Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, vali είπε

Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; Βάζεις πάγια εντολή σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είτε ελληνική ,είτε άλλης χώρας.

σωστός αλλά συνεχίστε το εκεί

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια ενας γνωστος μου που δουλευει στην watt and volt μου προτεινε το zero ειναι καλο σαν προγραμμα;;; Μου ειπε απο Τριτη θα το δινουν για 2 μηνες δοκιμαστικα κ αν δεν σου αρεσει θα φευγεις χωρις να πληρωσεις ρητρα , αξιζει;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Καλά κορόιδευε τη προγραμματάρα, και στο τέλος θα γίνει στα αλήθεια ΝΟ1! 😆

Αν γίνει αυτό που είπανε σήμερα στις ειδήσεις με το πλαφόν χονδρικής στα 100Ε/ΜWH, τότε το Zero θα κοστίζει 0.12; 🤪

κοίτα να δεις που έβαλα στο excel μηδέν και όντως είναι ανταγωνιστικό με 100 ΤΕΑ

αλλά αν βάλεις ΛΠ και Αποκλίσεις στα επίπεδα Μαρτίου και πάλι όχι 😂

4 λεπτά πριν, Superbull76 είπε

παιδια ενας γνωστος μου που δουλευει στην watt and volt μου προτεινε το zero ειναι καλο σαν προγραμμα;;; Μου ειπε απο Τριτη θα το δινουν για 2 μηνες δοκιμαστικα κ αν δεν σου αρεσει θα φευγεις χωρις να πληρωσεις ρητρα , αξιζει;;

κατέβασε το excel της υπογραφής μου ή στην καρφιτσωμένη ανάρτηση , πήγαινε στο υποκατασκευή φύλλο που έχω προσυμπληρωμένα με τιμές χοντρικής Μαρτίου και επιδοτήσεις Απριλίου  και θα καταλάβεις

Επεξ/σία από korakios

2 λεπτά πριν, korakios είπε

κοίτα να δεις που έβαλα στο excel μηδέν και όντως είναι ανταγωνιστικό με 100 ΤΕΑ

αλλά αν βάλεις ΛΠ και Αποκλίσεις στα επίπεδα Μαρτίου και πάλι όχι 😂

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα μιλάνε για πλαφόν στη χονδρική και κατάργηση της ρήτρας αναπροσαμογής... οπότε αν ισχύσει αυτό, δε θα πάνε όλοι οι πάροχοι σε προγράμματα στυλ Zero; Θα δούμε...

μου ειπε θα πληρωνω τιμη χονδρικης, λεω να το δοκιμασω για 2 μηνες κ αν ειναι μαπα να παω αλλου. Τωρα ειμαι nrg ποιο προτεινεται εσεις;;; 1000 κιλοβατωρες το 4μηνο καιω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

οπότε αν ισχύσει αυτό, δε θα πάνε όλοι οι πάροχοι σε προγράμματα στυλ Zero;

κάτσε μέχρι να βγει ΦΕΚ του τι θα γίνει....θέλω να γράψω έκθεση αλλά κρατιέμαι , σε γενικές γραμμές είναι ότι χειρότερο αυτό που γίνεται

4 λεπτά πριν, Superbull76 είπε

μου ειπε θα πληρωνω τιμη χονδρικης, λεω να το δοκιμασω για 2 μηνες κ αν ειναι μαπα να παω αλλου.

αν δεν καταλαβαίνεις το αποτέλεσμα απο το excel δε νομίζω να καταλάβεις το λογαριασμό καν όταν σου έρθει 😂

αφού σε ψήνει τουλάχιστον πάρε γραπτώς οτι μπορείς να φύγεις αζημίως , αυτά που λένε στο τηλέφωνο δεν ισχύουν παραμόνο ότι υπογράφεις

Επεξ/σία από korakios

2 λεπτά πριν, Superbull76 είπε

Μου ειπε απο Τριτη θα μπορεις να το δοκιμασεις για 2 μηνες κ μετα αν δεν σου αρεσει να φυγεις χωρις να πληρωσεις κατι .

αφού σου το είπε οκ , ο λόγος συμβόλαιο που λέμε , απλά αν δε σφίξω χέρι έχω ανησυχία 🤣

απλά μου κάνει εντύπωση , σου λέει τιμές χοντρικής , εσύ δεν μπήκες στον κοπο να ρωτήσεις (γραπτώς) νούμερο ?

😂🤣🤣

τον ρωτησα κ μου ειπε οτι οσο αγοραζουν ολες οι εταιριες συν 2 ευρω το κερδος της εταιριας, εγω εχω 0,061 τωρα τιμη συν αναπροσαρμογη ειμαι καλυτερα τωρα;;; Σημερα λεει τους το ανακοινωσανε το καινουριο προγραμμα αυτο με την δωρεαν δοκιμη για 2 μηνες αλλα θα ξεκινησει απο Τριτη για αυτο και με εβαλε σε σκεψη αφου δεν εχω να χασω κατι να το δοκιμασω

τον ρωτησα κ μου ειπε οτι οσο αγοραζουν ολες οι εταιριες

όχι , δεν ισχύει αυτό

εγω εχω 0,061 τωρα τιμη συν αναπροσαρμογη ειμαι καλυτερα τωρα;;;

ανάλογα το πρόγραμμα που είσαι και τον μαθηματικό τύπο υπολογισμού του

πληροφορίες θα βρεις στο συμβόλαιο που υπέγραψες ή στο site αν έχει γίνει αλλαγή

στην καρφιτσωμένη ανάρτηση θα δεις λινκ με τιμές χοντρικης

κοίτα ο άλλος πωλητής είναι , λογικό να σου πετά παπάντζες  , απλά λογικό δεν είναι να κάθεσαι να ακούς πράγματα που δεν καταλαβαίνεις

το excel δείχνει τα νούμερα ανάλογα τη χοντρική και επιδοτήσεις και τα υπολογίζει αυτόματα

5 λεπτά πριν, Superbull76 είπε

Σημερα λεει τους το ανακοινωσανε το καινουριο προγραμμα αυτο με την δωρεαν δοκιμη για 2 μηνες αλλα θα ξεκινησει απο Τριτη για αυτο και με εβαλε σε σκεψη αφου δεν εχω να χασω κατι να το δοκιμασω

Φίλε μου, ο ΔΕΔΔΗΕ περνάει κάθε 4 μήνες για μέτρηση κατανάλωσης. Πως θα βγει σε 2 μήνες συμπέρασμα;

Ο δικός σου τι θέση έχει και τι ηλικία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...