Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ξέρω τον επόμενο μήνα αν θα έχουμε ρεύμα ή θα είναι τζάμπα , είναι τρελοκομείο η φάση , θα δούμε

Πως ξερουμε αν μας καλυπτει η κυβερνηση σχετικα με την ρητρα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, POUARO είπε

Πως ξερουμε αν μας καλυπτει η κυβερνηση σχετικα με την ρητρα???

αν έχεις σαν κύρια κατοικία το σπίτι που είναι η παροχή σου

3 λεπτά πριν, Timiger είπε

Παιδιά μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία αλλαγής, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την καθοδήγηση!! 

όπως σε όλα τα προγράμματα , ο πάροχος μπορεί να κάνει αλλαγές μετά το πρώτο 6μηνο , επομένως κοιτάς κάθε λογαριασμό για υποσημείωση-ειδοποίηση

και καλό είναι να τσεκάρεις το θέμα μια στο τόσο

• Like 1

Στις 18/2/2022 στις 10:11 ΠΜ, korakios είπε

Στα παρακάτω λινκ είναι excel που περιέχει προγράμματα σταθερής χρέωσης στο πρώτο φύλλο , με ρήτρα στο δεύτερο και επαγγελματικά στο τρίτο και μια σύγκριση απλοϊκή στο τέταρτο.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x0pz1zuXPTSEv7yuj-oqxlfh_cFnMkrJTGb4gNFH3u0/edit#gid=1939256855
Το κατεβάζετε και ανοίγετε αντίγραφο με αντίστοιχο πρόγραμμα ή αν είστε συνδεδεμένοι σε λογαριασμό google μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο drive σας και να το ανοίξετε ως google έγγραφα.

Καλησπέρα σε όλους κοιτάζοντας τα σχόλια των τελευταίων 15 ημέρων περίπου, βλέπω οτι δεν αναφέρεται το nrg fixed 4u που έχει τιμή προσφοράς στο 0,148 και ήθελα να ρωτήσω γιατί. Επίσης στο excel με την σύγκριση τιμών έχει την αρχική τιμή 0,185 παρότι είναι ανανεωμένο στις 16/02/2022, υπάρχει κάποιο θέμα/λαμογιά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Γιατί με βάση το 0,148 συμφέρει πολύ περισσότερο απο το online.

• Like 1

21 λεπτά πριν, faultyBrain είπε

Καλησπέρα σε όλους κοιτάζοντας τα σχόλια των τελευταίων 15 ημέρων περίπου, βλέπω οτι δεν αναφέρεται το nrg fixed 4u που έχει τιμή προσφοράς στο 0,148 και ήθελα να ρωτήσω γιατί. Επίσης στο excel με την σύγκριση τιμών έχει την αρχική τιμή 0,185 παρότι είναι ανανεωμένο στις 16/02/2022, υπάρχει κάποιο θέμα/λαμογιά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Γιατί με βάση το 0,148 συμφέρει πολύ περισσότερο απο το online.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πάγιο 1,5 και επιπλέον μια χρέωση που την ονομάζουν κλιμακούμενη χρέωση συνδρομής και είναι 9,90 μέχρι 250 κιλοβατώρες, 14,90 μέχρι 375 και 19,90 για πάνω από 375 κιλοβατώρες. Βάλτα κάτω να δεις αν σε συμφέρει.

Καλημέρα, 

Κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζετε...στα τ.μ. στις λοιπές χρεώσεις:

1. Στα πεδία ΔΤ & ΔΦ, βάζουν μόνο τους κύριους χώρους, που έχουν την παροχή?
  2. Αν τα τετραγωνικά είναι 99,89 και ο λογαριασμό γράφει 100 είναι σωστό (υπάρχει στρογγυλοποίηση?) 
  3. Στο πεδίο ΤΑΠ, έχουν βάλει σύνολο 116 τμ, στα οποία είναι + 16 τμ που αφορούν υπόγειο πάρκινγκ και αποθήκη που έχουν κοινόχρηστο ρεύμα, είναι  σωστό ή θέλει διόρθωση?

Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων

1 ώρα πριν, faultyBrain είπε

Επίσης στο excel με την σύγκριση τιμών έχει την αρχική τιμή 0,185 παρότι είναι ανανεωμένο στις 16/02/2022, υπάρχει κάποιο θέμα/λαμογιά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

σε κάποια κελιά υπάρχουν σχόλια , πχ στην τιμή κιλοβατώρας γράφω αρχικές τιμές η έκπτωση υπολογίζεται κανονικά στα τετράμηνα . αυτό έγινε κυρίως γιατί σε ΚΟΤ η έκπτωση μπαίνει μετά την αφαίρεση συνέπειας κτλ

1 ώρα πριν, faultyBrain είπε

Γιατί με βάση το 0,148 συμφέρει πολύ περισσότερο απο το online.

κυμαινόμενο πάγιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έστειλε η volterra πιστωτικούς ταμείου ενεργειακής μετάβασης αναδρομικους από 1/9. 

Οπότε μου βγήκε 14 ευρώ να πληρώσω για το μήνα Γενάρη. 

Παραθέτω και λογαριασμούς. 

MTR65395_EINV1599226_1.pdf MTR65395_EINV1648249_1.pdf

MTR65395_EINV1639549_1-1.pdf

Επεξ/σία από Mule206
  • Like 1

Ημουνα στο παλιο elin fixed και μου προτεινουνε ή να παω στο fixed οικιακο με 10 ευρω παγιο και 0,198 Eυρώ ανά κιλοβατώρα ημέρας και νύχτας ή στο next με 1.90 πάγιο και χρέωση 0,0819(<300kWh/μήνα) και 0.0789 (300/κWh/μήνα).Τι να κάνω για καπου 3500 κιλοβατωρες ημερας το χρονο  και 1500 νυχτας;ΔΕΗ δεν μπορω να γυρισω διοτι μου ζητανε πιστοποιητικο ηλεκτρολογου.....ευχαριστω

23 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

ΔΕΗ δεν μπορω να γυρισω διοτι μου ζητανε πιστοποιητικο ηλεκτρολογου

δε στο ζητά η ΔΕΗ , αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ , άρα προχωράς στο άλλο θέμα online/enter/enter+ και για απορία ΥΔΕ πάλι στο άλλο θέμα

ΔΕΗ σταθερά προγράμματα, ΥΔΕ (πιστοποιητικό εγκατάστασης)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Ημουνα στο παλιο elin fixed και μου προτεινουνε ή να παω στο fixed οικιακο με 10 ευρω παγιο και 0,198 Eυρώ ανά κιλοβατώρα ημέρας και νύχτας ή στο next με 1.90 πάγιο και χρέωση 0,0819(<300kWh/μήνα) και 0.0789 (300/κWh/μήνα).Τι να κάνω για καπου 3500 κιλοβατωρες ημερας το χρονο  και 1500 νυχτας;ΔΕΗ δεν μπορω να γυρισω διοτι μου ζητανε πιστοποιητικο ηλεκτρολογου.....ευχαριστω

Σε οποία εταιρεία παροχου  και να πας θα σου ζητηθεί πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου από τον Δεδδηε.. Βγαίνει αυτόματα από το συστημα.. 

Επεξ/σία από takoulou

30 λεπτά πριν, stagkia είπε

κ τιμές ρεύματος 0,06€ κλβωρα,πάγιο 4,5€ κ επίσης οι πρώτοι έξι μήνες άνευ παγίου..

15 λεπτά πριν, stagkia είπε

Ρήτρα αναπροσαρμογής αν έχω καταλάβει και οπωα μου έχουν πει είναι μόνο στο ρεύμα σωστά ;

ναι και σου βγαίνει περίπου της zenith 0,30 με ρήτρες , επομένως διαβάζεις αυτό

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

και για σταθερό κάποιο απο της ΔΕΗ σταθερά προγράμματα (συνέχεια εκεί αν είναι)

καλό είναι να διαβάσεις και την προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα πάνω

33 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι και σου βγαίνει περίπου της zenith 0,30 με ρήτρες , επομένως διαβάζεις αυτό

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

και για σταθερό κάποιο απο της ΔΕΗ σταθερά προγράμματα (συνέχεια εκεί αν είναι)

καλό είναι να διαβάσεις και την προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα πάνω

Επανέρχομαι από το αεριο φίλτατε,

απο Θεσσαλία είμαι..

για να μην διαβάσω και τς 1000 σελιδες όπως του αερίου ποια η γνώμη σου για το ρεύμα ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...