Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kleomenis76 είπε

Καλησπέρα. Επειδη εχω χασει επεισοδια, μπορειτε να μου πειτε γιατι υπαρχει Αναπροσαρμογή σε fixed προγραμμα;

nrg.png

Καλημέρα... Έχουν αλλάξει τα δεδομένα εδώ πολυ και καιρό... Που έχουν αυξηθεί οι τιμές... Κάπου υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψες... Για διάβασε και της πισω σελίδες εδώ.. 

• Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Έχουν αλλάξει τα δεδομένα εδώ πολυ και καιρό... Που έχουν αυξηθεί οι τιμές... Κάπου υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψες... Για διάβασε και της πισω σελίδες εδώ.. 

Δηλαδη αλλοι οι τιτλοι, αλλα μεσα ...

Δημοσ.
17 minutes ago, kleomenis76 said:

Καλησπέρα. Επειδη εχω χασει επεισοδια, μπορειτε να μου πειτε γιατι υπαρχει Αναπροσαρμογή σε fixed προγραμμα;

nrg.png

Μήπως στους προηγούμενους λογαριασμούς είχαν γράψει τίποτα με ψιλά γράμματα περι αναπροσαρμογης κλπ;

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kleomenis76 είπε

nrg.png

Ποιο πρόγραμμα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kleomenis76 είπε

nrg.png

Καλά η συνδρομή nrg fixed δεν είναι 4€ ; Σε ποιό πρόγραμμα είσαι;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ex3Lmei είπε

Καλά η συνδρομή nrg fixed δεν είναι 4€ ;

ήταν , κάποιοι δεν πρόλαβαν όμως και πήγε 9,90 (γνωστό θέμα)

και ήταν 4€/μήνα (30 μέρες)

1 ώρα πριν, kleomenis76 είπε

Επειδη εχω χασει επεισοδια, μπορειτε να μου πειτε γιατι υπαρχει Αναπροσαρμογή σε fixed προγραμμα;

έχασες την ειδοποίηση οτι καταργείται με δικαίωμα να φύγεις αζημίως

πλέον έχεις ρήτρες και κρατική επιδότηση

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Ποιο πρόγραμμα;

nrg save 40%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, korakios είπε

έχασες την ειδοποίηση οτι καταργείται με δικαίωμα να φύγεις αζημίως

Καλά αυτό το δικαίωμα να φυγεις αζημίως το λέει ως  "Σας υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σας εκ του άρθρου 21 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας" .

Εγώ πάντως θα κάνω καταγγελία στη ΡΑΕ για παραπλάνηση προφορικής ενημέρωσης καθώς σε μένα, που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν πως το nrg fixed καταργείται στις αρχές 3ου μήνα του έτους!

Επεξ/σία από ex3Lmei
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ex3Lmei είπε

Καλά αυτό το δικαίωμα να φυγεις αζημίως το λέει ως  "Σας υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σας εκ του άρθρου 21 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας" .

Εγώ πάντως θα κάνω καταγγελία στη ΡΑΕ για παραπλάνηση προφορικής ενημέρωσης καθώς σε μένα, που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν πως το nrg fixed καταργείται στις αρχές 3ου μήνα του έτους!

Συνήθως τα γραπτά μενουν... Μόνο αν υπάρχει ηχογράφηση και εάν υπάρχει... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Συνήθως τα γραπτά μενουν... Μόνο αν υπάρχει ηχογράφηση και εάν υπάρχει... 

Η ειρωνία είναι πως στη τελευταία συνομιλία καθώς τους τα έχωσα στην προτελευταία, θέλαν καταγραφή συνομιλίας.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ex3Lmei είπε

ναι και επειδή είμαι άσχετος και δεν ξέρω τι σημαίνει 😛το χρησιμοποίησα σαν ένα απο τα αιτήματα να φύγω αζημίως μέσω ΣτΚ 😁

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Επειδη δε μπορεσε να παρει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕς το δεκεμβρη, σημερα ελαβα τον 6ο συνεχομενο ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμο. Παω λοιπον στο ρολοι να δω τι γραφει να ξερω λιγο τι μου γινεται και ποσο καταναλωνω...

Κανω τα νουμερα και βλεπω οτι σε 6.5 μηνες (απο 3/8 που πηρα εκκαθαριστικο και ειδα τη μετρηση τους) εχω καψει :

2203 KWh ημερας και 976 KWh νυκτας

Στους λογαριασμους που εχουν ερθει αυτο το 6μηνο (εναντι) συνολικα μου εχουν χρεωσει 1735 ημερας και 867 νυκτας. Οποτε "τους χρωσταω" κιολας. Το θεμα μου ειναι αλλο... Σε αυτους τους "ΕΝΑΝΤΙ" , για Σεπτεμβρη/Οκτωβρη/Νοεμβρη μου εβαζαν εικονικη καταναλωση πολυ χαμηλη, πχ 150 KWh μερας και 70 νυκτας, και Δεκεμβρη/Ιανουαριο/Φεβρουαριο με εχουν τσακισει με 500 KWh μερας και 250 νυκτας. Με αυτον τον τροπο, μπορει συνολικα να μου εχουν χρεωσει λιγοτερες KWh απο οσες εχω καψει, αλλα τις εχουν μοιρασει (εικονικα) ετσι που εχει μεγαλες καταναλωσεις τους τελευταιους μηνες οπου υπηρχαν και οι γνωστες ρητρες.... Ετσι εγω αδικουμαι στο τι πληρωνω....

Μπορει καπως αυτο να εξισορροπηθει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Επειδη δε μπορεσε να παρει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕς το δεκεμβρη, σημερα ελαβα τον 6ο συνεχομενο ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμο.

να δίνεις μέσω ΔΕΔΔΗΕ τη μέτρηση

3 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Μπορει καπως αυτο να εξισορροπηθει?

ναι στον εκκαθαριστικό

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

ναι στον εκκαθαριστικό

πως θα ξερουν ομως ρεσυ ποια ειναι η πραγματικη καταναλωση καθε μηνα για να το φτιαξουν? απλα ενα τελικο νουμερο δε θα δουν για 8μηνο τοτε?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

πως θα ξερουν ομως ρεσυ ποια ειναι η πραγματικη καταναλωση καθε μηνα για να το φτιαξουν? απλα ενα τελικο νουμερο δε θα δουν για 8μηνο τοτε?

ούτε καν , απλά θα πάει kw που μέτρησαν δια μήνες αναλογικά

να δίνεις ανα δίμηνο μέσω ΔΕΔΔΗΕ

12 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Την γνώμη σας 😝😝😝

έλιωσα 😂

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...