Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Εμένα ήταν 25/2 - 20/3

Του κουμπάρου ήταν 20/2 - 20-3

Κάτσε, για έναντι μιλάμε; Εμένα και οι 3 δεν είχαν ρήτρα αναπροσαρμογής (αρ. 8.8).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Akisvicky είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά η ρήτρα αναπροσαρμογής μου ήρθε αυτό το τετραμηνο ,θα έρχεται κάθε τετράμηνοαπο εδώ κ πέρα η ήταν εφαπαξ ; Δηλαδή συμφέρει να το γυρίσω σε σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ για να μην ξαναχρεωσουν την ρήτρα αναπροσαρμογής;

πολύ αόριστα αυτά που λες

σε ποιο πρόγραμμα.εταιρία είσαι , πότε υπέγραψες , είχες και πιο μπροστά ρήτρα ?

4 ώρες πριν, Drake27 είπε

Καλημερα και χρόνια πολλά,

Χθες είδα κάτι παράξενο σε λογαριασμούς,μου έδειξε ο κουμπάρος μου τον λογαριασμό ρεύματος που έχει και αυτός protergia όπως εγώ,ίδια περίοδο κατανάλωσης με +50 κιλοβατώρες παραπάνω από μένα,του χρέωναν ρήτρα αναπροσαρμογής 0,238 και εμένα 0,278.

Τι στο καλό,γιατί αυτή η διαφορά?!
Μηπως επειδή έχω και νυχτερινό με χρεώνουν παραπάνω στην ρήτρα?!

εδώ για επαλήθευση

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=59189524

επίσης μπορεί να ήταν σε άλλο πρόγραμμα με άλλο συντελεστή/όριο χωρίς να τον έχουν αλλάξει/τροποποιήσει

1 ώρα πριν, MSc CCDSP είπε

Κάτσε, για έναντι μιλάμε; Εμένα και οι 3 δεν είχαν ρήτρα αναπροσαρμογής (αρ. 8.8).

δίνω μέτρηση κάθε μηνα ,όπως και ο κουμπάρος, ήταν εκκαθαριστικος μηνιαιος και στους δυο μας

33 λεπτά πριν, korakios είπε

πολύ αόριστα αυτά που λες

σε ποιο πρόγραμμα.εταιρία είσαι , πότε υπέγραψες , είχες και πιο μπροστά ρήτρα ?

εδώ για επαλήθευση

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=59189524

επίσης μπορεί να ήταν σε άλλο πρόγραμμα με άλλο συντελεστή/όριο χωρίς να τον έχουν αλλάξει/τροποποιήσει

Ειναι στο MVP 50% οπως και εγω συμφωνα με το συμβολαιο που υπεγραψα,αλλα μεσα στο e-bill μου το λεει οικιακο Ν

Παντως εγω το τσεκαρα αυτο που μου εδωσες αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη πια ειναι η τιμη αγορας του προηγουμενου μηνα.

1 λεπτό πριν, Drake27 είπε

Ειναι στο MVP 50% οπως και εγω συμφωνα με το συμβολαιο που υπεγραψα,αλλα μεσα στο e-bill μου το λεει οικιακο Ν

άλλο το mvp άλλο το οικιακό Ν

2 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Παντως εγω το τσεκαρα αυτο που μου εδωσες αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη πια ειναι η τιμη αγορας του προηγουμενου μηνα.

επιλέγεις προηγούμενο χρόνο και μετά βάζεις περίοδο ,σου βγάζει το avrg ,  δεν είναι δύσκολο

5 ώρες πριν, Drake27 είπε

Καλημερα και χρόνια πολλά,

Χθες είδα κάτι παράξενο σε λογαριασμούς,μου έδειξε ο κουμπάρος μου τον λογαριασμό ρεύματος που έχει και αυτός protergia όπως εγώ,ίδια περίοδο κατανάλωσης με +50 κιλοβατώρες παραπάνω από μένα,του χρέωναν ρήτρα αναπροσαρμογής 0,238 και εμένα 0,278.

Τι στο καλό,γιατί αυτή η διαφορά?!
Μηπως επειδή έχω και νυχτερινό με χρεώνουν παραπάνω στην ρήτρα?!

Αυτά που αναφέρεις ειναι πολυ αόριστα... Θα πρεπει να το κοιτάξεις... Τι προγραμματα έχει ο καθένας... Πότε υπογράψατε;;  Κτλπ..Μπορείς να βάλεις  ένα δυο λογαριασμους εδώ  και να τον αναρτήσεις και θα σου απαντήσουν ανάλογα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους. Κάνω κάτι λάθος για την υποβολή αιτήματος στο myRae? Το κουμπί υποβολή μου βγάζει απαγορευτικό, αφού έχω αναρτήσει και τα συνημμένα. Σε ερώτημα που έκανα μέσω της φόρμας (εδώ και 15 μερες) στην myRAE δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Αν ξέρει κάποιος ας μου πει pls. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από cellophan70

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, cellophan70 είπε

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους. Κάνω κάτι λάθος για την υποβολή αιτήματος στο myRae? Το κουμπί υποβολή μου βγάζει απαγορευτικό, αφού έχω αναρτήσει και τα συνημμένα. Σε ερώτημα που έκανα μέσω της φόρμας (εδώ και 15 μερες) στην myRAE δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Αν ξέρει κάποιος ας μου πει pls. Ευχαριστώ!

μπορείς να ανεβάσεις τα συνημμένα αρχεία στο cloud και να δώσεις λινκ με πρόσβαση αν κολλά

δοκίμασε όποια συσκευή έχεις και όποιον άλλο browser έχεις εγκατεστημένο (και κλειστό adblocker)

έχουν αναφέρει αρκετοί το συγκεκριμένο πρόβλημα

Επεξ/σία από korakios

4 ώρες πριν, korakios είπε

μπορείς να ανεβάσεις τα συνημμένα αρχεία στο cloud και να δώσεις λινκ με πρόσβαση αν κολλά

δοκίμασε όποια συσκευή έχεις και όποιον άλλο browser έχεις εγκατεστημένο (και κλειστό adblocker)

έχουν αναφέρει αρκετοί το συγκεκριμένο πρόβλημα

Δοκίμασα τα πάντα-δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε το link είναι λύση, γιατί κάπως θα πρέπει να υποβάλλεις το αίτημα για να πρωτοκολληθεί, αλλιώς είναι στον αέρα. Δε ξέρω.....

1 λεπτό πριν, cellophan70 είπε

Δοκίμασα τα πάντα-δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε το link είναι λύση, γιατί κάπως θα πρέπει να υποβάλλεις το αίτημα για να πρωτοκολληθεί, αλλιώς είναι στον αέρα. Δε ξέρω.....

το λινκ το αναφέρω μήπως προχωρά χωρίς συνημμένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

το λινκ το αναφέρω μήπως προχωρά χωρίς συνημμένα

Όχι - είναι μη ενεργό το button, είτε χωρίς, είτε με ένα, είτε και με τα 7 που έχω να επισυνάψω. Δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός και αν είναι off γενικά γιατί πήξανε στις αιτήσεις. Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος πρόσφατα;

Επεξ/σία από cellophan70

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Drake27 είπε

Εμένα ήταν 25/2 - 20/3

Του κουμπάρου ήταν 20/2 - 20-3

Πιθανή εξήγηση:

Βλέπω ότι η δική σου κατανάλωση αφορά 3-4 ημέρες τον Φεβρουάριο και 20 ημέρες τον Μάρτιο.

Αντίστοιχα του κουμπάρου αφορά 8-9 μέρες τον Φεβρουάριο  και 20 ημέρες τον Μάρτιο.

Με δεδομένο πως η ρήτρα ΟΤΣ ήταν αρκετά ακριβότερη τον Μάρτιο (αν δεν κάνω λάθος, εδώ είναι ο @korakios να με διορθώσει), αναλογικά είναι αναμενόμενο να προκύπτει μεγαλύτερη τιμή σε σένα (20/24 ημέρες Μάρτιος) σε σχέση με του κουμπάρου (20/29 ημέρες Μάρτιος), όταν προσπαθείς να κατανείμεις τη ρήτρα στο σύνολο του διαστήματος χρέωσης.

Επεξ/σία από batatoudis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα, φρέσκο πράγμα... HΡΩΝ Business Fix Plus με 0.26Ε/Κwh και 35 ευρώ πάγιο. 🤪

Και δέσμευση 24 μήνες, διότι για τέτοιες εκπλητικές τιμές πρέπει να δεσμευτούμε κιόλας! 😄

https://www.heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/business-fix-plus/

3.jpg

Επεξ/σία από ekrepali

25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έλα, φρέσκο πράγμα... HΡΩΝ Business Fix Plus με 0.26Ε/Κwh και 35 ευρώ πάγιο. 🤪

Και δέσμευση 24 μήνες, διότι για τέτοιες εκπλητικές τιμές πρέπει να δεσμευτούμε κιόλας! 😄

https://www.heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/business-fix-plus/

3.jpg

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι,τα έχουν χαμένα!!!

Nα και το καινούργιο φρούτο του Καράτζη (αυτός που πούλησε τη ΚΕΝ στη Volton)

https://odinson.gr

Δε βρίσκω πουθενά τι ρήτρα αναπροσαρμογής βάζουν στα κυμαινόμενα... επίσης στο Επαγγελματικό Γ21 που κοίταξα έχουν χρέωση 0. 😄 https://odinson.gr/odinson-epagelmatiko-c21/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...