Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μου ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ. 100 ευρώ το ρεύμα και 180 μια ρήτρα αναπροσαρμογής. Έχετε ακούσει κάτι; Σκέφτομαι να πάω στο πρόγραμμα Zero της VolksWagen. Αξίζει;

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Παιδιά, μου ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ. 100 ευρώ το ρεύμα και 180 μια ρήτρα αναπροσαρμογής. Έχετε ακούσει κάτι; Σκέφτομαι να πάω στο πρόγραμμα Zero της VolksWagen. Αξίζει;

θα βγει το subZero ακόμα καλύτερο , περίμενε 😁

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2022 στις 3:22 ΜΜ, korakios είπε

Αν θες κάνε απόρριψη απάντησης τονίζοντας ξανά για τη μη ενημέρωση πριν υπογράψεις και ζητάς (ξανά) απο ΡΑΕ να πάρει θέση

Καλησπέρα έκανα την απόρριψη απάντησης και έλαβα πάλι απάντηση από την volton όπου στην ουσία λένε πάλι τα ίδια, ότι η τιμή τους είναι στάνταρ, δεν αλλάζει και δεν επηρεάζεται από τιποτα και ότι μου έχουν στείλει εκκαθαριστικό με το ρεύμα + το κόστος της πρόωρης αποχώρησης. 

Απάντησα εκ νέου επισημαινοντας το γεγονός της απόκρυψης της οτσ από την πωλήτρια τους, ότι μας ζήτησε εκκαθαριστικό της ΔΕΗ και έκανε αντιπαραβολη κόστους με τις τιμές της βολτον χωρίς να περιλαμβάνει το κόστος της οτσ και όλο αυτό το έκανε με μοναδικό στόχο την παραπλάνηση μας. Επίσης ειπα ότι περίμενα ως ένδειξη καλής θέλησης, έστω να δεχονταν την αζημιως αποχώρηση μου και ότι εφόσον επιμένουν θα προσφύγω στο ΣτΚ, επίσης ζήτησα τα στοιχεία της πωλητριας τους ώστε να κάνω καταγγελία και σε αυτήν. 

Επεξ/σία από minaspit7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ναι αξιζει.

images.jpg.a54712d781712361771733c3a41b9164.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, minaspit7 είπε

Καλησπέρα έκανα την απόρριψη απάντησης και έλαβα πάλι απάντηση από την volton όπου στην ουσία λένε πάλι τα ίδια, ότι η τιμή τους είναι στάνταρ, δεν αλλάζει και δεν επηρεάζεται από τιποτα και ότι μου έχουν στείλει εκκαθαριστικό με το ρεύμα + το κόστος της πρόωρης αποχώρησης. 

περιμένεις να πάρει θέση η ΡΑΕ

2 λεπτά πριν, minaspit7 είπε

εφόσον επιμένουν θα προσφύγω στο ΣτΚ, επίσης ζήτησα τα στοιχεία της πωλητριας τους ώστε να κάνω καταγγελία και σε αυτήν. 

δεν μπορούν να επιβάλλουν τον πάροχο (ο ΣτΚ μπορεί να βγάλει πόρισμα το οποίο χρησιμεύει αν τυχών γίνει συνέχεια μέσω δικαστηρίου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, minaspit7 είπε

Απάντησα εκ νέου επισημαινοντας το γεγονός της απόκρυψης της οτσ από την πωλήτρια τους, ότι μας ζήτησε εκκαθαριστικό της ΔΕΗ και έκανε αντιπαραβολη κόστους με τις τιμές της βολτον χωρίς να περιλαμβάνει το κόστος της οτσ και όλο αυτό το έκανε με μοναδικό στόχο την παραπλάνηση μας. Επίσης ειπα ότι περίμενα ως ένδειξη καλής θέλησης, έστω να δεχονταν την αζημιως αποχώρηση μου και ότι εφόσον επιμένουν θα προσφύγω στο ΣτΚ, επίσης ζήτησα τα στοιχεία της πωλητριας τους ώστε να κάνω καταγγελία και σε αυτήν. 

Δυσκολο να παρει θεση η ΡΑΕ... Γιατι στο συμβολαιο γραφει για ΟΤΣ... 

Δεν θα δωσουν τα στοιχεια της πωλητριας.. Δεν γινεται αυτο...Ετσι γινεται παντου..

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, minaspit7 είπε

Η ΡΑΕ δεν έχει πάρει καμμια θέση, γιατί? 

πάρε ένα τηλ αν μπορείς και ρώτα πότε επεμβαίνει ,

όντως το παίζει τροχονόμος και γλάστρα ενώ είναι στις αρμοδιότητές της

βάβαια ο χρόνος επίλυσης μπορεί να είναι 3-6 μήνες

(όχι οτι ο ΣτΚ κινείται σβέλτα , πχ έκανα κανα 4μηνο)

Δημοσ.

Αν δεν πληρώσω την ρήτρα αποχώρησης(αν πληρώσω το λογαριασμό πλην της ρητρας αποχώρησης) μπορούν να μου κόψουν το ρεύμα ενώ έχω αλλάξει παροχο? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, minaspit7 είπε

Αν δεν πληρώσω την ρήτρα αποχώρησης(αν πληρώσω το λογαριασμό πλην της ρητρας αποχώρησης) μπορούν να μου κόψουν το ρεύμα ενώ έχω αλλάξει παροχο? 

Εννοειται εχει το δικαιωμα ο παροχος σου να ζητησει να κοπει το ρευμα απο τον Δεδδηε..Και για πολυ μικρα ποσα γινεται αυτο 50-80 ευρω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εννοειται εχει το δικαιωμα ο παροχος σου να ζητησει να κοπει το ρευμα απο τον Δεδδηε..

Μα δεν είναι πλέον παροχος μου η βολτον, έχω αλλάξει εδώ και ένα μήνα σε δεη. 

Και επαναλαμβάνω, αν πληρώσω το λογαριασμό πλην της ρητρας πρόωρης αποχώρησης μπορούν να μου κόψουν το ρεύμα? 

Επεξ/σία από minaspit7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, minaspit7 είπε

στο τηλ που θα πάρεις στη ΡΑΕ ρώτα αν παγώνει οποιαδήποτε εντολή διακοπής

Και επαναλαμβάνω, αν πληρώσω το λογαριασμό πλην της ρητρας πρόωρης αποχώρησης μπορούν να μου κόψουν το ρεύμα? 

ναι

Μα δεν είναι πλέον παροχος μου η βολτον, έχω αλλάξει εδώ και ένα μήνα σε δεη. 

δεν έχει σημασία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...