Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sysyfos είπε

Καλησπερα σας, εχω απελπιστει με την nrg την εχω στο πατρικο μου και ενω εχω κανει fixed μου στελνει ακομα χρεωση με ρητρα ο τελευταιος εκκαθαριστικος ειναι  αλλα νταλον δεν βγαζω ακρη.

μάλλον σε πέρασαν στο (edit στο ΝΕΟ) fixed μιας και αυτές είναι οι τιμές , αν και γράφει ακόμα electricity 4u το οποίο μου κάνει εντύπωση

θα καταλάβεις όταν διαβάσεις υποσημείωση που δεν είδες κάτω χαμηλά στους προηγούμενους λογαριασμούς

ενημέρωσέ μας

επίσης μάλλον έχασες το ΚΟΤ , βάλε νυχτερινό αύριο κιόλας

3 ώρες πριν, sysyfos είπε

Ενω εχω δωσει στους προηγουμενος εναντι 655,45€

αν και με έναντι έχω αλλεργία , δες τα ποσά του πεδίου Α των τριών μηνιαίων έναντι

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συγνώμη για την παρεκτροπή. Πιστεύετε με συμφέρει να ενεργοποιήσω νυχτερινό ρεύμα για οκτώ, περίπου, μήνες; Τα τέλη ενεργοποίησης είναι 42 ευρώ. Είμαι στο παλιό myhomeonline, η κατανάλωση μου είναι  περίπου 250 kwh τον μήνα. Ευχαριστώ.

38 λεπτά πριν, icydepths είπε

Συγνώμη για την παρεκτροπή. Πιστεύετε με συμφέρει να ενεργοποιήσω νυχτερινό ρεύμα για οκτώ, περίπου, μήνες; Τα τέλη ενεργοποίησης είναι 42 ευρώ. Είμαι στο παλιό myhomeonline, η κατανάλωση μου είναι  περίπου 250 kwh τον μήνα. Ευχαριστώ.

...και αύριο να σου βάζανε μετρητή (που δεν παίζει), και οι 125kWh να ήταν νυχτερινές (δύσκολο μάλλον), ίσα που θα έκανες απόσβεση, στο 8μηνο, με τέτοια κατανάλωση. Οπότε ασ' το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

μάλλον σε πέρασαν στο (edit στο ΝΕΟ) fixed μιας και αυτές είναι οι τιμές , αν και γράφει ακόμα electricity 4u το οποίο μου κάνει εντύπωση

θα καταλάβεις όταν διαβάσεις υποσημείωση που δεν είδες κάτω χαμηλά στους προηγούμενους λογαριασμούς

ενημέρωσέ μας

επίσης μάλλον έχασες το ΚΟΤ , βάλε νυχτερινό αύριο κιόλας

αν και με έναντι έχω αλλεργία , δες τα ποσά του πεδίου Α των τριών μηνιαίων έναντι

499,71€ συνολο απο τα εναντι και εχω μπει στο νεο fixed για αν αποφυγω της ρητρες.

15 λεπτά πριν, sysyfos είπε

Στον τελευταιο εναντι υπαρχει υποσημειωση οπως λες korakios.

invoice 3.pdf

Επεξ/σία από sysyfos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει συμβεί σε κανέναν να γράφει μόνο νυχτερινό ή μόνο ημερήσιο ...

σα να κόλλησε η εναλλαγή... Το ΤΑΣ ανάβει πάντως στο υπόγειο (έχουμε ένα για όλους)

Επεξ/σία από coyote2

34 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Εχει συμβεί σε κανέναν να γράφει μόνο νυχτερινό ή μόνο ημερήσιο ...

σα να κόλλησε η εναλλαγή... Το ΤΑΣ ανάβει πάντως στο υπόγειο (έχουμε ένα για όλους)

Καλημερα... Ναι μπορει να γινει αυτο... Μπορει να εχει χαλασει ο μετρητης η ο δεκτης..Σε αλλους εναλλασεται το νυχτερινο ρευμα;;

Μόλις τώρα, coyote2 είπε

2 με 8 ......

Ε ναι... Τις ωρες που εχει  το νυχτερινο... Η να δεις τις διπλανες ενδειξεις  σε αλλον μετρητη του  νυχτερινου αν εχουν αλλαξει η αλλαζουν..

ναι αυτό θα κάνω... απλά είδα μικρή κατανάλωση αυτό το μήνα σε ημερήσιο.... και χτες δε μεγάλωσε το βράδυ καθόλου.... έστω και λίγο έπρεπε να αλλάξει 

Το θέμα ειναι ... μας απασχολεί ή ας το βρούνε μόνοι τους?

6 ώρες πριν, sysyfos είπε

499,71€ συνολο απο τα εναντι και εχω μπει στο νεο fixed για αν αποφυγω της ρητρες.

τοτε που ήταν το πρόβλημα, έφαγες ρήτρα μέχρι να ενεργοποιηθεί

επίσης δε συμφέρει το fixed της nrg , έπρεπε να πας στης ΔΕΗ ,αλλά όπως προτιμάς , δεν ξέρω αν μπερδεύτηκες και νόμιζες οτι θα είχες άλλη χρέωση όπως το παλιό (το νέο πρόγραμμα το είχα πριν σε λινκ)

το fixed μετρά απο τη στιγμή που το ενεργοποίησες ,

γενικά έχεις 2399 κιλοβατώρες χωρίς fixed και 843 με fixed και 123 ημέρες

άρα ενεργοποίησαν το fixed πριν 32 ημέρες απο 31/01/2022

αν το έβαλες πιο μπροστά κάνε αμφισβήτηση

Στον τελευταιο εναντι υπαρχει υποσημειωση οπως λες korakios.

νόμιζα οτι είχες το παλιό fixed και έφαγες ρήτρα , αλλά τελικά (δυστυχώς) δεν είχες ενεργοποιημένο το fixed και έφαγες και ρήτρα και μπήκες σε φαρμάκι σταθερό

επίσης ξαναλέω βάλε νυχτερινό

499,71€ συνολο απο τα εναντι

επειδή βλέπω οτι σου ξαναβάλαν την επιδότηση αφαίρεσε απο τα 499,71 την επιδότηση απο τα έναντι αν και πάλι χλωμό να βγαίνει 175,67

ζήτα ανάλυση και να δίνεις γενικότερα τις μετρήσεις , προσωπικά θα μου κόβαν το ρεύμα μιας και δεν πλήρωνα έναντι , προτιμώ με κεριά παρά να κάθομαι να λύνω γρίφους

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/energiaki-kategida-mechri-arches-tou-2023/

Δύσκολα τα πράγματα παιδιά. Η πρόβλεψη που δίνουν οι διεθνείς οικοι αξιολογησης είναι οτι η κρίση ενέργειας θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ολόκληρο το 2022 στα ίδια επίπεδα ΑΝ ΔΕΝ γίνει γίνει πολεμος στην Ουκρανία. Αν γίνει.... θα κλάψουν μανούλες

• Like 1

Με πήραν  τηλέφωνο από ΗΡΩΝ και μου λένε ότι δεν θα μου βάλουν την έκπτωση του τελικού γιατί λέει στου όρους ότι η έκπτωση συνέπειας  αποδίδετε στον επόμενο λογαριασμό και εφόσον δεν υπάρχει επόμενος δεν θα την βάλουν.Επίσης μου είπαν ότι στην πλατφόρμα της ΡΑΕ είναι για συνομιλία μεταξύ του προμηθευτή και του καταναλωτή και ότι δεν μπορεί να απαντήσει η ΡΑΕ.Τώρα σηκώνω τα χέρια ψηλά βαριεμε να ασχοληθώ άλλο οποίος είναι ΗΡΩΝ μακριά είναι κλέφτες.

14 ώρες πριν, washcloud είπε

Ανάλογα την περιοχή σου/την διαθεσιμότητα νεών (ψηφιακών) μετρητών, και την,,,τύχη σου. Πρόσφατα οι υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ έγιναν "εγγυημένες", το οποίο σημαίνει ότι αν μετά την μέρα που πλήρωσες (ή έστω που είδαν την πληρωμή στο σύστημά τους, πες δηλαδή 1-2 μέρες αργότερα) και μέσα σε 10 εργάσιμες δεν σου βάλαν' μετρητή, σου οφείλουν ένα 20άρι. Έχε το υπ' όψιν (δεν είναι σωτηρία, χρύσωμα χαπιού είναι rather, λλά έχε το...) να τους το ζητήσεις μέσω μέιλ.

Υπαρχει καποιο link για το θεμα αυτο γιατι πραγματικα πολλα παιδια εδω μεσα ταλαιπωρουμαστε ασυλληπτα!!!!

Πληρωμη εδω και  2 μηνες και  καμια ειδοποιηση ακομη!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...