Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, washcloud είπε

...εντάξει ρε συ, μην τον κοψοχολιάσουμε τον άνθρωπο...:-D

...αν δεν σου δημιουργήσει θέμα ο άλλος πάροχος (μπορεί να σου ζητήσει εξοφλημένο τον τελευταίο λογαριασμό που εκδόθηκε...), καλώς. Δεν έχεις να χάσεις κάτι...

(...αλλά αν είναι ακόμη εν ζωή ο προηγούμενος και δεν είναι πρόβλημα, να ξέρεις ότι θα παίρνει και προσαυξήσεις όσο δεν θα εξοφλείται...)

Μονοι τους μου το πρότειναν αυτό. Το ποσο θα πληρωθεί απλά σίγουρα όχι στα κοντά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...και μιας και τα λέμε : δεν ξέρω τί απέγινε, αλλά θυμάμαι άτομο που είχε κάνει το ίδιο σκηνικό (πήρε την παροχή η γυναίκα του) και του έστειλαν ΑΥΤΟΥΝΟΥ από τον προηγούμενο πάροχο, SMS ειδοποίησης διακοπής. ΔΕΝ ξέρω τί κανονικά γίνεται σε αυτήν την περίπτωση, αλλά αν,,,καταφέρει να φτάσει το συνεργείο στο σπίτι (παρ' ό,τι θα έχει αλλάξει ο αριθμός παραχής κατά τα τελευταία 2 ψηφία), ένας θεός ξέρει αν θα στο κόψει ή όχι, κι άντε μετά να βγάλεις άκρη (λέμε τώρα για ακραίο σενάριο, αλλά δις ιζ Γκρης ε)

4 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Μονοι τους μου το πρότειναν αυτό. Το ποσο θα πληρωθεί απλά σίγουρα όχι στα κοντά.

....ποιοι εννοείς "στο πρότειναν" και ποιο; Από την NRG να πιστολιάσεις (πρόσκαιρα) ΔΕΗ και να πας σ' αυτούς;

(...ό,τι θέλεις εσύ θα κάνεις, αλλά δες και την περίπτωση ν' απευθυνθείς στην ΔΕΗ για διακανονισμό, ώστε να είσαι legit και να μην φοβάσαι τυχόν αρκουδιές...)

Επεξ/σία από washcloud

57 λεπτά πριν, trisstann είπε

Καλησπέρα σας, δίνει η nrg ένα πρόγραμμα επαγγελματικό για Γ21 με σταθερή τιμή kw (με συνέπεια πληρωμών στα 14μιση λεπτά). Το έχει κανείς? Να μου πει αν εχει τίποτα κρυφό?

Ευχαριστώ

κυμαινόμενο πάγιο , κατέβασε το excel της υπογραφής μου

Οπότε κατά τη γνώμη σου να προχωρήσω στην nrg γιατί στο τελευταίο τιμολόγιο του heron πλήρωσα στο έναντι 0.36 την kw? 

Ευχαριστώ.

Ps. Να υποθέσω ότι υπάρχουν ήδη κάποιοι που είναι εκεί γιατί ακόμα πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό....

11 ώρες πριν, KinigosPsixon είπε

Καλησπέρα , θα ήθελα την βοήθεια σας .

Είμαι στο Φυσικο αέριο. Οι τελευταίοι λογαριασμοί είναι ότι να ναι.

Με συμφέρει να κάνω αίτηση στο Online ? Μπορώ να βάλω και βραδινό ρεύμα ? Γιατί τα βράδια βάζουμε συνήθως πλυντήρια  και στεγνωτήρια .

Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.

Λογαριασμοί εδώ

Γειά σου φίλε μου, 

Ετοιχε να διαβάσω την ανάρτηση σου!! 

Με κλειστά μάτια πας και κάνεις ένα Σταθερό πρόγραμμα enter ή online της ΔΕΗ ειναι με μεγάλη διαφορά τα φθηνότερα πρόγραμμα στην Ελλάδα και οι μόνοι με καταρτισμενη εξυπηρέτηση πελατών. 

Όλοι οι άλλοι έχουν Ρήτρα Αναπροσαρμογης ή Σταθερά πρόγραμμα με ακριβότερη kwh και με έξτρα πάγια των μηνιαίων παγίων!!! 

Γύρισα ΔΕΗ και ηρέμησα!! Πριν μου είχαν ρουφήξει το αίμα!!! Πριν η Τιμή κιλοβατορας με φπα και χρεώσεις ΔΕΔΔΗΕ έβγαινε συνολικά 0,35/kwh. 

Τώρα με το online μου βγαίνει 0,21/kwh με όλα τα παραπάνω μέσα. 

Νυχτερινο έχω, από τις 500kwh του μήνα οι 180 είναι νυχτερινές κάνε τις πράξεις να δεις αν αξίζει...

• Like 1
  • Thanks 1

9 ώρες πριν, trisstann είπε

Οπότε κατά τη γνώμη σου να προχωρήσω στην nrg

κυμαινομενο πάγιο = ανάλογα την κατανάλωσή σου , δηλαδή χωρίς να κάνεις πράξεις δεν υπάρχει συμπέρασμα

9 ώρες πριν, trisstann είπε

γιατί στο τελευταίο τιμολόγιο του heron πλήρωσα στο έναντι 0.36 την kw? 

ρήτρα αναπροσαρμογής δια κατανάλωση

αν βγήκε 0,36 υπάρχει πρόβλημα , ανέβασε λογαριασμό

8 ώρες πριν, Rocobloco είπε

Με κλειστά μάτια πας και κάνεις ένα Σταθερό πρόγραμμα enter ή online της ΔΕΗ ειναι με μεγάλη διαφορά τα φθηνότερα πρόγραμμα στην Ελλάδα

ανάλογα την κατανάλωση και επιδότηση , μπορεί να βγει και πιο ακριβό

και οι μόνοι με καταρτισμενη εξυπηρέτηση πελατών. 

σιιιιιιιγουρα ,

περι ΔΕΗ στο άλλο θέμα online/enter, πόσταρέ το εκεί 😂

18 ώρες πριν, washcloud είπε

...να γκουγκλάρεις τα ωράρια πάντως - αλλαζουν με την εποχή. Πχ μέχρι ΚΑΙ Απρίλη έχει και μεσημεριανό 2ωρο. Και ναι να κάνεις αίτηση ΑΜΕΣΑ από τη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ γιατί ενδεχόμενα θα καθυστερησουν να σου βάλουν μετρητή (πάνω από 10 εργάσιμες από την μέρα που θα πληρώσεις τα 42, δικαιούσαι αποζημίωση 20€, έχε το κι αυτό υπ' όψη).

Όπως έχουν πάντως τα πράγματα, και σε σταθερό ΔΕΗ να πας, δεν θα δεις ΤΡΕΛΛΕΣ διαφορές (κάτι όμως, θα δεις). Το ίδιο και με το νυχτερινό : δεν έχεις ΠΟΛΥ μεγάλη κατανάλωση, οπότε ναι μεν θα έχεις όφελος, αλλά όχι τρελό.

Δες μήπως εσύ ή άλλος στο σπίτι (που θα πρέπει να πάρει ρεύμα/μισθωτήριο, αν είναι νοίκι) δικαιούται ΚΟΤ. Ρώτα λογιστή.

ΚΟΤ νμζ δύσκολα α το δικαιούμαι . Απο τα 100+ που είμαι ανα μήνα αν πέσει στα 80 με νυχτερνό και ΔΕΗ ευχαριστημένος θα είμαι.

Το νυχτερινο το σκέφτηκα γιατι Πλυντήριο  , στεγνωτήριο και κουζίνα ( που είναι από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές νμζ) δουλεύουν νυχτερινές (νμζ πάλι) κυρίως ώρες (2:00 - 7:00)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Γειά σου φίλε μου, 

Ετοιχε να διαβάσω την ανάρτηση σου!! 

Με κλειστά μάτια πας και κάνεις ένα Σταθερό πρόγραμμα enter ή online της ΔΕΗ ειναι με μεγάλη διαφορά τα φθηνότερα πρόγραμμα στην Ελλάδα και οι μόνοι με καταρτισμενη εξυπηρέτηση πελατών. 

Όλοι οι άλλοι έχουν Ρήτρα Αναπροσαρμογης ή Σταθερά πρόγραμμα με ακριβότερη kwh και με έξτρα πάγια των μηνιαίων παγίων!!! 

Γύρισα ΔΕΗ και ηρέμησα!! Πριν μου είχαν ρουφήξει το αίμα!!! Πριν η Τιμή κιλοβατορας με φπα και χρεώσεις ΔΕΔΔΗΕ έβγαινε συνολικά 0,35/kwh. 

Τώρα με το online μου βγαίνει 0,21/kwh με όλα τα παραπάνω μέσα. 

Νυχτερινο έχω, από τις 500kwh του μήνα οι 180 είναι νυχτερινές κάνε τις πράξεις να δεις αν αξίζει...

Αυτο θα κάνω . Και εμένα κάπου εκεί βγαίνει η Kwh . Είχα κάνει μια αίτηση ακριβώς την μέρα που άλλαζαν οι τιμές (την προηγούμενη) αλαλ δεν είχα δει το email για να την προχωρήσω . Μου ξανα έστειλαν θα την προχωρήσω ωστε να αλλάξει πιο άμεσα. 

Ερώτηση για κάποιον που το εκανε πρόσφατα.Να κάνω αίτηση για ΔΕΗ online η καλυτερα να κλείσω ραντεβου σε κατάστημα?Λεω μηπως αρχισε να προχωρα η δουλεια με το econtract.

1 λεπτό πριν, grigoris_a είπε

Ερώτηση για κάποιον που το εκανε πρόσφατα.Να κάνω αίτηση για ΔΕΗ online η καλυτερα να κλείσω ραντεβου σε κατάστημα?Λεω μηπως αρχισε να προχωρα η δουλεια με το econtract.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα ειμαι στο fixed της

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Τωρα ειμαι στο fixed της efa χωρις ρητρα.Απλα εχω πολλες kw και θελω σταθερο προγραμμα(θερμανση με ρευμα)

Επεξ/σία από grigoris_a

Μόλις τώρα, korakios είπε

καλή φάση, περί ΔΕΗ όμως στο άλλο θέμα online/enter

Ναι για online ειμαι.Η ερωτηση μου ειναι να κανω αιτηση online η σε κατάστημα?Καπου διαβασα εδω οτι υπηρχε μεγαλη καθυστερηση οταν το εκανες μεσω econtract(online αιτηση)

2 λεπτά πριν, grigoris_a είπε

Ναι για online ειμαι.Η ερωτηση μου ειναι να κανω αιτηση online η σε κατάστημα?Καπου διαβασα εδω οτι υπηρχε μεγαλη καθυστερηση οταν το εκανες μεσω econtract(online αιτηση)

πρώτα πίνουμε καφέ και μετά ποστάρουμε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/page/679/#comments

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

250€ έναντι 

350€ εκκαθαριστικος.

600€ ρήτρα σε 2 μήνες !!! 

Έφυγα και μου στείλανε τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό αλλά για 1400 κιλοβατώρες να πληρώνω 600€ είναι απάτη. 

Δεν γίνεται με αξίες ρεύματος 40€ συνολικά και για τους 2 λογαριασμούς να με χρεώνουν αυτά τα ποσα

Πιστεύω πλέον ότι τα ποσά που χρεώνουν είναι παραπάνω από ότι πρέπει. 

Που μπορώ να τους κάνω καταγγελία ;;

ED50B038-7CD3-406C-BF5D-ADEB6957F0D9.png

26C11D70-CB53-4CA9-9542-B7A16228F2AB.png

Επεξ/σία από Twoface

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...