Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, washcloud είπε

...μήπως έχεις καμμιά ιδέα τί προβλέπεται (και από πού/ποια υπηρεσία/νόμο/κανονισμό) εάν ξεπεράσουν το 6μηνο;

νομίζω οτι καταγγέλλεις τη ΡΑΕ μέσω Συνήγορου του Πολίτη , θα το ψάξω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, washcloud είπε

...το θέμα είναι, "κοστούμι", σου ΕΧΕΙ βγάλει ήδη; Πόσα θέλει για την διαδικασία, αν τον ρώτησες; Αν όχι και μάθεις, πες. Επίσης, σου ζήτησε ήδη προκαταβολή "για να ξεκινήσει"; Αν ναι, πόσα;

Ειναι γνωστος μου ο δικηγορος.

Η ρητρα ΟΤΣ που εχω σε αμφισβήτηση ειναι κοντα 1000€ 

Τα εξωδικαστικα που θα χρειαστουμε ειναι γυρω στα 120€ (κατι εξωδικα και Δικ.Επιμελητης)

Οποτε αξιζει ο κοπος.

ΥΓ. Εαν ειναι καποιος με το ιδιο ακριβως θεμα(EFApower FIX -> ΚΟΤ ) μπορει να γινει και μαζικα η διαδικασια.

• Like 1

Η ολη διαδικασια θα κοινοποιηθεί και στην ΔΕΔΔΗΕ για να μην κανει την διακοπη και βρεθει και αυτη υπολογη.

Πανω κατω ενας αγνωστος δικηγορος θα ζηταγε 500-600€.

Το θεμα ειναι και τι αλλο μπορεις να ζητησεις αμα φτασει στα δικαστηρια η υποθεση.

Απο ψυχικη οδυνη,δικαστικα εξοδα κτλ.

Μεχρι οτι καποιος εβγαλε ψυχοσωματικα απο το αγχος κτλ..

Συνηθως δεν το φτανουν στο δικαστηριο γιατι μετα θα δημιουργηθεί δεδικασμενο.

Οπως εγινε πριν 3 χρονια με την ρητρα αποχωρησης σε μη σταθερο προγραμμα που υπαρχει αποφαση ΣτΚ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Η ολη διαδικασια θα κοινοποιηθεί και στην ΔΕΔΔΗΕ για να μην κανει την διακοπη και βρεθει και αυτη υπολογη.

Πανω κατω ενας αγνωστος δικηγορος θα ζηταγε 500-600€.

Το θεμα ειναι και τι αλλο μπορεις να ζητησεις αμα φτασει στα δικαστηρια η υποθεση.

Απο ψυχικη οδυνη,δικαστικα εξοδα κτλ.

Μεχρι οτι καποιος εβγαλε ψυχοσωματικα απο το αγχος κτλ..

Συνηθως δεν το φτανουν στο δικαστηριο γιατι μετα θα δημιουργηθεί δεδικασμενο.

Οπως εγινε πριν 3 χρονια με την ρητρα αποχωρησης σε μη σταθερο προγραμμα που υπαρχει αποφαση ΣτΚ .

Για κοιταξε μη σε πεταξουν σε καμμια καθολικη υπηρεσια.. Και μετα θα τρεχεις..

Δεν ξερω αν γινεται αυτο...

Επεξ/σία από takoulou

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Για κοιταξε μη σε πεταξουν σε καμμια καθολικη υπηρεσια.. Και μετα θα τρεχεις..

Δεν ξερω αν γινεται αυτο...

Καθολικη υπηρεσια σε βαζουν μονο οταν δεν σε δεχεται κανενας παροχος..

@korakios Με τη Watt γράφουν ότι εντός 30 ημερών θα με χρεώσουν με νέα τιμή και μπορώ μες τις 30 μέρες να καταγγείλω σύμβαση και να φύγω. Το σωστό του πράγματος ποιό είναι πρώτα καταγγελία και μετά να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο ή κατευθείαν αίτηση σε άλλο πάροχο και μετά καταγγελία ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

15 λεπτά πριν, argilleas είπε

@korakios Με τη Watt γράφουν ότι εντός 30 ημερών θα με χρεώσουν με νέα τιμή και μπορώ μες τις 30 μέρες να καταγγείλω σύμβαση και να φύγω. Το σωστό του πράγματος ποιό είναι πρώτα καταγγελία και μετά να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο ή κατευθείαν αίτηση σε άλλο πάροχο και μετά καταγγελία ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Kαταγγελία = Μένεις χωρίς ρεύμα

Κάνεις αίτηση σε νέο πάροχο και η σύμβαση καταγγέλεται αυτόματα.

• Like 2

@ekrepali Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Να σαι καλά. Με τα δεδομένα ως έχουν και τη πλειοψηφία να χει καταργήσει fixed πακέτα μας βλέπω για ΔΕΗ 

Καλησπέρα κι εμένα μου ήρθε αυτό της w+v έχω fixed από Σεπτέμβριο. Κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό που κάνουν μιας και υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ μας για 2 χρόνια?

5 λεπτά πριν, Dask92 είπε

Καλησπέρα κι εμένα μου ήρθε αυτό της w+v έχω fixed από Σεπτέμβριο. Κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό που κάνουν μιας και υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ μας για 2 χρόνια?

πολύ

17 λεπτά πριν, korakios είπε

πολύ

Ναι τώρα το πρόσεξα στο συμβόλαιο. Άρα και οποία καταγγελία απλά λογικά δεν υφίσταται μιας και είναι καλυμμένοι. Έτσι δεν είναι?

3 λεπτά πριν, Dask92 είπε

Ναι τώρα το πρόσεξα στο συμβόλαιο. Άρα και οποία καταγγελία απλά λογικά δεν υφίσταται μιας και είναι καλυμμένοι. Έτσι δεν είναι?

ναι , εκτός αν πάνε να κάνουν αλλαγές πριν το 6μηνο ή (αν έχει περάσει) αλλάξουν όρους πριν 60 μέρες απο την ειδοποίηση

5 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , εκτός αν πάνε να κάνουν αλλαγές πριν το 6μηνο ή (αν έχει περάσει) αλλάξουν όρους πριν 60 μέρες απο την ειδοποίηση

Έχει περάσει το 6μηνο είμαι στους 7 και η ειδοποίηση λεει ότι έχω 30 μέρες να κανω κίνηση.να φύγω χωρίς πρόστιμο ή  να αποδεχτώ το συμβολαιο

1 λεπτό πριν, Dask92 είπε

Έχει περάσει το 6μηνο είμαι στους 7 και η ειδοποίηση λεει ότι έχω 30 μέρες να κανω κίνηση.να φύγω χωρίς πρόστιμο ή  να αποδεχτώ το συμβολαιο

30 μέρες περιθώριο ορίζει και η νομοθεσία σαν ελάχιστο για να φύγεις αζημίως

πλέον κοιτάς αν σε συμφέρει κυμαινόμενο χωρίς δέσμευση ή σταθερό

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Μάρτιος 2022)

2 λεπτά πριν, Dask92 είπε

Ε φυγε οσο πιο γρηγορα γινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...