Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, billyst είπε

Σε τελικούς πιστωτικούς λογαριασμούς τι κάνουμε για να μπουν και σε πόσο διάστημα τ λεφτά;

iban ταυτότητα όνομα δικαιούχου μέσω email ή κατάστημα

φυσικά ο τελικός πρέπει να έχει και τυχών έκπτωση συνέπειας αν είναι πιστωτικός ή αν πληρωθεί έγκαιρα να εκδοθεί έκτακτος πιστωτικός

Στις 18/2/2022 στις 2:37 ΜΜ, Decano είπε

βάζω και απόσπασμα μήπως το κυνηγήσει και γλυτώσει και κανένας άλλος 

spacer.png

ξέχασα να σε ρωτήσω , αυτό απο Ηρών ή απο την EFA ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά με τόσες σελιδες δεν βγάζω άκρη. 

Για Γ22 τιμολόγιο σε fixed πρόγραμμα σκέφτομαι της volton unique flat. 

Σε σχέση με την protergeia που είμαι τώρα, συμφέρει πολυ(κατανάλωση περίπου 40000kwh/χρόνο) 

Έχετε κάποια άποψη? 

Φοβάμαι το ενδεχόμενο αναξιοπιστιας της εταιρείας 

2 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει πως υπολογίζετε η ρήτρα οτς στην NRG με ποιον τύπο και ποσό βγαίνει αυτή τη στιγμή; Ευχαριστώ 

Κόστος Προμήθειας (€/kWh) = 1,18 * (MCP + Αποκλίσεις)+ 0,018€/kWh

όρια 42-52 , περίπου

(1,18*229+18-52)/1000= +0,23

σταθερά 0,30 αλλά είναι και οι επιδοτήσεις αν σε καλύπτουν

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

7 λεπτά πριν, teddyf1z είπε

Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά με τόσες σελιδες δεν βγάζω άκρη. 

πάντα διαβάζουμε τις 10 τελευταίες και την προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα πάνω

• Thanks 1

16 ώρες πριν, Georgepaliatsos είπε

Η κιλοβατορες  είναι αυτές από εκκαθαριστικό 

Να κινηθώ  με αμφισβήτηση  που κάνανε  άλλοι  σε παλιά ποστ όπως διαβάζω 

Screenshot_20220219-184702_Gallery.jpg

Θα ήθελα να μου στείλεις την διαδικασία για να κάνω αμφισβητηση και να σε ρωτήσω με 200κιλοβατορες περίπου το μήνα που με συμφέρει να πάω.Και τέλος τι γνώμη έχεις για το φυσικό αέριο σαν εταιρία γιατί είδα ότι δν την έχεις πουθενά σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Τι γνώσης έχεις για το φυσικό αέριο σαν εταιρία??Και σε ποια εταιρία μου προτείνεις να πάω ;;Με βάση οτι καιω 200κιλοβατ περίπου το μηνα.

Τι γνώμη εχεις οχι γνωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Georgepaliatsos είπε

Τι γνώσης έχεις για το φυσικό αέριο σαν εταιρία??Και σε ποια εταιρία μου προτείνεις να πάω ;;Με βάση οτι καιω 200κιλοβατ περίπου το μηνα.

Επανω εχει ενα excel... Βαζεις καταναλωση και βλεπεις...Τωρα νομιζω θα πρεπει να ψαχτεις για ΔΕΗ...Κοιταξε το..Αμφισβητηση  για ποιο λογο;;

Επεξ/σία από takoulou

5 λεπτά πριν, Georgepaliatsos είπε

Θα ήθελα να μου στείλεις την διαδικασία για να κάνω αμφισβητηση και να σε ρωτήσω με 200κιλοβατορες περίπου το μήνα που με συμφέρει να πάω.

όλες οι πληροφορίες είναι στην προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα πάνω , στην οποία θα συμπληρώσω και το λινκ της ΡΑΕ το https://my.rae.gr/

8 λεπτά πριν, Georgepaliatsos είπε

Και τέλος τι γνώμη έχεις για το φυσικό αέριο σαν εταιρία γιατί είδα ότι δν την έχεις πουθενά

εχω το οικιακό αέριο maxi ,στο φύλλο με τα ρητροπρογράμματα

(οι οδηγίες είναι στην ανάρτηση)

9 λεπτά πριν, Georgepaliatsos είπε

Τι γνώμη εχεις οχι γνωση

γνώμη δεν έχω και δεν είναι σωστό να σου πει κάποιος ξερή απάντηση μιας και δεν υπάρχει και φυσικά πρέπει να κατανοεί κάποιος το τι παίζει

έχω στο 4ο φύλλο του excel ένα γενικό συμπέρασμα (μέχρι εκεί) η απόφαση δικιά σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, dazed είπε

Σαφως και δεν ισχυει αυτο που λες. Οποιος φροντισε να αλλαξει πρόγραμμα εγκαίρως (σε fixed) δεν εχει δει φουσκωμενους λογαριασμους μιας και το μεγαλο προβλημα ειναι οι ρητρες.

Εννοείς ότι κέρδισε λίγους μήνες γιατί ακόμα και όσοι τα πρόλαβαν τους έστειλαν αμέσως ειδοποιήσεις για προσαρμογή τιμολογίου. 

Και ξέρω, θα μου πείτε χεστηκαμε για τους "καπιταλιστές", να κόψουν τον λαιμό τους κλπ, αλλά για αυτούς τους μήνες μπαίνουν μέσα και λειτουργούν με ζημιά προσφέροντας ρεύμα στο 1/3 της τιμής που το προμηθεύονται. 

Το λέω απλα για να μην απορείτε πως βαράνε κανόνι οι εταιρίες. Προσωπικά εκτιμώ ότι στο προσεχές μέλλον, θα κλείσουν ή θα εξαγοραστουν αρκετοί παροχοι, και θα μείνουν μόνο 2-3 μεγάλοι παίχτες στον χώρο της ενέργειας.

Επεξ/σία από fragma

12 λεπτά πριν, TSINE είπε

Παιδιά καλησπέρα πρώτος λογαριασμος στο home enter online (ενταντι ) 300 εύρο με αναγραφόμενες κιλοβατώρες για 1μηνα 1444kwh  .

Το συμβόλαιο το έκανα τέλη Δεκέμβρη. Με φωτογραφία από τον μετρητή(που ζήτησαν )  με κιλοβατώρες να φαίνονται από 20 Δεκέμβρη όταν έκανα το συμβόλαιο και μου την ζήτησαν . 

Ο τελευταίος λογαριασμός από προηγούμενο πάροχο συμπεριλαμβανε μέχρι 10 Ιανουαρίου 2022 χρέωση.

Τι μπορώ να κάνω για να δω αν μέτρησαν λάθος η κάτι τέτοιο.

IMG_20220220_131012.jpg

IMG_20220220_130957.jpg

Καλησπερα... Θα δεις τι σε χρεωσαν... Και αν ειναι αυτες οι ενδειξεις που εδωσες εσυ η ο Δεδδηε..

Και απο ποτε εγινε η ενεργοποιηση απο τον Δεδδηε με την καταμετρηση..Θα παρεις τηλεφωνο να μαθεις.. 

1 ώρα πριν, korakios είπε

Κόστος Προμήθειας (€/kWh) = 1,18 * (MCP + Αποκλίσεις)+ 0,018€/kWh

όρια 42-52 , περίπου

(1,18*229+18-52)/1000= +0,23

σταθερά 0,30 αλλά είναι και οι επιδοτήσεις αν σε καλύπτουν

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

πάντα διαβάζουμε τις 10 τελευταίες και την προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα πάνω

Είμαι στην NRG με fixed μέχρι 15/3 όπως έχει έρθει η ειδοποίηση. 
Τους τελευταίους 2 μήνες με μηνιαία κατανάλωση κυμαίνομαι περίπου 450-550 ημερήσιο και 200-300 νυχτερινό. Με σώζει το fixed αλλά μέχρι 15/03. Κοτ δεν έχω. 
Ειδοπιηση έχω λάβει 2 μήνες τώρα αλλά είπα να εξαντλήσω το fixed μέσα στον χειμώνα. Τώρα όμως τι; 
Να κάτσω nrg με ρήτρες κ τέτοια ή να μεταβώ σε ένα από τα σταθερά της ΔΕΗ κ να πληρώσω ρήτρα αποχώρησης στην nrg; Εκτός αν αλλάξει πάλι η nrg την κοστολόγηση της ΟΤΣ και φύγω αζημίως. 

3 ώρες πριν, korakios είπε

όλα τα προγράμματα στα επαγγελματικά είναι χωρίς ρήτρες . Η ΤΕΑ μπαίνει μηδέν αν κάποιος θέλει να συγκρίνει το σταθερό πρόγραμμα που ήδη έχει . Κατα τα άλλα δεν επηρεάζει στις τιμές που έβγαλε το excel παρα μόνο "Το Πρόγραμμά σας"

(έκανα edit την προτεινόμενη ανάρτηση , τέρμα ψηλά)

ναι , αν δεχτούν με την κατανάλωση που έχεις 😁

Φυσικά διαβάζεις τους όρους του προγράμματος μήπως άλλαξε κάτι

edit

Να βγάλεις και κάρτα allsmart για shell να παίρνεις τους πόντους μιας και έχεις τεράστια κατανάλωση

Ευχαριστώ!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...