Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, korakios είπε

Πωωω , είναι επικίνδυνο το energycost

Απορω πως υπαρχει ακομα αυτο.

Μπορει να εχω να μπω εκει μεσα εδω κι εναν χρονο.

Μην ασχολεισαι καν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lk24 είπε

Μεγάλη βοήθεια η εξίσωση αυτή για το τι να περιμένω στους επόμενους λογαριασμούς σε ευχαριστώ πολύ. 

κατέβασε το excel και μηδένισε πρώτα ένα συντελεστή (κάτω απο το "?" της ΤΕΑ) που έχω και μετά βάζεις την ΤΕΑ και βλέπεις τι παίζει στα κυμαινόμενα

σε κάποια θέλει απο ΑΔΜΗΕ τα ΛΠ, ΑΠ κτλ , υπάρχουν τα λινκ και στην καρφιτσωμένη ανάρτηση και στο excel

κάτω χαμηλά στο excel φαίνονται οι πηγές συντελεστών που πήρα και πως υπολογίζονται

Υπολόγισα και το Home plus της Ζενιθ , μόνο 0,347 για Μάρτιο 😛

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάηκα και εγώ με το καινούργιο Excel  τελικά από ότι κατάλαβα για τους δικούς μου που παίζουν στις 2000-2500 kWh το τετράμηνο, της ίδιες τιμές βγάζουν το Γ1 και το home enter, για την ώρα..

Λέω να τον στείλω στην ΔΕΥ να βάλει το enter plus να ηρεμήσουν για κάνα χρόνο.

Τωρα με την solar που φεύγουμε χωρίς ποινές κτλ, τους στέλνω μαιλ οτι δεν θέλω να παραμείνω με τών καινούργιο τιμοκατάλογο? 

Και πάμε παράλληλα στην ΔΕΗ τελευταία βδομάδα που θα περάσουν οι 30 μερες του τελεσίγραφου της aolar για να βάλουμε το enter?

Επεξ/σία από valantis123

52 λεπτά πριν, korakios είπε

Πωωω , είναι επικίνδυνο το energycost, εκτός απο πακέτα που δεν ισχύουν (ξανα) έχει και το "Zero Home?" στα σταθερά χωρίς ρήτρα:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.2f94b96b23c926cc527862054c58f4a6.png

...έχω ανοιχτό παράθυρο και νομίζω ότι ακούω τις σαμπάνιες που ανοίγει ο kirileman 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πρόγραμμα απο την ηρων με 0.17 τιμη kwh

Χωρις ρητρα. 

Γιατι δεν το εχει το  excel;

Φαίνεται ποιο οικονομικό απο ΔΕΗ νομίζω 

Επεξ/σία από crossbow

3 λεπτά πριν, crossbow είπε

Υπάρχει πρόγραμμα απο την ηρων με 0.17 τιμη kwh

Χωρις ρητρα. 

Γιατι δεν το εχει το  excel;

Φαίνεται ποιο οικονομικό απο δε νομίζω 

λινκ

και όχι απο συνεργάτη ή παρωχημένο site

1 λεπτό πριν, crossbow είπε

Ειναι απο συνεργατη. 

κάτι ψιλιάστικα 😁

κοίτα , αν 1% του έχουν ξεμείνει τα παλιά με το κυμαινόμενο πάγιο ,οκ , τσέκαρέ το , αν και εκείνα ήταν στα 0,205 όχι 0,17

φυσικά κάτσε κάνε όλους τους υπολογισμούς και τσεκάρεις το συμβόλαιο για παγίδες

πιστεύω πάντως οτι δεν ισχύουν 99,99%

αν απλά υπάρχουν σε site συνεργάτη , έχει πολλούς μήνες να ασχοληθεί να το αλλάξει ...

Στο excel φυσικά δεν μπαίνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πρόγραμμα της 'Hρων στα 0,17 σταθερή τιμή χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής που αναφέρει ο crossbow έχει καταργηθεί από τον περασμένο Γενάρη. Το γνωρίζω γιατί σκόπευα να το κάνω για τον εαυτό μου και όταν πήγα στο κατάστημα Καβάλας με τα απαραίτητα χαρτιά για να κάνω το συμβόλαιο μου είπαν ότι καταργήθηκε! Μάλλον ισχύει ό,τι γράφει ο karakios, ότι δηλαδή πρόκειται για συνεργάτη που δεν έχει ανανεώσει τα προγράμματα εδώ και μήνες.

Γενικά, με τους "συνεργάτες" θέλει προσοχή γιατί πολλοί είναι άρπα-κόλλα...   

Επεξ/σία από emmanuel5

1 ώρα πριν, washcloud είπε

...έχω ανοιχτό παράθυρο και νομίζω ότι ακούω τις σαμπάνιες που ανοίγει ο kirileman 😁

Δεν μας αγγίζουν τα σχόλια των εχθρών της καινοτομίας.
https://www.watt-volt.gr/στην-κορυφή-το-πρόγραμμα-zero-ως-προϊόν-τ-2/

Spoiler

sean-astin-champagne.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω-πώ, αυτό θα πει περγαμηνές! Product of the Year 2022 του Direction Business Network! 😄

Mία αναζήτηση 2-3 λεπτών στο google για "Direction Business Network" και μια ματιά στο ελληνικό κανάλι τους στο youtube, το οποίο έχει... 57 εγγεγραμμένους αρκεί για να καταλάβει κάποιος για πόσο σημαντικό θεσμό μιλάμε!

Επεξ/σία από emmanuel5

Spoiler

4 λεπτά πριν, emmanuel5 είπε

Πω-πώ, αυτό θα πει περγαμηνές! Product of the Year 2022 του Direction Business Network! 😄

Mία αναζήτηση 2-3 λεπτών στο google για "Direction Business Network" και μια ματιά στο ελληνικό κανάλι τους στο youtube, το οποίο έχει... 57 εγγεγραμμένους αρκεί για να καταλάβει κάποιος για πόσο σημαντικό θεσμό μιλάμε!

που να δεις τα υπολοιπα προιόντα , κατσαρολικά , αποσμητικά κτλ και το ..... Zero 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Δεν μας αγγίζουν τα σχόλια των εχθρών της καινοτομίας.
https://www.watt-volt.gr/στην-κορυφή-το-πρόγραμμα-zero-ως-προϊόν-τ-2/

Απόκρυψη περιεχομένων

sean-astin-champagne.gif

(.....μηνγουάηλ, @ W&V)

Spoiler

image.jpeg.bb1500f8f5fad4644e6056818ce869d7.jpeg

...τί λες, δεν τους στέλνεις ΟΛΟΥΣ του λογαριασμούς σου από MyHome Online με 0,096 και να τους ρωτήσεις πόσα θα είχες πληρώσει αν είχες πάει Ζήρο ;  :-D

Damn, έπρεπε να το είχα δει πρωταπριλιά 😁

2 ώρες πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

που να δεις τα υπολοιπα προιόντα , κατσαρολικά , αποσμητικά κτλ και το ..... Zero 😂

Επεξ/σία από washcloud

16 ώρες πριν, lk24 είπε

Το pdf που έστειλες το βρήκα με του που έκανα την ανάρτηση (πως δεν το είχα βρει προηγουμένως δεν ξέρω) και η αλήθεια είναι πως θέλει να τα βάλει κάποιος κάτω για να βγάλει αριθμούς. 

Στο 0.30 είμαι σωστά όπως είπες. 

Εχω και εγώ σχεδόν αποφασίσει να την κάνω απλά δεν ξέρω αν αξίζει να φύγω τωρα και να πληρώσω το πέναλτι (30 ευρώ) ή να περιμένω μέχρι το τέλος του συμβολαίου που είναι σε 2 μήνες. Βέβαια πιστεύω πως τα 30 ευρώ θα τα γλιτώσω αν φύγω και πάω αλλού.

Εσύ πρόλαβες αίτηση για online πριν τις τελευταίες αυξήσεις που το πήγαν στο 0.229?

προλαβα δεν προλαβα θα το μαθω μεσα στις μερες,8/04 εκανα την αιτηση και τηλεφωνικα μου ειπαν οτι προλαβα τωρα θα δειξει.

Οσο για το πεναλτυ,αποψη μου ειναι μην το σκεφτεσαι καν,ειναι μικρο θεωρητικα,επισης για δες μπροστα στον λογαριασμο σου,δεν εχει καποιο ποσο στην εγγυηση?

αν έχει αυτό είναι ποσο που θα πρεπει να σου επιστραφει αν φυγεις αν δεν κανω λαθος,οποτε συμψηφιζεται με το πεναλτυ διακοπης όταν και αν

15 ώρες πριν, mike15 είπε

εγω εχω περιπου 340 κιλοβατωρες το 2μηνο , στο εντερ που ειμαι απο περσυ , με 0,105 σταθερη τιμη

αν συμπεραινω σωστα στο εξελακι, τον μαρτιο ειμαι κερδισμενος και τον απριλιο σχεδον ιδια με το κυμαινομενο/ρητρα λαμβανοντας υποψη το υψος της επιδοτησης που θα ειχα.

παντως δεν ειναι κατασταση αυτη να καθεται ο κοσμος να ασχολειται καθε μηνα  , και εβδομαδα μην πω , για να γλυτωσει χρηματα.κατι σαν προμο μου φαινεται ολη η κατασταση για τα σταθερα της δεη να ξαναγυρισει ο κοσμος εκει μιας και οι αλλες εταιρειες αν δεν κανω λαθος εχουν κλεισει τα προγραμματα χωρις δεσμευση, οποτε η' πας δεη σταθερο η' δεσμευεσαι με προγραμμα με ρητρα σε ιδιωτη και κανεις προσευχη.α ναι υπαρχει και το ελευθερο Γ1 της δεη χωρις δεσμευση αλλα παλι δεη.πισωγυρισματα.

οποτε οπως  λεει και ο φιλος washcloud πιο πανω κλεινεις ενα σταθερο δεη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και ας πληρωνεις καποιους μηνες πιο ακριβα.απο την στιγμη που  εβγαλε ανακοινωση οτι δεν προκειται να πειραξει τα σταθερα μετα τους 6 μηνες,ειναι οτι πιο ασφαλες για την ωρα.μενω εκει που ειμαι.

νικολαε ειδα οτι το νυχτερινο αρχιζει απο 23.00 -7.00 το πρωι. για να μας συμφερει με την χρεωση που εχει 0,078 πρεπει καποιος να κανει την σκληρη χρηση εκεινες τις ωρες δλδ. πλυντηρια, κουζινα κ.λ.π βαρια πραγματα.ομως οι περισοτεροι απο εμας φανταζομαι εκεινη την ωρα παμε για υπνο.οποτε μια τιβι και ενα πισι σε αναμονη αξιζουν για νυχτερινο ρευμα ? φυσικα οτι μπορεις μειωνεις αλλα αξιζει οταν εχω προγραμμα 0,105 για 0,027 διαφορα και δεν ξερω ποσες απο τις συνολικα 360 κιλοβατωρες που καιω που θα ειναι νυχτερινες που λογικα θα ειναι πολυ λιγες απο οτι ειπα, να βαλω νυχτερινο?

οι ωρες του νυχτερινου που εβαλες ειναι για καλοκαιρι,οχι μονιμα

χειμωνα ισχυει το ωραριο 2-8 το ξημερωμα και 3 με 5 το μεσημεροαπογευμα

ειδικα για χειμωνα θεωρω οτι αξιζει ,σε βαθος χρονου προφανως,κυριως για τις ωρες μεσα στην ημερα οπου θερμανση ηλεκτρισμου η τυπου πλυντηρια κλπ θα βοηθαει στην εξοικονομηση

Επισης εχε στο μυαλο και το ψυγειο που καιει ολη μερα καθε μερα

αυτα απο μενα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...