Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, sysyfos είπε

Οταν λες σταθερο και οχι εναντι τι εννοεις?

οτι είναι σπαζοκεφαλιά και τα 2

Νεα σελίδα , όποιος τα πάει καλά με excel ας μου λύσει την απορία

(edit το βρήκα , οκ)

Spoiler

Κανας εξελόφυλλος ?!

Έστω έχω πίνακα με

Πατάτες 3€

Ντομάτες 6€

Κρεμμύδια 2€

φτιάχνω μια επιλογή που διαλέγει κάποιος απο αυτά τα τρία ,

πως παίρνω την τιμή του κόστους ?

Μέχρι στιγμής βρήκα πως να πάρω τον αριθμό σειράς , πχ αν επιλέξει κρεμμύδια επιστρέφει την τιμή "3" , αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να επιστρέφεται το αποτέλεσμα του Β$3 (δεύτερης στήλης πάντα και ο αριθμός γραμμής που μεταβάλλεται ανάλογα την επιλογή )

edit : vlookup είναι η συνάρτηση

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, korakios είπε

H πραγματικα γλυκυτατη και ευγενικη υπαλληλος της ΡΑΕ που επικοινωνησα τηλεφωνικα, μετα απο προσπαθειες ατελειωτες, παρα το οτι δεν ηταν αρμοδια οπως ειπε και ουτε χρειαστηκε λεπτομερειες της καταγγελιας μου, με εξεπληξε λεγοντας πως εφοσον ημουν σε κυμαινομενο(Γ1Ν) δεν χρειαζοταν ειδοποιηση της ΔΕΗ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Specs είπε

H πραγματικα γλυκυτατη και ευγενικη υπαλληλος της ΡΑΕ που επικοινωνησα τηλεφωνικα, μετα απο προσπαθειες ατελειωτες, παρα το οτι δεν ηταν αρμοδια οπως ειπε και ουτε χρειαστηκε λεπτομερειες της καταγγελιας μου, με εξεπληξε λεγοντας πως εφοσον ημουν σε κυμαινομενο(Γ1Ν) δεν χρειαζοταν ειδοποιηση της ΔΕΗ...

η καθαρίστρια θα το σήκωσε ...

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Γενικα παντως καλο θα ηταν να σιγα σιγα να ετοιμαζεσαι για ΔΕΗ, με τετοιο γδυσιμο.

offtopic

Απόκρυψη περιεχομένων

Γενικα σκεφτομαι ποσο πιο βολικο θα ηταν να υπηρχε αντιστοιχα με το excel, μια απλη σελιδα με βαση το excel. Server side σε java πιστευω γινεται, το UI δεν ξερω πως και τι.

Σήμερα υπογράψαμε συμβόλαιο my home online

Επεξ/σία από MrRush
  • Like 1

Παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω χαθεί εδώ μέσα.

Έρχονται τρέλα πόσα στην ΔΕΗ και ειδικά λόγω έναντι από θερμοπομπο που έκαιγε πέρσυ στα χιόνια.

Μιλάμε για μέσο όρο 150€ τον μήνα μου βγαίνει με ρήτρα αναπροσαρμογης 80€ 4μηνο στον προηγούμενο εκκαθαριστικό, δεν έχει έρθει ο τωρινός φοβάμαι τι θα δώ.

Αξίζει να πάω σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ;

Βλεπω ενημέρωση στον λογαριασμό Ιουλίου για την ρήτρα αναπροσαρμογης.

Πρώτη χρέωση της ρήτρας έγινε στον εκκαθαριστικό 29/6-28/10.

12 λεπτά πριν, Specs είπε

H πραγματικα γλυκυτατη και ευγενικη υπαλληλος της ΔΕΗ που επικοινωνησα τηλεφωνικα, μετα απο προσπαθειες ατελειωτες, παρα το οτι δεν ηταν αρμοδια οπως ειπε και ουτε χρειαστηκε λεπτομερειες της καταγγελιας μου, με εξεπληξε λεγοντας πως εφοσον ημουν σε κυμαινομενο (Γ1Ν) δεν χρειαζοταν ειδοποιηση της ΡΑΕ ...

...fixed...

😎

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

...fixed...

😎

Παντα το ελεγα εισαι λακωνικος...μονολεκτικος πλεον!  αν και δεν αποκλειεται να ξυπνησω και να βρω σεντονακι δωρο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Specs είπε

Τα στοιχεία της τα πήρες?

Να τα αποστείλει στο Στκ...δυστυχώς οι αρμόδιες εποπτικές αρχές όχι μόνο δεν υπηρετούν το ρόλο τους,αντιθέτως για να μην έχουν να αντιμετωπίσουν σωρεία υποθέσεων ψεύδονται  εν προκειμένω...η ΔΕΗ δεν είχε υποχρέωση 60 ημερών ενημέρωσης γι αυτό και έσπευσε να στείλει ειδοποιήσεις στους λογαριασμούς των πελατών...επειδή είναι καλόκαρδη. Απλά λόγω πλήθους συνδρομητών και διαφορετικών η.ερομηνιων έκδοσης έκανε κάποια λαθάκια...ε τι να κάνουμε λοιπόν η ραε όπως δείχνει. 

Ακριβώς επειδή ήσουν σε κυμαινόμενο, όπως κι εγώ ήταν επιβεβλημένη η ειδοποίηση λόγω τροποποίησης των όρων της σύμβασης ενέργειας...

Επεξ/σία από messinia3

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Έχω Γ1Ν

...να βάλεις Online μέσα απ' το ebill (προϋποθέτει πάγια εντολή εξόφλησης δίνοντας αριθμό χρεωστικής/πιστωτικής & μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό - όλα αυτά τα επιλέγεις μέσα από το ebill account). Δίνε εσύ ενδείξεις ρολογιού κάθε μήνα μέσα από το ebill για να μην σου έρχονται κουτουρού έναντι. Μέχρι να ενεργοποιηθεί το Online τσεκάρεις ebill καθημερινά μήπως και έχει,,,,ξετικαριστεί κάποια επιλογή (και γενικά είσαι alert μεχρι τουλάχιστον την έκδοση του 1ου λογαριασμού στο Ονλάιν). Αν δεν τα θες ολ' αυτά, ενεργοποιείς το Enter+ instead (αν έχεις εγγύηση στη ΔΕΗ από παλιά, δεν θα σου ζητηθεί νέα).

Από την ημερομηνία έκδοσης του προηγούμενου εκκαθαριστικού, υπολογίζεις 60 μέρες και κοιτάς από ποιόν μήνα/μέρα άρχισε να εφαρμόζεται και συγκρίνεις. Αν εφαρμόστηκε πριν από το 60ήμερο, τσεκάρεις υπογραφή μέλους korakios και κάνεις διαδικασία αμφισβήτησης (για τις μέρες που κακώς χρεώθηκες αναπροσαρμογή) αρχικά μέσω ΔΕΗ.

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τα στοιχεία της τα πήρες?

Ναι τα πηρα ,το εννοω ηταν πολυ θετικη και μου ειπε πως απλα πρεπει να περιμενω(εχω ζητησει παρεμβαση ΡΑΕ, στο myrae αιτημα μου και η ΔΕΗ επαναλαμβανεται,χωρις να αποδεχεται το δικαιο μου)λογω φορτου εργασιας και μονο μεσω πλατφορμας τους επιτρεπουν να παρεμβαινουν.

56 λεπτά πριν, korakios είπε

σωστά τότε , πλήρωσες "μόνο" 88€ στον εκκαθαριστικό που για το τετράμηνο με μέση προσαύξηση (πολύ χοντρικά) για 3442kw είναι +0,20

3442*0,2=690€ (ξαναλέω στο πολύ περίπου)

άρα κάνε έναντι που πλήρωσες μείον έναντι που σου αφαίρεσαν για να δεις τη ρήτρα της περιόδου που σε χρέωσαν , έστω Χ

και μετά κάνε

Χ+ 88,5 (ρήτρα που σε χρέωσαν στον εκκαθαριστικό) και δες αν βγαίνει 690 (περίπου)

αν έχει μεγάλη απόκλιση πες σύνολο ρήτρας απο έναντι και εκκαθαριστικό για επαλήθευση

Δεν βγαινουν τα νουμερα τεσπα. Τα 88,5 που με χρεωσαν ρητρα δεν αφορα τον τελευταιο μηνα χρησης δεν θα επρεπε να με χρεωσουν αφου εχω fixed  ετσι δεν ειναι?

16 minutes ago, washcloud said:

...να βάλεις Online μέσα απ' το ebill (προϋποθέτει πάγια εντολή εξόφλησης δίνοντας αριθμό χρεωστικής/πιστωτικής & μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό - όλα αυτά τα επιλέγεις μέσα από το ebill account). Δίνε εσύ ενδείξεις ρολογιού κάθε μήνα μέσα από το ebill για να μην σου έρχονται κουτουρού έναντι. Μέχρι να ενεργοποιηθεί το Online τσεκάρεις ebill καθημερινά μήπως και έχει,,,,ξετικαριστεί κάποια επιλογή (και γενικά είσαι alert μεχρι τουλάχιστον την έκδοση του 1ου λογαριασμού στο Ονλάιν). Αν δεν τα θες ολ' αυτά, ενεργοποιείς το Enter+ instead (αν έχεις εγγύηση στη ΔΕΗ από παλιά, δεν θα σου ζητηθεί νέα).

Από την ημερομηνία έκδοσης του προηγούμενου εκκαθαριστικού, υπολογίζεις 60 μέρες και κοιτάς από ποιόν μήνα/μέρα άρχισε να εφαρμόζεται και συγκρίνεις. Αν εφαρμόστηκε πριν από το 60ήμερο, τσεκάρεις υπογραφή μέλους korakios και κάνεις διαδικασία αμφισβήτησης (για τις μέρες που κακώς χρεώθηκες αναπροσαρμογή) αρχικά μέσω ΔΕΗ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Πως μπορώ να δω ακριβώς πότε χρεώθηκα την ρήτρα αναπροσαρμογης όταν η πρώτη χρέωση που είδα ήταν σε εκκαθαριστικο και άρα έχω ένα εύρος 4 μηνών;

29/6-28/10 χρεώθηκα 89€ ρήτρα, με πρώτη ενημέρωση στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που εκδόθηκε 1/7 για το διάστημα 1/3-28/6.

Σας ενημερώνουμε ότι από 5.8.2021 η Ρήτρα Αναπροσαρμογής CO2
αντικαθίσταται από την Ρήτρα Αναπροσαρμογής Χρεώσεων
Προμήθειας. Υπενθυμίζεται ότι ο Πελάτης διατηρεί πάντα το
δικαίωμά του για αλλαγή Συμβολαίου. Για περισσότερες
πληροφορίες επισκεφτείτε το www.dei.gr

3 λεπτά πριν, sysyfos είπε

Δεν βγαινουν τα νουμερα τεσπα. Τα 88,5 που με χρεωσαν ρητρα δεν αφορα τον τελευταιο μηνα χρησης δεν θα επρεπε να με χρεωσουν αφου εχω fixed  ετσι δεν ειναι?

σωστά ,

Για Οκτ και Νοε πόση ρήτρα σε χρέωσαν ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...