Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , ετοιμάζετε μετακομίση και κοιτάω λίγο για αλλαγή παρόχου.

Είμαι στον Ήρων τώρα. Τι θα προτείνατε να κοιτάξω?  Σπίτι με 2 άτομα και 1 μωρό. Κανονικη κατανάλωση χωρίς ρολοι για νυχτερινο ρεύμα.

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

Καλημέρα , ετοιμάζετε μετακομίση και κοιτάω λίγο για αλλαγή παρόχου.

Είμαι στον Ήρων τώρα. Τι θα προτείνατε να κοιτάξω?  Σπίτι με 2 άτομα και 1 μωρό. Κανονικη κατανάλωση χωρίς ρολοι για νυχτερινο ρεύμα.

Κοιταξε 5-6 σελιδες πιο πισω... Επανω εχει  επανω  ενα excel με τα  προγραμματα.. Βαζεις καταναλωσεις και βλεπεις...Παντως φευγεις απο εκει..

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, faultyBrain είπε

Με τα 19,90 πάγιο το έχω υπολογίσει, εγώ καίω στην καλύτερη 550-600kwh τον μήνα και τις ημέρες με κρύα (δηλαδή σχεδόν τους τελευταίους 2 μήνες νον στοπ) 800-1000kwh. Συν ότι δουλεύω από το σπίτι και έχω air condition για main θέρμανση του σπιτιού. Έχει να μπει πετρέλαιο στην πολυκατοικία εδώ και 7-8 χρόνια. Πριν από 2-3 που έκανα ανακαίνιση, ξήλωσα και όλα τα σώματα γιατί είχαν σαπίσει. Άρα να το κάνω? Μου βγαίνει πολύ πιο φθηνό απο το online

Ας υποθέσουμε κατανάλωση μεσο όρο 900kw το μήνα.

Στο online θα έχεις 900*0,17=153. Σε αυτό προσθέτεις το πάγιο που είναι 1 ευρώ οπότε πάμε στα 154.

Στο nrg4u θα έχεις 900*0,148=133,2. Το πάγιο είναι 21,4 οπότε σου βγαίνει 133,2+21,4=154,6 

Δεν σου βγαίνει λοιπόν σε καμία περίπτωση πολύ πιο φτηνό, στα ίδια θα είσαι για αυτές τις καταναλώσεις. Επίσης όπως πολύ σωστά σου είπανε πρέπει να λάβεις υπόψιν σου την διετή δέσμευση της nrg που φυσικά θα συνοδεύεται και με μια τσουχτερή ποινή σε περίπτωση που θες να φύγεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Ας υποθέσουμε κατανάλωση μεσο όρο 900kw το μήνα.

Στο online θα έχεις 900*0,17=153. Σε αυτό προσθέτεις το πάγιο που είναι 1 ευρώ οπότε πάμε στα 154.

Στο nrg4u θα έχεις 900*0,148=133,2. Το πάγιο είναι 21,4 οπότε σου βγαίνει 133,2+21,4=154,6 

Δεν σου βγαίνει λοιπόν σε καμία περίπτωση πολύ πιο φτηνό, στα ίδια θα είσαι για αυτές τις καταναλώσεις. Επίσης όπως πολύ σωστά σου είπανε πρέπει να λάβεις υπόψιν σου την διετή δέσμευση της nrg που φυσικά θα συνοδεύεται και με μια τσουχτερή ποινή σε περίπτωση που θες να φύγεις.

Εβαλες τις ρητρες που εχεις;; Ξανακοιταξε το παλι να δεις...

• Like 1
Δημοσ.

εχω στειλει στο φυσικο αεριο αιτηματα συμφωνα με τις οδηγιες για αμφισβητηση λογαριασμου,εξηγηση της ρυτρας κτλ απο της 27/01 και δεν μου εχουν απαντησει,πως να προχωρησω?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

εχω στειλει στο φυσικο αεριο αιτηματα συμφωνα με τις οδηγιες για αμφισβητηση λογαριασμου,εξηγηση της ρυτρας κτλ απο της 27/01 και δεν μου εχουν απαντησει,πως να προχωρησω?

Δεν θα σου απαντησουν..Τι να σου πουν... Κανε καταγγελια στην ΡΑΕ... Και εκει μην περιμενεις και πολλα να γινουν και  σου απαντησουν..Στο συμβολαιο δεν αναγραφει τους ορους αυτους..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Δεν θα σου απαντησουν..Τι να σου πουν... Κανε καταγγελια στην ΡΑΕ... Και εκει μην περιμενεις και πολλα να γινουν και  σου απαντησουν..Στο συμβολαιο δεν αναγραφει τους ορους αυτους..

για να προχωρησω σε καταγγελια σε ΡΑΕ ποια ειναι η διαδικασια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

Κοιταξε στις πισω  6-7 σελιδες.. 

Οπως σου ειπα και πιο πανω... Στο συμβολαιο σου γραφει καπου για τις ρητρες, ΟΤΣ..

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εβαλες τις ρητρες που εχεις;; Ξανακοιταξε το παλι να δεις...

Ποιες ρήτρες εννοείς; ΟΤΣ δεν υπάρχει σε αυτά τα προγράμματα. Ρυθμιζόμενες χρεώσεις φυσικά και δεν έχω βάλει αφού αυτές είναι ίδιες παντού. Τα ποσά αυτά είναι καθαρά για χρέωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Κοιταξε στις πισω  6-7 σελιδες.. 

Οπως σου ειπα και πιο πανω... Στο συμβολαιο σου γραφει καπου για τις ρητρες, ΟΤΣ..

ναι στο συμβολαιο εχει μια παραγραφο 
10. Αναπροσαρμογή Χρέωσης Προμήθειας - Τροποποίηση της Σύμβασης
10.1 Ο Προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει διακριτή Χρέωση ∆ιακύμανσης της Οριακής Τιμής Συστήματος ...κτλ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostaskontis είπε

ναι στο συμβολαιο εχει μια παραγραφο 
10. Αναπροσαρμογή Χρέωσης Προμήθειας - Τροποποίηση της Σύμβασης
10.1 Ο Προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει διακριτή Χρέωση ∆ιακύμανσης της Οριακής Τιμής Συστήματος ...κτλ 

Ε ειδες... Το γραφει...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostaskontis είπε

αρα να ασχοληθω να κανω καταγγελια στην ΡΑΕ η τσαμπα χρονος?

Συνεχισε το... Απλα μην περιμενεις συντομα  μια απαντηση... Ισως μετα απο  4-5 μηνες.. και αν..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

myrae

16 λεπτά πριν, takoulou είπε

Στο συμβολαιο σου γραφει καπου για τις ρητρες, ΟΤΣ..

το οποίο το έχεις ξανααναφέρει και καμία σχέση δεν έχει σύμφωνα με τον κώδικα που άλλα πράγματα λέει , πολύ συγκεκριμένα

1 λεπτό πριν, kostaskontis είπε

αρα να ασχοληθω να κανω καταγγελια στην ΡΑΕ η τσαμπα χρονος?

το σίγουρο είναι αν δεν ασχοληθείς τότε και σίγουρα δε διεκδικείς κάτι (και επικροτείς την παραπλάνηση που κάνανε)

1 ώρα πριν, dvlsakos είπε

Κανονικη κατανάλωση χωρίς ρολοι για νυχτερινο ρεύμα.

το κανονική έχει νούμερο ?

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...