Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην αρνείσαι τα εύσημα φίλε μου, είσαι κάτω από όλα τα σχόλια παρέχοντας βοήθεια και αυτό αξίζει ευχαριστιών είτε αναμασάς λύσεις είτε όχι, είναι εξίσου σημαντικό. Παρέθεσα στις ευχαριστίες και τον ekrepali που παρέλειψα και όλους όσους έχουν δώσει την φαιά ουσία τους σε αυτό το νήμα .Εγώ μετά από δυο μέρες διαβάσματος κατάφερα να καλύψω τους δύο τελευταίους μήνες μόνο ,μακάρι να είχα ασχοληθεί και νωρίτερα ειδικά από το καλοκαίρι γιατί θα με είχατε γλιτώσει από πολλά.. ας δω έστω από εδώ και πέρα τι κάνουμε! 

Κατάλαβα ,σα το ποντίκι στην φάκα με πιάσανε και εμένα, θα κοιτάξω ναν φύγω για σταθερό ΔΕΗ τότε έστω και τώρα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε korakios

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, angelo1ao είπε

Είμαι πελάτης στον Ήρων και από  τον Αύγουστο που ήρθε ο πρώτος φουσκωμένος εκκαθαριστικός (500 ευρώ) και έκτοτε αφήνω ένα χρωστούμενο 200 ευρώ γιατί είχα την ελπίδα πως θα μειωνότανε σε κάποιο ερχόμενο έναντι αλλά ίσα ίσα που το αντίθετο έγινε οπότε το αγνοούμε στους λογαριασμούς παρακάτω. Στο ζουμί, παραθέτω τους 3 τελευταίους μηνιαίους λογαριασμούς με αποκορύφωμα τον τελευταίο που μου ήρθε 417 ευρώ.. είμαστε ένα νοικοκυριό 2 ατόμων με τα βασικά ,κάνω καταμέτρηση μόνος μου κάθε μήνα και το μόνο που έχει κάψει παραπάνω είναι ένα 24αρι inverter που είναι η μοναδική πηγή θέρμανσης στο σπίτι και λόγω χιονιά  το τελευταίο δίμηνο καίει πολλές ώρες ,αναγκαστικά γιατί μένουμε και σε μεγάλο υψόμετρο στην αττική σε ψηλοτάβανο Σπιτι με πολλές απώλειες θερμότητας δυστυχώς. Παρόλα αυτά μου φαίνεται σχεδόν αδιανόητο να έχω κάνει κατανάλωση πάνω από 1000 κιλοβατώρες ,όπως αναγράφεται στον τελευταίο λογαριασμό ,μέσα σε ένα μήνα ο οποίος είναι του Δεκεμβρίου και φοβάμαι πως και ο επόμενος του Ιανουαρίου θα έρθει το ίδιο αφού μετά από επικοινωνία μου με τον Ήρων με ενημερώσανε πως ήδη είμαι στις 900 κιλοβατώρες. Για ρευματοκλοπή δε  παίζει γιατί κατέβασα γενικό και τσέκαρα το ρολόι ότι δε γράφει.

p.s. προ 2-3 μηνών μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ήρων μου ανανεώσανε το συμβόλαιό μου γιατί  μου έληξε και με βάλανε και σε ένα πρόγραμμα που λέγεται Ήρων ΈΝΑ που έχει να κάνει κάτι με πρόγραμμα με φωτοβολταικά και θα με πριμοδοτούσανε με τα 100 πρώτα ευρώ και κατι τέτοια τελοσπάντων που εγώ όταν με πήρανε ήμουν στην δουλειά και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ αλλά και δεν το είδα και σε κανέναν λογαριασμό μου κάπου να αναγράφει κάτι αντίστοιχο ,εγώ απλά συναίνεσα στην ανανέωση τηλεφωνικά.

Η ερώτηση προς τους ειδικούς είναι καταρχήν αν σας φαίνονται σωστοί οι λογαριασμοί? και ακόμα και αν πράγματι είναι αυτή η κατανάλωση μου λόγω ερκοντίσιον αυτούς τους κρύους μήνες αν θα ήταν σοφό να κινηθώ προς το πρόγραμμα της ΔΕΗ που λέτε με την σταθερή χρέωση ή είναι αργά ή δεν με συμφέρει εμένα?

Από πότε είσαι στον Ήρωνα;

Εν τω μεταξύ γκούγκλαρα για το πρόγραμμά σου ("ΝΧ 24/7 GOLD") και αυτό που βρήκα, ΑΝ τα λέει σωστά, είσαι χωρίς χρονική δέσμευση παραμονής; Αν όντως ναι, κάτι είναι κι αυτό - φεύγεις χωρίς ποινή. Δεν είδα να αναφέρεται κάτι για "έκπτωση συνέπειας (εξόφλησης λογαριασμών)", άρα δεν έχασες κάτι που α΄φησες ανεξόφλητο ποσό, άλλα έχε το υπ' όψιν (ότι οι διαφημιζόμενες τιμές διαφόρων, συνήθως αντιστοιχούν σε προϋποτιθέμενη σχετική "συνέπεια"). Πχ στην ΔΕΗ, θα έχεις ένα 5% έκπτωση αν εξοφλείς εμπρόθεσμα. Επίσης, χωρίς να είμαι σίγουρος, ενδέχεται να διακινδυνεύεις διακοπή, έχοντας τέτοιο ανεξόφλητο ποσό (κι ας πληρώνεις το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού). Έχε το κι αυτό υπ' όψιν. Άσε που μπορεί ("καλή" ώρα...) να κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου, να σου 'ρθει κάτι μεγάλο, και πάνω σε αυτό ΚΑΙ το προηγούμενο ανεξόφλητο και να γονατίσεις...

Όσο για το a/c παίζει "μια χαρά σωστή" να είναι η κατανάλωση, αν όπως είπες η περιοχή και το σπίτι είναι 1&1 για απώλειες (αν είσαι από πέρσι εκεί με το ίδιο κλιματιστικό, δεν αντίστοιχες καταναλώσεις στους σχετικούς λογαριασμούς)..."Λύση" δυστυχώς δεν υπάρχει, όχι άμεσα έστω, καθώς κι ο χειμώνας καλά ναι μεν κραττεί, αλλά από την άλλη βγαίνει σιγά-σιγά. Για του χρόνου, δες μήπως υπάρχει περίπτωση να το γυρίσεις σε πελετόσομπα πχ (παίρνεις και με ένα 500άρι, πχ Praktiker/Leroy, κα'να 160άρι η εγκατάσταση, κα'να 80άρι ετήσια συντήρηση, 1 τσουβάλι πέλετ τη μέρα περίπου μ.ο. για το χειμώνα σε κρύα περιοχή), κι αν πληροίς τα κριτήρια θα παίρνεις κι επιδότηση (σου ανεβάζω ένα PDF με ΤΚ περιοχών που επιδοτούνται ή όχι. Χρησιμοποίησε την "Εύρεση" για να βρεις τον ΤΚ σου μέσα του γιατί είναι τεράστιο), καθώς όσο καις ρεύμα για θέρμανση (σε "ακατάλληλο" σπίτι) θα ανεβαίνουν ΚΑΙ οι "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις" του λογαριασμού (και μάλιστα κάποιες, πάνε με κλιμακωτή χρέωση, όπως οι ΥΚΩ). 

Οσο μπορείς οικονομία (λάμπες όλες LED, τηλεοράσεις/υπολογιστές να μην παίζουν χωρίς να βλέπει κανείς, μείωση φωτεινότητας οθονών, τσέκαρε κατανάλωση ψυγείου/καταψύκτη/αφυγραντήρα με ωριαία παρακολούθηση ρολογιού ή με μετρητή κατανάλωσης ενέργειας μπας και κάτι καίει περισσότερο από όσο νομίζεις και θέλει αλλαγή με ανωτερης ενεργειακής κλάσης, ειδικά παλιά ψυγεία που καίνε και 24/7)  και βλέπω ότι δεν αξιοποιείτε επαρκώς το "νυχτερινό". Γκούγκλαρε τα ωράριά του μήπως θυμάσαι κάτι λάθος για την εποχή και στριμώξτε περισσότερες καταναλώσεις συσκευών εκεί. Και τέλος γκούγκλαρε ή ρώτα λογιστή μπας και δικαιούσαι ΚΟΤ.

Όλα ή κάποια από αυτά μαζί με σταθερό ΔΕΗ = σίγουρα θα είσαι καλύτερα. Γενικά δε φτάνει ΜΟΝΟ ενα πράγμα, καθώς το ρεύμα ούτως ή άλλως ακρίβυνε πολύ. Το σταθερό ΔΕΗ πχ θα το πληρώνεις (/κιλοβατώρα) υπερδιπλάσιο από ότι πλήρωνες πριν τον Αύγουστο στον Ήρωνα...(αλλά σαφώς λιγότερο από ότι τώρα με την αναπροσαρμογή).

Μην το αμελήσεις για αλλαγή, ειδικά αν τυχόν το σπίτι δεν είναι δηλωμένο στην φορολογική ως η κύριά σου κατοικία ή η παροχή στ' όνομά σου, δεν θα παρεις καν το 40άρι της κρατικής επιδότησης του Γενάρη (ούτε όσο κάτσεις Ήρωνα τον Φλεβάρη).

Αυτό με το "Ε.ΝΑ" του Ήρωνα το τσέκαρα, δεν το καλοκατάλαβα (κάτι λέει ότι "τον πρώτο χρόνο σου χαρίζουν το 100αρικο"), αλλά βλέπω στον λογαριασμό σου κάτι "εκπτώσεις",,,"0,70".

Οι λογαριασμοί είναι σωστοί, από κιλοβατώρα και ρυθμιζόμενες μέχρι αναπροσαρμογή και πιστώσεις επιδότησης.

Επεξ/σία από washcloud

9 ώρες πριν, washcloud είπε

.Το ρωτάς με μέιλ στην NRG, τονίζοντάς τους ότι το ρωτάς για να δεσμευτούν με γραπτό, ώστε να μη τυχόν σου χρεώσουν κάτι παραπάνω "κατά λάθος" (πάντως ΘΑ ΕΙΣΑΙ NRG, μέχρι την τελική καταμέτρηση "υπό την NRG" από ΔΕΔΔΗΕ. Όχι "από την μέρα της αίτησης". Αν πχ κάνουν,,,ένα μήνα από ΔΕΔΔΗΕ να περάσουν για την καταμέτρηση, όλο αυτό το διάστημα χρεώνεσαι με τιμές της NRG και το βλέπεις στον "τελικό" που θα εκδόσει).

Πρακτικά, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να περάσουν από ΔΕΔΔΗΕ την άλλη κι όλας μέρα από την αίτηση στην ΔΕΗ. Για τί ποσό ανά μήνα μιλάμε btw;

Καλησπέρα. Μου απάντησες ηδη με τα λεγόμενα σου εδώ.

ΑΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ.

Αυτο δεν εννοείς?

ΥΓ=Η ποινή ειναι 4,5 ευρώ/μήνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, washcloud είπε

Από πότε είσαι στον Ήρωνα;

Εν τω μεταξύ γκούγκλαρα για το πρόγραμμά σου ("ΝΧ 24/7 GOLD") και αυτό που βρήκα, ΑΝ τα λέει σωστά, είσαι χωρίς χρονική δέσμευση παραμονής; Αν όντως ναι, κάτι είναι κι αυτό - φεύγεις χωρίς ποινή. Δεν είδα να αναφέρεται κάτι για "έκπτωση συνέπειας (εξόφλησης λογαριασμών)", άρα δεν έχασες κάτι που α΄φησες ανεξόφλητο ποσό, άλλα έχε το υπ' όψιν (ότι οι διαφημιζόμενες τιμές διαφόρων, συνήθως αντιστοιχούν σε προϋποτιθέμενη σχετική "συνέπεια"). Πχ στην ΔΕΗ, θα έχεις ένα 5% έκπτωση αν εξοφλείς εμπρόθεσμα. Επίσης, χωρίς να είμαι σίγουρος, ενδέχεται να διακινδυνεύεις διακοπή, έχοντας τέτοιο ανεξόφλητο ποσό (κι ας πληρώνεις το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού). Έχε το κι αυτό υπ' όψιν. Άσε που μπορεί ("καλή" ώρα...) να κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου, να σου 'ρθει κάτι μεγάλο, και πάνω σε αυτό ΚΑΙ το προηγούμενο ανεξόφλητο και να γονατίσεις...

Όσο για το a/c παίζει "μια χαρά σωστή" να είναι η κατανάλωση, αν όπως είπες η περιοχή και το σπίτι είναι 1&1 για απώλειες (αν είσαι από πέρσι εκεί με το ίδιο κλιματιστικό, δεν αντίστοιχες καταναλώσεις στους σχετικούς λογαριασμούς)..."Λύση" δυστυχώς δεν υπάρχει, όχι άμεσα έστω, καθώς κι ο χειμώνας καλά ναι μεν κραττεί, αλλά από την άλλη βγαίνει σιγά-σιγά. Για του χρόνου, δες μήπως υπάρχει περίπτωση να το γυρίσεις σε πελετόσομπα πχ (παίρνεις και με ένα 500άρι, πχ Praktiker/Leroy, κα'να 160άρι η εγκατάσταση, κα'να 80άρι ετήσια συντήρηση, 1 τσουβάλι πέλετ τη μέρα περίπου μ.ο. για το χειμώνα σε κρύα περιοχή), κι αν πληροίς τα κριτήρια θα παίρνεις κι επιδότηση (σου ανεβάζω ένα PDF με ΤΚ περιοχών που επιδοτούνται ή όχι. Χρησιμοποίησε την "Εύρεση" για να βρεις τον ΤΚ σου μέσα του γιατί είναι τεράστιο), καθώς όσο καις ρεύμα για θέρμανση (σε "ακατάλληλο" σπίτι) θα ανεβαίνουν ΚΑΙ οι "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις" του λογαριασμού (και μάλιστα κάποιες, πάνε με κλιμακωτή χρέωση, όπως οι ΥΚΩ). 

Οσο μπορείς οικονομία (λάμπες όλες LED, τηλεοράσεις/υπολογιστές να μην παίζουν χωρίς να βλέπει κανείς, μείωση φωτεινότητας οθονών, τσέκαρε κατανάλωση ψυγείου/καταψύκτη/αφυγραντήρα με ωριαία παρακολούθηση ρολογιού ή με μετρητή κατανάλωσης ενέργειας μπας και κάτι καίει περισσότερο από όσο νομίζεις και θέλει αλλαγή με ανωτερης ενεργειακής κλάσης, ειδικά παλιά ψυγεία που καίνε και 24/7)  και βλέπω ότι δεν αξιοποιείτε επαρκώς το "νυχτερινό". Γκούγκλαρε τα ωράριά του μήπως θυμάσαι κάτι λάθος για την εποχή και στριμώξτε περισσότερες καταναλώσεις συσκευών εκεί. Και τέλος γκούγκλαρε ή ρώτα λογιστή μπας και δικαιούσαι ΚΟΤ.

Όλα ή κάποια από αυτά μαζί με σταθερό ΔΕΗ = σίγουρα θα είσαι καλύτερα. Γενικά δε φτάνει ΜΟΝΟ ενα πράγμα, καθώς το ρεύμα ούτως ή άλλως ακρίβυνε πολύ. Το σταθερό ΔΕΗ πχ θα το πληρώνεις (/κιλοβατώρα) υπερδιπλάσιο από ότι πλήρωνες πριν τον Αύγουστο στον Ήρωνα...(αλλά σαφώς λιγότερο από ότι τώρα με την αναπροσαρμογή).

Μην το αμελήσεις για αλλαγή, ειδικά αν τυχόν το σπίτι δεν είναι δηλωμένο στην φορολογική ως η κύριά σου κατοικία ή η παροχή στ' όνομά σου, δεν θα παρεις καν το 40άρι της κρατικής επιδότησης του Γενάρη (ούτε όσο κάτσεις Ήρωνα τον Φλεβάρη).

Αυτό με το "Ε.ΝΑ" του Ήρωνα το τσέκαρα, δεν το καλοκατάλαβα (κάτι λέει ότι "τον πρώτο χρόνο σου χαρίζουν το 100αρικο"), αλλά βλέπω στον λογαριασμό σου κάτι "εκπτώσεις",,,"0,70".

Οι λογαριασμοί είναι σωστοί, από κιλοβατώρα και ρυθμιζόμενες μέχρι αναπροσαρμογή και πιστώσεις επιδότησης.

Πράγματι πρέπει να είναι χωρίς χρονική δέσμευση οπότε θα μπορέσω λογικά να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς ποινή απο τον Ήρων!Το γνώριζα και για την έκπτωση συνέπειας οτι δεν υπάρχει οπότε δεν με πείραξε που κράταγα το 200άρι άλλα όπως πολύ καλά προέβλεψες ,μου έκατσε αρκετά βαρύ τώρα μαζί με τον τελευταίο λογαριασμό!.Όσο για διάκοπη δεν το πίστεψα ποτέ ότι θα το κάνουν,ίσως κακός,αλλά τώρα δεν έχει σημασία γιατί θα τα ξεχρεώσω για να σηκωθω να φύγω έτσι κι αλλιώς.

Στον Ήρων είμαι κάνα χρόνο μέχρι τώρα που ξανα ανανέωσα προ τριμήνου.

Τώρα όσο για τον ελέφαντα μέσα στο σπίτι μου που λέγεται θέρμανση τον χειμώνα.. ακόμα και με ούλτρεξ έχω λουστεί και διαφορά δεν είδα.. το σπίτι είναι καταδικασμένο σε αυτόν τον τομέα γιατί είναι στο βουνό, ψηλοτάβανο και γεμάτο τζαμαρίες,τελευταίος όροφος και ο απο κάτω όροφος ακατοίκητος!Θα το ψάξω αυτό για το πέλετ και το pdf που μου έστειλες πάντως,σε ευχαριστώ για το info..το τζάκι πάντως που έχω στον ενοιαίο χώρο στο σαλόνι έχει τρομερές απώλειες και δεν είναι και δικό μου το σπίτι να το έκανα ενεργειακό να έβρισκα την υγειά μου!

Το νυχτερινό έχεις δίκιο δεν το έχουμε εκμεταλεύτει σωστά αλλά νόμιζα πως είχα 24ωρο νυχτερινό γιατι έτσι λέγεται το πρόγραμμα αυτό εξάλλου!

Το ΚΟΤ θα το ρωτίσω τον λογιστή μου αν και πέρα απο τσάκαλος είναι και κουνιάδος μου και τα προσέχει αυτά,θα μου το έιχε πεί ήδη αν το δικαιόμουν.

Αυτό με τον Ε'ΝΑ δεν το κατάλαβα κι εγω ποτέ και ειδικά τη στιγμή που πνιγόμουνα στην δουλεία οταν θέλανε να με ενημερώσουν για να ανανεώσω ,ελπίζω να μην το βρω μπροστά μου κάπως αυτό!

Σε ευχαριστώ πολυ για όλες τις συμβουλές και τον χρόνο σου που ασχολήθηκες πάντως φίλε μου.. respect.. τελικά ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ανθρωπότητα ! 

Επεξ/σία από angelo1ao

3 ώρες πριν, xraxra είπε

Αυτο δεν εννοείς?

Αχά

1 ώρα πριν, angelo1ao είπε

το pdf που μου έστειλες

ουπςςςς

🤪

ΤΚ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΛΛΕΤ.pdf

35 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , αμφισβήτηση (δες λινκ της υπογραφής μου) και συνέχεια στο αντίστοιχο θέμα

0,28 βγήκε , δεν παίζει

0,28; Όχι 0,26; (281,35€/1.082kWh δεν είναι; )

...βέβαια και 0,26 πολλά είναι για Δεκέμβρη-Γενάρη (εκτός κι αν οι περίφημοι συντελεστές της W&V τόσο βγάζουν κι "επισήμως"...).

1 ώρα πριν, silvester81 είπε

Καλησπέρα έχω κάνει αίτηση για να μπω στο online και ακόμα δεν έχει εγκριθεί με έχουν στο γ1 .

Σημερα έσκασε και ο τελευταίος λογαριασμός από watt με μια ρήτρα 281 ευρώ πάμε καλά; Μπορει κάποιος να μου πει αν είναι νορμαλ;

...εκτός του ότι είναι τσιμπημένη η αναπροσαρμογή, δεν σου έχουν βάλει και την κρατική επιδότηση για Γενάρη (ένα 43άρι€). Τώρα αυτό το τελευταίο μπορεί να το έχουν κάνει όπως μας συνήθισαν και το '21 επειδή "δεν πρόλαβε το λογιστήριο να το υπολογίσει", κι αν αυτός είναι ο τελικός λογαριασμός από αυτούς, υποθέτω θα πρέπει να παιδευτείς με το να τους ζητάς να σου τα βάλουν σε ΙΒΑΝ που θα τους δώσεις (αν δεν είναι ο τελικός αλλά απλά ο πιο πρόσφατος που σου ήρθε, ΙΣΩΣ στα βάλουν στον τελικό...).

Κατά τα,,,άλλα (ποια άλλα...), με κατανάλωση σχεδόν 535 κιλοβατώρες τον μήνα, "λογικό" το ποσό (αν όντως σου χρεώσαν την αναπροσαρμογή περισσότερο απ' ό,τι λένε τα τεφτέρια τους, είναι - πες - κανένα 20άρι επιπλέον, "απλώς"...). Το λιγότερο δηλαδή θα έπρεπε να είναι κανένα 60άρι πιο κάτω, συνολικά.

20 ώρες πριν, korakios είπε

κρίμα που το άφησες

δυστυχώς ναι

απο το κακό στο χειρότερο , μάλλον θα τα επιστρέψεις

ζήτα την τηλεφωνική ηχογράφηση και κάνε τα βήματα αμφισβήτησης  (την καταγγελία τη βάζεις στο χρονοντούλαπο και όποτε και αν )

ακόμα και τα σημερινα ακριβά σταθερά σε συμφέρουν , κάνε αύριο αίτηση

Τα υπόλοιπα περι κατανάλωσης είναι oftopic

Ξαναμίλησα με τον Ηρων και μου είπανε ότι έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό μου στις 11/10/2021 έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία μας ,παρόλο που δεν το γράφει πουθενά μέσα στο προφίλ μου στο site,και αναγράφεται ακόμα η αρχική ημερομηνία υπογραφής συμβολαίου στις 09/09/2019 με 24μηνη ισχύ..και ότι τώρα θα έχω ποινή αποχώρισης καπου στα 70-80 ευρώ αν φύγω! Μου είχανε στείλει μόνο τότε με mail το καινούριο συμβόλαιο.το οποίο το παραθέτω και εδώ (έχω αφαιρέσει μόνο τα στοιχεία μου απο την πρώτη σελίδα της τροποποίησης).Τι να κάνω τώρα,φοβάμαι με εχουν κλειδώσει ρε γαμώτο...μπορώ να κάνω αμφισβήτηση αυτου του συμβολαίου?Να προχωρίσω με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμόυ?να αποχωρίσω παρόλο την ποινή?Τί προτίνετε ρε παιδιά?

προσθετη πραξη-τροποποιηση συμβασεως προμηθειας.pdf

6 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

και ότι τώρα θα έχω ποινή αποχώρισης καπου στα 70-80 ευρώ αν φύγω!

συν τα 100€ δώρου λογικά

7 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

..μπορώ να κάνω αμφισβήτηση αυτου του συμβολαίου?

όχι , αφού τηλεφωνικά το ανανέωσες , αλλά τις για τις ρήτρες ισχύει ότι σου έγραψα

3 ώρες πριν, washcloud είπε

0,28; Όχι 0,26; (281,35€/1.082kWh δεν είναι; )

ναι 0,26  , έκανα πρόχειρα τη διαίρεση

4 ώρες πριν, washcloud είπε

...βέβαια και 0,26 πολλά είναι για Δεκέμβρη-Γενάρη (εκτός κι αν οι περίφημοι συντελεστές της W&V τόσο βγάζουν κι "επισήμως"...).

δεν έκατσα να βγάλω ΤΕΑ περιόδου να δω προσαύξηση ,αλλά σημασία έχει να κάνει αμφισβήτηση όλη τη ρήτρα και όχι αν είναι πολύ ή λίγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, korakios είπε

συν τα 100€ δώρου λογικά

όχι , αφού τηλεφωνικά το ανανέωσες , αλλά τις για τις ρήτρες ισχύει ότι σου έγραψα

ναι 0,26  , έκανα πρόχειρα τη διαίρεση

δεν έκατσα να βγάλω ΤΕΑ περιόδου να δω προσαύξηση ,αλλά σημασία έχει να κάνει αμφισβήτηση όλη τη ρήτρα και όχι αν είναι πολύ ή λίγο

Μα αυτά τα 100 ευρώ δώρο δεν τα έχω δει ποτε στους λογαριασμούς μου!

δεν ειμαι w&v, στον Ηρων ειμαι με το καινουριο τους προγραμμα Ε΄ΝΑ που έχει να κανει μετα φωτοβολταικά που δεν καταλαβα και πολλά,εκεί επιδοτουν αυτα τα 100 ευρω φάντασμα.

Άρα προχωράω το αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού κανονικά..αλλα για ποιούς λογαριασμούς?στο αίτημα πρέπει να αναγράψω τον λογαριασμό που αμφισβητώ και ρήτρα έχω καθε μήνα απο τον αύγουστο σε όλους?να στειλω ξεχωριστά ετήματα για κάθε λογαριασμό?

Και εντέλη να κάτσω εκεί τώρα έτσι όπως μου τα κάνανε σα τα μούτρα τους ή να παω στεθερό δεη λες?

5 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

δεν ειμαι w&v, στον Ηρων ειμαι με το καινουριο τους προγραμμα Ε΄ΝΑ που έχει να κανει μετα φωτοβολταικά που δεν καταλαβα και πολλά,εκεί επιδοτουν αυτα τα 100 ευρω φάντασμα.

Άρα προχωράω το αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού κανονικά..αλλα για ποιούς λογαριασμούς?στο αίτημα πρέπει να αναγράψω τον λογαριασμό που αμφισβητώ και ρήτρα έχω καθε μήνα απο τον αύγουστο σε όλους?να στειλω ξεχωριστά ετήματα για κάθε λογαριασμό?

Και εντέλη να κάτσω εκεί τώρα έτσι όπως μου τα κάνανε σα τα μούτρα τους ή να παω στεθερό δεη λες?

p.s.εμένα γιατί με πήρανε στις 11/10/2021 να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο αφου δεν είχε λήξει ακόμα και έληγε 09/09/2022?εγω ανανέωσα γιατί νόμιζα πως είχε λήξει το συμβόλαιό μου αλλιώς δε θα έκανα ανανέωση!με πιάσανε σα το ποντίκι μέσα στη φάκα για να μη μπορώ να κάνω τίποτα τώρα?

Επεξ/σία από angelo1ao

Μόλις τώρα, angelo1ao είπε

α, οκ

1 λεπτό πριν, angelo1ao είπε

δεν είπα οτι είσαι στη W&V

. ok, κατάλαβα , υποτίθεται οτι θα τα έδινες σα συμμετοχή αλλά στα κάνανε "δώρο"

2 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

Και εντέλη να κάτσω εκεί τώρα έτσι όπως μου τα κάνανε σα τα μούτρα τους

δε θα έλεγα οτι φταίει η εταιρία 100%

3 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

Άρα προχωράω το αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού κανονικά..αλλα για ποιούς λογαριασμούς?

τον τελευταίο και αναφέρεις το κείμενο της αμφισβήτησης , διεκδικείς φυσικά όλες τις ρήτρες και να φύγεις αζημίως

4 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

ή να παω στεθερό δεη λες?

έχει γίνει ήδη η συγκεκριμένη συζήτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

α, οκ

δεν είπα οτι είσαι στη W&V

. ok, κατάλαβα , υποτίθεται οτι θα τα έδινες σα συμμετοχή αλλά στα κάνανε "δώρο"

δε θα έλεγα οτι φταίει η εταιρία 100%

τον τελευταίο και αναφέρεις το κείμενο της αμφισβήτησης , διεκδικείς φυσικά όλες τις ρήτρες και να φύγεις αζημίως

έχει γίνει ήδη η συγκεκριμένη συζήτηση

Ναι ήταν ποσο συμμετοχής αυτο!οπότε κατάλαβα,φταίω κι εγω που δεν ασχολήθηκα αλλα που να το φανταζόμουνα!προχωράω με την αμφισβήτηση λοιπον αλλα μέχρι να μου απαντήσουν αν μπορω να αποχωρήσω χωρίς ποινή φοβάμαι πως δεν θα υπαρχει το σταθερό της δεη μεχρι τότε!

ευχαριστω πάντως για τις απαντήσεις και τον χρόνο σου φιλε μου korakios!

Επεξ/σία από angelo1ao

3 λεπτά πριν, angelo1ao είπε

!προχωράω με την αμφισβήτηση λοιπον αλλα μέχρι να μου απαντήσουν

οτι απαντάνε απαντάνε , η ΡΑΕ δεν παίρνει θέση . Υπολόγισε κανα 6μηνο να είσαι μέσα και βάλε μια υπενθύμιση μην το ξεχάσεις τελείως

27 λεπτά πριν, korakios είπε

οτι απαντάνε απαντάνε , η ΡΑΕ δεν παίρνει θέση . Υπολόγισε κανα 6μηνο να είσαι μέσα και βάλε μια υπενθύμιση μην το ξεχάσεις τελείως

Να ρωτήσω κάτι;Η ΡΑΕ δεν είναι υποχρεωμενη να παρέμβει εντός τριμήνου?Ασχέτως αν σε δικαιώσει η όχι?

5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Να ρωτήσω κάτι;Η ΡΑΕ δεν είναι υποχρεωμενη να παρέμβει εντός τριμήνου?Ασχέτως αν σε δικαιώσει η όχι?

δε γνωρίζω . Αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένα για το τρίμηνο πολύ ευχαρίστως να μάθουμε

Είχα στείλει πριν μήνες για τον τρόπο λειτουργίας του "νέου" myrae και πως γίνεται η διαδικασία , αλλά δεν πήρα απάντηση

Παιδια μια απορια.....οκ αν καποιος εχει το online της ΔΕΗ δεν τον νοιαζει κ τοσο αν θα παρει επιδοτηση απ το κρατος.....αλλα αν καποιος εχει καποιο απ τα ακριβα σταθερα καποιων παροχων δεν θα ειναι ρηγμενος να μην εχει επιδοτηση? Ποιο τσακαλι τα σκεφτεται αυτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...