Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2022 στις 1:13 ΠΜ, washcloud είπε

...για το Ονλάιν κι όλας..... 😕

Αδερφέ, κλείσε απόψε-αύριο έστω το συντομότερο διαθέσιμο ραντεβού που θα βρεις και πάνε σε κατάστημα, για Εντερ+. ΔΕΝ σου το 'γραψα τυχαία. Διακινδυνεύεις να πάνε 0,25 από 4/4 τα σταθερά της, εσύ να περιμένεις ακόμα "χαρτιά να υπογράψεις", και ΟΤΑΝ ενεργοποιηθεί το σταθερό σου, να βγάλεις την κακιά αρρώστεια στην προσπάθεια να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελεφαντας που ξέρει να χειρίζεται υπολογιστή...

Ή ΕΣΤΩ, κοίταξε καλά για ποιο πρόγραμμα θα μιλάει αυτό που θα σου στείλουνε να υπογράψεις...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

(...βασικά μου θύμισες εκείνον τον Έλληνα στην Ουκρανία που στις 22/2 δήλωνε στα κανάλια "δεν φοβόμαστε, δεν γίνεται τίποτα - αύριο έχει Τσάμπιονς Ληγκ άλλωστε...")

Tελικα προλαβα το ονλαιν στο 0.17 και τελος......Το μονο λαθος που εχω κανει κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πηγα και την παροχη του πατερα μου στο ονλαιν 0.17 αντι να κατσω ελιν που μου το ανεβασε μεν αλλα στο 0.099.Πηγα με το σκεπτικο οτι μπορει να το ξανανεβασει πιο μετα και να παει στο υψος που το εχει η ΔΕΗ γιαυτο φοβηθηκα και τωρα τα εχω γυρισει ολα ΔΕΗ ονλαιν.

Επεξ/σία από vassilis211973
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, Drake27 είπε

@korakios και η απαντηση της protergia σημερα ειναι η εξης:

Spoiler

Το αν συμμορφώνεται η εταιρία σας , θα το αποφασίσει η ΡΑΕ και όχι εσείς φυσικά

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω , αναμένω παρέμβαση της ΡΑΕ

• Thanks 1

1 ώρα πριν, vassilis211973 είπε

Tελικα προλαβα το ονλαιν στο 0.17 και τελος......Το μονο λαθος που εχω κανει κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πηγα και την παροχη του πατερα μου στο ονλαιν 0.17 αντι να κατσω ελιν που μου το ανεβασε μεν αλλα στο 0.099.Πηγα με το σκεπτικο οτι μπορει να το ξανανεβασει πιο μετα και να παει στο υψος που το εχει η ΔΕΗ γιαυτο φοβηθηκα και τωρα τα εχω γυρισει ολα ΔΕΗ ονλαιν.

Στη σύμβαση που σου έστειλαν και υπόγραψες έγραφε myhome online ή Γ1?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, d300s είπε

Στη σύμβαση που σου έστειλαν και υπόγραψες έγραφε myhome online ή Γ1?

Στις 18/2/2022 στις 10:11 ΠΜ, korakios είπε

Και φυσικά κρατάμε το θέμα χωρίς να βγαίνουμε εκτός μιας και υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για :

ΔΕΗ σταθερά προγράμματα, ΥΔΕ (πιστοποιητικό εγκατάστασης), νυχτερινό τιμολόγιο, κοινωνικό τιμολόγιο ΚΟΤ, φυσικό αέριο προγράμματα , κλιματιστικά κτλ και πάντα διαβάζουμε τις τελευταίες 10 τουλάχιστον σελίδες απο το τέλος

απο την καρφιτσωμένη ανάρτηση που δεν διάβασες/διαβάσατε

5 λεπτά πριν, aciidburn3r είπε

Η παρακάτω είναι η απάντηση της NRG στο αίτημα που κατέθεσα μέσω myRAE.

Ξαναγράφεις το

Στις 23/3/2022 στις 12:30 ΜΜ, aciidburn3r είπε

Τους εξήγησα ότι είμαι πελάτης eBill και δεν μου στέλνουν έντυπο λογαριασμό και για να έβλεπα την ανακοίνωση θα έπρεπε να κατεβάσω το αναλυτικό pdf

όπου και εκεί υπήρχε περίπτωση να μην προσέξεις την υποσημείωση (το αναφέρεις)

Αιτείσαι την τιμολόγηση με το τιμολόγιο που υπέγραψες και πίστωση τυχών ρήτρας αποχώρησης

Ζητάς την παρέμβαση της ΡΑΕ να εξετάσει το αν ήταν νόμιμος ο τρόπος ενημέρωσης , όπως και να εξετάσει αν ήταν καταχρηστική η αλλαγή των όρων

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

@korakios

MVP ενταύθα.

Όταν βρεθεί χρόνος και διάθεση, καλό θα ήταν να διορθωθεί στο περίφημο φύλλο το "kW" σε "kWh" όπου απαιτείται. Στα ελληνικά πάντως το είδα ως κιλοβατώρα κανονικά.

Από Βολτέρα έλαβα την τυποποιημένη απάντηση που έλαβαν και οι άλλοι. Θα τα στείλω προς ΡΑΕ για την τιμή των όπλων και πιθανή γενικευμένη ρύθμιση του θέματος.

Ως καταναλωτής δεν θεωρώ σωστό να τους επιβραβεύσω παραμένοντας, οπότε ήδη έκανα αίτηση για "online". 

Μόλις τώρα, Doubt είπε

Από Βολτέρα έλαβα την τυποποιημένη απάντηση που έλαβαν και οι άλλοι. Θα τα στείλω προς ΡΑΕ για την τιμή των όπλων και πιθανή γενικευμένη ρύθμιση του θέματος.

πρώτα email στην εταιρία απαραίτητα

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

MVP ενταύθα.

Όταν βρεθεί χρόνος και διάθεση, καλό θα ήταν να διορθωθεί στο περίφημο φύλλο το "kW" σε "kWh" όπου απαιτείται. Στα ελληνικά πάντως το είδα ως κιλοβατώρα κανονικά.

δεν κατάλαβα τίποτα 😁

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

πρώτα email στην εταιρία απαραίτητα

Την απάντηση στο μειλ μου εννοούσα πως έλαβα, copy/paste όπως των υπολοίπων που την ανέβασαν. Για την ταμπακιέρα (60 μέρες) καμία αναφορά.

5 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν κατάλαβα τίποτα

Στη σελίδα 4 είναι γεμάτο €/kW και kW/μήνα. Θα έπρεπε να είναι €/kWh, kWh/μήνα

• Like 1

Καλησπέρα σας,

μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ μέσω ebill τον είδα, 810Ε και έχει  την ρήτρα αναπροσαρμογής να πληρώσω κοντά στα 500Ε. 

Το έχει πληρώσει κανείς άλλος, είναι τόσο υψηλό το ποσό και σε κάποιον άλλο;

Μας είπαν από τη ΔΕΗ ότι αυτή είναι χρέωση της ΡΑΕ και ότι μας είχαν ενημερώσει σε προηγούμενους λογαριασμούς.

Μας είπαν επίσης να μπούμε σε κάποιο από τα 3 προγράμματα της ΔΕΗ δηλαδή το  My Home Online, το My Home Enter  ή το My Home Enter Plus ώστε να μην ξαναπληρώσουμε ρήτρα αναπροσαρμογής για το 12μηνο του συμβολαίου.

Έχει ενημερωθεί κάποιος;Το έκανε κανείς;Ποιο πρόγραμμα να επιλέξω;

• Sad 1

Korakios μια ερωτηση όσο αφορά το excel.

Στο πρωτο φύλλο που είναι τα προγράμματα χωρίς ρήτρα υπολογίζεις το ΚΟΤ ενώ στο δεύτερο που είναι με ρήτρα δεν το υπολογίζεις, μέσα στα οποία είναι και το Γ1 της ΔΕΗ, εγώ νόμιζα πως το ΚΟΤ το χάνεις άμα μπείς στα προγράμματα της ΔΕΗ, επίσης τώρα μου ήρθε και άλλη μία, ισχύει η νυχτερινή χρέωση στα προγράμματα αυτά ή όχι;

Ευχαριστώ, είναι πολύ καλή η δουλεια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτεινω να αλλαξει το ονομα του topic σε

"ΠΟΙΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ;"

Επεξ/σία από k_w_t

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, annaxkyr είπε

Καλησπέρα σας,

μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ μέσω ebill τον είδα, 810Ε και έχει  την ρήτρα αναπροσαρμογής να πληρώσω κοντά στα 500Ε. 

Μας είπαν από τη ΔΕΗ ότι αυτή είναι χρέωση της ΡΑΕ και ότι μας είχαν ενημερώσει σε προηγούμενους λογαριασμούς.

Μας είπαν επίσης να μπούμε σε κάποιο από τα 3 προγράμματα της ΔΕΗ δηλαδή το  My Home Online, το My Home Enter  ή το My Home Enter Plus ώστε να μην ξαναπληρώσουμε ρήτρα αναπροσαρμογής για το 12μηνο του συμβολαίου.

Καλησπέρα... Δεν έχετε ακουσει για την ρήτρα αναπροσαρμογής.. Θα έχετε υψηλή κατανάλωση... Και δεν έχετε σε καποιο προγραμμα παει.. Δυστυχώς... Επάνω εχει ένα excel.. Το βλέπετε και κρίνεται  αναλόγως...Βάζετε καταναλώσεις..Έχετε νυχτερινό ρευμα;;

Επεξ/σία από takoulou

1 ώρα πριν, annaxkyr είπε

Καλησπέρα σας,

Το παρό thread όμως είναι για τους "εναλλακτικούς" παρόχους. Θα κάνω παράθεση του μηνύματός σου στο σωστό thread.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι ψιλο σχετικο-ασχετο;

Ειναι δεδομενο οτι παιρνουν τηλεφωνο ολες οι εταιριες για ενοχληση ενημερωση, αλλα εχει ερθει και σε εσας καποιος τυπος (κοστουμαρισμενος με clipboard μεν, αλλα με χαλαρο και ψιλοειρωνικο υφακι) πορτα-πορτα για ενημερωση; Προτεργια αν ακουσα καλα απο γειτονες, αν και η εταιρια μικρη σημασια εχει.

Αν δεν ηταν κανενας "περιεργος" τυπος, και ηταν οντως οτι ελεγε οτι ειναι, ποια σοβαρη εταιρια εν ετη 2022 μΧ συνεχιζει να πληρωνει παιδια να γυρνανε πορτα-πορτα για... ρευμα και οχι ξερω 'γω, ταπερ; Ηδη το τηλεφωνο (ιδιως με τον τροπο που γινεται), ξεπερναει τα ορια. Διαφημισεις σε τηλεοραση, μκδ, στασεις λεωφορειων κτλ μια χαρα, αυτες οι κολοκοτρωναιικες επιχειρηματικες τακτικες τι δουλεια εχουν ακομα; Δλδ θα πεισουν ποτε κανενα χρηστη insomnia που ψαχνει και ρωταει για συμβολαια, πακετα κοκ η μονο κανα τυπο που θα ακουσει μειωση ρευματος και θα τσιμπησει;

Επεξ/σία από Clytoceyx

3 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Να ρωτησω κατι ψιλο σχετικο-ασχετο;

Ειναι δεδομενο οτι παιρνουν τηλεφωνο ολες οι εταιριες για ενοχληση ενημερωση, αλλα εχει ερθει και σε εσας καποιος τυπος (κοστουμαρισμενος με clipboard μεν, αλλα με χαλαρο και ψιλοειρωνικο υφακι) πορτα-πορτα για ενημερωση; Προτεργια αν ακουσα καλα απο γειτονες, αν και η εταιρια μικρη σημασια εχει.

Αν δεν ηταν κανενας "περιεργος" τυπος, και ηταν οντως οτι ελεγε οτι ειναι, ποια σοβαρη εταιρια εν ετη 2022 μΧ συνεχιζει να πληρωνει παιδια να γυρνανε πορτα-πορτα για... ρευμα και οχι ξερω 'γω, ταπερ; Ηδη το τηλεφωνο (ιδιως με τον τροπο που γινεται), ξεπερναει τα ορια. Διαφημισεις σε τηλεοραση, ΜΚΔ, στασεις λεωφορειων κτλ μια χαρα, αυτες οι κολοκοτρωναιικες επιχειρηματικες τακτικες τι δουλεια εχουν ακομα; Δλδ θα πεισουν ποτε κανενα χρηστη insomnia που ψαχνει και ρωταει για συμβολαια, πακετα κοκ η μονο κανα τυπο που θα ακουσει μειωση ρευματος και θα τσιμπησει;

Μου ήρθε και εμένα, από protergia όντως.

- αρχικά είπε ότι είναι από την ΔΕΗ για να δούμε αν δικαιούμαι επιδότηση στο ρεύμα

- η επιδότηση ήταν τελικά το 0,05/kWh του ρητροπρογράμματος της protergia που προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι καλύτερο απ' ότιδήποτε υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...