Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκε και Ηρων και Watt&Volt
https://drive.google.com/file/d/1_J08tii4jCnSCvNTqTtnLeooayLhBl0i/view?usp=sharing

Το αρχείο το κατεβάζετε ,δε γίνεται να το δουλέψετε online

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 λεπτά πριν, Justelene235 είπε

Μπορείτε να βάλετε και φυσικό αέριο αττικής; Για τριφασικό 

Δεν έχει πρόγραμμα χωρίς ρήτρα ΟΤΣ το φυσικό . Αν κάνω λάθος δώσε λινκ

Βέβαια το κοιτούσα και εγώ μιας και έχει τη χαμηλότερη κιλοβατώρα και δεν νομίζω να ανέβει αρκετά με τη ρήτρα αλλά καλό είναι να περιμένουμε κάποιον εδώ μέσα να ανεβάσει λογαριασμό τώρα το χειμώνα να δούμε.

Καλημέρα μου έδωσαν μια προσφορά για το οικιακό maxi νυχτερινό και υπολόγισαν λόγω αντλίας περίπου 3000kwh. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τη χρέωση οτς ποσό θε πληρώνω; Τι εξτρα κόστος θα υπάρχει ;

Υπέγραψα συμβόλαιο με ΕΛΙΝ πριν 40 ημέρες και πριν την αλλαγή τιμών αλλά αλκόμα δεν έχω λάβει τον πρώτο λογαριασμό. Μετά απο πόσο καιρό έρχεται συνήθως? Έγιναν και οι αλλαγές στις τιμές εντωμεταξύ και ανησυχώ λίγο...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανησυχούν μερικοί, άμα δεν έχεις υπογράψει κλειστό συμβόλαιο και χωρίς ρήτρα αποχωρήσης , φεύγεις και γυρνάς ΔΕΗ η σε άλλον πάροχο.

2 ώρες πριν, d300s είπε

Υπέγραψα συμβόλαιο με ΕΛΙΝ πριν 40 ημέρες και πριν την αλλαγή τιμών αλλά αλκόμα δεν έχω λάβει τον πρώτο λογαριασμό. Μετά απο πόσο καιρό έρχεται συνήθως? Έγιναν και οι αλλαγές στις τιμές εντωμεταξύ και ανησυχώ λίγο...

Έχει υποχρέωση να ειδοποιήσει 2 μήνες πριν για οποιαδήποτε αλλαγή ,οπότε μάλλον είσαι απο τους τυχερούς .

Και πάλι με τα καινούρια έχει καλύτερη χρέωση από ΔΕΗ οπότε μην αγχώνεσαι ,στην τελική πας αλλού αν δε θες

3 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Καλημέρα μου έδωσαν μια προσφορά για το οικιακό maxi νυχτερινό και υπολόγισαν λόγω αντλίας περίπου 3000kwh. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τη χρέωση οτς ποσό θε πληρώνω; Τι εξτρα κόστος θα υπάρχει ;

Άγνωστο , μιας και μεταβάλλεται ανάλογα τη ζήτηση ρεύματος . Προσωπικά δεν νομίζω να είναι ποτέ πάνω απο 0,02 , αλλά δεν υπάρχει κάποιος να στο εγγυηθεί . Αν δεν έχει δέσμευση μπορείς να δοκιμάσεις μιας και με την έκπτωση έχει πολύ καλή τιμή κιλοβατώρας .

21 ώρες πριν, d300s είπε

Ακριβώς τα ίδια, υπέγραψα συμβόλαιο 3 Οκτωβρίου και περιμένω και εγώ ακόμα τον πρώτο λογαριασμό. Εφόσον όμως προλάβαμε να μπούμε σε αυτό το τιμολόγιο φαντάζομαι θα μείνουμε εκεί. Τώρα για πόσο δεν το ξέρω...Αναμένουμε...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στην Ελιν εδώ και κάτι μήνες στο Οικιακό Νυχτερινό με 0,085 Ημερήσιο και 0,0661 Νυχτερινό...Διαβάζω ότι άλλαξαν τα προγράμματα με αύξηση της τιμής της KWh ..Θα δώ αλλαγή στο τιμολόγιο μου ή θα πληρώνω όπως παλιά χωρίς ΟΤΣ ;; Η βασική αιτία που πήγα στην Ελίν , ήταν η χαμηλή τιμή KWh και ότι δεν είχε ΟΤΣ...Αν αλλάξει ο λογαριασμός μου φεύγω και πάω αλλού👎

Επεξ/σία από giorgos_76

8 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Διαβάζω ότι άλλαξαν τα προγράμματα με αύξηση της τιμής της KWh ..Θα δώ αλλαγή στο τιμολόγιο μου ή θα πληρώνω όπως παλιά χωρίς ΟΤΣ ;;

Αυτά που διαβάζεις είναι για νέες συνδέσεις, εσύ δεν επηρεάζεσαι.

3 λεπτά πριν, Actinidio είπε

Καλησπέρα , Σαν φοιτητής τι είναι καλύτερο να επιλέξω? σε σπίτι 110 τετραγωνικών με δυο άτομα

Χωρίς να μας πεις κιλοβατώρες δύσκολο

Παιδια και γω παρακολουθώ το νήμα, δεν είναι οτι βαρέθηκα να ασχοληθώ , αλλά δε βγάζω άκρη με τα ΟΤΣ , ρήτρες κτλ . και δεν το κατέχω καθόλου το αντικείμενο. 

Αν υπάρχει μια γενική απάντηση: αξίζει να επιλέξω ΔΕΗ για νέο χώρο (επαγγελματικό τιμολογιο-γραφείο) 110τμ , ή θα έχω υπολογίσιμη μείωση αν διαλέξω άλλο πάροχο. 

Εκτιμώμενη κατανάλωση π.χ. 3500KWH. 

Ακούω απο κάποιους  που λένε οτι άλλαξαν και δεν είδαν καμία διαφορά. Τελικά αξίζει τον κόπο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...