρα αναπροσαρμογής είναι τ0 85% του τελικού ποσού

0,205 βγήκε , "κομπλέ" είναι η ρήτρα σα νούμερο, δε φαίνεται όμως η επιδότηση μιας και είναι κακοεκτυπωμένη

ξεκινάς μέσω ΣτΚ ή ΡΑΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει ήδη 2 αιτήματα σε ΡΑΕ. Μου απαντησαν στο πρωτο ότι επεξεργαζόμαστε το δεύτερο αίτημά σας! Δεν μπορώ να φύγω δηλαδή πριν μου απαντήσουν απο ΡΑΕ?

Επεξ/σία από mtziris

1 λεπτό πριν, mtziris είπε

Έχω κάνει ήδη 2 αιτήματα σε ΡΑΕ. Μου απαντησαν στο πρωτο ότι επεξεργαζόμαστε το δεύτερο αίτημά σας! Δεν μπορώ να φύγω δηλαδή πριν μου απαντήσουν απο ΡΑΕ?

μπορείς , αλλά θα ζητήσουν τα 120€

πάρε τηλ και στείλε στο info της ΡΑΕ αν έχουν αρμοδιότητα να αναστείλουν οποιαδήποτε εντολή διακοπής

σα δικαιούχος ΚΟΤ είναι πολύ συγκεκριμένες οι ημερομηνίες που μπορεί να γίνει διακοπή

Όταν λες διακοπή τι εννοείς? σύμβασης ή να μου κόψουν το ρευμα. Έχουν το δικαίωμα να κανουν διακοπή μιας και μου έχουν αλλάξει πρόγραμμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mtziris είπε

Όταν λες διακοπή τι εννοείς? σύμβασης ή να μου κόψουν το ρευμα. Έχουν το δικαίωμα να κανουν διακοπή μιας και μου έχουν αλλάξει πρόγραμμα

...να σου κόψουν το ρεύμα εννοεί (...ναι, για τα 120 της ποινής που ΑΥΤΟΙ θεωρούν ότι χρωστάς). Το οποίο πάντως (κανονικά) ΔΕΝ θα γίνει χωρίς πρότερη ειδοποίηση (συνήθως SMS). Δηλαδή δεν τους λες "δεν πληρώνω" και την επόμενη στιγμή έρχεται τρέχοντας κάποιος με ψαλίδι και σου,,,κόβει το ρεύμα :P

Θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί ο τελικός λογαριασμός που θα εμπεριέχει το 120άρι, και όταν θα μείνει ανεξόφλητος (έστω και κατά 120), αρχίζει "η διαδικασία για διακοπή". Κάνε πάντως αυτά που σου είπε ο Κοράκιος με ΡΑΕ (τηλ. και μέιλ στο info account της) μπας και τους βγάλεις και σου πουν αυτά που σου είπε να τους ρωτήσεις (κι αν βγάλεις άκρη, ενημέρωσε εδώ).

...το τί έχουν δικαίωμα και τί δεν έχουν, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο : σε κάποιες περιπτώσεις, κάνουν ό,τι κάνουν (πχ αίτημα διακοπής στον ΔΕΔΔΗΕ), ανεξαρτήτως "δικαιώματος" (σου), εφ' όσον αυτοί θεωρούν ότι "το έχουν το δικαίωμα" (ίσως γράφοντας στα παλιά τους τα παπά, νομικές διατάξεις). Το θέμα λοιπόν δεν είναι "τί έχουν δικαίωμα" (ή ποια είναι τα δικά σου δικαιώματα), αλλά τί (θα) κάνουν στην ΠΡΑΞΗ, κι αν ό,τι γίνει, γίνει αδίκως, ΘΑ βρεις (...?) ΜΕΤΑ το δίκαιό σου...Με άλλα λόγια, μακάρι να ήτανε,,,απλά τα πράγματα : "αυτό λένε οι νόμοι, αυτό κάνουμε, τέλος"....Πόσο μάλλον όταν οι νόμοι "σηκώνουν ερμηνεία", στην πλειονότητα των περιπτώσεων...

Έχε υπ' όψιν ότι αν δεν εξοφλήσεις πλήρως τον λογαριασμό, άλλος πάροχος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σε δεχτεί (το λέω για την περίπτωση που δεν θα εξοφλήσεις το 120άρι), εφ' όσον έχει ΛΗΞΕΙ ο συγκεκριμένος λογαριασμός. Γι' αυτό αν είναι να μεταβείς αλλού, καν' το πριν λήξει (θα σου ζητήσουν τον τελευταίο ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟ, όχι απαραίτητα τον τελευταίο που έχει ΕΚΔΟΘΕΙ. Εκτός κι αν όπως είπα, ο τελευταίος που έχει εκδοθεί, έχει λήξει και είναι (έστω μερικώς) ανεξόφλητος (...τα "120"...).

Και τέλος, όπως σου είπε ο Κοράκιος, μην μιλάς στα τηλέφωνα, διότι μπορεί ο κάθε υπάλληλος να σου λέει τα δικά του (είτε από άγνοια, είτε κι από πρόθεση) : ό,τι επικοινωνία είναι να έχεις, να είναι μέσω email, που και πιο υπεύθυνα απαντάνε (όλοι γενικώς), και είναι γραπτά που μένουν (ενώ για να βρεις άκρη με τις ηχογραφήσεις, χαιρέτα μου τον πλάτανο....).

Επεξ/σία από washcloud

Καλημερα παιδια..Το τοπικ ειναι απιστευτο και φουλ ενημερωτικο για οποιον εχει αμφιβολιες και δεν γνωριζει τι γινεται στο χωρο του ρευματος με τις τωρινες καταστασεις που ζουμε ολοι...Και εγω δεν εχω ιδεα το τι γινεται και για αυτο γραφω εδω για να με βοηθησετε ως πιο εμπειροι και γνωστες του θεματος..Το σπιτι που θα μεινω τωρα εχει πρωτεργια και δεν θα ανανεωθει απο τον ανθρωπο που μενει τωρα(η οικογενεια της αδερφης της κοπελας μου) και τωρα που θα παμε να μεινουμε με την κοπελα μου θελουμε να κανουμε ενα νεο συμβολαιο σε ενα νεο παροχο..Τι μου προτεινετε; Εχω ακουσει για σταθερη τιμη της κιλοβατορας ή για κυμαινομενη..Τι αξιζει; Επισης πολλοι αναφερεται την Δεη για καλυτερη δυνατη λυση. Ισχυει κατι τετοιο; Μαζι με την Δεη και η we energy δεν εχουν ρητρα αναπροσαρμογης. Τι μου προτεινετε και τι να κοιταω στα συμβολαια των παροχων ωστε να παρω την καλυτερη δυνατη αποφαση για το σπιτι. Περιπου στις 500 με 600 kwh θα εχουμε καταναλωση το 4μηνο..Μπηκα και στο insurancemarket.gr/energy που εχει ολα τα προγραμματα παροχων ρευματος. Μπορειτε να με βοηθησετε; Τι μου προτεινετε; Elpedison αξιζει; Η we energy τι εταιρεια ειναι;

Ευχαριστω για την βοηθεια σας και που με ακουσατε.

49 λεπτά πριν, cupraman είπε

Καλημερα παιδια..Το τοπικ ειναι απιστευτο και φουλ ενημερωτικο για οποιον εχει αμφιβολιες και δεν γνωριζει τι γινεται στο χωρο του ρευματος με τις τωρινες καταστασεις που ζουμε ολοι...Και εγω δεν εχω ιδεα το τι γινεται και για αυτο γραφω εδω για να με βοηθησετε ως πιο εμπειροι και γνωστες του θεματος..Το σπιτι που θα μεινω τωρα εχει πρωτεργια και δεν θα ανανεωθει απο τον ανθρωπο που μενει τωρα(η οικογενεια της αδερφης της κοπελας μου) και τωρα που θα παμε να μεινουμε με την κοπελα μου θελουμε να κανουμε ενα νεο συμβολαιο σε ενα νεο παροχο..Τι μου προτεινετε; Εχω ακουσει για σταθερη τιμη της κιλοβατορας ή για κυμαινομενη..Τι αξιζει; Επισης πολλοι αναφερεται την Δεη για καλυτερη δυνατη λυση. Ισχυει κατι τετοιο; Μαζι με την Δεη και η we energy δεν εχουν ρητρα αναπροσαρμογης. Τι μου προτεινετε και τι να κοιταω στα συμβολαια των παροχων ωστε να παρω την καλυτερη δυνατη αποφαση για το σπιτι. Περιπου στις 500 με 600 kwh θα εχουμε καταναλωση το 4μηνο..Μπηκα και στο insurancemarket.gr/energy που εχει ολα τα προγραμματα παροχων ρευματος. Μπορειτε να με βοηθησετε; Τι μου προτεινετε; Elpedison αξιζει; Η we energy τι εταιρεια ειναι;

Ευχαριστω για την βοηθεια σας και που με ακουσατε.

Καλημερα... Εκτος απο Elpedison... Και αναλογα ποτε θα πας να μεινεις... Σε ποσο καιρο... Ολα παιζουν...Να δουμε τις επιδοτησεις και αν  οι εταιρειες ανεβασουν τα τιμολογια....

Η elpedison δν αξιζει δηλαδη; Τωρα μεσα στις επομενες1 με 2 βδομαδες θα πρεπει να εχω κανει καποιο συμβολαιο γτ μεχρι τελη μαιου μπαινουμε στο σπιτι και πρεπει να εχει ρευμα. Εαν μπορειτε να με βοηθησετε με τις συμβουλες σας και με τις γνωσεις σας κατι παραπανω;

3 ώρες πριν, cupraman είπε

Η we energy τι εταιρεια ειναι;

Ένα παλικάρι που πέρασε από εκεί ένα φεγγάρι δεν είχε παράπονο, απλά θα πρέπει κάθε μήνα να στέλνεις ενδείξεις γιατί δε βγάζουν έναντι με προσέγγιση.

Αν πιστεύεις ότι το καλοκαίρι και τον χειμώνα η χονδρική θα πάρει πάλι την ανηφόρα, σε συμφέρει το WeYellow σταθερό με 0.21

Αν η χονδρική παραμείνει ως έχει, σε συμφέρει κυμαιμόνενο Γ1 (αν γίνουν πράξη οι εξαγγελίες για επιδοτήσεις που θα φέρουν τις τιμές περίπου στο 0.15).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...