Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, desiro είπε

Παιδια μια απορια.....οκ αν καποιος εχει το online της ΔΕΗ δεν τον νοιαζει κ τοσο αν θα παρει επιδοτηση απ το κρατος.....αλλα αν καποιος εχει καποιο απ τα ακριβα σταθερα καποιων παροχων δεν θα ειναι ρηγμενος να μην εχει επιδοτηση? Ποιο τσακαλι τα σκεφτεται αυτα?

Γιατί δεν τον νοιάζει ?

0.17 είναι λίγο ?

Εσένα πόσο είναι αυτό το 'ακριβό' σταθερο ?

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί δεν τον νοιάζει ?

0.17 είναι λίγο ?

Εσένα πόσο είναι αυτό το 'ακριβό' σταθερο ?

Συγνωμη επρεπε να γραψω το "παλιο" online...

Εγω ακομα ειμαι τυχερος γτ η volterra με κραταει σε χαμηλα επιπεδα αλλα ληγει το 6μηνο κ απ οτι βλεπω θα με παει 0,22-0,23

Επεξ/σία από desiro
Δημοσ.

Βλέπω στου σπιτιού το λογαριασμό που έχει η γυναίκα κάνει volton promo one "Σημαντική ενημέρωση αλλάζουμε το άρθρο 6 των γενικών όρων βρείτε το στα χρήσιμα έγγραφα κτλ" 

Το παλιό έλεγε:

Spoiler

6.1. Τα Μέρη συµφωνούν ότι οι Χρεώσεις Προµήθειας, προ ΦΠΑ, θα υπολογίζονται βάσει των 
ανταγωνιστικών χρεώσεων του τιμολογίου, στο οποίο έχει ενταχθεί ο Πελάτης και των 
διακυμάνσεων στο άθροισμα (i) της ΟΤΣ, (ii) της μοναδιαίας χρέωσης για το Λογαριασμό 
Ισοσκελισμού Εκκαθάρισης («ΛΠ-2), (iii) της μοναδιαίας χρέωσης για το Λογαριασμό 
Επικουρικών και Λοιπών Υπηρεσιών («ΛΠ-3»), (iv) της μοναδιαίας χρέωσης βάσει 
Μεσοσταθμικού Μεταβλητού Κόστους Θερμικών Συμβατικών Σταθμών («ΜΜΚΘΣΣ»), (v) της 
μοναδιαίας χρέωσης του Μεταβατικού Μηχανισμού Αποζημίωσης Ευελιξίας («ΜΜΑΕ») και (vi) 
της μοναδιαίας χρέωσης του Λογαριασμού Προσαυξήσεων Ισοσκελισμού Εκκαθάρισης («Λ-
ΣΤ/ ΠΧΕΦΕΛ») , των (i) έως και (vi) προσαυξημένων.. 

.. κατά τον εκάστοτε ισχύοντα συντελεστή 
απωλειών δικτύου, ο οποίος καθορίζεται από τον Διαχειριστή Δικτύου Διανομής και 
εγκρίνεται με απόφαση της ΡΑΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 126 παρ. 4 του 
ΚΔΕΣΜΗΕ. 

στο νέο:

... κατά τον συντελεστή προσαύξησης α=1,175.

Επειδή δεν πολύ καταλαβαίνω, έχει ιδεα κάνεις τι ακριβώς παίζει με την αλλαγή που περιέγραψα; 

Θα ψάξω και το υπόλοιπο άρθρο να δω, η γρήγορη ματιά εντόπισε αυτό. 

Παίρνω τηλ στην volton αφού παίρνω την έγκριση στην ηχογράφηση από την γυναίκα να εκπροσώπησω και μιλάω με μια κοπέλα αρκετά  δάσκαλεμενη. 

Αναφέρω λογαριασμό εκδόθηκε τότε, υπάρχει ενημέρωση ότι αλλάξανε οι όροι στο άρθρο 6. Δεν τους αποδεχόμαστε. Η κοπελιά προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μου πει "ε υπογράψατε με ΟΤΣ, ΟΤΣ θα συνεχίσετε να έχετε. Της απαντάω ότι επικαλούμαι το άρθρο 6.4 το οποίο μιλάει για τροποποίηση και είτε αποδέχομαι, είτε δεν κάνω τίποτα συνεπώς αποδέχομαι στις 60 ημέρες, είτε δεν αποδέχομαι και κάνω καταγγελία. - Ε μα δεν άλλαξε τίποτα!! Και τότε τι ενημερώνετε γραπτά για τροποποίηση. Εγω στην κασέτα τα ίδια μέχρι που βαρέθηκε να μιλάει πάνω από την φωνή μου και της εξηγώ ότι εφόσον πρόκειται για συμβόλαιο το ζήτημα είναι νομικό. Ακόμα και ένα "και" να αλλάξει πρόκειται για άλλο συμβόλαιο και δεν το αποδεχόμαστε. Ενημερώστε με για τα βήματα καταγγελίας. Λέει εκεί αίτηση email κτλ.. Θα έχω απάντηση; βεβαίως! Ωραία θα ζητήσω και τις ηχογραφημένες κλήσεις. Βέβαια κανένα πρόβλημα απανταει. 

Έχω δικαίωμα να την κάνω λέτε η κάνω κάπου λάθος στο νομικο κομμάτι της υπόθεσης; 

Τα γράφω εδώ γιατί πιθανότατα οι όροι πρέπει να έχουν αλλάξει σε όλους με volton και ίσως είναι ευκαιρία να φύγουμε χωρίς πεναλτι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

δε γνωρίζω . Αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένα για το τρίμηνο πολύ ευχαρίστως να μάθουμε

Είχα στείλει πριν μήνες για τον τρόπο λειτουργίας του "νέου" myrae και πως γίνεται η διαδικασία , αλλά δεν πήρα απάντηση

1. Ποιος είναι ο χρόνος απόκρισης της ΡΑΕ του αιτήματος/ παραπόνου ή καταγγελίας μου και ποιο το πιθανό αποτέλεσμα;

Επί της κατατεθειμένης καταγγελίας, η ΡΑΕ αποφασίζει εντός προθεσμίας τριών (3) μηνών. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παρατείνεται για τρεις (3) ακόμη μήνες με αιτιολογημένη πράξη της ΡΑΕ, η οποία εκδίδεται πριν λήξει η αρχική προθεσμία, εφόσον η παράταση είναι αναγκαία για τη συγκέντρωση πληροφοριών που απαιτούνται για τη λήψη της σχετικής απόφασης. Περαιτέρω παράταση της προθεσμίας επιτρέπεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του προσώπου που υπέβαλε την καταγγελία.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/2/2022 στις 1:35 ΜΜ, mastoras007 είπε

Ειναι κανείς στην NRG στo nrg Fixed 4 buissnes 1?

Φαινετε καλό, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πρίν πάω εκέι?

Το αν είναι καλό εξαρτάται σημαντικά από το πόσες kWh καταναλώνεις διότι τα πάγια και οι..συνδρομές μεταβάλλονται….

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, franky10 είπε

Επειδή δεν πολύ καταλαβαίνω, έχει ιδεα κάνεις τι ακριβώς παίζει με την αλλαγή που περιέγραψα; 

ναι , αλλάζει ο υπολογισμός ρήτρας (ακρίβυνε)

54 λεπτά πριν, franky10 είπε

Έχω δικαίωμα να την κάνω λέτε η κάνω κάπου λάθος στο νομικο κομμάτι της υπόθεσης; 

την κάνεις

54 λεπτά πριν, franky10 είπε

Τα γράφω εδώ γιατί πιθανότατα οι όροι πρέπει να έχουν αλλάξει σε όλους με volton και ίσως είναι ευκαιρία να φύγουμε χωρίς πεναλτι. 

είναι ευκαιρία , Μόνη ένσταση το πέναλτι , δε θα πληρώσεις , αλλά δυστυχώς αυτό σκέφτονταν πολλοί και έχουν ήδη πληρώσει διπλάσια-τριπλάσια κοκ σε ρήτρες

36 λεπτά πριν, messinia3 είπε
  1. Ποιος είναι ο χρόνος απόκρισης της ΡΑΕ του αιτήματος/ παραπόνου ή καταγγελίας μου και ποιο το πιθανό αποτέλεσμα;

Επί της κατατεθειμένης καταγγελίας, η ΡΑΕ αποφασίζει εντός προθεσμίας τριών (3) μηνών. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παρατείνεται για τρεις (3) ακόμη μήνες με αιτιολογημένη πράξη της ΡΑΕ, η οποία εκδίδεται πριν λήξει η αρχική προθεσμία, εφόσον η παράταση είναι αναγκαία για τη συγκέντρωση πληροφοριών που απαιτούνται για τη λήψη της σχετικής απόφασης. Περαιτέρω παράταση της προθεσμίας επιτρέπεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του προσώπου που υπέβαλε την καταγγελία.

προσλαμβάνεσαι 😁

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, desiro είπε

Εγω ακομα ειμαι τυχερος γτ η volterra με κραταει σε χαμηλα επιπεδα αλλα ληγει το 6μηνο κ απ οτι βλεπω θα με παει 0,22-0,23

Σταθερό υποθέτω; Με τί τιμές; Όνομα προγράμματος; Πότε ακριβώς υπέγραψες;

Όταν λες "κι απ' ότι βλέπω", εννοείς ότι είχες κάποιου είδους ενημέρωση (ότι μετά το 6μηνο θα στο αλλάξουν); Ή απλά το πιθανολογείς;

Δημοσ.

washcloud δεν μπορείς να πεις έγινα πιο ευγενικός 😛, το ποσό που μου αφαιρέθηκε ήταν προφανώς στον εκκαθαριστικό γιατί μου έβαζαν 1500 kwh τον μήνα σύμφωνα με τον προηγούμενο που είχε 4200, πλέον είμαι 300-400 τον μήνα και τρέχω πίσω από την γυναίκα μου να κλείνω τους διακόπτες.

Από εδώ και πέρα τι κάνουμε μιας και πήραν και την αναφορά από το στκ? Ξεκάθαρα πάντως στην ηχογράφηση που μου έστειλαν δεν αναφέρθηκε πουθενά η οτς. Επίσης έχει μείνει ένα υπόλοιπο 298€ ,από την άλλη σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο και να τους πω να διαγράψουν το υπόλοιπο να μου στείλουν βεβαίωση ότι δεν τους χρωστάω εγγράφως και να σταματήσω τις αναφορές σε στκ και ραε

Screenshot_2022-02-09-22-17-52-757_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Lazos_21 είπε

Από εδώ και πέρα τι κάνουμε μιας και πήραν και την αναφορά από το στκ?

απόρριψη απάντησης , επισύναψη ηχογράφησης και απευθύνεσαι στην αρχή (ΡΑΕ) να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες

52 λεπτά πριν, Lazos_21 είπε

από την άλλη σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο και να τους πω να διαγράψουν το υπόλοιπο να μου στείλουν βεβαίωση ότι δεν τους χρωστάω εγγράφως και να σταματήσω τις αναφορές σε στκ και ραε

όχι τηλέφωνα και αν τυχών σε πάρουν πες να σου στείλουν email και κλείστο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lazos_21 είπε

washcloud δεν μπορείς να πεις έγινα πιο ευγενικός 😛

Ωραίος.

(...σχεδόν όσο το Πήλιο...😜)

Η δε Βόλτον, συνεχίζει τον ψωλοχαβά για την ρήτρα. Αναμενόμενο. Τί κι αν η ηχογράφηση λέει άλλα...Συνεχίζεις κι εσύ τον δικό σου χαβά λοιπόν, αφήνοντας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά η ΑΡΓΕ, μπαΡδόν, η ΡΑΕ...

(πάντως αν έχει κατακλυστεί από καταγγελίες, ή που θα φλιπάρουν και θ' αρχίσουν να γειώνουν κόσμο γενικώς κι αδιακρίτως, ή να δικαιώνουν γενικώς κι αδιακρίτως...Αναμένεις στο ίνμποξ σου...)

Δημοσ.

Καλημέρα, μπορώ μήπως να χρησιμοποιήσω την παρακάτω εικόνα όπου φαίνεται μέσα από των κώδικα της σελίδας πως έγινε αλλαγή στο κείμενο της οτσ 31/05/2021, να το επισυνάψω στην ραε και να γράψω ότι δεν ενημερώθηκα και για αυτήν την αλλαγή όποια και να είναι.

οτσ ημερομηνία.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, igano80 είπε

Η επιδοτηση θα ισχυσει και για τα σταθερα προγραμματα π.χ. της ΔΕΗ?

Εχει σταματήσει από Γενάρη.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, washcloud είπε

Ανακοινωθηκε καινουργια για το Φεβρουαριο, για αυτο ρωταω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, igano80 είπε

Ανακοινωθηκε καινουργια για το Φεβρουαριο, για αυτο ρωταω.

55 λεπτά πριν, washcloud είπε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...