Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 3/5/2022 στις 5:05 ΜΜ, korakios είπε

όχι , αν απαντήσουν αρλούμπες στο email που τους έστειλες μην ασχολείσαι και πες τους πλέον η επικοινωνία θα γίνει μέσω ΣτΚ

Σου εχω στειλει ενα ΠΜ οταν εχεις χρονο ριξε μια ματια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, korakios είπε

θα σου πρότεινα να κάνεις αμφισβήτηση και της ρήτρας (δες καρφιτσωμένη ανάρτηση)

Το κοιτάω! Θα περιμένω έως τον Ιούνιο να δω τι και πως, όπως προτείνετε!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!

παίζει έντονα να είχες κάποια υποσημείωση σε λογαριασμό, στείλε email

Όκει, άρα στέλνω μέηλ και ρωτάω εάν έχει γίνει ανανέωση εν αγνοία μου; 

πως θα υπολογισουν ρητρα, επιδοτηση και επιστροφη 60% της διαφοράς για 6 μηνες οταν οι εκαθαριστικοι βγαινουν καθε 4 και σε διαφορετικη περιοδο για τον καθένα?

εγω π.χ. πηρα εκκαθαριστικο 4 Μαρτιου και ο επομενος 4 ιουλιου. Αλλοι μπορει να πηραν Γεναρη και Μαιο.

2 ώρες πριν, itsathina είπε

Όκει, άρα στέλνω μέηλ και ρωτάω εάν έχει γίνει ανανέωση εν αγνοία μου; 

ναι , βασικά καλό θα ήταν να κοιτούσες και τους λογαριασμούς για υποσημειώσεις

αν σου κάνανε πρόσφατα ανανέωση συνήθως δίναν και 50€ δώρο

Μόλις τώρα, johnniek13 είπε

πως θα υπολογισουν ρητρα, επιδοτηση και επιστροφη 60% της διαφοράς για 6 μηνες οταν οι εκαθαριστικοι βγαινουν καθε 4 και σε διαφορετικη περιοδο για τον καθένα?

εγω π.χ. πηρα εκκαθαριστικο 4 Μαρτιου και ο επομενος 4 ιουλιου. Αλλοι μπορει να πηραν Γεναρη και Μαιο.

καταρχάς δεν ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο , όταν και αν ισχύσει  ,βλέπουμε στις πρώτες επιστροφές τα νούμερα

συνέχεια για την υποθετική επιδότηση και για το τι υποθετικά θα ισχύσει στο υποθετικό νήμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/791835-κρατική-επιδότηση-ρεύματος/

7 ώρες πριν, itsathina είπε

άρα δε μου είπαν ψέματα από την Watt & Volt

...ναι, συνήθως όταν μιλάνε για τους άλλους λένε αλήθειες, όταν αυτές είναι,,,πικρές. Τα ψέμματα τ' αρχίζουν όταν μιλάνε για τη δική τους μαγαζάρα 😁

6 ώρες πριν, korakios είπε

ο κάθε πάροχος έχει τα δικά του νούμερα

...αυτό σηκώνει διπλή ερμηνεία  :-D

συνέχεια για την υποθετική επιδότηση και για το τι υποθετικά θα ισχύσει στο υποθετικό νήμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/791835-κρατική-επιδότηση-ρεύματος/

...το πρακτικά κλειδωμένο πλέον  🥴

Όχι που θα άφηνε το καρτέλ μια καρικατούρα PM να βάλει χέρι στα "υπερέσοδα" τους.
Όσοι έχετε ήδη κλείσει σταθερά προγράμματα μην παρακινείστε από τις φανφάρες που ακούτε τελευταία. Το παιχνίδι τους παίζουν-για αυτούς δουλεύουν.
Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ακυρώσετε τα τωρινά συμβόλαια ακόμα και με 0.2€/kwh.

Να περιμενουμε το ΦΕΚ και τι θα αναφέρει βασικά .. Και τι λεφτά θα δοθούν.. Δεν μπορουν να δοθούν και πολλα  χρήματα και μέχρι ποτε θα είναι έτσι η κατάσταση... Θα τραβήξει μεχρι το 2023;; Υπομονή... Απλά οι ρήτρες σε χρήματα είναι πολλες.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosvet είπε

Στον τελικό εκκαθαριστικό της efa υπάρχει η εξής ενημέρωση.Ειμαστε σε καλό  δρόμο.IMG_20220507_145135.jpg.a5dc9ed18526c3631dca25c63d1cc994.jpg

πότε μπήκες ? ζητάς οποιαδήποτε τροποποίηση να ισχύσει μετά το εξάμηνο (και θα δεχτούν) , όπως και η δυνατότητα αποχώρησης αζημίως να ισχύσει μετά το 6μηνο (και σε άλλους είχε δεχτεί)

αν θες μπορείς να το τραβήξεις και να ζητήσεις απο ΡΑΕ να εξετάσει αν η αλλαγή είναι νόμιμη ή ήταν έμμεσος τρόπος αύξησης πελατολογίου

Επεξ/σία από korakios
καφεΐνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, korakios είπε

πότε μπήκες ? 

Πότε βγήκα να λες! Στους 6 μήνες ήτοι 3/4/22 (είχα μπει 10/21 με 0.088) την έκανα για ΔΕΗ home  enter plus και έκλεισα με 0,18 και 0,13. Ας είναι καλά το Excel σου.Δεν το κουναω ρούπι ότι και να τάζουν.

Επεξ/σία από giorgosvet

2 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Πότε βγήκα να λες! Στους 6 μήνες ήτοι 3/4/22 την έκανα για ΔΕΗ home  enter plus και έκλεισα με 0,18 και 0,13. Ας είναι καλά το Excel σου.Δεν το κουναω ρούπι ότι και να τάζουν.

όντως , μετά το είδα οτι ήταν τελικός 😁

Εγω που υπεγραψα fix power στην efa, μου το αλλάξανε με ρήτρα (χωρίς προειδοποίηση από τον πρωτο λογαριασμό!) επειδη είμαι λενε κοινωνικό τιμολογιο ενώ τους το είχα πει. Τωρα επί τρεις μηνες τους λέω να μου αφαιρέσουν τη ρητρα αποχώρησης και μου λένε θα σας  προωθήσουμε το αίτημα σας ή θα επεξεργαστουμε το αιτημά σας. Εγώ φευγω και δεν πληρώνω τα 120 ευρώ εχω κανει ήδη αίτημα στο myrae.

2 λεπτά πριν, mtziris είπε

Εγω που υπεγραψα fix power στην efa, μου το αλλάξανε με ρήτρα (χωρίς προειδοποίηση από τον πρωτο λογαριασμό!) επειδη είμαι λενε κοινωνικό τιμολογιο ενώ τους το είχα πει.

αυτό είναι άλλη περίπτωση , δε σου αλλάξανε κάτι , του ΚΟΤ το βάζουνε νόμιμα σε ανάλογο πρόγραμμα

το παράνομο φυσικά είναι οτι δε σε ενημερώσανε , όπως και τους υπόλοιπους οτι δεν συνδυαζόταν το ΚΟΤ στο fix power

1 ώρα πριν, mtziris είπε

Εγω που υπεγραψα fix power στην efa, μου το αλλάξανε με ρήτρα (χωρίς προειδοποίηση από τον πρωτο λογαριασμό!) επειδη είμαι λενε κοινωνικό τιμολογιο ενώ τους το είχα πει. Τωρα επί τρεις μηνες τους λέω να μου αφαιρέσουν τη ρητρα αποχώρησης και μου λένε θα σας  προωθήσουμε το αίτημα σας ή θα επεξεργαστουμε το αιτημά σας. Εγώ φευγω και δεν πληρώνω τα 120 ευρώ εχω κανει ήδη αίτημα στο myrae.

Εχω κανει και εγω καποιο αιτημα στη ΡΑΕ...το πρωτο ηταν στις 9 Φλεβαρη(ακομα δεν το εχουν επεξεργαστει) και ανοιξα και δευτερο στις 27 Απριλη με μια πιο επιθετικη σταση για το πρωτο αιτημα...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ εδω γελαμε...Ολοι αυτοι φυσικα απο εμας πληρωνονται και τα ξυνουν,για να μη γραψω και χειροτερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...