Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, igano80 είπε

Ανακοινωθηκε καινουργια για το Φεβρουαριο, για αυτο ρωταω.

...λες τον Γενάρη να άλλαξαν γνώμη ΥΠΕΡ των,,,"σταθερούχων"; Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και θα "εξαφανίζονται" οι επιδοτήσεις (ακόμη και για τους "ρητροπρογραμματούχους" :ρ), όχι το αντίθετο...

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 ώρες πριν, washcloud είπε

Σταθερό υποθέτω; Με τί τιμές; Όνομα προγράμματος; Πότε ακριβώς υπέγραψες;

Όταν λες "κι απ' ότι βλέπω", εννοείς ότι είχες κάποιου είδους ενημέρωση (ότι μετά το 6μηνο θα στο αλλάξουν); Ή απλά το πιθανολογείς;

Ναι φίλε μου αρχες Σεπτεμβρη υπεγραψα 360 οικιακο (αν θυμαμαι καλα) με 0 παγιο κ 0,099 .....σε λιγο τελειωνει το 6μηνο αλλα μ αυτη την τιμη  υποθετω οτι θα μου το αλλαξουν γτ τα αντιστοιχα προγραμματα τωρα ειναι πολυ υψηλοτερα!! 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μετακομίζω Θεσσαλονίκη και το σπίτι θα έχει φυσικό αέριο. Αξίζει να βάλω συνδυαστικό πρόγραμμα από κάποιον πάροχο ή να κάνω ξεχωριστά; Το σπίτι είναι μικρό και θα μένω μόνος, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.

Αν είμαι off topic, συγγνώμη προκαταβολικά..

Δημοσ.

Παντως βλεπω ακομη οτι το 0,17 του σταθερου χωρις ρητρες, ειναι πολυ μακρυα απο τα χαμηλα κυμαινομενα των παροχων. Και εξηγω

Σε εκκαθαριστικο με 1400kwh, με χρεωση 0,06590 (ΦΑ) εχω καθαρη καταναλωση 91 ευρω

126 ευρω αναπροσαρμογη - πιστωση 108 = 18. Οποτε το τελικο ποσο βγαινει 110 ευρω

Σε αντιστοιχα 1400kwh, με χρεωση 0,17 μονο η καθαρη καταναλωση θα εβγαινε 240 ευρω.

Δλδ και η πιστωση να μην υπηρχε παλι θα εβγαινε φτηνοτερα απο το σταθερο χωρις ρητρες διοτι ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη της κιλοβατωρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Παντως βλεπω ακομη οτι το 0,17 του σταθερου χωρις ρητρες, ειναι πολυ μακρυα απο τα χαμηλα κυμαινομενα των παροχων. Και εξηγω

Σε εκκαθαριστικο με 1400kwh, με χρεωση 0,06590 (ΦΑ) εχω καθαρη καταναλωση 91 ευρω

126 ευρω αναπροσαρμογη - πιστωση 108 = 18. Οποτε το τελικο ποσο βγαινει 110 ευρω

Σε αντιστοιχα 1400kwh, με χρεωση 0,17 μονο η καθαρη καταναλωση θα εβγαινε 240 ευρω.

Δλδ και η πιστωση να μην υπηρχε παλι θα εβγαινε φτηνοτερα απο το σταθερο χωρις ρητρες διοτι ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη της κιλοβατωρας.

108 ευρώ πίστωση σε 126 ευρώ ρήτρα; Κατι δεν λές καλά. Μπορείς να ανεβάσεις τον λογαριασμό με σβησμένα τα προσωπικά στοιχεία;

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, fragma είπε

108 ευρώ πίστωση σε 126 ευρώ ρήτρα; Κατι δεν λές καλά. Μπορείς να ανεβάσεις τον λογαριασμό με σβησμένα τα προσωπικά στοιχεία;

λες να εκαναν λαθος και τζαμπα χαιρομαι🙂

Capture.JPG

Επεξ/σία από tutuyo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, desiro είπε

Ναι φίλε μου αρχες Σεπτεμβρη υπεγραψα 360 οικιακο (αν θυμαμαι καλα) με 0 παγιο κ 0,099 .....σε λιγο τελειωνει το 6μηνο αλλα μ αυτη την τιμη  υποθετω οτι θα μου το αλλαξουν γτ τα αντιστοιχα προγραμματα τωρα ειναι πολυ υψηλοτερα!! 

...γι' αυτό σε ρώτησα, μήπως είχες κάποια ενημέρωση. Έχω κι εγώ οικιακό (με υπογραφή Δεκέμβρη) με λίγο πιο πάνω (αλλά και πάλι φθηνότερο από τα σημερινά), όπως και στους γονείς που έληξε τέλος Γενάρη κι έγινε αορίστου, και είχα "διαβεβαίωση" (τηλ.) από διάφορους υπαλληλους που πήρα από Δεκέμβρη μέχρι τις προάλλες ότι σε κανένα πρόγραμμα (από αυτά που έχω έστω) ΔΕΝ σκοπεύει (...μέχρι στιγμής έστω...) η εταιρία ν' ανεβάσει τιμές.

Παίζει να ισχύει και για εσένα δηλαδή. Θα το δεις φυσικά (κι εγώ) στην πράξη, αλλά γενικά αυτή είναι η "οδηγία" που έχουν να μεταφέρουν : ότι δεν προτίθεται ν' αναεβάσει τιμές σε υπάρχοντα (ή και ληγμένα ) συμβόλαια.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, @ggelos4 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Μετακομίζω Θεσσαλονίκη και το σπίτι θα έχει φυσικό αέριο. Αξίζει να βάλω συνδυαστικό πρόγραμμα από κάποιον πάροχο ή να κάνω ξεχωριστά; Το σπίτι είναι μικρό και θα μένω μόνος, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.

Αν είμαι off topic, συγγνώμη προκαταβολικά..

Σταθερό ΔΕΗ GasControl 0,05 €/kWh αέριο και ΔΕΗ Home Enter 0,018 €/kWh ρεύμα. Αυτήν την περίοδο τα συνδυαστικά ΔΕΝ συμφέρουν, γιατί σου δίνουν έκπτωση στην τιμή "ανταγωνιστικού σκέλους" και σου πασάρουν από το πλάι ρήτρα TTF και ΟΤΣ.

Η Ζενιθ, πχ, δίνει 0,027 €/kWh το αέριο + 0,08-0,10 ρήτρα TTF και 0,054 το ρεύμα +0,22 ρήτρα ΟΤΣ. Η ΔΕΗ δεν τα έχει αυτά. Η διαφημιζόμενη τιμή είναι και αυτήν που πληρώνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Joe22 είπε

Ειναι κανείς στην NRG στo nrg Fixed 4 buissnes 1?

Φαινετε καλό, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πρίν πάω εκέι?

Το αν είναι καλό εξαρτάται σημαντικά από το πόσες kWh καταναλώνεις διότι τα πάγια και οι..συνδρομές μεταβάλλονται….

Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτή η ερώτηση γιατί η ΔΕΗ δεν έχει πρόγραμμα σταθερό για επαγγελματικά (ακόμα τουλάχιστον όπως μας ενημερώσανε). Ανοίγει σχολή χορού η γυναίκα μου και πρέπει να κάνουμε έναρξη τώρα, είναι 185τ.μ. και δεν θα υπάρχουν μεγάλες καταναλώσεις αφού δεν υπάρχουν καθόλου επαγγελματικά μηχανήματα ,το πολύ ένα κλιματιστικό να παίζει 4 ώρες την ήμερα ίσα ίσα για συντήρηση, κανένα λάπτοπ και μερικά φώτα, θεωρητικά μιλάμε για αρκετά χαμηλότερη κατανάλωση και από τα οικιακά!

Έχετε καμία εικόνα τι παίζει με τα επαγγελματικά σε αυτή τη περίπτωση τι συμφέρει? 

Το πρόγραμμα είναι αυτό https://energeia.shop/epixeirisi-reyma/

Επεξ/σία από angelo1ao
Δημοσ.

Εάν κάποιος έχει αλλάξει παροχο και χρωστάει στον προηγούμενο τον τελευταίο λογαριασμό και δεν τον πληρώσει, τι μπορεί να συμβεί;;;;; 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ekechagi είπε

Σταθερό ΔΕΗ GasControl 0,05 €/kWh αέριο και ΔΕΗ Home Enter 0,018 €/kWh ρεύμα. Αυτήν την περίοδο τα συνδυαστικά ΔΕΝ συμφέρουν, γιατί σου δίνουν έκπτωση στην τιμή "ανταγωνιστικού σκέλους" και σου πασάρουν από το πλάι ρήτρα TTF και ΟΤΣ.

Η Ζενιθ, πχ, δίνει 0,027 €/kWh το αέριο + 0,08-0,10 ρήτρα TTF και 0,054 το ρεύμα +0,22 ρήτρα ΟΤΣ. Η ΔΕΗ δεν τα έχει αυτά. Η διαφημιζόμενη τιμή είναι και αυτήν που πληρώνεις.

Ευχαριστώ!

1 ώρα πριν, korakios είπε

ξεχωριστά

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

λες να εκαναν λαθος και τζαμπα χαιρομαι🙂

Capture.JPG

Αν η ρήτρα σου είναι η προσαρμογή, σωστά τα λες.

Εμένα στη Volton για 797 Kwh ήρθε ρήτρα 188,89

Ασχετο-σχετικο, πως εγώ είμαι σίγουρος ότι δε με χρεώνουν παραπάνω στη ρήτρα αναπροσαρμογής;
Υπάρχει κάποιος τρόπος υπολογισμού;

Επεξ/σία από hlias77
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Linaki123 είπε

Εάν κάποιος έχει αλλάξει παροχο και χρωστάει στον προηγούμενο τον τελευταίο λογαριασμό και δεν τον πληρώσει, τι μπορεί να συμβεί;;;;; 

Φίλε είχα κ εγω και διαφωνιες με την w&v οταν εφυγα κ εχω ενα υπολοιπο γυρω στα 56ευρω....προς το παρων δεν εχω ενημερωση κ αν δεν εχω καποιο εξωδικο για δικαστικα λεω προς το παρων να το αφησω ετσι....αλλα ειναι προσωπικη επιλογη,,,,ο καθενας κρινει αναλογα!!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hlias77 είπε

Αν η ρήτρα σου είναι η προσαρμογή, σωστά τα λες.

Εμένα στη Volton για 797 Kwh ήρθε ρήτρα 188,89

Ασχετο-σχετικο, πως εγώ είμαι σίγουρος ότι δε με χρεώνουν παραπάνω στη ρήτρα αναπροσαρμογής;
Υπάρχει κάποιος τρόπος υπολογισμού;

Δεν ξέρω

Μα τι γίνεται στην τύχη τα υπογιζουν;

Στις 800kwh 188€ και στις 1400 126€

Τι αχταρμάς είναι αυτος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...