Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, xraxra είπε

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ Ε3 (ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ) ΚΑΙ  ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.

βρες το συμβόλαιο που υπέγραψες

1 ώρα πριν, xraxra είπε

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ?

δεν υπάρχει δίκαιο/αδικο ,ηθικό η μη , σε μια καταγγελία

1 ώρα πριν, xraxra είπε

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ  ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ.

δε σε ενδιαφέρουν οι ειδικοί όροι που επισύναψαν ή υπάρχουν στο site , το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι το συμβόλαιο που υπέγραψες (γενικοί και ειδικοί)

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, washcloud είπε

H,,,"ηρωνική" απάντησή τους, μέσω ΡΑΕ έγινε. Την έχει κάνει την καταγγελία.

...μη βιάζεσαι - αυτό θα έκανα ΕΓΩ όπως είπα (..που ακόμη και μέσω ΡΑΕ, θα τους μπινελίκωνα - ΕΣΤΩ και "διακριτικά" - κι ας ήταν εναντίον μου : διότι δεν θα μ' ένοιαζε). Περίμενε και ειδικότερους όπως Κοράκιο και ekrepali.

Ωχ. Εχω στείλει ήδη την απάντηση.

Θα περιμένω νεώτερες οδηγιες απο τους έμπειρους του site. Θα χρησιμοποιήσω αυτά που θα μουν πούν (αν έχουν την καλοσύνη) στην νεα απάντηση του ΗΡΩΝΑ. Γιατι φαντάζομαι δεν θα συμφωνήσουν.... 

22 λεπτά πριν, korakios είπε

βρες το συμβόλαιο που υπέγραψες

δεν υπάρχει δίκαιο/αδικο ,ηθικό η μη , σε μια καταγγελία

δε σε ενδιαφέρουν οι ειδικοί όροι που επισύναψαν ή υπάρχουν στο site , το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι το συμβόλαιο που υπέγραψες (γενικοί και ειδικοί)

Σ ευχαριστώ κατ αρχήν.Θα ψάξω αυριο να το βρώ ,αν υπάρχει (το έκανα μέσω αντιπροσώπου)

EDIT= Τον βρήκα.Το ανεβάζω

ΕΙΔΙΚΟΣΟΡΟΣ ΣΕ ΗΡΩΝ _n.jpg

Επεξ/σία από xraxra

Στις 20/1/2022 στις 12:23 ΜΜ, mrgeox23 είπε

Στον τελευταίο εκκαθαριστικό είχα 479 kWh.  Τώρα και 60 και 70€ να είναι, πάλι προσωπικά δεν θα αλλάξω, απλά παραξενεύομαι γιατί βλέπω πάρα πολλούς να φεύγουν και αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάποια παγίδα που έρχεται και δεν την βλέπω :P 

image.png.d4464879df8e0c9f97fd3d4b16e48811.png

χωρίς παρεξήγηση εμείς πάμε στην δεή γιατί .... τις ανάβουμε τις λάμπες στο σπίτι! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

χωρίς παρεξήγηση εμείς πάμε στην δεή γιατί .... τις ανάβουμε τις λάμπες στο σπίτι! :P

κάτι λάθος θα έχει κάνει μιας και σίγουρα δεν είναι έτσι το excel

55 λεπτά πριν, xraxra είπε

ok , αυτό υπέγραψες, αυτό απαιτείς και ζητάς έκδοση έκτακτου πιστωτικού και άμεση παρέμβαση της αρχής

Επεξ/σία από korakios

1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε

δεν το βρίσκω καν το εξελ στην υπογραφη πλεον τι εγινε ?

μάλλον δε βλέπεις την υπογραφή μου για κάποιο λόγο . Τη δικιά σου τη βλέπω πάντως

μπορείς να δεις στο sticky τα παλιά excel που έχω σύνδεσμο στο νέο

7 λεπτά πριν, korakios είπε

κάτι λάθος θα έχει κάνει μιας και σίγουρα δεν είναι έτσι το excel

ok , αυτό υπέγραψες, αυτό απαιτείς και ζητάς έκδοση έκτακτου πιστωτικού και άμεση παρέμβαση της αρχής

Εχω στείλει ηδη την απάντηση,πριν διαβάσω το post σου.

Πώς ζητάω "αμεση παρέμβαση της αρχής? "

Το σχόλιο που κάνω στο site της rae, φαινεται σαν να απευθυνεται στην εταιρία που έχω το θέμα.

Μηπως οταν απαντήσει ο ΗΡΩΝ , σε νέα απάντηση να γράψω στο σχόλιο μου "ζητώ άμεση παρέμβαση της ΡΑΕ? "

55 λεπτά πριν, xraxra είπε

Ωχ. Εχω στείλει ήδη την απάντηση.

...δεν είναι ζήτημα "ωχ" - απλά σου είπα να μη βιάζεσαι (γενικώς). Και οι λάθος όροι να ήταν, στην χειρότερη απλά δεν θα δικαιωνόσουν, ούτως ή άλλως.

...αλλά να που και στο δικό σου, προσωπικό συμβόλαιο, τα ίδια λέει (...εμ δύσκολα θα έλεγε άλλα : είναι ΚΥΡΙΩΣ από άποψη "πνεύματος" της έννοιας της "έκπτωσης συνέπειας", παράτυπη η απάντηση που σου έδωσαν - την λες και παραπλανητική, εκ του αποτελέσματος : προσπαθούν "να σε μπερδέψουν",,,,,,"γιατί έτσι". ΑΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να υποστηρίζουν ότι "δεν στα δίνουμε επειδή έφυγες"...Το λες από γυφτιά έως,,,έμμεσο μπούλινγκ, όταν δεν είναι ξεκάθαρα δηλωμένο ως προϋπόθεση να παραμείνεις πελάτης τους. Είναι τόσο παράλογο, που αναρωτιέσαι τί κάνουν όταν ΛΗΓΕΙ το συμβόλαιο και εκ των πραγμάτων είναι φυσικό να υπάρχει πιθανότητα να πας αλλού....ΟΥΤΕ τότε δηλαδή δεν σου αποδίδουν την έκπτωση; Η οποία απλώς για ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ λόγους αποδίδεται "στον επόμενο λογαριασμό", αφού ΠΡΩΤΑ πρέπει να πληρώσεις εμπρόθεσμα έναν λογαριασμό για να κατοχυρώσεις δικαίωμα έκπτωσης, ώστε να μπορέσουν να στην δώσουν στον επόμενο...Ας γράφουν λοιπόν στους όρους "θα πρέπει να μείνετε πελάτης μας ισοβίως για να μην χάσετε ούτε μία φορά την έκπτωση", ΑΝ το θέλουν να ισχύει έτσι...), οπότε εντάξει με την απάντηση (εκτός ίσως από το "ύφος" το δικό μου - αλλά αν ήταν όπως θα το έγραφες κι εσύ, τότε οκ).

Οι μετρήσεις στους έναντι λογαριασμούς είναι ενδεικτικοί; Αν ναι, πως γίνεται σε αντίστοιχο μήνα της προηγούμενης χρονιάς να βάζουν ενδεικτικά 300 kWh και στον τωρινό 600 kwh; Και πως γίνεται επίσης, να μου βγάζουν τέταρτο συνεχόμενο έναντι λογαριασμό και όχι εκκαθαριστικό; 

Εταιρία Volton.

5 λεπτά πριν, klopon είπε

Οι μετρήσεις στους έναντι λογαριασμούς είναι ενδεικτικοί; Αν ναι, πως γίνεται σε αντίστοιχο μήνα της προηγούμενης χρονιάς να βάζουν ενδεικτικά 300 kWh και στον τωρινό 600 kwh; Και πως γίνεται επίσης, να μου βγάζουν τέταρτο συνεχόμενο έναντι λογαριασμό και όχι εκκαθαριστικό; 

Εταιρία Volton.

πολλά τα σενάρια , συνήθως ανάλογα το ζώδιο και τους λήγοντες του ΑΦΜ και μετρητή

για να σου λυθούν οι απορίες κάλεσε τώρα ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα πότε έγινε η τελευταία καταμέτρηση κερδίζοντας πλούσια δώρα (μη υλικά , κυρίως xp points μιλώντας ζωντανά σε υπάλληλο)

επίσης μέσω του site του ΔΕΔΔΗΕ ,ανα δίμηνο , μπορείς να δώσεις τις δικές σου κιλοβατώρες μπαίνοντας αυτόματα στην επόμενη κλήρωση ΥΔΕ

• Like 1

4 λεπτά πριν, klopon είπε

🙁Σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση @korakios. Απ' ότι καταλαβαίνω κάνουν ότι θέλουν και χωρίς κανείς να τους ελέγχει...

η μη έκδοση εκκαθαριστικού είναι το λιγότερο , η ρήτρα που θα δεις αν δεν είσαι σε σταθερό είναι το κυρίως πρόβλημα

• Like 1

Δυστυχώς, το έχω ήδη διαπιστώσει αυτό... και ψάχνω λύσεις. Να είστε καλά, εσύ και άλλα παιδιά εδώ, για τη βοήθεια που παρέχετε ούτως ώστε να βρίσκουμε λύσεις. Σ' ευχαριστώ και πάλι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...