Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, ppmarkos είπε

Στην NRG είναι υπολογισμένα τα 19,90 του fixed? 

δεν είναι σταθερό 19,90 , πάει ανάλογα την κατανάλωση και ναι είναι υπολογισμένο , σπάει το 4μηνο σε ανα μήνα και βγαίνει η κυμαινόμενη συνδρομή fixed

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν είναι σταθερό 19,90 , πάει ανάλογα την κατανάλωση και ναι είναι υπολογισμένο , σπάει το 4μηνο σε ανα μήνα και βγαίνει η κυμαινόμενη συνδρομή fixed

Ναι κομπλέ. Στη σελίδα η NRG το δίνει με χρέωση 0,148 και στο excel 0,185 μου ξεφεύγει κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ppmarkos @Giannis_Io @korakios @washcloud Μίλησα σήμερα με την nrg για το fixed for you. Το 0,148 προκύπτει μετά απο την έκπτωση συνέπειαςΈτσι όπως το έχουν γραμμένο το site δεν είναι ξεκάθαρο ότι το 0,148 προκύπτει μετά απο την έκπτωση συνέπειας, συν ότι δεν έχουν pdf με αναλυτικό τιμοκατάλογο όπως άλλοι πάροχοι, λίγο shady το πραμα γενικά. Μου είπαν ότι έχει αναλυτικό τιμοκατάλογο στο συμβόλαιο το οποίο θα δω όταν κάνω αίτηση, πριν το υπογράψω.

Αν υπολογίσουμε το fixed 4u όμως με την τιμή της συνέπειας, φαίνεται να υπάρχει κάμποσο όφελος σε σχέση με το online:

image.png.7704cb8eaed49f11e034cf3951efb1d6.png

Επεξ/σία από faultyBrain
  • Like 1

1 λεπτό πριν, ppmarkos είπε

Ναι κομπλέ. Στη σελίδα η NRG το δίνει με χρέωση 0,148 και στο excel 0,185 μου ξεφεύγει κάτι;

ναι , άσε το δρομέα στο Β1 ή στο C1 κελί και δες το σχόλιο που θα βγει

1 λεπτό πριν, faultyBrain είπε

Μίλησα σήμερα με την nrg για το fixed for you. Το 0,148 προκύπτει μετά απο την έκπτωση συνέπειας

Μόλις τώρα, korakios είπε

άσε το δρομέα στο Β1 ή στο C1 κελί και δες το σχόλιο που θα βγει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, faultyBrain είπε

@ppmarkos @Giannis_Io @korakios @washcloud Μίλησα σήμερα με την nrg για το fixed for you. Το 0,148 προκύπτει μετά απο την έκπτωση συνέπειαςΈτσι όπως το έχουν γραμμένο το site δεν είναι ξεκάθαρο ότι το 0,148 προκύπτει μετά απο την έκπτωση συνέπειας, συν ότι δεν έχουν pdf με αναλυτικό τιμοκατάλογο όπως άλλοι πάροχοι, λίγο shady το πραμα γενικά. Μου είπαν ότι έχει αναλυτικό τιμοκατάλογο στο συμβόλαιο το οποίο θα δω όταν κάνω αίτηση, πριν το υπογράψω.

Αν υπολογίσουμε το fixed 4u όμως με την τιμή της συνέπειας, φαίνεται να υπάρχει κάμποσο όφελος σε σχέση με το online:

image.png.7704cb8eaed49f11e034cf3951efb1d6.png

Αν είναι έτσι με πάγια εντολή θα παίρνω και την συνέπεια όποτε ναι αξίζει…

Η έκπτωση συνέπειας μπαίνει μόνο στην ημερήσια χρέωση;

3 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , άσε το δρομέα στο Β1 ή στο C1 κελί και δες το σχόλιο που θα βγει

Μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να το δω. 

Επεξ/σία από ppmarkos

1 λεπτό πριν, ppmarkos είπε

Μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να το δω. 

είναι αρχικές τιμές , οι εκπτώσεις υπολογίζονται ήδη κανονικά στα τετράμηνα μετά

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ppmarkos @korakios αρα αφού τα υπολογίζει όλα στο τέλος δεν συμφέρει, συγγνώμη έκανα λάθος my bad.

Επεξ/σία από faultyBrain
  • Like 1

1 λεπτό πριν, faultyBrain είπε

@ppmarkos @korakios αρα αφού τα υπολογίζει όλα στο τελος συγγνώμη έκανα λάθος δεν συμφέρει, my bad.

με την ευκαιρία έκανα διόρθωση και στην προτεινόμενη ανάρτηση μιας και αρκετοί το ρωτάτε

• Like 2

8 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι αρχικές τιμές , οι εκπτώσεις υπολογίζονται ήδη κανονικά στα τετράμηνα μετά

Είναι υπολογισμένη και η συνέπεια στα εντερ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, faultyBrain είπε

@ppmarkos @Giannis_Io @korakios @washcloud Αν υπολογίσουμε το fixed 4u όμως με την τιμή της συνέπειας, φαίνεται να υπάρχει κάμποσο όφελος σε σχέση με το online:

sshot-1.jpg.3cc11a46f845ae17cbaffac7d5c60060.jpg

edit : ήμουν μακρυά απ' τον υπολογιστή, γύρισα, πόσταρα και τώρα είδα ότι ήδη κατάλαβες το λάθος

24 λεπτά πριν, faultyBrain είπε

@ppmarkos @korakios αρα αφού τα υπολογίζει όλα στο τέλος δεν συμφέρει, συγγνώμη έκανα λάθος my bad.

...για την ακρίβεια, είναι αυτό που σου είπα χθες : δεν είναι ότι "δεν συμφέρει" για τα 10€, αλλά για την 24μηνη δέσμευση/μεγαλύτερη ποινή αποχώρησης από ΔΕΗ. Είναι μάλλον η καλύτερη εναλλακτική για προγράμματα της ΔΕΗ, για όσους για κάποιο λόγο δεν μπορούν (/δεν θέλουν - υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί...) να πάνε ΔΕΗ...

(υπ' όψιν , το πάγιο δεν είναι "19,9"- είναι 21,4...)

Επεξ/σία από washcloud

Στις 20/2/2022 στις 10:49 ΠΜ, korakios είπε

ξέχασα να σε ρωτήσω , αυτό απο Ηρών ή απο την EFA ?

Στην ΕΦΑ έπειτα από αίτημα στην ΡΑΕ αφαίρεσαν ρήτρα αποχώρησης και έβγαλαν τελικό λογαριασμό για περίπου ενάμιση μήνα 48ευρω. Δεν το έχω πληρώσει. Μου στέλνουν μηνύματακια μέσω viber από volton. Τα αγνοω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Decano είπε

Στην ΕΦΑ έπειτα από αίτημα στην ΡΑΕ αφαίρεσαν ρήτρα αποχώρησης και έβγαλαν τελικό λογαριασμό για περίπου ενάμιση μήνα 48ευρω. Δεν το έχω πληρώσει. Μου στέλνουν μηνύματακια μέσω viber από volton. Τα αγνοω.

άρα το προηγούμενο χρέος ήταν απο Ηρών ? (αυτό σε ρώτησα)

και απο πότε ? (ημερομηνία?)

Επεξ/σία από korakios

2 λεπτά πριν, Decano είπε

Από τον 2ο ληξιπρόθεσμο και μετά μπορούν να στείλουν αίτημα διακοπής στον ΔΕΔΔΗΕ (ακόμα και για 48, έχε το υπ' όψη)

2 λεπτά πριν, washcloud είπε

Από τον 2ο ληξιπρόθεσμο και μετά μπορούν να στείλουν αίτημα διακοπής στον ΔΕΔΔΗΕ (ακόμα και για 48, έχε το υπ' όψη)

είναι σε ΚΟΤ , σπάνια κόβουν και πρέπει να είναι μεγάλο ποσό , φυσικά και μπορούν , πάντα είναι ρίσκο. Απλά έγινε διαγραφή παλιού χρέους και ήθελα να μάθω ημερομηνίες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...