Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Έχω αποστείλει εδώ και 7 μέρες τα συμπληρωμένα έγγραφα στην ΔΕΗ  και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Πόσο να περιμένω ακόμα?
Βλέπετε, είναι οικία ΜΗ κύρια, και είναι μονόδρομος το σταθερό πρόγραμμα.
Αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική γαμώτο. Να πάω στα Volton Smart με 24μηνη δέσμευση και ρήτρες αποχώρησης στον Θεό? Το φοβάμαι.

Μήπως να πας σε ένα κατάστημα της ΔΕΗ να τελειώνεις πιο γρήγορα... Για παρε ενα τηλέφωνο... Τι περιμενεις; Μήπως έχεις εγκριθεί;;

Επεξ/σία από takoulou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, 4NIKOS1986 είπε

Καλημέρες βάζω τον τελευταίο λογαριασμό που εκδόθηκε απτην nrg απλά για επιβεβαίωση του korakios.Με 408kwh για 2 μήνες ο λογαριασμός είναι 74,50

για τον επόμενο λογαριασμό πλέον αμφιβάλλω αν συμφέρει

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Μάρτιος 2022)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ WATT &VOLT KAI O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 788 ΕΥΡΩ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ(ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ) ΗΤΑΝ 692 ΕΥΡΩ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΡΥΘΜΙΣΗ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ  ΕΝΑΝΤΙ) ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΕΥΡΩ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑΝΤΙ  960 ΕΥΡΩ (ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 586 ΕΥΡΩ)+656(ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ) ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 1616. ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 960+ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΧΕΤΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΙΟΥ. MΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ...ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΩΤΑ; MY RAE; AN ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

7 λεπτά πριν, evitasot είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ WATT &VOLT KAI O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 788 ΕΥΡΩ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ(ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ) ΗΤΑΝ 692 ΕΥΡΩ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΡΥΘΜΙΣΗ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ  ΕΝΑΝΤΙ) ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΕΥΡΩ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑΝΤΙ  960 ΕΥΡΩ (ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 586 ΕΥΡΩ)+656(ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ) ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 1616. ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 960+ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΧΕΤΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΙΟΥ. MΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ...ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΩΤΑ; MY RAE; AN ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Γραψε με μικρα γιατι με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις.

• Like 1

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Γραψε με μικρα γιατι με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις.

Συγγνώμη ...αλλά πως μπορείς να μην φωνάζεις με αυτά που μας συμβαίνουν :D

11 λεπτά πριν, evitasot είπε

Καλησπερα... Θα εχεις κανει μεγαλες καταναλωσεις...Ποσο καιρο εισαι στον παροχο;;  Κοιταξε και πιο πισω σελιδες... Εχει και ενα excel επανω... Βαζεις καταναλωσεις και βλεπεις..

2 λεπτά πριν, evitasot είπε

Τι συμβαινουν;; Που εννοεις;;

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Για την Μπενφικα λεει χθες που πηρε διπλο μεσα στον Αγιαξ.

4 λεπτά πριν, evitasot είπε

Φωναξε αλλα καντο με μικρα.😉

15 λεπτά πριν, evitasot είπε

AN ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

δε χρειάζεται , απο περιέργεια πόσο βάρεσε την τελευταία προσαύξηση ? Αν δε γράφει σε €/kw κάνε αν μπορείς

€ προσαύξησης δια τις κιλοβατώρες και πες και τη περίοδο κατανάλωσης

17 λεπτά πριν, evitasot είπε

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ

τέρμα απάνω έχει καρφιτσωμένη ανάρτηση που λέει τα βήματα

επίσης αν καις αρκετά βάλε νυχτερινό

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Θα εχεις κανει μεγαλες καταναλωσεις...Ποσο καιρο εισαι στον παροχο;;  Κοιταξε και πιο πισω σελιδες... Εχει και ενα excel επανω... Βαζεις καταναλωσεις και βλεπεις..

Είμαι 2-3 χρόνια αλλά το κακό εχει παραγίνει τώρα. Το έχω δει το excel και εννοείται οτι πρεπει να φυγω αμεσα αλλα  πρεπει πρωτα να ξεμπερδεψω με την watt & volt.

Που συμβαινουν;  Στον πλανητη γη φυσικα...γι 'αυτο εγω προσπαθω να παω στο φεγγαρι :D

2 λεπτά πριν, evitasot είπε

Είμαι 2-3 χρόνια αλλά το κακό εχει παραγίνει τώρα. Το έχω δει το excel και εννοείται οτι πρεπει να φυγω αμεσα αλλα  πρεπει πρωτα να ξεμπερδεψω με την watt & volt.

Που συμβαινουν;  Στον πλανητη γη φυσικα...γι 'αυτο εγω προσπαθω να παω στο φεγγαρι :D

Φυγε τοτε αμεσα... Σαν τι να ξεμπερδεψεις με την watt & volt;; Δηλαδη;;

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

δε χρειάζεται , απο περιέργεια πόσο βάρεσε την τελευταία προσαύξηση ? Αν δε γράφει σε €/kw κάνε αν μπορείς

€ προσαύξησης δια τις κιλοβατώρες και πες και τη περίοδο κατανάλωσης

τέρμα απάνω έχει καρφιτσωμένη ανάρτηση που λέει τα βήματα

επίσης αν καις αρκετά βάλε νυχτερινό

εχω νυχτερινο και πριν λιγους μηνες εβαλα και κοτ ηλεκτρονικα μονη μου για καλυτερα και τελικα ηταν χειροτερα γιατι εχασα το προγραμμα "συνεπεια" που ειχα και προχτες που προσεξα τον λογαριασμο εγραφε στην ενημερωση πελατων οτι ολα τα πακετα πλην της συνεπειας συνδυαζονται με κοτ. που σημαινει οτι απο 0,058το ημερησιο πηγε τωρα 0,082καιτο νυχτερινο απο 0,043 στο 0,078.

3 λεπτά πριν, evitasot είπε

που σημαινει οτι απο 0,058το ημερησιο πηγε τωρα 0,082καιτο νυχτερινο απο 0,043 στο 0,078.

ναι αλλά η έκπτωση ΚΟΤ ειναι μεγαλύτερη

τεσπα , περίμενε 10 εργάσιμες ή τουλάχιστον 5 αν δεν έχει απαντήσει η εταιρία και κάνε αίτηση για ΔΕΗ σταθερό (στο άλλο θέμα) μιας και απο τα νούμερα που λες πρέπει να καις αρκετά

τσέκαρε το 4ο φύλλο του excel να δεις τις επιδοτήσεις

• Thanks 1

Μόλις τώρα, evitasot είπε

εχω νυχτερινο και πριν λιγους μηνες εβαλα και κοτ ηλεκτρονικα μονη μου για καλυτερα και τελικα ηταν χειροτερα γιατι εχασα το προγραμμα "συνεπεια" που ειχα και προχτες που προσεξα τον λογαριασμο εγραφε στην ενημερωση πελατων οτι ολα τα πακετα πλην της συνεπειας συνδυαζονται με κοτ. που σημαινει οτι απο 0,058το ημερησιο πηγε τωρα 0,082καιτο νυχτερινο απο 0,043 στο 0,078.

3 λεπτά πριν, evitasot είπε

22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Φυγε τοτε αμεσα... Σαν τι να ξεμπερδεψεις με την watt & volt;; Δηλαδη;;

δεν πρεπει να εξοφλησω πρωτα αυτα που μου ερχονται καθε 11\2 μηνα; Δεν θα προλαβαινω να πληρωνω

3 λεπτά πριν, korakios είπε

τεσπα , περίμενε 10 εργάσιμες ή τουλάχιστον 5 αν δεν έχει απαντήσει η εταιρία και κάνε αίτηση για ΔΕΗ σταθερό (στο άλλο θέμα) μιας και απο τα νούμερα που λες πρέπει να καις αρκετά

μα μου ειπανε οτι απο την στιγμη που ξεπερναω τις κιλοβατωρες δεν εχω εκπτωση κοτ

watt.pdf

4 λεπτά πριν, evitasot είπε

δεν πρεπει να εξοφλησω πρωτα αυτα που μου ερχονται καθε 11\2 μηνα; Δεν θα προλαβαινω να πληρωνω

μα μου ειπανε οτι απο την στιγμη που ξεπερναω τις κιλοβατωρες δεν εχω εκπτωση κοτ

watt.pdf

συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα...τι να μου απαντησει η εταιρεια; δεν εχω κανει καποια ενεργεια ακομα.

8 λεπτά πριν, korakios είπε

συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα...τι να μου απαντησει η εταιρεια; δεν εχω κανει καποια ενεργεια ακομα.

9 λεπτά πριν, evitasot είπε

watt.pdf 992 kB · 3 downloads

Για κανε μια συζητηση με τον παροχο σου...Να δεις τι θα σου απαντησουν για τις υπερβολικες χρεωσεις..

Κανε εναν διακανονισμο  με τον παροχο σου και φυγε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, evitasot είπε

άσχετο 0,21€/kw σου βγήκε η ρήτρα , ο επόμενος θα είναι αστρονομικός υπόψιν

επίσης απο τη στιγμή που έχασες το ΚΟΤ τότε αυτόματα έπρεπε να σου βάλουν έκπτωση συνέπειας

άρα στο ερώτημα που θα κάνεις (τα είδες τα βήματα?) θα προσθέσεις και το

-Γιατί απο τη στιγμή που έγινε υπέρβαση και δεν εφαρμόστηκε η έκπτωση ΚΟΤ δεν μπήκε η έκπτωση συνέπειας ?

εκτός βέβαια αν στη βάλουν στον επόμενο

edit : Βέβαια κακώς σου έβαλαν επιδοτήσεις βάσει ΚΟΤ , θα πρέπει να κάνουν διόρθωση

επομένως υπολογίζεις τη διαφορά κρατικής επιδότησης VS την έκπτωση συνέπειας , μήπως σε συμφέρει που κάνανε λάθος

16 λεπτά πριν, evitasot είπε

νομίζω οτι αν πας το χαρτί του διακανονισμού η ΔΕΗ θα το δεχτεί (ρώτα στο άλλο θέμα όμως και όχι εδω)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...