Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, IBAGASA είπε

Αλλά έχω χρεωθεί ως ρήτρα αναπροσαρμογής, μόνο τις 284 κιλοβατώρες απο τις 1.855 που έχω κάψει!

μήπως έκανες πρόσφατα το πρόγραμμα , δηλαδή είχες και εσύ 6 μήνες χωρίς ρήτρα ?

1 λεπτό πριν, patsakos. D είπε

@korakios με 1500 kw ημερήσιες και καμία 300kw  νυχτερινεσ το τετράμηνο πιο πρόγραμμα συμφέρει ; 
Ευχαριστω 

excel σύγκρισης προγραμμάτων (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22/7/2021 έκανα το πρόγραμμα. Είναι Το ΜVP που είχε 50% έκπτωση στην χρέωση ενέργειας.
Από ότι ξέρω είχε κανονικά Ρήτρα Αναπροσαρμογής. Να τσεκάρω το συμβόλαιο να δω?

7 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

@korakios με 1500 kw ημερήσιες και καμία 300kw  νυχτερινεσ το τετράμηνο πιο πρόγραμμα συμφέρει ; 
Ευχαριστω 

Διάβασα 1500 kw ημερησίως, σοβαρά...

Spoiler

pigeon-suicide.gif.8294e5998ec9813d03adb03427bc22e1.gif

10 λεπτά πριν, korakios είπε

excel σύγκρισης προγραμμάτων (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

Spoiler alert: Enter+

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Κοράκιε, μάλλον είχες δίκιο! Λέει πως δεν εφαρμόζεται πριν την πάροδο 6μηνου ο παρών όρος, δηλαδή η ρήτρα αναπροσαρμογής! Απίστευτο! Κωλοφαρδία άνευ προηγουμένου καθώς δεν τον ήξερα τον όρο αυτό πριν υπογράψω!

* Ήρθαν απο ΔΕΔΗΕ σήμερα να δουν το ρολόι μου, λογικά είμαι ήδη στην ΔΕΗ Home Online απο σήμερα.
Θα τους δώσω το πουρμπουάρ στην Protergia και αναχωρώ!

Screenshot_5.jpg

Επεξ/σία από IBAGASA

50 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Φίλε Κοράκιε, μάλλον είχες δίκιο! Λέει πως δεν εφαρμόζεται πριν την πάροδο 6μηνου ο παρών όρος, δηλαδή η ρήτρα αναπροσαρμογής! Απίστευτο! Κωλοφαρδία άνευ προηγουμένου καθώς δεν τον ήξερα τον όρο αυτό πριν υπογράψω!

* Ήρθαν απο ΔΕΔΗΕ σήμερα να δουν το ρολόι μου, λογικά είμαι ήδη στην ΔΕΗ Home Online απο σήμερα.
Θα τους δώσω το πουρμπουάρ στην Protergia και αναχωρώ!

Screenshot_5.jpg

Αυτό σημαίνει ότι αν κάνεις νέο συμβόλαιο σήμερα μαζί τους δεν θα σου βάλουν ρήτρα για 6 μήνες;

1 λεπτό πριν, dimarv είπε

Αυτό σημαίνει ότι αν κάνεις νέο συμβόλαιο σήμερα μαζί τους δεν θα σου βάλουν ρήτρα για 6 μήνες;

1 ώρα πριν, korakios είπε

(πλέον εδώ και μήνες καταργήθηκε το 6μηνο χάριτος ρήτρας που κάνανε 2-3 εταιρίες)

1 ώρα πριν, korakios είπε

εννοείς την επιδότηση , η ρήτρα βγαίνει απο τον πάροχο όχι το κράτος και σε χρέωσαν τόσες γιατί μετρήσαν αναλογικά πότε τέλειωνε το 6μηνο (πλέον εδώ και μήνες καταργήθηκε το 6μηνο χάριτος ρήτρας που κάνανε 2-3 εταιρίες)

Αφου εγω δινω καθε μηνα την μετρηση στην προτεργια,οποτε ξερανε ποσο ειχα καψει καθε μηνα.

Τι να πω,δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ακριβως,εγω περιμενα να δω 433 κιλοβατωρες χρεωσεις,οσο εκαψα,αλλα σε καποια φαση πεταχτηκε η υπαλληλος απο το μαγαζι και μου λεει "α σας χρεωσαν και λιγοτερες κιλοβατορες στην αναπροσαρμογη" οταν την ρωτησα το γιατι δεν ηξερε να μου απαντήσει 

4 λεπτά πριν, Drake27 είπε

"α σας χρεωσαν και λιγοτερες κιλοβατορες στην αναπροσαρμογη" οταν την ρωτησα το γιατι δεν ηξερε να μου απαντήσει 

δεν ήξερε για το 6μηνο που ίσχυε τότε

Spoiler

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

δεν ήξερε για το 6μηνο που ίσχυε τότε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

Αυτο το ηξερε,και απλα μου ειπε οτι απο την στιγμη που εληξε το εξαμηνο μπηκε και χρεωση αναπροσαρμογης.

1 λεπτό πριν, Drake27 είπε

Αυτο το ηξερε,και απλα μου ειπε οτι απο την στιγμη που εληξε το εξαμηνο μπηκε και χρεωση αναπροσαρμογης.

οκ, δε χρειάζεται να λέμε τα ίδια , μπήκε η αναπροσαρμογή για τις αναλογικές κιλοβατώρες μετά το πέρας του εξαμήνου , απλό είναι

2 λεπτά πριν, korakios είπε

οκ, δε χρειάζεται να λέμε τα ίδια , μπήκε η αναπροσαρμογή για τις αναλογικές κιλοβατώρες μετά το πέρας του εξαμήνου , απλό είναι

Κατσε να το πουμε αλλη μια,δεν το εχω πολυ καταλαβει ακομα......... :P  :P  :P 

Πλακα στην πλακα δηλαδη απο το επομενο μηνα θα εχω καψει 300 κιλοβατορες θα χρεωθω 300 κιλοβατορες και στην αναπροσαρμογη.....σωστα?! (μην με βαρεσεις pleaseeeeee :P)

• Like 1

18 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Πλακα στην πλακα δηλαδη απο το επομενο μηνα θα εχω καψει 300 κιλοβατορες θα χρεωθω 300 κιλοβατορες και στην αναπροσαρμογη.....σωστα?! (μην με βαρεσεις pleaseeeeee :P)

ναι ,δε νομίζω να σε καλύψουν οι επιδοτήσεις , πλέον έφτασε > +0,35

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με συγχωρειτε μια βοηθεια θελω με τις κιλοβατορες εχω καψει 1302 παραπανω απο τον τελευταιο λογαριασμο πως υπολογιζεις το ποσο που σου αναλογει να πληρωσεις?

Επεξ/σία από johnmadgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fragma είπε

Θα θελα ναξερα πως σκέφτονται οι mods. Κλείδωσαν μια σοβαρή και κόσμια συζήτηση, και έχουν ακόμα ανοιχτό το θρεντ με τα ουκρανικα airbnb που έχει ξεφύγει εδώ και μια βδομάδα σε πολιτικό βρίσιμο μεταξύ δεξιών και αριστερών πουτινολατρών. 

Μπορεί να είναι άλλοι mod σε κάθε κατηγορία. Αλλά το είχα πει ότι δε θα γίνει αποδεκτό

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...