Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, jk21 είπε

Αυτο που μου ειπε για να δικαιολογησει τη διαφορα στη ρητρα , ειναι οτι στην ουσια αυτοι φερνουν το φυσικο αεριο που χρησιμοποιουν οι εταιριες για να παραξουν ρευμα και ενω σε εκεινες η ρητρα ανεβαινει γιατι συμμετεχει στον υπολογισμο και ο συντελεστης Α και ο συντελεστης Β , αυτοι δεν εχουν το συντελεστη Β για τον πιο πανω λογο

https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2021/09/Παραδείγματα-υπολογισμού-Αναπροσαρμογής-βάσει-άρθρου-10.1.pdf

Για το maxi Ιανουάριο

(1,1371*(ΤΕΑ+ΛΠ)-40)/1000

(1,1371*(227,3+17,823)-40)/1000=~0,24 η προσαύξηση στις διαφημιζόμενες τιμές

1 λεπτό πριν, jk21 είπε

Korakios το screenshot δειχνει τι βλεπω στο συνδεσμο που με ειχες παραπεμψει

αυτό είναι το σωστό

άρα βλέπεις επιδοτήσεις και αν καλύπτουν ανα μήνα (θα κάνεις αναγωγή να δεις πόσο καις ανα μήνα) και θα τις αφαιρέσεις απο το 0,30 που κάνει πλέον το Γ1

εύκολο είναι , γράφω και ξεχωριστά για ΚΟΤ

απλά ξαναλέω οτι απο σήμερα ξεκίνησε ράλι και δεν ξέρω απο εβδομάδα αν το Γ1 (και τα άλλα ρητροπρογράμματα) θα είναι στα 0,30 ή αρκετά παραπάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

43 λεπτά πριν, jk21 είπε

Washcloud  σαφεστατα δεν ειπα οτι καποιος αλλος με αποκαλεσε απολυτο .Απλα ανεφερα οτι ετσι επιλεγω να ειμαι στη ζωη μου (μη απολυτος )

...ναι βρε' αδερφέ, "ούτε εγώ είπα ότι είπες ότι κάποιος σε είπε απόλυτο"...Απλά το βρήκα περιττό ως "δήλωση" (από την στιγμή που "κανείς δεν είπε,,," κλπκλπ). Όλα καλά. Μην πριονίζουμε τα (λεκτικά) πριονίδια όμως : η ουσία είναι (δυστυχώς) κανείς άλλος αυτή τη στιγμή δεν έχει δυνατότητες να προσφέρει κάτι καλύτερο από την ΔΕΗ (και δεν εννοώ απλά τιμές κιλοβατώρας, αλλά "όλο το πακέτο") - και το τονίζω όχι μόνο για να το δεις εσύ, αλλά οποιοσδήποτε άλλος τυχόν μπαίνει τώρα εδώ. Για να το έχει υπ' όψη εννοείται και να κανει την δική του "έρευνα" για να το διαπιστώσει κι όχι να το πάρει έτσι αμάσητο επειδή το είπε κάποιος σ' ένα φόρουμ.

Τι γνωμη εχετε για το πακετο της nrg fixed 4u ? και τι παιζει με τις δωροκαρτες για τα καυσιμα ? 

απο δεη συμφερει πιο πολυ το enter και να βαλεις νυχτερινο εξτρα η το γ1ν οικιακο που βλεπω εχει πιο μικρες χρεωσεις ?

παντως αυτο που δεν εχω καταλαβει για τα σταθερα προγραμματα ειναι αν θα ειναι οικονομικοτερο το ρευμα?
εγω τωρα που εχω ηρων nx 24/7 gold κυμαινομενο και σε σχεση με τα ποσα που δειχνει το εξελ  πληρωνω λιγοτερα.

αλλα και εδω αυτα τα 3 προτεινει.

header brand image
  1. Φόρμα
  2. Αποτελέσματα
  3. Σύγκριση πακέτων

Σύγκριση πακέτων

pdf-image
  ΔΕΗ ΔΕΗ nrg
Ετήσιο Όφελος 687.86€ 676.84€ 648.73€
Ετήσια Χρέωση 754.71€ 765.74€ 793.84€

2 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

Τι γνωμη εχετε για το πακετο της nrg fixed 4u ?

διάβασε την προτεινόμενη ανάρτηση και κατέβασε το excel

2 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

και τι παιζει με τις δωροκαρτες για τα καυσιμα ? 

παίρνεις έκπτωση , βγάζεις και μια allsmart και παίρνεις πόντους

3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

απο δεη συμφερει πιο πολυ το enter και να βαλεις νυχτερινο εξτρα η το γ1ν οικιακο που βλεπω εχει πιο μικρες χρεωσεις ?

το Γ1/ΓΝ1 είναι κυμαινόμενο με ρήτρα άρα και 0,30€/kw , διαβάζεις το 4ο φύλλο του excel

4 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

εγω τωρα που εχω ηρων nx 24/7 gold κυμαινομενο και σε σχεση με τα ποσα που δειχνει το εξελ  πληρωνω λιγοτερα.

ανέβασε λογαριασμό να δούμε πόσο τελική έχει , μέσα σε spoiler χωρίς προσωπικά στοιχεία και πρόσφατο τελευταίου μήνα κατα προτίμηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, korakios είπε

διάβασε την προτεινόμενη ανάρτηση και κατέβασε το excel

το εχω κατεβασει 

παίρνεις έκπτωση , βγάζεις και μια allsmart και παίρνεις πόντους
μαζευεις ποντους δηλαδη με το ρευμα που πληρωνεις και παιρνεις δωροκαρτες ?

το Γ1/ΓΝ1 είναι κυμαινόμενο με ρήτρα άρα και 0,30€/kw , διαβάζεις το 4ο φύλλο του excel

ανέβασε λογαριασμό να δούμε πόσο τελική έχει , μέσα σε spoiler χωρίς προσωπικά στοιχεία και πρόσφατο τελευταίου μήνα κατα προτίμηση

https://ibb.co/LhCz2g7

https://ibb.co/9bRFRSb

γενικα παιζει κατω απο 200 στους εκαθαραστικους.  βεβαια τωρα που θα γινει μετακομιση απο σπιτι 50 τμ θα παω σε 92  (2 ατομα με μωρο) 

Επεξ/σία από dvlsakos

Μόλις τώρα, dvlsakos είπε

μαζευεις ποντους δηλαδη με το ρευμα που πληρωνεις και παιρνεις δωροκαρτες ?

μια φορά παίρνεις δωροκάρτα ,

με τους πόντους (€ ενέργειας που πληρώνεις),  το πιο πρακτικό είναι πλύσιμο (1600 πόντοι) ή αγορά απο allsmart

πως τα κατάφερες και έγραψες την ανάρτηση έτσι , ήθελε τέχνη !

4 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

είναι παλιός με "μόνο" +0,16€/kw προσαύξηση , τώρα είναι ~+0,23

5 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

γενικα παιζει κατω απο 200 στους εκαθαραστικους.  βεβαια τωρα που θα γινει μετακομιση απο σπιτι 50 τμ θα παω σε 92  (2 ατομα με μωρο) 

τότε όταν πας στο νέο σπίτι και δε θα δικαιούσαι επιδότηση μέχρι να φαίνεται σα κύρια κατοικία πας σε σταθερό άμεσα , αν έχει αέριο τότε στο άλλο θέμα (επειδή ένα πρόγραμμα μόνο παίζει έβαλα έξτρα φύλλο στο excel)

26 λεπτά πριν, korakios είπε

μια φορά παίρνεις δωροκάρτα ,

με τους πόντους (€ ενέργειας που πληρώνεις),  το πιο πρακτικό είναι πλύσιμο (1600 πόντοι) ή αγορά απο allsmart

πως τα κατάφερες και έγραψες την ανάρτηση έτσι , ήθελε τέχνη !  🤣

είναι παλιός με "μόνο" +0,16€/kw προσαύξηση , τώρα είναι ~+0,23

τότε όταν πας στο νέο σπίτι και δε θα δικαιούσαι επιδότηση μέχρι να φαίνεται σα κύρια κατοικία πας σε σταθερό άμεσα , αν έχει αέριο τότε στο άλλο θέμα (επειδή ένα πρόγραμμα μόνο παίζει έβαλα έξτρα φύλλο στο excel)

κορακιε ευχαριστω πολυ. θα παω στην Δεη.... 
φυσικο αεριο θα εχει αλλα ειναι κεντρικη θερμανη με αυτονομια φυσικου αεριου , δεν ξερω αν μπορω να επιλεξω δικο μου παροχο και τι παιζει.
καποτε φευγαμε τρεχοντας απο την δεη και τωρα γυρνανε ολοι βλεπω. πως εγινε αυτο.

να ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα μαλλον .
ποτε πρεπει να μιλησω με τον ηρων για να διακοψω την συνδεση και ποτε με την Δεη για να βαλει το ρευμα?

1 ώρα πριν, dvlsakos είπε

ποτε πρεπει να μιλησω με τον ηρων για να διακοψω την συνδεση

δε θα μιλήσεις , θα στείλεις έντυπο καταγγελίας σύμβασης ,όταν δε θα χρειαστείς πλέον ρεύμα , με φωτό καταμέτρησης επισυναπτόμενο , γιατί με τα τηλέφωνα μπορεί να "ξεχαστούν"

1 ώρα πριν, dvlsakos είπε

και ποτε με την Δεη για να βαλει το ρευμα?

ο ΔΕΔΔΗΕ θα σε συνδέσει στο νέο σπίτι , όσο πιο σύντομα κάνεις αίτηση στη ΔΕΗ τόσο καλύτερα μην κάνεις ποδαρικό με κεράκια

Σε άλλα νέα η Volterra τι λέει , έκπτωση συνέπειας την "ξέχασαν"???? φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

3 λεπτά πριν, korakios είπε

Σε άλλα νέα η Volterra τι λέει , έκπτωση συνέπειας την "ξέχασαν"???? φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Πολυ μου εχουν σπασει τα νευρα με τους λογαριασμους εκει.

Ζητησα να μου στειλουν λογαριασμο και μου εστειλαν τον παρακατω σημερα χωρις να μου στειλουν τον προηγουμενο που εχει το ανεξοφλητο υπολοιπο.

1111111111.PNG.dacc2082f3792eded6208c4ba37190cd.PNG

22222.PNG.8ef3ff74f8758a800485eed4e6219657.PNG

Οσο με κρατανε αοριστου και με τις τιμες αυτες δεν με πειραζει αλλα πρεπει καθε μηνα ν'ασχολουμαι γιατι η εφαρμογη ακομη να ερθει στα καλα της.

4 ώρες πριν, korakios είπε

https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2021/09/Παραδείγματα-υπολογισμού-Αναπροσαρμογής-βάσει-άρθρου-10.1.pdf

Για το maxi Ιανουάριο

(1,1371*(ΤΕΑ+ΛΠ)-40)/1000

(1,1371*(227,3+17,823)-40)/1000=~0,24 η προσαύξηση στις διαφημιζόμενες τιμές

αυτό είναι το σωστό

άρα βλέπεις επιδοτήσεις και αν καλύπτουν ανα μήνα (θα κάνεις αναγωγή να δεις πόσο καις ανα μήνα) και θα τις αφαιρέσεις απο το 0,30 που κάνει πλέον το Γ1

εύκολο είναι , γράφω και ξεχωριστά για ΚΟΤ

απλά ξαναλέω οτι απο σήμερα ξεκίνησε ράλι και δεν ξέρω απο εβδομάδα αν το Γ1 (και τα άλλα ρητροπρογράμματα) θα είναι στα 0,30 ή αρκετά παραπάνω

Ευχαριστω και σενα   korakios  και το φιλο  washcloud 

•  

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οσο με κρατανε αοριστου και με τις τιμες αυτες δεν με πειραζει αλλα πρεπει καθε μηνα ν'ασχολουμαι γιατι η εφαρμογη ακομη να ερθει στα καλα της.

δεν το κόβω να το φτιάχνουν πάντως αν πηγαίνει για πούλημα

και είμαι σίγουρος οτι επειδή πλήρωσα 2 μέρες πριν λήξει μέσω του site τους , δε θα φάνηκε

άσε που μου χρωστάνε και ΤΕΜ απο 10ο και 11ο

Πρωταπριλιά σαν ψέμα τελειώνει το 6μηνο , μάλλον θα βάλω και πάγια εντολή να έρθει η εγγύηση και μετά σε τυχών αλλαγή χρέωσης πίσω nrg

2 λεπτά πριν, korakios είπε

και είμαι σίγουρος οτι επειδή πλήρωσα 2 μέρες πριν λήξει μέσω του site τους , δε θα φάνηκε

Πρωταπριλιά σαν ψέμα τελειώνει το 6μηνο , μάλλον θα βάλω και πάγια εντολή να έρθει η εγγύηση και μετά σε τυχών αλλαγή χρέωσης πίσω nrg

Συμφωνω κι εγω οτι δεν παιζει να το φτιαξουν και δεν νομιζω ταυτοχρονα να μας κανουν αλλαγες αν εχουν σκοπο να πουληθουν οπως ειπες.

Θα τ'αφησουν ολα αοριστου μεχρι να δουνε τι θα γινει.Αφου μπαινουν που μπαινουν απο μεσα το να μπουνε και λιγο παραπανω δεν λεει και τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, korakios είπε

ποτε δεν δουλεψε σωστα σε μενα η εφαρμογη, λογαριασμοι ερχονται κανονικα στο email, πληρωνω ηλεκτρονικα απο το site τους και δινω μετρηση καθε μηνα και μεσα απο το site και μεσα απο την εφαρμογη 😁
για την ΤΕΜ λογικα θα σου ερθει διορθωτικος τις επομενες μερες (6 μερες μετα την εκδοση του τελευταιου λογαριασμου μου εστειλαν διορθωτικο με πιστωτικο)

Spoiler

image.png.fe4189aebed3c3d96162a33e5e20df9d.png

image.png.d53472a07396e1c7713a575830644991.png

Επεξ/σία από rohas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Πολυ μου εχουν σπασει τα νευρα με τους λογαριασμους εκει.

Ζητησα να μου στειλουν λογαριασμο και μου εστειλαν τον παρακατω σημερα χωρις να μου στειλουν τον προηγουμενο που εχει το ανεξοφλητο υπολοιπο.

1111111111.PNG.dacc2082f3792eded6208c4ba37190cd.PNG

22222.PNG.8ef3ff74f8758a800485eed4e6219657.PNG

Πιο πρόγραμμα έχεις Volterra ? Είχα κάνει πέρσι εγώ ενα οικιακό με σταθερή τιμή 0.087 τελική και δεν έχουν πειράξει τίποτα . Πιστωσαν και μια έκπτωση 15 ευρώ προχθές. 

Γενικά η εφαρμογή δε πάει καλά αλλά τουλάχιστον δείχνει το οφειλόμενο ποσό για ηλεκτρονική πληρωμή 

Επεξ/σία από kosmasgr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...