Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, ri3per είπε

Όσο περιμένω, μπορώ να συμπληρώσω την φόρμα που μου έστειλες όπως είναι έτσι ηλεκτρονικά και να το στείλω ή πρέπει να το εκτυπώσω, να το συμπληρώσω, να το σκαναρω και να το στείλω;

μπορείς και να χρησιμοποιήσεις το xournal++ για edit σε pdf

έχει και σε word

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/complaint-template.doc

5 λεπτά πριν, ri3per είπε

Μόλις τους έστειλα ξανά mail ζητώντας τους τις τηλεφωνικές μας συνδιαλέξεις όπου υποτίθεται ότι μου αναφέρουν για την ρήτρα και για την ημερομηνία αποστολής της επιστολής οπού με ενημέρωσαν όπως όφειλαν και περιμένω πάλι.

εννοούσα να ξαναζητούσες τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μέσω ΣτΚ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, korakios είπε

εννοούσα να ξαναζητούσες τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μέσω ΣτΚ

λες να εγινε μ@@@κια; ελπιζω πως οχι.

Όπως και να χει θα συμπληρώσω και την φορμα για το ΣτΚ και βλέπουμε πως θα πάει.

Μόλις τώρα, ri3per είπε

λες να εγινε μ@@@κια; ελπιζω πως οχι.

όχι , αν απαντήσουν αρλούμπες στο email που τους έστειλες μην ασχολείσαι και πες τους πλέον η επικοινωνία θα γίνει μέσω ΣτΚ

• Like 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

όχι , αν απαντήσουν αρλούμπες στο email που τους έστειλες μην ασχολείσαι και πες τους πλέον η επικοινωνία θα γίνει μέσω ΣτΚ

Είμαι στην φαση που συμπληρώνω το έγγραφο για αποστολή στο ΣτΚ. Μήπως είναι δυνατόν να σου στείλω το κείμενο που έχω γράψει για να μου πεις αν τα γράφω σωστά; Δεν εχω στείλει ποτέ κάτι σε κάποια αρχή και λίγο αγχώνομαι μην γίνει κάτι λάθος μόνο και μόνο επειδή τα έχω γράψει λάθος.

Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα μου ήρθε απάντηση από ΣτΚ για καταγγελία που είχα κάνει κατά της W&V από τον Φεβρουάριο. Μου έστειλαν δυο αποφάσεις, μία ομαδική από σύνολο καταναλωτών και μια προς το όνομά μου. Εννοείται πως είχα φύγει από την W&V πριν την καταγγελία. Πως προχωράω σύμφωνα με τις επιστολές που έλαβα?? Υπάρχει περίπτωση να μου επιστραφούν χρήματα?? (χλωμό το κόβω βέβαια)...

Να πω πως, μετά από μήνες έλαβα πιστωτικό λογαριασμό 0,37€ ενώ τους είχα εξοφλήσει και τον τελευταίο εκκαθαριστικό...

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια / πληροφορία...

Spoiler

790801678_Atomiki1.jpg.66e391879105a35fc0462a0f6c35fdbd.jpg

2028268917_Atomiki2.jpg.cbcd7727583a892d5d1c385518dc7b1a.jpg

855622087_Omadiki1.jpg.0692b37f597c30551c56f8dca8ae88e4.jpg

1225234692_Omadiki2.jpg.9614e0b201c322b5d077a9c91b3ed7d1.jpg

486361642_Omadiki3.jpg.3c363e668ea2f42a2c198d47b5765faa.jpg

2 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Πως προχωράω σύμφωνα με τις επιστολές που έλαβα??

αναμένεις , σε 10 εργάσιμες ζαλίζεις το ΣτΚ να βγάλει το πόρισμα , παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου και προχωράς μέσω ΡΑΕ

βέβαια για μια ακόμα φορά ο ΣτΚ προτείνει το 50%....τι να πω

4 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Υπάρχει περίπτωση να μου επιστραφούν χρήματα?? (χλωμό το κόβω βέβαια)...

πρέπει να συμφωνήσει η εταιρία να τα δώσει (και εσύ αν θες το 50%)

• Thanks 1

Στις 26/4/2022 στις 11:36 ΜΜ, sotthes είπε

Η πλακα ειναι πως τωρα που το ξαναβλεπω στο excel, μπορει να συμφερει πιο πολυ να το αφησω στο Γ21, τουλαχιστον οσο εχει επιδοτηση και αν η ΤΕΑ ειναι <270.

Πάντως δεν είμαι πολύ βέβαιος οτι γυρνάει έτσι εύκολα.Συνήθως στο Γ21 σε οικηματα δηλώνονται βοηθητικοί χώροι π.χ αποθήκες και ως έτσι αγοράζονται.Αν ισχυει αυτό για την αλλαγή π.χ σε Γ1 εκτός απο το Ε9 απαιτεί νομιμοποίηση αυθαίρετου ώστε οι βοηθητικοί χώροι να δηλωθούν ως κύριοι,με το ανάλογο κοστος.

1 λεπτό πριν, libera είπε

Πάντως δεν είμαι πολύ βέβαιος οτι γυρνάει έτσι εύκολα.Συνήθως στο Γ21 σε οικηματα δηλώνονται βοηθητικοί χώροι π.χ αποθήκες και ως έτσι αγοράζονται.Αν ισχυει αυτό για την αλλαγή π.χ σε Γ1 εκτός απο το Ε9 απαιτεί νομιμοποίηση αυθαίρετου ώστε οι βοηθητικοί χώροι να δηλωθούν ως κύριοι,με το ανάλογο κοστος.

λογικά ήταν εργοταξιακό όταν χτιζόταν

5 λεπτά πριν, korakios είπε

λογικά ήταν εργοταξιακό όταν χτιζόταν

Με την ολοκλήρωση της κατοικίας το εργοταξιακο παύει να υφίσταται και η διατήρηση του είναι πολύ δυσκολη αν δεν υπάρχει κατασκευή ή έληξε η άδεια σου..Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι οτι για εξοικονόμηση εκδίδεται άδεια για αποθήκη και κατασκευάζεται κατοικία.Υπαρχουν και χειρότεροι λόγοι(π.χ γεωτρησης)Τα βρίσκουμε όμως όλα αυτά κάποια στιγμη μπροστά μας

1 λεπτό πριν, libera είπε

Με την ολοκλήρωση της κατοικίας το εργοταξιακο παύει να υφίσταται και η διατήρηση του είναι πολύ δυσκολη αν δεν υπάρχει κατασκευή ή έληξε η άδεια σου..Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι οτι για εξοικονόμηση εκδίδεται άδεια για αποθήκη και κατασκευάζεται κατοικία.Υπαρχουν και χειρότεροι λόγοι(π.χ γεωτρησης)Τα βρίσκουμε όμως όλα αυτά κάποια στιγμη μπροστά μας

θα δει ο ίδιος τι παίζει , μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε

1 ώρα πριν, korakios είπε

αναμένεις , σε 10 εργάσιμες ζαλίζεις το ΣτΚ να βγάλει το πόρισμα , παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου και προχωράς μέσω ΡΑΕ

βέβαια για μια ακόμα φορά ο ΣτΚ προτείνει το 50%....τι να πω

πρέπει να συμφωνήσει η εταιρία να τα δώσει (και εσύ αν θες το 50%)

Το πόρισμα του ΣτΚ αν δεν κάνω λάθος κοινοποιειται απευθείας στη ΡΑΕ.

Το θέμα είναι ότι παρότι έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις τελευταία που το πόρισμα του Στκ ως συμβιβαστικη λύση προτείνει 50% μείωση της ρήτρας, η ΡΑΕ που μπορεί να επιβάλει δεν έχει τοποθετηθεί σε καμία περίπτωση.

27 λεπτά πριν, korakios είπε

θα δει ο ίδιος τι παίζει , μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε

Σωστά,πάντως η επίδειξη οικοδομικής άδειας στο ΔΕΔΗΕ για την αλλαγή ρεύματος είναι απαραίτητη.

37 λεπτά πριν, messinia3 είπε

η ΡΑΕ που μπορεί να επιβάλει δεν έχει τοποθετηθεί σε καμία περίπτωση.

ούτε πρόκειται μου φαίνεται , μόλις πριν 2 εβδομάδες ξεκίνησε η ακρόαση των πάροχων για να συζητηθεί η διαφάνεια , δεν έχει παρέμβει σε ούτε μία περίπτωση , αν και όταν γίνει (υποθέτω) θα γίνει μαζικά

44 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το πόρισμα του ΣτΚ αν δεν κάνω λάθος κοινοποιειται απευθείας στη ΡΑΕ.

ναι , απλά καλό είναι όταν ανοίξει αίτημα να αναφέρει στο ιστορικό και το πόρισμα που αντιστοιχεί στην περίπτωσή του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...