Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Superbull76 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ άρα volton πάω σε Γ22 με κλειστά μάτια από ότι είδα στο excel. Είναι καλή σαν εταιρία ;;;

η καλύτερη 😂

η efaenergy έχει καλύτερη χρέωση ,βέβαια και αυτή παίρνει απο Volton

εκτός της χρέωσης δες και ποια έχει μικρότερη ποινή αποχώρησης

και φυσικά παρακολούθηση σε κάθε λογαριασμό για υποσημειώσεις αλλαγής τιμών

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Superbull76 είπε

Γιατι υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν την τιμη σε φιξ συμβολαιο;;;

ναι 6 μήνες είναι η ελάχιστη διάρκεια μη αλλαγής τιμών/όρων όλων προγραμμάτων ανεξάρτητα τη διάρκεια σύμβασης

φυσικά φεύγεις αζημίως αν αλλάξουν

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

10 λεπτά πριν, Superbull76 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ άρα volton πάω σε Γ22 με κλειστά μάτια από ότι είδα στο excel. Είναι καλή σαν εταιρία ;;;

Με κλειστα ματια δεν θα πας πουθενα.Παντα με ορθανοιχτα και να ειναι και 14.😝

Αυτα τα 12 προγραμματα ειναι τα φθηνοτερα τωρα για Γ22 απο Volton και EFA.Οπως ειπε κι ο kor η EFA απο την Volton παιρνει.

Επειδη κι εγω το επομενο διαστημα θα προχωησω για μια παροχη Γ22 που εχω λογικα θα παω προς EFA μιας κι εχω και καταστημα κοντα μου.

26 λεπτά πριν, conos44 είπε

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανένας με αυτό το λογαριασμό? Είναι ο τελευταίος πριν φύγω από τον Ηρων. Τι είναι αυτό εκδίκηση που πήγα στην ΔΕΗ? 

Εκδίκηση γιατί;  Είναι εκκαθαριστικός ενός ολόκληρου χρόνου...Δεν ξέρω δηλαδή αν το έχεις καταλάβει κι όλας...Και με αρκετούτσικη κατανάλωση/4μηνο. Λογικά σου ερχόντουσαν σχετικά χαμηλά έναντι, δεν πολυέδωσες σημασία, και στην εκκαθάριση φάνηκε το πραγματκό μέγεθος... Στη ΔΕΗ που λες ότι πήγες, είσαι τουλάχιστον σε σταθερό; Φρόντισε να δίνεις μηνιαίες ή έστω διμηνιαίες μετρήσεις ο ίδιος, ώστε οι έναντι που θα έρχονται να είναι πιο κοντά στην πραγματική κατανάλωση και χρέωση που αναλογεί, ώστε να μην συσσωρεύονται ποσά...Με την καταμέτρηση τί πρόβλημα υπάρχει; Δεν έχουν εύκολη πρόσβαση οι καταμετρητές; Ή έχουν, και απλώς δεν περνάγανε;

Επίσης κάνε αίτηση για νυχτερινό.

Τέλος δες στο πιο πάνω ποστ του Κοράκιου λινκ με οδηγίες για αμφισβήτηση της ρήτρας αναπροσαρμογής που είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Υπ' όψιν να μην αφήσεις απλήρωτο τον λογαριασμό, διότι το ότι είσαι ΔΕΗ πια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει αίτημα να σου κόψει το ρευμα ο Ήρωνας...

8 λεπτά πριν, washcloud είπε

Εκδίκηση γιατί;  Είναι εκκαθαριστικός ενός ολόκληρου χρόνου...Δεν ξέρω δηλαδή αν το έχεις καταλάβει κι όλας...Και με αρκετούτσικη κατανάλωση/4μηνο. Λογικά σου ερχόντουσαν σχετικά χαμηλά έναντι, δεν πολυέδωσες σημασία, και στην εκκαθάριση φάνηκε το πραγματκό μέγεθος... Στη ΔΕΗ που λες ότι πήγες, είσαι τουλάχιστον σε σταθερό; Φρόντισε να δίνεις μηνιαίες ή έστω διμηνιαίες μετρήσεις ο ίδιος, ώστε οι έναντι που θα έρχονται να είναι πιο κοντά στην πραγματική κατανάλωση και χρέωση που αναλογεί, ώστε να μην συσσωρεύονται ποσά...Με την καταμέτρηση τί πρόβλημα υπάρχει; Δεν έχουν εύκολη πρόσβαση οι καταμετρητές; Ή έχουν, και απλώς δεν περνάγανε;

Επίσης κάνε αίτηση για νυχτερινό.

Τέλος δες στο πιο πάνω ποστ του Κοράκιου λινκ με οδηγίες για αμφισβήτηση της ρήτρας αναπροσαρμογής που είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Υπ' όψιν να μην αφήσεις απλήρωτο τον λογαριασμό, διότι το ότι είσαι ΔΕΗ πια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει αίτημα να σου κόψει το ρευμα ο Ήρωνας...

Έστειλα εγώ μερικές φορές τα νούμερα του μετρητή και θεωρούσα αυτούς τους λογαριασμούς εκκαθάριστικους. Οι λογαριασμοί ήταν φουσκωμενοι κάθε μήνα εδώ και ένα χρόνο χωρίς να αλλάξει κάτι στην κατανάλωση της οικίας. Ο μετρητής είναι σε εύκολα προσβάσιμο σημείο απλά δεν περνούσαν 

@DownUNDERground είδες στο myelta τον λογαριασμό?

Δεν μπορώ να ανοίξω ακόμη το αρχείο αλλά μου έχει έρθει τεράστιο ποσό αλλά και κατανάλωση .... 2391 kWh  ... 421.57 €.

Δεν παίζει να έχω κάψει 2391 kWh

1 λεπτό πριν, ababa641 είπε

@DownUNDERground είδες στο myelta τον λογαριασμό?

Δεν μπορώ να ανοίξω ακόμη το αρχείο αλλά μου έχει έρθει τεράστιο ποσό αλλά και κατανάλωση .... 2391 kWh  ... 421.57 €.

Δεν παίζει να έχω κάψει 2391 kWh

Αυτό θα το διαπιστώσεις αν δεις την μέτρηση της παροχης σου... Αν είναι σωστή με αυτή που αναγράφει ο λογαριασμός.. 

7 λεπτά πριν, Lukee είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Αυτές οι τιμές είναι φυσιολογικές; Ο λογαριασμός είναι της πρωτέργιας. Είμαι δικαιούχος ΚΟΤ.

log.png

Έχει μπει  η ρήτρα αναπροσαρμογής... 

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Έχει μπει  η ρήτρα αναπροσαρμογής... 

Αυτό το κατάλαβα. Απλώς από εκεί που πλήρωνα 0.35 € την κιλοβατώρα, τώρα ουσιαστικά την πληρώνω 2.23 € (πριν την επιδότηση), 530% αύξηση δηλαδή.

16 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αυτό θα το διαπιστώσεις αν δεις την μέτρηση της παροχης σου... Αν είναι σωστή με αυτή που αναγράφει ο λογαριασμός..

Αυτή η κατανάλωση είναι από τον τελευταίο εκκαθαριστικό για 5 μήνες δηλαδή αλλά όλο αυτό το διάστημα έρχονταν κάθε μήνα οι έναντι και είχαν πληρωθεί όλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Lukee είπε

Καλησπέρα σε όλους.

edit

αποκρυπτογράφηση

η προσαύξηση είναι ελάχιστη 0,18 άρα μαντεύω οτι είναι περίοδος μεγαλύτερη απο μηνός

το ίδιο και η επιδότηση είναι μικρή

άρα ο επόμενος ακόμα πιο ακριβός

οι επιδοτήσεις για επαλήθευση

Αναφορά σε κείμενο

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα

Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

πιο πίσω είναι λινκ με τα βήματα της αμφισβήτησης της ρήτρας αν δε βλέπεις την υπογραφή μου (ρύθμισε το προφίλ το δικό σου )

Επεξ/σία από korakios

36 λεπτά πριν, Lukee είπε

Αυτό το κατάλαβα. Απλώς από εκεί που πλήρωνα 0.35 € την κιλοβατώρα, τώρα ουσιαστικά την πληρώνω 2.23 € (πριν την επιδότηση), 530% αύξηση δηλαδή.

...έχεις κάπου μπερδέψει τα "." πάντως. Ξαναδές τον λογαριασμό.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...