Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω protergia  ΧΩΡΙΣ ΟΤΣ 

Δικαιούμαι πίστωση ταμείου ενεργειακής μεταβασης; 

Ρωτάω γιατί στον λογαριασμό δεν μου εχει κατι τετοιο και σε επικοινωνία με την protergia μου είπαν οτι ειναι για όσους εχουν ΟΤΣ. 

Ισχύει; 

Επεξ/σία από crossbow
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mavrospete είπε

Μαλιστα, με 0.14 + το παγιο το προτεινεις η να κοιταξω αλλου;

όχι αλλά κακώς δεν κατεβάζεις το excel

1 λεπτό πριν, crossbow είπε

0,29-0,30 η τελική στα ρητροπρογράμματα
έχεις επιδότηση

Spoiler

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw (edit Σεπ μέχρι Δεκ)
μέχρι 300kw/μήνα

για 2022:

(τέλος για τα σταθερά)

Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ
για κύρια κατοικία

Φεβ : 0,15€/kw<150kw/μήνα και 0,11€/kw 150kw έως 300kw , 0,17€/kw για ΚΟΤ
για κύρια κατοικία

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι αλλά κακώς δεν κατεβάζεις το excel

Το ανοιξα και απο οτι βλεπω μου δινουν λιγο πιο φθηνη την κιλοβατωρα. περιεργο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mavrospete είπε

0,185 αρχική αλλά 20% έκπτωση ,0,148 ,

ακόμα και αν στο δίνουν 0,14 δε νομίζω να συμφέρει

άλλαξε την αρχική τιμή σε 0,175 να συμβαδίσει με την προσφορά τους αν είναι

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mavrospete είπε

Τι παγιο έχει αυτό;; Δεν έχει κάπου ρήτρα;; Να το δείς καλά.. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

0,185 αρχική αλλά 20% έκπτωση ,0,148 ,

ακόμα και αν στο δίνουν 0,14 δε νομίζω να συμφέρει

άλλαξε την αρχική τιμή σε 0,175 να συμβαδίσει με την προσφορά τους αν είναι

Ισχυει οτι ειπες τους πηρα τηλεφωνο για διευκρινησεις. Η εκπτωση ισχυει σε πληρωμη πριν την ληξη. και το παγιο 1.5 + 9.9 - 19.9

Δημοσ.

Μήνυμα  απο ηρώων στο κινητο μου. Εχουν λέει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς  με ημερήσια χρέωση 0,06 και νυχτερινή 0,04 με έκπτωση συνέπειας 45%  ,   χωρις δέσμευση συμβολαίου κλπ....   Αναρωτιέμαι πόσοι την πατάνε ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου απάντησε σήμερα η Watt&Volt , στο αίτημα που είχα κάνει τέλη Δεκεμβρίου για το υπέρογκο ποσό του λογαριασμού , μη γνωρίζοντας την ρήτρα. 

Δεν μου έκοψε τίποτα στην τελική τιμή... Υπάρχει νόημα να το τραβήξω περαιτέρω ή το πληρώνω και ουτε γάτα ούτε ζημιά;

ΥΓ! Τα πράγματα που μου ανέφεραν είναι θεωρητικά , πάλι δεν μου ανέβασαν κάποιον λογαριασμό να φάινονται αναλυτικά όλες οι πράξεις υπολογισμού της ΟΤΣ.

Επεξ/σία από tomtsir
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Μου απάντησε σήμερα η Watt&Volt , στο αίτημα που είχα κάνει τέλη Δεκεμβρίου για το υπέρογκο ποσό του λογαριασμού

10 εργάσιμες και μετά ΡΑΕ όπου και θα πάρεις την ίδια απάντηση και ζητάς παρέμβαση ΡΑΕ και βάζεις ειδοποίηση σε ένα 6μηνο να δεις τι παίζει

25 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Υπάρχει νόημα να το τραβήξω περαιτέρω ή το πληρώνω και ουτε γάτα ούτε ζημιά;

δικά σου λεφτά και δικαιώματα :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

10 εργάσιμες και μετά ΡΑΕ όπου και θα πάρεις την ίδια απάντηση και ζητάς παρέμβαση ΡΑΕ και βάζεις ειδοποίηση σε ένα 6μηνο να δεις τι παίζει

δικά σου λεφτά και δικαιώματα :)

Μέσω της myRae μου απάντησε ... @korakios Για αυτό αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να τους αντικρούσω με κάτι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Μέσω της myRae μου απάντησε ... @korakios Για αυτό αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να τους αντικρούσω με κάτι...

δε θυμάμαι τι ακριβώς είχες σαν επιχείρημα , αλλά επιμένεις πάνω σε αυτό ζητώντας να πάρει θέση η ΡΑΕ

υπόψιν οτι επειδή σας απαντάνε μέσω ΡΑΕ , μη νομίζετε οτι θα πάρετε θετική απάντηση , απλά είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν ή να μη πετάνε ασυναρτησίες

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Καλησπερα

μας ηρθε λογαριασμος 1545€

εχουμε ΔΕΗ σκετο ,ουτε δεη my home τίποτα.

υπαρχει καποιος αλλο παροχος που να μας ερχεται πιο φθηνα?Η αν μπουμε στο DEH My home enter?

Τί είναι προτιμότερο?

...αντλία θερμότητας; Θερμοσυσσωρευτές; Ένα ρολόι για δυο οικογένειες; Κλιματιστικά προ του 1980; Σπασμένη τζαμαρία; Mining; Κέντρο διερχομένων; 10 παιδιά; Τί απ' ολ' αυτά ευθύνεται για σχεδόν 6 μεγαβατώρες κατανάλωση; Ό,τι κι αν είναι (εκτός από την ιδιωτική ποδοσφαιρική ομάδα :ρ) να το αλλάξεις, γιατί εκεί που έχει πάει το ρεύμα, θα συνεχίσεις να βογγάς οικονομικά...

Δεν είναι τόσο θέμα παρόχου, όσο προγράμματος. Και αν και πλέον ούτε τα σταθερά είναι σωτηρία (ειδικά για τόσο ψηλές καταναλώσεις, καθως ξαναλέω : το ρεύμα έχει γίνει πανάκριβο πια, είναι πχ σαν να έχει πάει το ψωμί 5 Ευρώ η φρατζόλα και συνεχίζεις, όπως παλιότερα, να παίρνεις καμμιά 10αριά κάθε μέρα), το να περάσεις (άμεσα) σε σταθερο της ΔΕΗ (όποιο από τα δυο της), για "damage control". Kατά τ' άλλα κάνε επίσης άμεσα αίτηση για νυχτερινό. 42€ με ΦΠΑ, ενδέχεται να καθυστερήσουν, γι' αυτό αίτηση άμεσα ξαναλέω, και γκούγκλαρε τα ωράρια από τώρα, εκτύπωσε ένα χαρτί και κόλα το σε κουζίνα ή μπάνιο να τα συνηθίσεις απ' έξω και να λειτουργείς όσες περισσότερες ενεργοβόρες συσκευές μπορείς εντός των. Δες επίσης μήπως τυχόν δικαιούσαι ΚΟΤ (μην το αμελείς - πολλοί δικαιούνται και δνε το ξέρουν καν). Σε συνδυασμό με το νυχτερινό (το ένα βοηθάει το άλλο - πχ οι "νυχτερινές" κιλοβατώρες δεν προσμετρούνται στα όρια ΚΟΤ) θα έχεις σημαντικές εκπτώσεις. Έχει όρια ανάλογα την σύνθεση νοικοκυριού, γκούγκλαρέ τα και προσπάθα να μένεις εντός, παρακολουθώντας ρολόι μετά την τρίτη βδομάδα κάθε μήνα και ειδικά όλο τον 3ο μήνα. Ρώτα τον λογιστή σου, μπορεί αν δεν δικαιούσαι ο ίδιος να υπάρχει τρόπος να το δικαιωθεί άλλος απ' το νοικοκυριό (θα χρειαστείς να γίνουν φορολογικά "μαγειρέματα"). Αλλά πάνω απ' όλα, ξεκίνα μείωση στην κατανάλωση, εφ' όσον είναι εφικτό. Να λειτουργούν μόνο οι απαραίτητες συσκευές (ειδικά οι ενεργοβόρες), κομμένες τληρεοράσεις/οθόνες/υπολογιστές ανοιχτά 24/7 χωρίς να παρακολουθεί κανεις κλπ, αλλαγή τυχόν πολύ παλιών ψυγείων/πλυντηρίων (βάλε με ένα 20άρι μετρητή κατανάλωσης μπρίζας να δεις τί καίνε οι τυχόν "ύποπτες" συσκευές).

Οικονομία+σταθερο ΔΕΗ+νυχτερινό+ΚΟΤ είναι ο ιδανικός συνδυασμός - μπορεί έτσι να πέσεις και στα μισά λεφτά.

9 ώρες πριν, atux_null είπε

καλημέρα σας. έχω δει το thread από προχθές και ψάχνω να βρω για να συγκρίνω αν αξίζει το πρόγραμμα που έχω ή αν πρέπει ν' αλλάξω. έχω νυχτερινό ρολόι και χρησιμοποιώ Elpedison στο πρόγραμμα 24 ώρες Νυχτερινό Ν. Στα excel που κατέβασα δεν βρήκα κάπου ν' αναφέρεται το πρόγραμμα αυτό.

Αν ανέβαζες λογαριασμό θα ήταν καλύτερα πάντως.

7 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Εχουμε 400 τετραγωνικα μετρα σπιτι,αμα πάμε σε αλλο πάροχο θα μας ερχεται πιο φθηνα και πόσο; Η είναι καλυτερα να παμε στο ΔΕΗ my home enter?

Γενικά πάντως η καλύτερη εναλλακτική ΠΛΕΟΝ (από το καλοκαίρι) είναι η ΔΕΗ (και τα σταθερά της). Το "πόσο" εξαρτάται από διάφορα, κυρίως τις καταναλώσεις. Πες ένα 20-30% αν θες "ποσοστό", αλλά μην μένεις σε αυτό : κράτα το ζουμί το οποίο είναι ότι όσο κι αν είναι, είναι η φθηνότερη κατάσταση.

7 ώρες πριν, mavrospete είπε

Να υποθέσω ότι δεν είμαι ο μόνος που την πάτησε από την nrg και δεν διάβασε κάτι μικρά γράμματα στον προηγούμενο λογαριασμό για κατάργηση του fixed συμβολαίου και μετατροπή σε συμβόλαιο με ρήτρα αναπροσαρμογής;

...λογικά (αν βάλεις όσους "βρέθηκαν" εκεί, χωρίς καν ποτέ να κοιτάνε λογαριασμούς), παίζει να βγάζετε κοινοβουλευτικό κόμα  

7 ώρες πριν, kwstasth είπε

Καλησπέρα σας,
Παθών με την ΟΤΣ στην protergia. Αν το συμβόλαιο λήγει τον Απρίλιο τι κινήσεις μπορώ να κάνω για να φύγω από αυτούς μπας και γλιτώσουμε τίποτα?

Ανέβασε λογαριασμό. Ρήτρα πρόωρης αποχώρησης, έχεις; Πόσο τρέχει;

5 ώρες πριν, amantas66 είπε

Καλησπέρα , 

ειμαι Elpedison και μου έστειλαν την παρακάτω επιστολή . Το θέμα είναι εγώ έχω πάνω κάτω 800 kWh το τετράμηνο αξίζει να πάω σε σταθερό της ΔΕΗ ;  Και δεν ξέρω επειδή στο διαμέρισμα που νοικιάζω μπήκα το 2021 και θα το δηλώσω φέτος στην φορολογική δήλωση αν δικαιούμαι τις επιδοτήσεις στο ρεύμα .

...η περίπτωσή σου (σχετικά μικρή κατανάλωση) προϋποθέτει να μαντέψεις πώς θα πάνε τα πράγματα με την τιμή χονδρικής και με τις επιδοτήσεις, για να δεις αν σε συμφέρει να παραμείνεις (με δέλεαρ το 200άρι). Αν συνεχίσουν ως έχουν τα πράγματα, σε συμφέρει - αν όμως κάτι αλλάξει θα έχεις εγκλωβιστεί σε ένα συμβόλαιο 24μηνο και θα πρέπει να σκάσεις αρκετά (κοντά στο 200άρι νομίζω) για να φύγεις...Άρα είναι καθαρά πώς αισθάνεσαι εσύ και μόνο ο ίδιος μπορείς ν' αποφασίσεις, καθώς σε σταθερό ΔΕΗ θα πληρώνεις προκαταβολικά περισσότερα (απλά θα είσαι πιο εξασφαλισμένος για όποιες αλλαγές). Εγώ θα λάμαβανα πάντως υπ' όψη πως η Ελπέντισον "δεν είναι εντάξει" (διάφοροι λόγοι - δεν αναλύω) και γενικά δεν θα ήθελα να βρίσκομαι σε αυτήν. Αλλά είπαμε : δεν είμαι εσύ.

5 ώρες πριν, mavrospete είπε

Μαλιστα, με 0.14 + το παγιο το προτεινεις η να κοιταξω αλλου;

Στάνταρ ΔΕΗ. Αλλιώς "διακινδυνεύεις" είτε πχ να ξεχάσεις/να μην μπορείς να πληρώσεις εμπρόθεσμα και να χρεωθείς παραπάνω (χάνοντας έκπτωση συνέπειας) ή ακόμη χειρότερα να ξεπεράσεις κλίμακα χρέωσης παγίου. Άσε που θα έχεις και ποινή πρόωρης αποδέσμευσης στον θεό και 24μηνη δέσμευση.

3 ώρες πριν, petrakiskap είπε

Μήνυμα  απο ηρώων στο κινητο μου. Εχουν λέει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς  με ημερήσια χρέωση 0,06 και νυχτερινή 0,04 με έκπτωση συνέπειας 45%  ,   χωρις δέσμευση συμβολαίου κλπ....   Αναρωτιέμαι πόσοι την πατάνε ...

...αν το γράφουν έτσι ακριβώς, πιθανώς θα νομίζει ο κάθε άσχετος που θα το βλέπει έκπτωση 45% πάνω στο "0,06 και το 0,04" εν τω μεταξύ (κι αν δεν ρωτάει/δεν καταλαβαίνει διευκρινήσεις, ασ' τα να πάνε...). Την μη αναφορά σε αναπροσαρμογή, ας μην την σχολιάσω καν...

2 ώρες πριν, tomtsir είπε

Μου απάντησε σήμερα η Watt&Volt , στο αίτημα που είχα κάνει τέλη Δεκεμβρίου για το υπέρογκο ποσό του λογαριασμού , μη γνωρίζοντας την ρήτρα. 

Δεν μου έκοψε τίποτα στην τελική τιμή... Υπάρχει νόημα να το τραβήξω περαιτέρω ή το πληρώνω και ουτε γάτα ούτε ζημιά;

ΥΓ! Τα πράγματα που μου ανέφεραν είναι θεωρητικά , πάλι δεν μου ανέβασαν κάποιον λογαριασμό να φάινονται αναλυτικά όλες οι πράξεις υπολογισμού της ΟΤΣ.

...μα ΤΩΡΑ ξεκινάει η "πάλη" για 'σένα. Άρα φυσικά και "έχει νόημα". ΆΛλωστε δεν θα πληρώσεις κάτι, λίγο χρόνο μόνο να γράψεις καταγγελία θα σου κξοστίσει. Το αν θα είναι θετική η εξέλιξη για εσένα, δεν πρέπει να το υπολογίζεις ως παράμετρο. Πόσο μάλλον όταν κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι. Κακώς δεν το έχεις "μπλέξει" με το αν θα πληρώσεις τα χρωστούμενα : είναι δεν είναι "νόμιμα", πρέπει να τα πληρώσεις - στην καλύτερη θα έχεις λαμβάνειν (καιρό) μετά...Το ότι θα τα πληρώσεις, επίσης δεν είναι λόγος να σταματήσεις την διεκδίκηση επιστροφής. Το ότι δεν σου απάντησαν αναλυτικά, "υπέρ" σου είναι (αν και μάλλον θα το κάνουν, όταν το τονίσεις στην καταγγελία προς ΡΑΕ), άρα να,,,χαίρεσαι που δεν το 'καναν...

edit : τώρα είδα το νέο σου ποστ, ότι έχεις ήδη κάνει την καταγγελία. Είπαμε : ακόμα καλύτερα που σφυρίζουν αδιάφορα...Και απλά περιμένεις (ζητώντας από την ΡΑΕ να επιληφθεί).

5 ώρες πριν, crossbow είπε

Εχω protergia  ΧΩΡΙΣ ΟΤΣ 

Ρωτάω γιατί στον λογαριασμό δεν μου εχει κατι τετοιο και σε επικοινωνία με την protergia μου είπαν οτι ειναι για όσους εχουν ΟΤΣ. 

Ισχύει; 

Μέχρι και Δεκέμβρη τα χωρίς "ΟΤΣ", επιδοτούνταν με μόλις 0,02€ επί της κιλοβατώρας (τρίχες δλδ).

Ε αυτές οι τρίχες έστω, κουρεύτηκαν ήδη από Γενάρη.

Ισχύει λοπόν.

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και πάλι παιδιά.  επανέρχομαι γιατί είχα κι εγώ απάντηση του Ήρων μέσω ΡΑΕ σήμερα.Η απάντηση τους ήταν η εξής:

"Καλησπέρα σας,

σε συνέχεια του αιτήματος του κυρίου Μ****** στην πλατφόρμα σας, πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς κάποιο αποτέλεσμα προκειμένου να διευκρινιστεί το αίτημα του.

Καθώς αυτό δεν κατέστη εφικτό απαντούμε βάσει προηγούμενων επικοινωνιών με την Εταιρεία μας σε μια απόπειρα να ανταποκριθούμε επακριβώς στα αιτήματα.

Αναφορικά με τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στο άρθρο  7.5 των Γενικών Όρων της Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχει υπογράψει με την Εταιρεία μας προβλέπεται ότι ο Προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει την πίστωση ή τη χρέωση της Ρήτρας Αναπροσαρμογής/Αναπροσαρμογής Εκκαθάρισης Αγοράς στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του Λογαριασμού στις περιπτώσεις ακραίων μεταβολών της χονδρεμπορικής τιμής αγοράς της Ηλεκτρικής Ενέργειας,  ήτοι όταν η τιμή αυτή είναι κάτω από 0,04 €/kWh (Κάτω όριο LI) ή όταν η τιμή αυτή είναι πάνω από  0,05 €/kWh (Άνω όριο Lu). Όταν η τιμή αυτή παραμένει εντός των ως άνω αναφερόμενων ορίων, τότε δεν εφαρμόζεται καμία επιπλέον πίστωση ή χρέωση στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του Λογαριασμού σας. Σε κάθε περίπτωση είναι εφικτό  να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας https://www.heron.gr/faq/ όπου περιγράφονται αναλυτικά η Ρήτρα Αναπροσαρμογής/Αναπροσαρμογή Εκκαθάρισης Αγοράς καθώς και ο τρόπος υπολογισμού αυτής. 

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι η  αύξηση της τιμής της μεγαβατώρας δεν αποτελεί ελληνικό αλλά πανευρωπαϊκό φαινόμενο  η πολιτεία ήδη έχει προβλέψει την επιδότηση μέρους των αυξήσεων μέσω του  Ταμείου Εν. Μετάβασης , με τη μορφή συμψηφισμού – πίστωσης στους Λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας κατά το χρονικό διάστημα των μηνών Σεπτεμβρίου έως και Δεκεμβρίου 2021 .

Επισημαίνουμε ότι η Ρήτρα Αναπροσαρμογής / Αναπροσαρμογή Εκκαθάρισης Αγοράς εφαρμόζεται από όλους  τους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειες με την ίδια ή με διαφορετική ονομασία, σύμφωνα με τις «Κατευθυντήριες Οδηγίες για την διαφάνεια και την επαληθευσιμότητα των χρεώσεων στο ανταγωνιστικό σκέλος των τιμολογίων Χαμηλής Τάσης» της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Αριθμός Απόφασης ΡΑΕ 409/2020, ΦΕΚ Β΄1364/14-04-2020).

Όσον αφορά την ανανέωση του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε στους ίδιους όρους με αυτούς της αρχικής σύμβασης δηλαδή:

Χρέωση Προμήθειας ημέρας 0,06590€/ kWh
Χρέωση Προμήθειας νύχτας 0,06590€/ kWh
Πάγιο 2,25€/ μήνα (30 ημερολογιακές ημέρες) κατά τον πρώτο χρόνο, 4,5 €/ μήνα μετά το πέρας των πρώτων 12 μηνών.
Διάρκεια Σύμβασης 2 έτη.

Η ανανέωση πραγματοποιείται τηλεφωνικά και δεν απαιτείται η υπογραφή Σύμβασης.

Το πρόγραμμα μετά την ανανέωση έχει διάρκεια έως και 23/10/2023.

Η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης υπολογίζεται ως εξής : πάγιο/ μήνα * εναπομείναντες μήνες + αναλογικότητα ημερών.

Επισυνάπτεται η αρχική Σύμβαση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας του κυρίου Μ******* όπως εστάλη και στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία, παραμένουμε στη διάθεση σας."

Οπότε αν κατάλαβα καλά κάναμε μια τρύπα στο νερό.. ούτε καν το να αποχωρίσω χωρίς ποινή δε μου δώσανε !Οπότε δεν έχω κάτι άλλο να περιμένω δηλαδή τώρα μάλλον, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ,ή σπάω το συμβόλαιο για να προλάβω το σταθερό της ΔΕΗ και πληρώνω την ποινή ή κάθομαι και συνεχίζω να παίζω χρηματιστήριο μαζί τους!

Επεξ/σία από angelo1ao
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

Οπότε αν κατάλαβα καλά κάναμε μια τρύπα στο νερό.. ούτε καν το να αποχωρίσω χωρίς ποινή δε μου δώσανε !

εννοείται , δεν ξέρω αν περίμενες κάποια διαφορετική απάντηση , τώρα που το έψαξα στο είχα αναφέρει κιόλας

κάνεις απόρριψη και ξανα-αναφέρεις οτι καμία ενημέρωση δεν είχες πριν υπογράψεις το συμβόλαιο γιαυτές τις χρεώσεις και φυσικά δε θα επέλεγες ποτέ τέτοιο δυσνόητο πρόγραμμα

και ζητάς απο ΡΑΕ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...