Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω μια απορία, είμαι στην nrg με το basic πρόγραμμα. Ήρθε σήμερα στην nrg εκκαθαριστικός και ενώ κάθε μήνα έμπαινα και δήλωνα kwh και πλήρωνα κανονικά, στον εκκαθαριστικό έχουν χρεώσει πάλι όλες τις kwh, 1330χ0.098 (τιμή χωρίς ρήτρα). Στους έναντι έχω πληρώσει για περίπου 800kwh δηλαδή γύρω στα 80 ευρώ (αξία ρεύματος) , παρόλα αυτά στον εκκαθαριστικό μου αφαιρεί μόνο 29 ευρώ ως αξία έναντι. Έχω καταλάβει κάτι λάθος για το πως πάει ο υπολογισμός έναντι με εκκαθαριστικό ; Παραθέτω και φωτογραφία του λογαριασμού παρακάτω εάν κάποιος έχει χρόνο και όρεξη να μου πει μια γνώμη, ευχαριστώ!

Spoiler

invoice-10_001-min.jpg.65527ef3418580bc2bf110979ff24115.jpginvoice-10_002-min.jpg.044b7c67a59eaed12cd5165aa5a57358.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, FiLiP1 είπε

παρόλα αυτά στον εκκαθαριστικό μου αφαιρεί μόνο 29 ευρώ ως αξία έναντι

η ρήτρα είναι απειροελάχιστη στον εκκαθαριστικό, μάλλον δεν την επέστρεψε , εκτός αν είσαι νέος πελάτης και είπαν να σε πάρουν με το μαλακό 😂

το ίδιο και συμβαίνει για δημοτικά τέλη

δες τη χρέωση ρεύματος στους έναντι , τη ρήτρα και επιδοτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στη παρέα,

Τελος Απριλη του 21 μου είχε έρθει εκκαθαριστικος   190 ευρω  για περιοδο 22/12/2020 - 20/4/2021 με καταναλωση 1324 kw  κ επιστροφη εναντι - 45 ευρω

Φέτος για την  ίδια περίοδο χρήσης ειχα καταναλωση 1607kwh (σχέδον 300 kwh παραπανω απο περυσι) για την αντίστοιχη περίοδο  κ επιστροφή εναντι  -122 ευρω ο λογαριασμός ήρθε 125 ευρω

Με αυτα που διάβαζα περίμενα κάτι κοντά στο 600 ευρώ.Μπορέι κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται?το προγραμμα μου είναι my Home Enter N κ το έκανα 11/2020 .

Επεξ/σία από lancias

5 λεπτά πριν, lancias είπε

το προγραμμα μου είναι my Home Enter N κ το έκανα 11/2020 .

δεν είχες ρήτρες , συνέχεια όχι εδώ

Στις 18/2/2022 στις 10:11 ΠΜ, korakios είπε

Και φυσικά κρατάμε το θέμα χωρίς να βγαίνουμε εκτός μιας και υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για :

ΔΕΗ σταθερά προγράμματα

31 λεπτά πριν, lancias είπε

καλησπέρα στη παρέα,

Τελος Απριλη του 21 μου είχε έρθει εκκαθαριστικος   190 ευρω  για περιοδο 22/12/2020 - 20/4/2021 με καταναλωση 1324 kw  κ επιστροφη εναντι - 45 ευρω

Φέτος για την  ίδια περίοδο χρήσης ειχα καταναλωση 1607kwh (σχέδον 300 kwh παραπανω απο περυσι) για την αντίστοιχη περίοδο  κ επιστροφή εναντι  -122 ευρω ο λογαριασμός ήρθε 125 ευρω

Με αυτα που διάβαζα περίμενα κάτι κοντά στο 600 ευρώ.Μπορέι κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται?το προγραμμα μου είναι my Home Enter N κ το έκανα 11/2020 .

Αν εχει διετη διαρκεια οταν ληξει 11/2022 μετα θα δεις διαφορα για αντιστοιχη περιοδο. +~250€ για τα 1600kwh

1 ώρα πριν, korakios είπε

κάνε τα μαθηματικά και δες , ειδικά απο τη στιγμή που σου λένε σταθερό

σε τι να σε βοηθήσει ?

Έγινε ένα μπέρδεμα ότι νάνε. Πήγα στην ΔΕΗ για κάτι που ήθελα και μου λένε πρώτα πρεπει να μεταφέρεις την παροχή.κανει την διαδικασία και μετά μου λένε δεν γίνεται να κάνω αυτό που θέλω.εχω κάνει υπαναχωρισει από δεη. Η watt wolt μου έστειλε τελικό λογαριασμό και μου λένε να κάνω καινούργιο συμβόλαιο. Γιαυτό βλέπω να αλλάξω παροχο. 

1 λεπτό πριν, aektzhs18 είπε

Έγινε ένα μπέρδεμα ότι νάνε. Πήγα στην ΔΕΗ για κάτι που ήθελα και μου λένε πρώτα πρεπει να μεταφέρεις την παροχή.κανει την διαδικασία και μετά μου λένε δεν γίνεται να κάνω αυτό που θέλω.εχω κάνει υπαναχωρισει από δεη. Η watt wolt μου έστειλε τελικό λογαριασμό και μου λένε να κάνω καινούργιο συμβόλαιο. Γιαυτό βλέπω να αλλάξω παροχο. 

δεν κατάλαβα τίποτα , απλά κάνεις αίτηση στο νέο πάροχο και τέλος

• Like 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

η ρήτρα είναι απειροελάχιστη στον εκκαθαριστικό, μάλλον δεν την επέστρεψε , εκτός αν είσαι νέος πελάτης και είπαν να σε πάρουν με το μαλακό 😂

το ίδιο και συμβαίνει για δημοτικά τέλη

δες τη χρέωση ρεύματος στους έναντι , τη ρήτρα και επιδοτήσεις

Έχω κανονικά ρήτρα σε όλους τους έναντι, και δημοτικά τέλη. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση. Παραθέτω και τους 3 έναντι παρακάτω για του λόγου του αληθές.

Spoiler

invoice-7_001-min.jpg.c74752613bc26247181c323b60d1f730.jpginvoice-7_002-min.jpg.87e4935f54613caaf5444341875dd251.jpginvoice-8_001-min.jpg.d9c49b0dd6e5efb447ba75dabb8ccc93.jpginvoice-8_002-min.jpg.7977fafb78ad9b3be270193f49424607.jpginvoice-9_001-min.jpg.f814986c49daa427b4bd54026cc64c45.jpginvoice-9_002-min.jpg.549f6d7660d609ce44cfac6f9cb71dd9.jpg

5 λεπτά πριν, FiLiP1 είπε

Έχω κανονικά ρήτρα σε όλους τους έναντι, και δημοτικά τέλη.

φυσιολογικό είναι,

κάνε χρέωση ενέργειας (χωρίς ρήτρες) συν ρυθμιζόμενες μείον επιδοτήσεις και δες αν βγαίνει 29€

21 λεπτά πριν, korakios είπε

φυσιολογικό είναι,

κάνε χρέωση ενέργειας (χωρίς ρήτρες) συν ρυθμιζόμενες μείον επιδοτήσεις και δες αν βγαίνει 29€

Έτσι ναι, βγαίνει κάπου τόσο. Το είχα στο μυαλό μου ότι στον υπολογισμό του παρόχου αφαιρούν την επιδότηση από την ρήτρα, οπότε έχω πληρώσει ήδη την αξία ενέργειας (χωρίς ρήτρες) και μου φάνηκε περίεργο που στον εκκαθαριστικό με χρέωνε εκ νέου για όλες τις kWh συνολικά. Το είχα στο μυαλό μου ότι στον εκκαθαριστικό αφαιρεί την αξία ρεύματος (χωρίς ρήτρες που είχα πληρώσει στους έναντι). 

μου λενε οτι σημερα ειναι η τελευται μερα για να εχω σταθερη χρεωση στο τευμα για τους επομενα 2 χρονια.. απο αυριο λεει θα ειναι στην τυχη.

1 λεπτό πριν, siou7 είπε

μου λενε οτι σημερα ειναι η τελευται μερα για να εχω σταθερη χρεωση στο τευμα για τους επομενα 2 χρονια.. απο αυριο λεει θα ειναι στην τυχη.

έτοιμο το είχα :

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

αλλά απο τη στιγμή που δε λες και ποιο πρόγραμμα είναι και τιμές κτλ , τι να σου πούμε , κάνε ότι νομίζεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, επανέρχομαι μετά από αλλαγή Προγράμματος μου από κλεψιμαίικο Protergia σε ΔΕΗ Home Enter +.

Εκτελώ καθήκοντα μεσάζοντα για γονείς.

Παραθέτω λογαριασμό εκκαθαριστικό που βγαίνει να πληρώσουν τώρα. Πριν από λιγότερο από μήνα, πλήρωσαν 180 ευρώ έναντι λογαριασμό και ο προηγούμενος εκκαθαριστικός πριν απο αυτόν ήταν και αυτός ±540. Τι κάνει η protergia ? Πως την εχει δει με το αρ. 8.8;

Διάβασα προηγούμενα ποστς, έχω και εκκρεμότητα με θέμα της ΖΕΝΙΘ για δικά μου οπότε διαβάζω συχνά για να μένω ενήμερος. Απλά συγχωρέστε με απλά είναι πάρα πολλά τα σχόλια και ανακατεμένα. Δυσκολεύομαι λίγο.

Τι κάνω εν προκειμένω;

Ευχαριστώ!

Λογαριασμός.pdf

Επεξ/σία από eselor

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...