Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 25/2/2022 στις 2:40 ΜΜ, korakios είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ  | 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε | 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ | 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw (απο Σεπ μέχρι Δεκ)
μέχρι 300kw/μήνα

Αυτο τι ακριβως ειναι; Δλδ τον Δεκεμβριο που λες 0,165 τι εννοεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα παιδιά, στον τελευταίο λογαριασμό nrg μου γράφει (με μικρά γραμματάκια) το εξής μήνυμα: 
"Σύμφωνα με τις προβλέψεις των άρθρων 18 και 30 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΕΚ Β’ 832/2013) σας ενημερώνουμε ότι από 15.03.2022 καταργείται η συνδρομή σας σταθερού τιμολογίου «nrg Fixed». Ως εκ τούτου, από 15.03.2022 οι καταναλώσεις σας θα υπόκεινται σε χρέωση αναπροσαρμογής, σύμφωνα με τον όρο 6.4 των Γενικών Όρων της σύμβασής σας. Υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σας εκ του άρθρου 21 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας." 

Οπότε λεω να αλλάξω πάροχο και να παω σε δεη my home online που είναι fixed. Ποιά είναι η σωστή διαδικασία για να μη με χρεώσουν αποζημίωση επειδή φεύγω νωρίτερα απο το πρόγραμμά μου?

Στις 25/2/2022 στις 4:52 ΜΜ, korakios είπε

Σε άλλα νέα , νωρίς νωρίς , άμεση αντίδραση λόγω συνθηκών που κανένας δε θα μπορούσε να προβλέψει πχ απο το καλοκαίρι (τυχαίο παράδειγμα) ,η ΔΕΗ ξεκινά τα λιγνιτικά

Που το είδες αυτό ;

33 λεπτά πριν, kavouras είπε

Καλησπέρα παιδιά, στον τελευταίο λογαριασμό nrg μου γράφει (με μικρά γραμματάκια) το εξής μήνυμα: 
"Σύμφωνα με τις προβλέψεις των άρθρων 18 και 30 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΕΚ Β’ 832/2013) σας ενημερώνουμε ότι από 15.03.2022 καταργείται η συνδρομή σας σταθερού τιμολογίου «nrg Fixed». Ως εκ τούτου, από 15.03.2022 οι καταναλώσεις σας θα υπόκεινται σε χρέωση αναπροσαρμογής, σύμφωνα με τον όρο 6.4 των Γενικών Όρων της σύμβασής σας. Υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σας εκ του άρθρου 21 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας." 

Οπότε λεω να αλλάξω πάροχο και να παω σε δεη my home online που είναι fixed. Ποιά είναι η σωστή διαδικασία για να μη με χρεώσουν αποζημίωση επειδή φεύγω νωρίτερα απο το πρόγραμμά μου?

Καλημερα... Θα ζητησεις να αποχωρησεις γιατι εφαρμοζεται αυτο το αθρο που σου ειπαν.. Και θα πεις για το δικαιωμα σου του αθρου 21... Η αλλαγη να γινει μετα 16/3/2022 οπως μπορεις..Η αιτηση να γινει αυτη την ημερομηνια που ληγει..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα και από εμενα.

Εκανα πρόσφατα αίτηση για αλλαγή από watt & volt σε protergia.

Χθες είδα τον εκκαθαριστικό της watt και φρικαρα.

Μπορειτε να ρίξετε μια ματια να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό αυτό το ποσο, και αν όχι τι κινήσεις μπορώ να κάνω;

20220224_6_12475541_04-pages-deleted.pdf

Επεξ/σία από fmob007

5 λεπτά πριν, fmob007 είπε

Μπορειτε να ρίξετε μια ματια να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό αυτό το ποσο, και αν όχι τι κινήσεις μπορώ να κάνω;

20220224_6_12475541_04-pages-deleted.pdf 1 MB · 0 downloads

Καλημέρα.. Μίλησες με τον προηγουμενο παροχο σου για τον λογαριασμό; Τι σου απάντησαν;

Εδώ μεγάλο ποσοστο του κόσμου επιστρέφει στην ΔΕΗ.. Αυτή την στιγμή φαίνεται στα τιμολογια της ότι είναι πιο ασφαλής .. 

12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Μίλησες με τον προηγουμενο παροχο σου για τον λογαριασμό; Τι σου απάντησαν;

Εδώ μεγάλο ποσοστο του κόσμου επιστρέφει στην ΔΕΗ.. Αυτή την στιγμή φαίνεται στα τιμολογια της ότι είναι πιο ασφαλής .. 

Μιλησα, και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο. 1300Kw βγηκαν περιπου 500 ευρω, αν δεν κανω λαθος. Μου φαινεται ακραιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, fmob007 είπε

20220224_6_12475541_04-pages-deleted.pdf 1 MB · 3 downloads

...τί φυσιολογικό, που σου τινάξανε τα πέταλα... Με 0,30 σου χρεώσανε το "κόστος προμήθειας"...Πού σκατά την προμηθευτήκανε; Κολωνάκι; Τεσπα...(...και θέλουν ΚΑΙ ένα 30άρι, για,,,"Ζήρο" :-D!)

Κοντολογίς, σου φόρεσε ένα,,,,,,,,,κουστουμάκι :-) 100 Ευρουλακίων η Βατ.

Από 'δω και πέρα, θα σου πει ο korakios τί θα κάνεις.

Επεξ/σία από washcloud

2 λεπτά πριν, fmob007 είπε

Μιλησα, και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο. 1300Kw βγηκαν περιπου 500 ευρω, αν δεν κανω λαθος. Μου φαινεται ακραιο...

Εχεις ακουσει για τις τιμες του ρευματος που  εχουν ανεβει... Οτι υπαρχουν οι  ρητρες αναπροσαρμογης στου λογαριασμους... Δυστυχως.. Λογω της εκτοξευσης των τιμων των διαφορων προιοντων που παραγουν το  ρευμα  φυσικο αεριο, πετρελαιο κτλπ..

Επανω εδω υπαρχει ενα excel  με τις τιμες και τα προγραμματα που συμφερουν πλεον...

Εσυ πηγες σε παροχο κοιταξες αν υπαρχουν ρητρες κτλπ...

Κοιταξε  πισω 4-5 σελιδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απλά θα σου πω αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες από τότε που έκανες αίτηση για Πρωτέργεια, και αν ξεπερνάς τις 1.200 κιλοβατώρες σε κάθε 4μηνο, κάνε αίτημα υπαναχώρησης και καπάκι πάνε σε κατάστημα ΔΕΗ και ζήτα να υπογράψεις για Έντερ+ (θα σου μουφλάρουν 100 για εγγύηση, αλλά αν βάλεις πάγια εντολή εξόφλησης μεσω κάρτας, θα σου επιστραφεί ως πίστωση σε 1-2 λογαριασμούς. Κάτι σαν να πλήρωσες προκαταβολή ένα πράμμα).

..ΠΑΡΑΛΙΓΟ να το ξεχάσω : το σπίτι είναι δηλωμένο στην εφορία το '21 ως Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ;

...αν όχι, πάνε κατασκήνωσε ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ από τα χαράματα έξω απ' την ΔΕΗ που είπα...

(θα με θυμηθείς...)

19 λεπτά πριν, fmob007 είπε

Μιλησα, και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο. 

...ακριβώς σαν να ρωτάς τον ψαρά αν είναι φρέσκα τα ψάρια του...............

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Που το είδες αυτό ;

σε ένα άρθρο για τις μονάδες της Προλεμαίδας

40 λεπτά πριν, fmob007 είπε

το παρακάτω

5 λεπτά πριν, washcloud είπε

αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες από τότε που έκανες αίτηση για Πρωτέργεια, και αν ξεπερνάς τις 1.200 κιλοβατώρες σε κάθε 4μηνο, κάνε αίτημα υπαναχώρησης

αλλά διάβασε και την προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα ψηλά ,

42 λεπτά πριν, fmob007 είπε

και δες και τη διαδικασία αμφισβήτησης

ωπ , τώρα είδα είναι το zero , θέλει άλλο κείμενο ,

πως είχες κάνει την αίτηση ? ελπίζω τηλεφωνικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

σε ένα άρθρο για τις μονάδες της Προλεμαίδας

το παρακάτω

αλλά διάβασε και την προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα ψηλά ,

και δες και τη διαδικασία αμφισβήτησης

ωπ , τώρα είδα είναι το zero , θέλει άλλο κείμενο ,

πως είχες κάνει την αίτηση ? ελπίζω τηλεφωνικά

Η αιτηση εχει γινει τηλεφωνικα.
Τις 1200 δεν νομιζω να τις περναω, πλην των χειμερινων μηνων.

Βγαινει ακρη με τις αμφισβητησεις; Τι προσδοκιες να εχω δηλαδη;

Οσο για την πρωτη κατοικια, θα παω να το κοιταξω..

Επεξ/σία από fmob007

@fmob007 : ΚΑΝΕ αυτά που σου υπέδειξε ο korakios : διάβασμα (καλό), μελέτη, και ό,τι δεν καταλαβαίνεις, ρωτάς. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Αυτά που σου υπέδειξε να διαβάσεις ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ είναι το Α και το Ω της φάσης.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...