Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

ΟΚ,

Με βάση αυτα ποιυ είδα το ποιο συμφέρον είναι αυτό εδώ https://efaenergy.gr/fix-power-business-2/

(με βάση αυτα που εχει το εξέλ πάντα) Θα κάνω ενα τηλέφωνο 

ευχαριστώ 

μια διόρθωση στο excel , το πάγιο είναι 19,90€ στο Γ21 , το είχανε 19,90€ στο site αλλά με έκπτωση στο pdf, τώρα βλέπω αλλάξανε το pdf , δε νομίζω να σε επηρεάζει στο αποτέλεσμα καν,

έγινε edit

ΥΓ. Και είναι 12μηνη αντι 24μηνη η δέσμευση

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχώς με το σημερινή κατάσταση, αν μιλάμε για οικία η οποία η οποία πληρώνει εμπρόθεσμους λογαριασμούς η παραμονή στην ΔΕΗ είναι η πιο συμφέρουσα και "ασφαλής" επιλογή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Azgalor89 είπε

Δυστυχώς με το σημερινή κατάσταση, αν μιλάμε για οικία η οποία η οποία πληρώνει εμπρόθεσμους λογαριασμούς η παραμονή στην ΔΕΗ είναι η πιο συμφέρουσα και "ασφαλής" επιλογή.

μεγάλη ασφάλεια ζήσανε στο Γ1 που παράνομα το κάνανε ρητροπρόγραμμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτοι ολοι που την φαγανε χωρις ενημερωση μπορουν να κανουν κατι;

Επεξ/σία από MaXmaD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

αυτοι ολοι που την φαγανε χωρις ενημερωση μπορουν να κανουν κατι;

ναι , καταγγελία μέσω myrae όπου και θα πάρεις απάντηση οτι ενημερώθηκες απο το site και τα κανάλια και ζητάς απο ΡΑΕ να επέμβει

ουσιαστικά ζητά να εφαρμοστεί αλλά 60 μέρες μετά την ειδοποίηση

ΥΓ. ο κώδικας προμήθειας προβλέπει προσωπική ενημέρωση

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Διαβασα και την διαδικασια της υπογραφης σου για την αμφισβητηση, αλλα ολο αυτο εχει καποιο χρονικο περιθωριο;

Δλδ σε μενα ο πρωτος εκκαθαριστικος με ρητρα ηταν 20-5-2021 με 17-9-2021 με ληξη πληρωμης 18-10-2021 αλλα δεν ειχα δωσει σημασια και δεν ειχα παρει χαμπαρι τι ειχε γινει. Πληρωθηκε κανονικα. Ειμαι ΔΕΗ Γ1Ν.

Μπορεις να κανεις αμφισβητηση μετα απο τοσους μηνες; Και εν τελει εχει δικαιωθει καποιος απο αμφισβητηση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MaXmaD είπε

Και εν τελει εχει δικαιωθει καποιος απο αμφισβητηση;

όλοι στην αναμονή

1 λεπτό πριν, MaXmaD είπε

Μπορεις να κανεις αμφισβητηση μετα απο τοσους μηνες;

2 χρόνια μπορεί να είναι η διόρθωση

3 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

με ληξη πληρωμης 18-10-2021

η ημερομηνία έκδοσης είναι και η ημερομηνία ειδοποίησης , ζητάς 60 μέρες μετά να γίνει εφαρμογή της αλλαγής γενικών όρων

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σε ποιο πρόγραμμα του excel αντιστοιχεί πάνω-κατω το Οικιακό maxi 1Φ από εταιρεία Φυσικό Αέριο με 0.01075 η kwh; Μονοφασικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παει στο δεη ονλαιν. Οπου ναναι θα βγει ο πρωτος λογαριασμος. Τωρα μου εστηλε η ζενιθ τελικο λογαριασμο. Και παρολη την προηγουμενη καταγγελια για αμφισβητηση μεσω ΡΑΕ ( ο προηγουμενος λογαριασμος εξωφληθηκε κανονικα ) και προστασια καταναλωτη ακομα δεν εχουνε απαντησει και ζητανε τωρα και ρητρα αποχωρησης 80€ και παλι με καπελωνει με 200€ ρητρα ΟΤΣ. Τι γινετε ρε μαυτους;

Επεξ/σία από SONIRAM
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε

Καλησπέρα.

Σε ποιο πρόγραμμα του excel αντιστοιχεί πάνω-κατω το Οικιακό maxi 1Φ από εταιρεία Φυσικό Αέριο με 0.01075 η kwh; Μονοφασικό.

τα ίδια χάλια είναι με το maxi 50 , ~0,30 η κιλοβατώρα

4 λεπτά πριν, SONIRAM είπε

Τι γινετε ρε μαυτους;

όλοι για λουκέτο είναι

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οτι ειδα τωρα , εχει μια ενημερωση ενας λογαριασμος με ημερομηνια εκδοσης 20/7/2021.

"Σας ενημερώνουμε ότι από 5.8.2021 η Ρήτρα Αναπροσαρμογής CO2
αντικαθίσταται από την Ρήτρα Αναπροσαρμογής Χρεώσεων
Προμήθειας."

Οποτε επρεπε να εφαρμοστει ρητρα 60 μερες μετα. Απο τις  18/9/2021. 

Η ρητρα του πρωτου λογαριασμου 20-5-2021 με 17-9-2021 ηταν μονο 37 ευρω... Δεν μ επιασε πολλες μερες.
Η ρητρα ομως του επομενου λογαρισμου που πηρα προχθες απο 18/9/2021-19/1/2022 ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ μετα την προθεσμια και ειναι 256 ευρω!!!

Οποτε ουσιαστικα αν ειναι να διεκδικήσω καποια επιστροφη ειναι αυτα 37 ευρω...

Επεξ/σία από MaXmaD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

μεγάλη ασφάλεια ζήσανε στο Γ1 που παράνομα το κάνανε ρητροπρόγραμμα

Τι εννοείς με το παράνομα?δεν είχαν δηλαδή το δικαίωμα να επιβάλλουν ρητρες αναπροσαρμογής?

Κι εγώ έχω στείλει email για επιστροφή για το διάστημα  των 60 ημερών  καταρχήν στην εταιρεία. 

Αναμένω απάντηση. Έχει κανείς δικαιωθεί για τη μη τήρηση του 60 ημερου?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

...απόρριψη απάντησης, και ζητάς, εμμένοντας στις δικές σου θέσεις, από την ΡΑΕ να πάρει θέση, τί άλλο.

(...η Βατ θα πει τα δικά της, εσύ τα δικά σου και η υπηρεσία στην καλύτερη θα δώσει σολομώντεια λύση)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...