Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 minutes ago, giorgosvet said:

Καλήμερα .Ήρθε  ο λογαριασμός από EFA έναντι.Είναι σωστή η έκπτωση από το ταμείο ενεργειακής μετάβασης?

Πίστωση Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης               -4,00

Πάγια Χρέωση Ημέρας                                         4,03

Xρέωση Ενδεικτικής Καταν/σης:                          290kWh x 0,0880€/kWh = 25,52

Χρέωση Ενδεικτικής Νυχτ. Κατ/σης:                      73kWh x 0,0880€/kWh = 6,42

Ποιο χρονικό διάστημα αφορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

1 Μήνα

...ναι, ΠΟΙΟΝ.

(γενικά καλύτερα ανέβασε αυτούσιο τον λογαριασμό, αλλιώς είναι σαν να προσπαθούμε να μαντέψουμε)

3 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

12/12/2021  έως 12/01/2022

31 μέρες

9 λεπτά πριν, washcloud είπε

(γενικά καλύτερα ανέβασε αυτούσιο τον λογαριασμό, αλλιώς είναι σαν να προσπαθούμε να μαντέψουμε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...είσαι σε σταθερό λοιπόν, άρα επιδότηση 0,02 για τις πρώτες 10kWh κάθε μέρας του Δεκέμβρη, 20 μέρες επιδοτούμενες, από Γενάρη τέλος η επιδότηση σταθερών, οπότε είναι σωστό το ποσό (0,02x200kWh=4€)

Επεξ/σία από washcloud

4 ώρες πριν, vkoukoutis είπε

Ευχαριστώ. Το myHome είναι με 0.18 η kWH από ότι είδα σύν είναι με συμβόλαιο, ενώ η ελιν είναι στα 0.10 με ΦΠΑ. Τώρα ποσό θα χαλάω το μήνα δε ξέρω μιας και είμαστε δυο άτομα κι πρώτοι φορά θα μείνουμε Ελλάδα μαζί. Είναι λιγο μπέρδεμα η κατάσταση 

διάβασε 10 προηγούμενες σελίδες και θα δεις οτι είναι 0,30 στην Ελιν και στα προγράμματα με ρήτρα

Καλησπερα,

φευγω απο την elpedison και παω ΔΕΗ..εκανα καταγγελια στην ΡΑΕ συμφωνα με το κειμενο του κορακιου(αφου εστειλα email στην elpedison και μου απαντησαν γραπτως το κλασσικο copy-paste κειμενο,οτι δεν ενημερωθηκα για την ρητρα τηλεφωνικως και οτι ζητω να μου επιστραφει το ποσο.Η elpedison εδωσε την παρακατω απαντηση στην ΡΑΕ.Απο εκει και περα παταω απορριψη η αποδοχη? και αν πατησω απορριψη τι πρεπει να γραψω? ευχαριστω.

Screenshot_6.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταιος Εκκαθαριστικός Efa στο ΚΟΤ - Β προγραμμα, αυτο της Volton , Περιοδος κατανάλωσης 13-8-2021 εως 15-12-2021
Βλέπω και παλι οτι η ρητρα που χρεωνεται ειναι η μιση απο αυτη που θα επρεπε οπως ειχαν πει οτι κανουν σε πελατες ΚΟΤ, αν συνεχιστει αυτο καλα ειμαστε.

Η πιστωση του ταμειου ειναι 101 και το παγιο 21,70

Screenshot_57.png

Επεξ/σία από Incepted

1 ώρα πριν, freestyoler93 είπε

και αν πατησω απορριψη τι πρεπει να γραψω? 

...ότι τομπαίρνουν και ζητάς της ΡΑΕ να πάρει θέση στο ζήτημά σου.

(...βασικά θα ξαναγράψεις "τα ίδια", δηλαδή θα επαναλάβεις τα οσα ήδη είπες, "θεωρώντας ανεπαρκή την απάντηση της Ελπέντισον, σε σχέση με την δική σου θέση". Και μετά ένα "γι' αυτόν λοιπόν το λόγο παρακαλώ την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να πάρει θέση για το ζήτημά μου")

• Thanks 1

12 λεπτά πριν, washcloud είπε

...ότι τομπαίρνουν και ζητάς της ΡΑΕ να πάρει θέση στο ζήτημά σου.

(...βασικά θα ξαναγράψεις "τα ίδια", δηλαδή θα επαναλάβεις τα οσα ήδη είπες, "θεωρώντας ανεπαρκή την απάντηση της Ελπέντισον, σε σχέση με την δική σου θέση". Και μετά ένα "γι' αυτόν λοιπόν το λόγο παρακαλώ την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να πάρει θέση για το ζήτημά μου")

Το εγραψα ετσι οπως μου ειπες αλλα χωρις να συμπεριλαβω ολα τα προηγουμενα..ακομα μου βγαζει απορριψη η αποδοχη ενω εχω σχολιασει..κανω κατι αλλο η περιμενω?

Screenshot_7.jpg

5 ώρες πριν, korakios είπε

διάβασε 10 προηγούμενες σελίδες και θα δεις οτι είναι 0,30 στην Ελιν και στα προγράμματα με ρήτρα

Ευχαριστώ πολύ. 
αρα μάλλον η ΔΕΗ είναι μονόδρομος. Σκέφτομαι μήπως δε πάω με το my home enter και πάω κανονικά χωρίς κανένα συμβόλαιο. Από ότι ξέρω εκεί η τιμή είναι στα 0.11 η kWh αν δε κάνω λάθος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...